64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Zoli007
    És ad ki sípoló hangokat a PC speaker?
  • Zoli007
    Nem igazán értem a problémádat. Vissza kell állítani és kész. "pl felül eltűnik egy jó nagy sáv, és alul jön ki... " - na látod nekem ilyen gondjaim a piával szoktak lenni. Félretéve a viccet mazsolázd át mégeccer a menüt, ott kell lennie a megoldásnak.
  • Paplanoszozo
    HELP! Tegnap újra lett telepítve a gépem és azóta nincs hang minden más normális! Realtek AC'97 Audio integrált kártyám van a MSI K8N Neo4-F alaplapon, WinXp Sp2 van a gépen előtte is ez volt!!! Gyári cd drivert tettem fel!!! És semmilyen lejátszó sem szólal meg, se windows hangok, játékok alatt is néma a gép. A hangkártya az Eszközvezérlő szerint megfelelően működik és engedélyezve(használatban van) van!!! HELP Please.
  • xxxpaulxxx
    Az a gondom... igazából csak ilyen "kukacoskodás", hogy amikor elindítom a gépet akkor az alaplap logója meg a windows xp betöltősáv így el van csúszva... amikor belépek a rendszerbe természetesen minden jól működik... ha 640x480as régi játékokkal játszok a probléma ugyan ez... mindez azóta van, hogy nyomtam egy auto beállítás gombot a monitoromon egy ilyen játék közben... de visszaállítani már nem lehet a monitoron...
    úgy van elcsúszva, hogy pl felül eltűnik egy jó nagy sáv, és alul jön ki...
  • csgery
    BIOSban be lehet állítani h valamilyen szinkronban kezelje a memóriát, és akkor elméletileg nem fogjka 1066Mhz-n működtetni, legalább is én asszem...:D nem nagyon értek ehhez, mindjárt jön majd egy szaki remélhetőleg és felvilágosít^^
  • Met
    mindjárt jön Maszka és jól megvédi a Samsungot :D
  • Banyapapa
    mert a samsung se mér pontosan,inkább "alámér" (attol nyugszik meg a felhasználó:)
  • Bandi 18
    Hát a Samsungra 3 év garit adnak :). Én egyszer vettem WD-t meg is bántam mert folyamatosan hűtés nélkül 50 fok alá nem megy a vinyó. Lehet hogy szériahiba de én azóta csak Samsungot.
  • Viktorr
    Hello!
    De pontosan az:) :(( Ezt annál a pályánál csinálja ahol sötét van,és esik az eső...Akkor mostmár értem mi a baj,már megilyedtem,hogy a kártyámmal van valami baj.
  • davidka003
    Brothers in Arms: Hell's Highway? Az minden ATI-snál hibás. A Black Friday pálya tiszta bug. A fejlesztők már dolgoznak a javításon.
  • amdopteron
    Jó csak érted tanálkoztam már olyan alaplapal amibe az volt írva hogy 1066mhz memória abban bízok hogy kezeli:Dde szerintem ebbe bele rakom:Dez is lekezeli csak lehet hogy 800mhz.et
  • Barny
    Hello. uj HDD-t akarok venni novemberben...2 kozul melyiket erdemesebb?
    SAMSUNG
    WD

szoval melyiket?
  • csgery
    3 mp guglizás után kijött ez:

Alaplap
    - foglalat AM2
    - támogatott processzorok: AMD Athlon64, AMD Athlon64 FX, AMD Athlon64 X2, AMD Sempron64
    - FSB: 2000 Mhz
    - Northbridge chipset: nVidia nForce 570 Ultra
    - 800 MHz-es DDR2 memória
    - LAN sebesség: 10 Mbit (IEEE 802.3), 100 Mbit (IEEE 802.3u), 1000 Mbit (IEEE 802.3ab)
    - audio chip: audio ADI 1988
    - audio csatorna: 7.1 (surround)
    - PC csatlakozók: ATA/133 (133 MB/s), S-ATA II (300 MB/s)
    - 1x PCI-Express x16 csatlakozó
    - 3 PCI csatlakozó
    - ATX formätum

Szerintem ezt BIOS-ban lehet állítgatni, hogy milyen Mhz- en nyomassa a memóriát.
  • amdopteron
    Hallo vki nem tudja esetleg hogy asus m2n-e típusú alaplap kezeli ezt a ramot?Corsair XMS2 2x1024 Mb DDR2 1066 Mhz-es ??vki ha tudja megmondhatnáá köszi halloi
  • Viktorr
    Most azon filózok,hogy lehet,hogy a játékkal van a baj,mert egy bizonyos pálya után csinálja ezt,de most pl nem látszanak a betűk stb.Más játéknál viszont semmi probléma nincs.
  • kulabácsi
    miért legyen bekapcsolva? :)
    am akkor valszeg nem az a baj, de én kikapcsolnám
  • Viktorr
    Ezek a gyári szinten vannak,akkor miért kapcsoljam ki?
  • kulabácsi
    catalyst control center fennvan nem? ott az utolsó opció az h overdrive, azt kapcsold ki ha be van kapcsolva
  • Viktorr
    Az a baj,hogy sima gyári 4850-es kártya,ez ugy van,ahogy a boltban beletették.Azóta még driver frissítés sem volt.Abban reménykedem,hogy holnapra megjavul.
  • kulabácsi
    énis arra gondolok, overdrive funkciót kapcsold ki
  • csgery
    Driver frissítés, esetleg valamiért "túlpörög" a kártya.
    Bátyámnak rengetegszer írta ezt a hibaüzit, amikor tuningolni próbáltra a karit. (Ati)
  • kulabácsi
    ati topikban kérdezd
  • Viktorr
    Sziasztok!
    Játék közben kaptam ezt a hibaüzenetet:

Mi lehet a baj?Ez miatt a gép is ujraindult egyszer.
  • sipki
    jaja, csökkentett módban megcsináltam. köszi a segítséget
  • kulabácsi
    próbáld csökkentett módban, és ahogy az xxxpaulxxx is mondja a megjelenítő eszközöknél nézelődj
  • xxxpaulxxx
    Valamit elállíthattál a videókártya vezérlőpultján belül
  • sipki
    Szevasztok.

Nem tudom jó helyre írok-e.De az a problémám hogy amikor bekapcsolom a gépemet van monitor. Aztán a windows tölt még azt is mutatja de amikor az sztalt kéne megjelenítenie kikapcsol a monitor. Légysi segítsetek.

Köszi
  • bardocz
    Miért van az,hogy FF3-ben amikor töltök le kiírja,hogy500kb/s,de kb 3 másodpercenként halad 0.3mb-ot.Ebből adódóan a 2 perc nála inkább 6.
  • Bence94
    üdv olyan problémám van, hogy játék közben az egér valamikor egy pillanatra mintha kelenne húzva után vissz lenne kapcsolva és ez többször is de nem egymás után . mi lehet a baj?
  • Farbiter
    amúgy egyszer működött valamit megbuzeráltam de azóta má elfelejtettem =S
  • LukacsB
    régebbi cam, és azt mondja h nem mukodik. xpje van:) vistán magától fut:)
  • Klemice
    ezek már plug and play-ek
  • LukacsB
    Hali, van egy logitech webkamerája egy barátomnak, de azt mondja h nincs rajta semmiféle szám v akarámi, és nem tudja felrakni mert nincsenek meg hozzá a cuccok, ilyenkor mit lehet csinálni?:)Előre is koszi:)
  • zzeN
    Hy all.
    Lenne egy kisebb problémám, de engem idegesít. Nemrég vettem egy új alaplapot, és utána amikor rákötöttem az 5.1-et, akkor elkezdett recsegni, film, játék, zene közben. Pl. ha youtube-on nézek vmit, akkor ha leveszem a hangerőt a lejátszónál a 3/4-éig, akkor már nem recseg. Ugyan ez van a filmeknél is, ha maxon van recseg, ha leveszem egy kicsit már nem. Ez most vajon az integrált hangkártya miatt lehet, vagy csak úgy kezd behalni az 5.1-em? Mert vennék egy új hangfalat, csak ha úgyis rossz akkor hangkártyát is kéne már...:S Ötlet? Köszönöm!
  • xxxpaulxxx
    Az a gondom... igazából csak ilyen "kukacoskodás", hogy amikor elindítom a gépet akkor az alaplap logója meg a windows xp betöltősáv így el van csúszva... amikor belépek a rendszerbe természetesen minden jól működik... ha 640x480as régi játékokkal játszok a probléma ugyan ez... mindez azóta van, hogy nyomtam egy auto beállítás gombot a monitoromon egy ilyen játék közben... de visszaállítani már nem lehet a monitoron...
    úgy van elcsúszva, hogy pl felül eltűnik egy jó nagy sáv, és alul jön ki...
  • torok6
    Nekem meg egy pillanatra akadnak be a játékok.
  • bardocz
    Hogyha "veszek" egy angol officet,akkor azt tudom-é magyarosítani?
  • Farbiter
    Mert nemtom honnan kaptam
  • tmisi
    Szerintem kontakthibás. Ha 2 évig nem volt jó a hátsó, miért nem vitted vissza gariba?
  • Farbiter
    Helló!Segítségeteket kérném!Van kb 2 éves gépem Realtek AC 97-tel.Két hangszóró bemenet van,egyik elöl másik hátul.Az elsőt használtam eddig mert a hátsó nem működött.De most az első drótjai elszakadtak,ezért csak a hátsót tudom használni.A hátsót probálnám használni de olyan monoton,halk hangot ad ki,hogy rossz hallani.Teljesen föl van tekerve a hangerő meg minden más,de nem tudtam megoldást találni.Előre is köszi a helpet!!