64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • DJ GamerGirL
    akkor mit ajánlasz?:D
  • kulabácsi
    játékhoz nem!
  • DJ GamerGirL
    Szerintetek érdemes venni Intel Core 2 Quad Q6600 procit?
  • Bandi 18
    Ha nem szaggat és a jobb játékok sem akkor minden rendben van :D. Nekem csak megsúgom 30-40 fps-en mennek a gémek és simán jó :P
  • Devil093
    Sziasztok.
    Az lenne a problémám hogy nem vagyok biztos benne hogy a gépem azt teljesitményt adja amit kéne alaplap:asus m3a,proci:amd dual core 3.2ghz 6400+,videokari:ati hd3870,2gb ram 800mhz, a Call of Duty 2 játékban full graffon 60-80 fps-t ad(a korlátozás nincs bent).
  • Zoli007
    Yapp.
  • lajhika
    Sziasztok
    nova dlti 712-es modellhez szeretnék firmware-t. Tuna nekem valaki ebben segíteni? Előre is köszönö.
  • robisilvi
    Sapphire 3870 ddr4-es kártyám van.A ventilje ki be kapcsol egyforma idöközönként.Normális dolog ez?
  • Viktorr
    Nem cd-ről tetem fel,hanem felinstaláltam simán vinyóról.Vagyis próbáltam volna,de mivel már felvan telepítve a gépre az SP3 így nem engedte
  • kulabácsi
    buta kérdés de nem maradt véletlenűl a meghajtóban a wincd? :)
  • Bandi 18
    Biosban a boot sorrend van szerintem helytelenül beállítva.
  • Roland16F
    Tudja vki mit jelent az arcképfelismerő funkció fényképezőknél?Mi a lényege?

Előre is köszi!
  • Viktorr
    Egy kérdés,feltettem az SP3-at a windowsból.Azóta ha bekapcsolom a gépet,kiírja hogy elindítsa a windowst,vagy bootoljon a cdről,ez valamiért benne maradt,ezt hogyan lehetne megszűntetni(tehát a bios után közvetlen van ez)?
  • LoDMaSt
    Javítókonzolon sztem igen.
  • DJ GamerGirL
    szerintem nem
  • Viktorr
    Sziasztok!
    A gépemen XP SP3-van,de nekem csak SP2-es cd-m van.A windows-t szeretném javítani bootolással,kérdésem hogy SP2-el lehet-e a már meglévő SP3-t javítani?
  • HG
    Sziasztok! Most jön az én kérdésem: PCI -os USB 2.0 -ás bővítőt tettem egy gépbe. A jelenség, kb. 10 másodperc után megszűnik a kapcsolat a pen-drive -al. Ezután nem olvasható, nem írható.

Ütközést nem jelez, nem tom mi lehet. Van ötlet?

Köszi!
  • HG
    Szia! Ilyen gépen nem szabadna szaggatni semminek. Szaggatást okozhat olyan alkalmazás is, ami a háttérben fut, és néha lefoglalja a procit pár másodpercre. Meg úgy emlékszem, az AMD oldalán van driver az AMD procikhoz, hátha használ.
  • HG
    Szia!

Nekem már volt ilyen, TÁP csere lett. Azóta OK minden. A házad szellőzése meg van oldva? Nem mindíg elég, ha csak a tápon keresztül szellőzik! Ha nincs, tegyél be plusz ventit a házba is.

HG
  • Zoli007
    Valaki?
  • Bandi 18
    Hát 71 az sok nekem is max 55 szokott lenni. Égett szag a tápból is jöhe vagy a lapról mondjuk egy kondi felpúposodott stb... Az AUX nálam az alaplap hőmérsékletét jelenti (meg sztem másnál is:)). Szóval a 71 sok ott valami nincs rendesen feltéve/tiszta por/húzva van a proci és a hűtő nem lett cserélve.
  • tabek
    Bandi 18 kösz szépen. én már találtam "A"-st az 1.02-röl 1.05-re frissítene de ez a szar nem telepíti igaz nem próbáltam csak max 3×
  • BIZ0906
    Hány nm-es? 90 vagy 65?
  • DJ GamerGirL
    Milyen sok könyvtárról beszélsz?:o
    Szerintem be van csomagolva több darabra (*.part##). Azt külön nem is lehet kicsomagolni, csak egybe...
  • Fery21
    Hello
    Olyan gondom lenne, hogy egyes játékok szaggatnak. Windowst azt már telepítettem a videokártyához a legfirisseb driver van fennt.
    gépem: MSI Neo V3
    AMD 6000+
    3gb ram
    MSI 8800 gt 512 mb
    160 gb vincsi ide
    Valaki tudna tanácsot adni?
  • Mayday
    AMD 4600+ a proci!
  • BIZ0906
    hát az én procim AMD 4800+ 2,5GHz film renerelésnél is max 44°C ig megy fel :S. Ha nem használom ki akkor még 29°C alá is megy.
    Milyen procid van?
  • Mayday
    Sziasztok,

Valami tortent a gepemmel: kikapcsolt, es mintha enyhe egett szagot arasztott volna. Szetszedtem, vga, alaplap, proci rendben levonek tunik, procit ujra is pasztaztam, osszerak, es siman megy a gep.

De maga a gephaz is atforrosodott, ami eddig nem volt. Most Everesttel merem a homersekletet, alaplap 44, CPU 52, AUX (ezmi?) 51, vinyo 38. Jatek kozben egeszen 70-71-ig is megy a proci.

Nem tudom, ezek mennyire jo vagy rossz ertekek, ami biztos, hogy a haz eddig nem melegedett.

A tappal lehet valami? Szetszedtem, de semmi egesnyom vagy ilyesmi nincs benne, amit eszrevettem volna.

Van valami 5letetek, mi tortenhetett?

Elore is koszi!
  • BIZ0906
    Hát nem tom de nekem az alaplap karcsúnak tünik :(
  • Bandi 18
    Nem melegszik túl valami? Az újabbak szaggatnak vagy a régebbiek is amik eddig nem.
  • Bandi 18
    Ha csak a sokadikra olvassa be de beolvassa az nem firmware probléma.
    De itt a gyártó firmware oldala A-s jelzésű nincs. Link
  • Fery21
    Hello
    Olan gondom lenne, hogy a játékok szaggatnak. Windowst azt már telepítettem a videokártyához a legfirisseb driver van fennt.
    gépem: MSI Neo V3
    AMD 6000+
    3gb ram
    MSI 8800 gt 512 mb
    160 gb vincsi ide
    Valaki tudna tanácsot adni?

• tabek
    Csátok valaki tudna segíteni ?
    Egy:OPTIARC DVD RW AD-7170A-írom van ami egy nagy szar mert se üres,se teli lemezeket nem ismeri fel csak a sokadik próbálkozásra, (igaz mostanában és nem új) tud valaki egy linket ahol letudnék tölteni egy firmware update-et. kösz.
  • zvaragabor
    Üdv. Samsung ML-1610 tipusú nyomtatóm van és szeretnék képet nyomtatni. A Fénykép nyomtatása varázslóban csak előre beállított, fix méretű elrendezések vannak, és egyik sem az a méret, mint ami a kép mérete. Meg lehet ezt oldani valahogy, hogy olyan méretben nyomtassa, mint amilyen a kép is?
  • Bandi 18
    Ok küldöm a címem XD. :D Amúgy nagyon szívesen, és ha legközelebb wint telepítesz ezeket a drivereket használd ;)
  • kazu89
    Örök hálám neked ezt feltelepítettem VIA Chipset 4in1 Drivers és lás csodát látja a sajátgépem a vinyomat.
    Még egyszer és ezerszer ezer köszönet a segítségedért,nagyon nagy segítség volt ez nekem, jövök egy rekesz sörrel.
    Köszi
  • DJ GamerGirL
    Amúgy ugyanezek vannak a dobozára írva:)
  • Bandi 18
    Hopsz akkor tévedtem bocsi...csak a felsorolást néztem
  • DJ GamerGirL
    Túl hamar írtam az előbb. :D

Köszi szépen!
  • DJ GamerGirL
    Egyik oldalon olvastam, hogy igen, a bios frissítés után lehet, hogy jó lenne, de nem vagyok benne biztos, ezért kérdeztem meg itt.