64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Pedig igy van, winampot benyomtam, elozo hangfalllal ment, es mikozben ment huztam ki es dugtam be az ujat, es az ujjal nem volt semm ihangja, windows media playernek van bs playernek is. Bedugtam a fulest es azzal van hangja a winampnak meg minden masnak, nem ertem mi lehet a problema de mar a fejemet verem a falba. -
Muhaha :D:D. De szerintem egy laptop olyan keveset fogyast hogy a villanyóra meg sem mozdulna főleg ha még a kijelző sincs bekapcsolva
-
Gondolom 2.x-ről váltottál 5.1-re. Ilyenkor a hangkariban be kell állítani hogy azokat a kimeneteket is használja. Nálam is volt ilyen hogy nem szólt a winamp, újrahúztam a drivert meg a winampot és azóta ok. -
Kapcsolj le minden áramforrást (húzd ki a hűtőt, bojlert stb), dugd be a laptopot, jegyezd fel a villanyóra állását és nézd meg 24h múlva
-
Ilyen nincs hogy épp a hangfal miatt "ne szólna" a jútúb pl. minden más meg igen...
Tegyél fel kodekeket (k-lite), frissítsd a realtek drivert (ha realtek)... stb.
-
nem tudja valaki, hogy egy átlagos laptop (1 giga ram, 1,7 procis, integrált vidkari) mennyi energiát fogyazt 24 óra alatt?
ha 1 nap folyamatosan megy, akkor mennyi lesz a villanyszámla[#idiot -
Mondjuk VirtualdubMod-al. Csak arra figyelj hogy a megfelelő codec-ek fenn legyenek, illetve mind2 videónak a frame/s-e ugyanolyan legyen különben csúszni fog a hang. -
A *.mkv videót mivel lehet szerkeszteni?
Mármint egy angol szinkronos 720p-re rá akarom rakni a magyar hangot.
Ezt mivel tudom megtenni? -
Először az ISP-nek. -
Sziasztok!
Nem tudom,hogy ezt ide irjam-e...
A netemmel van baj,idönként belassúl,a pingem 999 lessz(cod2/4ben)....:S
Probáltammár,hogy routeren át jön,vagy egyenesen modembőla gépbe, mind2 esetben előordul,1 megás netem van am...:/
plz help vagy leg. annyit mondjatok hova irjak :D -
Mondom csak youtube-nak meg winampnak nincs hangja, wmpnek bsplayernek meg masnak van... -
rumkola #40590 Semiképpen nem hátrány a kisebb cache. 3MB vagy 6MB tökmindegy.
1MB és 4MB között talán érezni a különbséget, de itt semmiképpen. -
tuti minden jol van összekötve és a konektorba is bevan dugva a hangfal?? :) -
rumkola #40588 hát, ha 20 és 26 a különbség minimum fps-ben akkor igen :) -
+30k? +6fps ne viccelj már, többet ér mindennél...
-
rumkola #40586 Mellesleg az összes 7200/7300 tudja a 333-as FSB-t feszemelés nélkül.
:) -
rumkola #40585 Aztaaa, +6fps +30000ft-ért.
Ez már döfi!
Várj van még:
Kisebb cache akkor szerinted nem hátrány? Amúgy ríli nájsz. -
rumkola #40583 -
Mielott elveszik az eterben, valaki segitsen pls! -
Hajh, ne tudd meg milyen "maximalista" emberek vannak... (E8400 pl csak 4Ghz-n mehet...)
-
rumkola #40580 akinek megéri egy X éves /procilimites/ játéknál a +20fps a 2 proci közötti árkülönbözetet meg az új lap árát...
mert ugye nem mindegy egy vsync ON-os TFT-nél, hogy 92 vagy 110FPS
:D
-
Ez jobban tetszik...
-
Mi az, elozo kep nem volt jo?
-
hát persze... 
-
rumkola #40576 :))))
klattyojjá
Ha nem 1024-ben játszik hanem felette és szűrőkkel, akkor nulla a különbség.
De te ezt biztosan jobban tudod.
Én éjjel-nappal ezeket tesztelgetem, de mivel nekem úgysem hiszel nem is érdekelsz.
Szívesen. -
Köszi szépen! -
Ehh "dejó" hogy drágult minden... 
link -
Apámmal megbeszéltem, hogy új alaplapot veszünk, hát, lehet, hogy ez esetben lemondok az Abitról. Már csak azért is, mert a bios frissítést elég hülyén lehet megoldani...
Te tudsz nekem olyat ajánlani, amilyet lentebb írtam? (ára olyan 15-20 ezer körül legyen) -
Hello!
Meg tudja valaki mondani, hogy amiota u jhangfalam van miert nincs hangja se youtube-nak se a winampnak, minden masnak van -
Ha jót akarsz, vegyél Gigabyte-ot ;) -
:D -
BIZ0906 #40568 MaSzKa a Te embered. -
Azt mondták rám, hogy Abitmániás vagyok, mert csak Abit alaplapot akarok venni. :D Hát azért, mert eddig ez vált be (csak). Olyan alaplapot Abitba tudtok ajánlani, amibe ez a proci belemegy, 4 memóriát lehet beletenni és PCI-E-s? Nem akarom ezt egy gagyibb procira kicseréltetni. :/ -
Én nem nagyon értek hozzá, ezért nem akartam kis helyett azt mondani, hogy sok. :D -
"7200 meg az E8400 között van egy kis különbség"
Kis túlzással ég és föld ;) -
Na szóval, úgy döntöttem, nem teszem be a gépbe a procit, mivel a biost is frissíteni kell hozzá, viszont itt a legfrisseb driver E7300-ig jó, szóval E8400 kilőve (sztem). Kibontottam, de gépbe nem vót', remélem, hogy visszaveszik. Pénteken vagy szombaton megy vissza az üzletbe a drága. (Eladó meg jól lel lesz baszva, ha nekem lesz igazam, hogy tényleg nem jó a lapba.)
Szerintem azért az E7200 meg az E8400 között van egy kis különbség, de, ha utóbbi tényleg nem jó, akkor kicseréltetem 7200-ra.
Csak a biost nem tudom frissíteni, elqrni meg nem akarok semmit...
-
-
Remélem, hogy igaza volt az eladónak, mert ha nem...