64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
TomBond #40641 Nyugodtan rakj fel Vistát. A memóriakezelése dinamikus, ha kell felszabadítja. Különben is fejlődni kell, és a géped is elviszi simán a +1 gb memóriával. -
egyetértek veled nekem a 2 giga ramból induláskor 1,5 gigát megevett és ürjáratba 900-950 megát
XP-vel jobb az élet:D -
Én teljesen a vista ellen vagyok. Volt már a kezemben nem is egy vistas gép és nem a szarabbik fajtából és meg kell hogy mondjam az én szerény kis konfigom xp-vel sokkal gyorsabb volt. Most hogy van beépítve egy jobb tűzfal semmit sem ér. Az xp-nél sokkal többet nem tud csak szebb (kinek mennyire tetszik a dizájnos külső) és haverom laptopján induláskor megevett a 800 mega memóriát. Szóval egy jól belőtt xp-vel jobban jársz -
SkylineGTR #40638 hi all. elkezdtem gondolkozni hogy felrakom a vistát.a configomat lent látjátok, ahoz vennék még 1 gb ramot, hogy jól fusson. kéne nekem pár érv, hogy miért jó a vista, és miért rossz. mondták páran hogy nincsenek beépítve dolgok mint a windowsba(media player). na szóval adjatok tanácsot, jól járok vele vagy nem -
Azt elfelejtettem írni, hogy vistám van. Hangkártya egy hetes, de driver cleanert is használtam, nem értem mi lehet. micro torrent + játék komboja nem okozhat ilyet? -
Temp mappát max. 3 naponta ürítsd (a benne lévő fájlok 99%-a felesleges).
Minidump mappát is ürítsd ki, nekem is volt ilyen problem, talán hangkártya driverrel volt gond, de ez nem 100%. -
nyomd fel a service pack 2őt és a 3at szerintem ez megoldja a gondot
ha nem akkor windows resetup nekem csak ennyire futotta így este de biztos jönnek az okosak és ajánlanak valami jobbat a service packolás visziont sohasem árt:D -
Csáó!
kékhalálozik a gépem:
További információk a problémáról:
BCCode: 124
BCP1: 00000000
BCP2: 85CC1020
BCP3: B2000040
BCP4: 00000800
OS Version: 6_0_6001
Service Pack: 1_0
Product: 256_1
A probléma leírását segítő fájlok:
C:\Windows\Minidump\Mini102408-01.dmp
C:\Users\FLYHIGH\AppData\Local\Temp\WER-50918-0.sysdata.xml
C:\Users\FLYHIGH\AppData\Local\Temp\WERA7B.tmp.version.txt
Mi lehet a hiba forrása? -
Lantee #40633 Hali!
Áprilisban vettem egy gépet, amiben GIGABYTE P35-ös alaplap került, DDR2-800MHZ-es memóriákkal. A minap kicseréltettem a memóriákat 1066MHZ-esekre. A BIOS a legújabb, be is állítottam, hogy 1066-os memcsik vannak benne, de az EVEREST ULTIMATE még mindig 800-asnak érzékeli őket.
Kérdés:
Melyik program mondja meg a tutit, hogy most 1066-on vagy 800-on futnak-e a memóriáim?
Előre is köszönöm! -
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy az újonnan vásárolt intel atom (MINIITX) integrált procijú alaplapon nem megy az integrált hangkártya és az integrált usb, amik régebben linux ubuntu alatt mentek
na de most windows van rajta és nem megy
az ubuntut próbálom telepíteni és ezzel a hibeüzenettel vág ki:
"
ata 1.01:exception Emask 0x0 SAct 0x0 SErr 0x0 action 0x2 frozen
"
meg még két sort a cmd vel kapcsolatban
Itt megakad a telepítés
és ez egyszer már simán felment mostmeg semmi
Segítsetek fontos lenne
Köszi
SrAta
-
A proci már megvan, tegnap írtam, azt csak úgy odabiggyesztettem xD
Kártyát még nem tudom milyet veszek, voltam ma a 'bótba, dehát ott nem volt olyan, amilyet szerettem volna venni, se ilyen alaplap. :( -
Emberek, most nagy szarban vagyok. Elég sürgősen életet kéne lehelin a 8800GTSembe, de baszik települni a driver. Lakaptam mindenestül, mert néha elmegy a kép és utána ezt addig ismételgeti, míg le nem fagy a játék. Most leszedtem, de a legfrissebb nvidia driver csak egy ilyet vág hozzám a telepítés végén: "The system has not been modified. To instal tis program at a later time, run the installation again."
Természetesen Windows Vista az a kedves, aki ezt műveli. Mi lehet a gond? -
rumkola #40629 Jó lesz, de pénzt takaríthatsz meg ha csak 7300-as és 4850-est veszel. -
hello...valaki tud mondani olyan software-t ami olyan mint a FRAPS es videokat tudok vele csinalni jatek kozben....FRAPS azert nemjoo mert tobb GB-os videokat csinal es beszaggat a GAME is....valami mas van? -
Pár napja elkezdett kékhalálozni a gép és az eseménynaplóban ilyen bejegyzések vannak
Az illesztőprogram vezérlési hibát talált a következőn: \Device\Harddisk0\D.
Paritási hiba van a következőn: \Device\Ide\IdePort0.
Mi okozza ezeket? -
szntem az helyett a GF helyett inkabb egy olcsobb HD4850:D -
Erről mi a véleményed?
Gigabyte EP45-DS3R
Gainward GeForce 9800 GT - 1 GB GDDR3 - PCI-Express 2.0 -
de az úgy drága:D -
akkor már p45ös lapot vegyél
és ddr5ös kártyát, bár én úgytudtam h a 4870 az összes ddr5ös... -
rothenberger #40622 Kösz szépen! -
rumkola #40621 Egy érzékelő. Jelzi ill. a következő indításnál kiírja, ha meg volt bontva a gép.
Otthoni gépre felesleges.
:) -
Gigabyte EP35-DS3L
Gainward Radeon HD4870 512MB 256bit DDR3 PCI-E
Core 2 Duo E8400
Ez mennyire jó így és mennyiért érdemes megvenni? -
rothenberger #40619 Üdvözlet!Elnézést hogy ezt ide írom,csak érdeklődni szeretnék.Alaplapomon (Gigabyte GA-VM900M) itt figyel egy (CI) Chassis Intrusion Header kivezetés.Na ez nekem mire jó?Előre is köszönöm! -
:( -
storm111 #40617 Szia! próbálkoztam, betettem egy másik gépbe is, ott is eredeti driver, semmi, driverfrissités detto. Szerintem meghalt.
üdv -
rumkola #40616 tutira csere -
Akkor addig vidd vissza míg van rajta gari :). De ha nem vagy biztos benne hogy hibás akkor egy HDtune error scan és megtalálja a bad sectort, de szerintem a HD sentinel is megbízható. -
Hello
Először a routerben be kell állítani a kapcsolat típusát. Elvileg ha beléptek van egy olyan menü vagy ikon hogy quick setup vagy setup wizard routere válogatja. Ott majd ki kell választani a kapcsolat típusát ami PPPoe majd kérni fogja a szolgáltató által megkapott felhasznevet és jelszót. Beírjátok mentitek és megy is. Elvileg itt majd kérdezni fogja a wireles részt is bekapcsolhatjátok csak ha nincs megfelelő titkosítás védelem beállítva simán lophatják ha a környéken van wireless eszköz. Azt valahol a security vagy wireless fülön tudjátok beállítani. WPA, WPA2 vagy WEP titkosítás. Ott majd be tudtok írni egy kulcsot amit kérni fog akkor ha valaki rá akar csatlakozni egy wireless eszközzel. Ha valami kérdés van te4dd fel nyugodtan. -
T0NI #40613 Hali!
Laptopban 80 GB-os HDD, torrentezés közben rendszeresen CRC-hiba, HD Sentinel szerint 9%-os kondíció, valamint 1907 hibás szektor (folyamatosan nő). Még garis. Tutira csere? -
mustar #40612 Egyik ismerősömnek van egy asus wl600g típusú router-e. Szeretne rákötni 2 gépet, egyiket vezetékkel, másikat anélkül. A gond az, hogy egyáltalán nem tud létrehozni kapcsolatot. Segítsetek légyszi, hogy a nulláról, hogyan kell beüzemelni egy ilyen készüléket. Azt mondta, hogy az ADSL led nem világít, a többi igen (adsl-ük van t-online, 10megás). Próbáltunk belépni a router menüjébe böngészőn keresztül, de ott valami olyasmit írt ki, hogy adsl link down, check your phone... (személyesen nem voltam ott, nem tudom a pontos részleteket). Ja és eddig simán modemre volt dugva a laptop, nem volt másik router. Előre is köszi -
driverrekkel próbálkoztál? -
storm111 #40610 Jóestét! elbírtam indítani csökkentett módban, de normálisan már nem, ezért bettetem egy másik vga-t, azzal indult normálisan a rendszer. A vga-m halt meg vsz. Köszi az ötleteket! üdv -
na látod:D
én meg olyan béna vagyok, nem tudtam a rackbe beletenni a vinyót, akartam is ideírni...
-
közben sikerült -
u.i.: egy magánház, amiben sajnos nem látja a wifi jelet a gép a ház másik végében, ezért szeretnék közéjük tenni egy ap-t, ahol még jó a jel -
hi!
adott egy t-home kábelnet, egy tp-link TL-WR542G wifi router ami szórja a netet a ház egyik részében. egy edimax br-6204WG wifi router/access pointtal szeretném kiterjeszteni a wifi hálót. tehát az edimax wifin venné a netet az tp-link routertől és kiterjesztené a netet, úgy hogy a gépek wifin tudjanak rá csatlakozni.
kérdés: hogyan kell bekonfigurálni őket? -
storm111 #40605 a másik monitorral sem megy.. kipróbálom amit írtatok! köszi szépen! -
Én is jártam már így. Feltettem a vkarihoz a legfrissebb drivert és nem jött be a windows. Csökkentett módba leszedtem, visszatettem a gyárit és úgy jó volt. -
Túl nagyra van állítva valószínűleg a monitorban a képfrissítési frekvencia a felbontáshoz képest. Töltsd be csökkentett módban a wint (F8 boot előtt) és ott állítsd át 60-ra majd újból töltsd be a wint de most már nomrálisan. Elvileg ez megoldja a problémád. Viszont ha már csökkentettben sem látsz semmit akkor nagyobb a baj. -
storm111 #40602 Sziasztok! Lenne egy kis gondom. Amikor bekapcsolom a gépem, bebootol a windows, és amikorra oda ér hogy az asztalt kellene megjelenítenie, kikapcsol a monitor. Most szerzek egy másik monitort, hátha az lehet a baja, de egy ismerősőm szerint a vidokártya is meghibásodhatott. Szerintetek? kösszönöm a válaszokat előre is!
üdv