64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
vmi tipp erre?? -
nekem az egyik gépembe asus 9550 van szal elképzelhető h az egy régi videókari és nem egy mai darab
9800as széria van az tuti kb 5 éve volt középkategóriás kártya -
tmisi #40759 Sajnos nem tok hozzászólni a HD dolgokhoz, de az biztos hogy 9870es kártya nincs.
3870 vagy 4870 sztem. :)
-
"mert külső helye nincs"
tehát normál audio kimenete nincs -
Hali !
integrált hangkártyákkal kapcsolatban lenne pár kérdésem
van egy GIGABYTE GA-P35-DS3L -es alaplapom, melyen HD audio realtek ALC888 van
valamint van egy sapphire radeon 9870-es videókártyám, melyen elvileg HD Audio - AA01 van
- melyik a jobb ? (márha lehet valami különbséget tenni köztük)
- a videókártyán lévő hogy is műkszik pontosan ? mert külső helye nincs, angol leírás alapján úgy értelmeztem, hogy eleve az alaplapnak küldi az audio dolgokat, ami továbbküldi egy másik hangkártyának vagy mi..
- hogy lehetne működésre bírni a videókari hangkártyáját ? mert ha a vezérlőpult - hangok és audioeszközök tulajdonságain bellül az alapértelmezett eszközt átváltom rá, akkor egyáltalán nem akar szólni... -
CPU: 2.8 GHz vagy gyorsabb (Windows Vista esetén 3.0 GHz ajánlott)
RAM: 2GB RAM
HDD: 8.1 GB szabad hely a vinyón vagy több
Grafika: 256 MB vagy több (Pixel Shader 2.0, AGP és PCIexpress*)
DirectX: 9.0c
DVD-meghajtó: 32x
Hangkártya: Directx 9.0-t támogató
Egyéb: Egér, billentyuzet
Opcionális: USB kormány/ 2db analóg Gamepad
videokártyák: NVIDIA Geforce Fx 5950 vagy jobb vagy ATI Radeon 9500 vagy jobb
azt kérdezném hogy egy ilyen számítógép nekem milyen árban lenne ha lehet priviben
előre is köszönön a válaszaitokat -
miki10 #40755 van olyan program amivel lehet xbox 360 as játékot PC-n el indítani? -
sziasztok! arra a kérdésre keresném a választ, hogy mikor törlünk egy programot nem töröl ki minden saját maga álltal létrehozott bejegyzést a regedit-ből. van olyan program ami ezeket végignézi és kiszanálja azokat amiket már nem használ egy progi sem?? Előre is köszi!! -
Akkor próbálj a gyártó oldaláról egy másik drivert leszedni... -
slevai #40752 Üdv!Van egy nagy problémám. Adott a laptopom (asus a9rp) illetve egy 4 gb-s microsd hc memória kártya. adapterrel próbálnám sd-ként működtetni benne, de a kártyaolvasó absz nem reagál. 2 éves a gép. engem az érdekelne, hogy valamilyen úton módon meg lehet e oldani, h a kártyaolvasó sdhc-t is olvasni tudjon. ha vki tud vmit kérem segítsen, ezen a címen: [email protected]
előre is köszönöm szépen -
DecenS #40751 köszi! -
Bafy #40750 Hellosztok!
A problémám egy WD 500 GB My essential külső My book-kal van gondom.
FAT32-ből átformáztam NTFS-be. Utána nem nagyon akarta felismerni. Windows reinstall nem segített. Kábelt cseréltem ezzel ment kb 1 hétig. És most már nem lát belőle semmit. Csak azt hogy nincs rajta hely.Se szabad se semmilyen. És a fájlrendszere RAW.
Valakinek adat vesztesség nélküli megoldása van?
Közben kiderült, hogy lehet, hogy az alaplapom miatt van gond.
Alaplap: ASUS A7V8X-X(P3-as)
És lehet, hogy ez nem kezeli rendesen.
Valaki láttot már hasonlót? Van rá adatvesztés nélküli megoldás?
Elöre is köszi:
Bafy -
K Ace #40749 Helosztok. Ujraraktam a win xp-t egy asus notin. Megy minden, a net is(wireless). A gond az, hogy egyes oldalakat egyszeruen nem nyit meg a böngésző(firefox, IE egyaránt). Kiírja, hogy a kapcsolat alaphelyeztbe állt. Pl a legtöbb torrent oldalt nem tudom megnyitni, meg néhány küldöldi-t. A magyar oldalak mennek. Et mitől lehet? Tűzfal kikapcsolását már próbáltam, nem segített. -
Petyus1994 #40748 Mégis hogy formázzam le azt a particíót amin az egyik Win van???Mert probáltam csak még mindig inditásnál mutatta h azt is lehet választani,csak nem töltődik be,de a másik az tökéletesen megy.És akkor a régit szeretné vhogy eltüntetni. -
Mondjuk everest -
DecenS #40746 hello! kéne egy program, valami hardver kiépítés analizáló, ami megmondja nekem pengén, hogy milyen alaplap, milyen perifériák, stb van a gépben. tudtok ilyet? -
Igen az lesz az. -
Timuska #40744 On Chip Audio Controller: Az alaplapra integrált hangvezérlő engedélyezése. Amennyiben nem használjuk, mert nincs szükségünk rá, vagy más hangkártyát használunk, tiltsuk le erőforrás-megtakarítás végett.
Gondolom ez lesz az..A biosban, az Integrated pehipherals-ban :-) -
Timuska #40743 :-) Köszönöm Bandee a segítséget, igen Realtek van benne... már próbáltunk hozzá szedni drivert... de ezzel a Bios-szal is megpróbálkozok :-) Hátha ott van a gond :) De majd holnap :-)
Mástnem ismét újrarakjuk :-)
Köszi még 1szer!! -
Az integrated pher nem tudom tovább hogy van :D -
Elvileg az everest kiírja a típust valami realtek hangkari van benne. Felmész a realtek oldalára és ott megkeresed a típushoz megfelelőt elvileg azzal jó lesz -
Timuska #40740 Amugy,hol tudom a biosban beállítani a hangot??Hogy ne legyen letiltva? :) -
Timuska #40739 Alaplap azonosítója 08/31/2006-RS485-SB600-M2R-FVM-00
Alaplap neve Ismeretlen
Ezt onnan másoltam.
-
Aha -
Timuska #40737 Mármint alaplap típusa? :) -
Na az jó ha van everest akkor inkább a lap típusát mondd meg pontosan mert gondlom integrált a hangkari és a gyártó oldalról leszeded hozzá a drivert és kész. -
Timuska #40735 Van everestem épp ott keresem a hangkártya típusát :-) de akkor próbálkozok drivert szedni hozzá -
Akkor szedj le egy everestet és abban nézd meg pontosan a hangkarid típusát és után kell hozzá drivert keresni -
Timuska #40733 Nem laptop,személyi pc. Fujitsu Siemens Scaleo J. -
Elvileg nem állítódhat át de hátha véletlenül át lett állítva :). ÉS milyen laptopról van szó? -
Timuska #40731 VCQ azt még nem néztem...de nem volt sosem ott letiltva. Újrarakást követően átállítódhat? -
Timuska #40730 Csak az Audiokodekek, Médiavezérlő eszközök, Örökölt audio-és videoeszközök és a Videokodekek vannak ott, amugy sehol nincs srága felkiáltójeles ikon sem. -
VGQ #40729 Nemsokat értek hozzá, de elvileg biosban is lehet tiltani/engedélyezni a hangot..lehet ott van letiltva -
Timuska #40728 Éppen ez a bibi..Hogy eszközkezelőben sem jelenik meg :-S -
Próbáltátok már vezérpultból frissíteni? A rendszer menüpontnál az eszközkezelőknél. Elvileg ott meg van jelenítve azon jobb egér és illesztőprogram frissítése és oda betallózod azt a mappát amiben vannak a fájlok, márha nem egy setup fileból áll. -
Timuska #40726 Igen...minden fel lett rakva, s természetesen az alaplapi driver-rel kezdtük.Szedtünk már le drivert hozzá, újabbat is de semmi nem hozta rendbe. Szerintem megpróbáljuk ismét újrarakni hátha sikerül. -
Próbálj meg a gyártó oldaláról másik drivert leszedni. Remélem nem felejtettétek el az alaplapi drivert feltenni ugye? -
Timuska #40724 Meglehet hogy a sorrend volt rossz,amit alkalmaztunk,mikor telepítettük a driver-eket?? -
Timuska #40723 Kérlek segítsetek!!Újraraktam a gépemet s minden rendben működik kivéve a hangot. Felraktam a Realteket,ami kellett hozzá, de csak a Programok telepítése és törlésébe rakta be magát, a Start menüben nincs fent,sem a vezrélőpultban(ahova fel szokta magát rakni) :-S S természetesen nincs hang. Winampnál is ezt írja ki: Bad Direct Sound driver.Please install proper drivers or
select another device in configuration.
Error code: 88780078
De ezt a drivert(High Definition Audio Driver R190) alkalmaztuk legutóbbi telepítésnél is ami fél éve volt,semmi mást, és mégis volt hang. De akkor is szenvedtünk vele kicsit.A vezérlőpultban, a Hangoknál sem lehet emiatt semmit sem beállítani...
Köszönöm szépen a segítséget!! -
Kapanyaminyoka #40722 nincs semmien sárga kérdőjel, sőt azt írja hogy a hardver telepítve van és megfelelően működik, de ennek ellenére nem ad ki semmi hangot.