64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • shrike7973
    Hali!
    Hogy tudnám azt megoldani hogyha a tesóm laptopját az én gépemmel összekötöm akkor lássam a gépemen a vinyóját, és át tudjak oda másolni adatot? Ha összekötjük a két gépet hálózatilag, a kapcsolat ikonja megjelenik a trayen de nagyjából ennyi amit észrevettünk.
  • Met
    minek hozzá driver?
    Az asus oldalán nincs amúgy, akkor valószínűleg máshol se lesz.
  • ity
    Sziasztok.
    Asus VW223D LCD monitorhoz keresnék XP drivert, de sehol nem lelek a neten.
    Létezik egyáltalám?
    Nagyon megköszönném, ha vki tudna segíteni.
  • SkylineGTR
    nekem vki ötlet?
  • Solten
    Jah, tényleg, milyen monitorról van szó...?
  • Bandi 18
    Sípol vagy ad ki valamilyen hangot?
  • amigos00
    Üdv mindenkinek! Van egy problémám egy számítógéppel, ha tudtok segítsetek: bekapcsolom a gépet és nem kapcsolja fel a monitort+nem tölt a gép sem, csak megy. Mi lehet a gondja a gépnek?
    A válaszokat előre is köszönöm!
  • SkylineGTR
    hi all, olyan gondom van, hogy felraktam új windowst, és van nekem egy ts nevü progim(teamspeak) nem tud ki ismeri, mind1 a lényeg, hogy a nyomom a gombot akkor aki beszél az visszahallja magát, szóval visszhangzok, néztem vezérlőpultba nyomkodtam de nem jó semmi. ötlet?
  • xtimer
    nekem régen egy 15 colos daewoo monitorral voltak ilyen gondjaim.asztalon meg progikban nem volt gond,viszont a játékokban...
    ahol picit sötétebbnek kellett volna lennie ott full sötétség volt,árnyékok is full sötétek voltak.se driver csere,se a játékban a contrast felhúzása nem segített.monitor csere viszont igen :D
    kérdés hogy a te problémád a kezdetektől fennáll-e? mert ha igen akkor lehet egy másik monitorba kell befektetned ha nagyon zavar.
  • bence005
    jah és amelyik gépen emgy azon Windows Vista van....amelyik nem emgy azon pedig Windows XP
    amelyiken megy: Acer Aspire 5315
    amelyiken nem megy: Fujitsu Esprimo Mobile V5535
  • morphologu
    igen
  • bence005
    Sziasztok!

Van 1 nagy problémám,az van hogy elhoztunk 2 laptopot,mind a 2n van WLAN és az egyik gépen csatlakozik a vezeték nélküli hálózatra a másikon nem.mi a probléma????
    és mind a 2 laptopba ugyanolyan WLAN kártya van!
    Segítsetek létszives!!!:S
  • Solten
    Na ilyet se "hallottam" még... Legújabb Catalystot használod?
  • Solten
    B+, te főláma... Most szerencsédre karitatív kedvemben vagyok

link
  • morphologu
    Sziasztok. Túdna valaki segiteni abban hogy miért sötétek a játékok nálam? A monitoron fullon van a fényerö a játékban is teljessen fevanak nyomva és mégis sokszor annyira sötét hogy nem lehet látni szinte semmit. Már probáltam a catalystnál is addig tök világos mig be nem lépek a játékokba?
    Van valakinek ötlete mit lehet tenni.
  • Mark007
    Belinkelem, ezt hátha meglátod..

Nvidia.com
    Innen nem igaz, hogy nem találod meg..
  • istvan65
    Nem találtam semmit az én driveremhez!!!:(:(
    Pontosan az enyém:Nvidia GeForce4 MX 440(32bit)
    Valaki tud pont ehez frissitést????
  • Solten

link
  • istvan65
    Inkább létszi egy linket!!!
    KÖszi
  • istvan65
    Tud valaki mondani driver frissitési oldalt Nvidia-hoz??????
    Létszi valaki segítsen már!!!!
  • slevai
    nekem asus laptoppal volt ilyen jellegű problémám, ugyanis az asusnak van fent egy program ami kezeli a wifit. amikor a rendszer feláll, ez elindul, és onnantól kezdve a windows nem tud hozzáférni a vezetéknélküli hálózatokhoz. uh muszáj voltam az asus programját használni, de tulképpen jobb is mint a windows-os. lehet nálad is ez lesz a probléma
  • SkylineGTR
    nem volt vista, de most az a vicces hogy egyből utána leformáztam a d-t és most nincs rajta semmi, de mikor elindítom a gépet azt mondja hogy válasszak melyik windowst akarom elinditani, és ha a d-set választom kiírja hogy nem található. most akk azt hogy tüntessem el?
  • Slipy
    Sziasztok!

Van 1 Albacomp Activa-Eco Mobil Traveller V6 notebookom (oprendszr nélkül vettem) és az nagy gondom, hogy nemrégiben Win XP alatt csak úgy nem jelenítette meg a wifi hálókat... nagyon sokmindent megpróbáltam, de semmit se használt, újrahúztam az XP-t. WLAN driver felrak és még mindig nem lát semmilyen hálót(az újrahúzást 2 különböző XP-vel próbáltam). Fogtam és felraktam 1 Vistát és tökéletesen működik...deee viszont a Vistát, nem szívlelem személy szerint ez okozza a fő gondot...

Ha esetleg valaki már találkozott hasonló problemával akkor szóljon plíz!

Előre is THx!
  • rumkola
    de megkérdezte ér rosszat választottál....
    esetleg vista is volt fent és összekavarta a meghajtókat
  • SkylineGTR
    hi all, felakartam rakni az xp sp2-t minden jól ment, de vmiért mikor ott jártam hogy leformázza a meghajtót, akkor vmiért a d formázta a c helyett. mikor a c-n van a windows. na az hogy lehet hogy a d-t formázta le? eleve a c-n volt a windows akkor miért akarta a d-t? meg megse kérdezte hogy melyiket akarom.
  • Shiwo
    bocs, tényleg elírtam...3870-es
  • matyi0323
    kössz mindent! és bocs ha értetlen voltam..!!:D:)
    #40775- sajna nem tudom mert belevan forrasztva..^^, de azért kössz a fáradtságot.:)
  • kulabácsi
    vagy cseréld ki a táp ventijét
  • Bandi 18
    Hát én a nagykerben vettem még anno :D. De ha a számtechboltban nem is de a praktikerben obiban simán van. Nekem egy flakon kitart 3-4 évig :)
  • matyi0323
    olyat ugye számtechboltban tudnak adni..
  • Bandi 18
    Persze simán. Én is magam szoktam. Én spec WD-40-el szoktam befújni évente 1 amikor takarítom a hűtőket.
  • matyi0323
    :) mivel kenés?? itthon megoldható?
  • Bandi 18
    Hát tápventit szabályzó progiról nem tudok, plusz ahhoz a tápnak támogatnia is kellene ezt a funkciót valahogyan. Max egy kis kenést tudok javasolni a ventinek és akkor abbahagyja.
  • matyi0323
    aham értem! Végülis nem 100%, hogy az a hangos, de arra gondolok...! És valami olyan progit nem tudsz, hogy legalább a fordulatot tudjam állítani...Mert speed fan fent van, de az nem azt állítja..!! köszi előre is
  • Bandi 18
    Tápventit lehúzni nem nagyon ajánlatos max cserélni mert ha az nem hűl akkor csúnya véget ér a gépet élete :D
  • matyi0323
    nekem is az lenne a gond, habár az enyém csak kegyetlen hangos( gondolom hogy a tápnak a ventije, mert proci meg ilyesmi dolgok 1 hónapja lettek cserélve, s nem hinném, hogy az új hangos..) de azt hogyan is tudnám " lehúzni" mert én szétkaptam, de minden rá van forrasztva... előre is köszi
  • Csibusz
    Okés köszi a gyors választ :) De igen inkább leszedem az oldalát..tudod nyugodtabb vagyok xD hallom mi megy a motorházoldaltető alatt xD
  • kulabácsi
    ha hátsó házventi akkor nyugodtan lehúzhatod, elvileg még a ház oldalát se kéne leszedni, mert mindenen van venti, szal max pár fokkal melegebbek lesznek, de nem szabadna vészesnek lennie...de ha ez megnyugtat vedd le a ház oldalát :)
    am nem drágák, szal gyorsan be tudsz szerezni egy másikat
  • Csibusz
    hello!
    Az lenne a kérdésem hogy az egyik ventim bedöglik lassan szóval kotyog és néha elkezd hangosan vergődni.. na most addig míg nem cserélem le ( eza venti hátul van a gép seggénél) addig ha leszedem a gép oldalát lehúzhatom a ventit? mert így csak zajong és egyre rosszabb.. (szóval egy ventit leszedem a ventit de nincs oladala a gépnek így talán ugye nem fog felmelegedni?
  • Shep
    Le akarom cserélni a vinyomat amin jelenleg 2 partíció van 1 vista meg egy xp. A norton ghost backupjának segítségével megtehetem ezt? Tehát arra gondolok, hogy mindkét partíciót át fogja másolni, működni fog minden úgy ahogy eddig? Vagy milyen progit javasoltok erre a feladatra?