64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
shrike7973 #40802 Hali!
Hogy tudnám azt megoldani hogyha a tesóm laptopját az én gépemmel összekötöm akkor lássam a gépemen a vinyóját, és át tudjak oda másolni adatot? Ha összekötjük a két gépet hálózatilag, a kapcsolat ikonja megjelenik a trayen de nagyjából ennyi amit észrevettünk. -
minek hozzá driver?
Az asus oldalán nincs amúgy, akkor valószínűleg máshol se lesz. -
ity #40800 Sziasztok.
Asus VW223D LCD monitorhoz keresnék XP drivert, de sehol nem lelek a neten.
Létezik egyáltalám?
Nagyon megköszönném, ha vki tudna segíteni. -
SkylineGTR #40799 nekem vki ötlet? -
Jah, tényleg, milyen monitorról van szó...? -
Sípol vagy ad ki valamilyen hangot? -
amigos00 #40796 Üdv mindenkinek! Van egy problémám egy számítógéppel, ha tudtok segítsetek: bekapcsolom a gépet és nem kapcsolja fel a monitort+nem tölt a gép sem, csak megy. Mi lehet a gondja a gépnek?
A válaszokat előre is köszönöm! -
SkylineGTR #40795 hi all, olyan gondom van, hogy felraktam új windowst, és van nekem egy ts nevü progim(teamspeak) nem tud ki ismeri, mind1 a lényeg, hogy a nyomom a gombot akkor aki beszél az visszahallja magát, szóval visszhangzok, néztem vezérlőpultba nyomkodtam de nem jó semmi. ötlet? -
xtimer #40794 nekem régen egy 15 colos daewoo monitorral voltak ilyen gondjaim.asztalon meg progikban nem volt gond,viszont a játékokban...
ahol picit sötétebbnek kellett volna lennie ott full sötétség volt,árnyékok is full sötétek voltak.se driver csere,se a játékban a contrast felhúzása nem segített.monitor csere viszont igen :D
kérdés hogy a te problémád a kezdetektől fennáll-e? mert ha igen akkor lehet egy másik monitorba kell befektetned ha nagyon zavar. -
bence005 #40793 jah és amelyik gépen emgy azon Windows Vista van....amelyik nem emgy azon pedig Windows XP
amelyiken megy: Acer Aspire 5315
amelyiken nem megy: Fujitsu Esprimo Mobile V5535 -
igen
-
bence005 #40791 Sziasztok!
Van 1 nagy problémám,az van hogy elhoztunk 2 laptopot,mind a 2n van WLAN és az egyik gépen csatlakozik a vezeték nélküli hálózatra a másikon nem.mi a probléma????
és mind a 2 laptopba ugyanolyan WLAN kártya van!
Segítsetek létszives!!!:S -
Na ilyet se "hallottam" még... Legújabb Catalystot használod? -
B+, te főláma... Most szerencsédre karitatív kedvemben vagyok 
link -
Sziasztok. Túdna valaki segiteni abban hogy miért sötétek a játékok nálam? A monitoron fullon van a fényerö a játékban is teljessen fevanak nyomva és mégis sokszor annyira sötét hogy nem lehet látni szinte semmit. Már probáltam a catalystnál is addig tök világos mig be nem lépek a játékokba?
Van valakinek ötlete mit lehet tenni.
-
Belinkelem, ezt hátha meglátod..
Nvidia.com
Innen nem igaz, hogy nem találod meg.. -
istvan65 #40786 Nem találtam semmit az én driveremhez!!!:(:(
Pontosan az enyém:Nvidia GeForce4 MX 440(32bit)
Valaki tud pont ehez frissitést???? -
link -
istvan65 #40784 Inkább létszi egy linket!!!
KÖszi -
istvan65 #40783 Tud valaki mondani driver frissitési oldalt Nvidia-hoz??????
Létszi valaki segítsen már!!!! -
slevai #40782 nekem asus laptoppal volt ilyen jellegű problémám, ugyanis az asusnak van fent egy program ami kezeli a wifit. amikor a rendszer feláll, ez elindul, és onnantól kezdve a windows nem tud hozzáférni a vezetéknélküli hálózatokhoz. uh muszáj voltam az asus programját használni, de tulképpen jobb is mint a windows-os. lehet nálad is ez lesz a probléma -
SkylineGTR #40781 nem volt vista, de most az a vicces hogy egyből utána leformáztam a d-t és most nincs rajta semmi, de mikor elindítom a gépet azt mondja hogy válasszak melyik windowst akarom elinditani, és ha a d-set választom kiírja hogy nem található. most akk azt hogy tüntessem el? -
Slipy #40780 Sziasztok!
Van 1 Albacomp Activa-Eco Mobil Traveller V6 notebookom (oprendszr nélkül vettem) és az nagy gondom, hogy nemrégiben Win XP alatt csak úgy nem jelenítette meg a wifi hálókat... nagyon sokmindent megpróbáltam, de semmit se használt, újrahúztam az XP-t. WLAN driver felrak és még mindig nem lát semmilyen hálót(az újrahúzást 2 különböző XP-vel próbáltam). Fogtam és felraktam 1 Vistát és tökéletesen működik...deee viszont a Vistát, nem szívlelem személy szerint ez okozza a fő gondot...
Ha esetleg valaki már találkozott hasonló problemával akkor szóljon plíz!
Előre is THx! -
rumkola #40779 de megkérdezte ér rosszat választottál....
esetleg vista is volt fent és összekavarta a meghajtókat -
SkylineGTR #40778 hi all, felakartam rakni az xp sp2-t minden jól ment, de vmiért mikor ott jártam hogy leformázza a meghajtót, akkor vmiért a d formázta a c helyett. mikor a c-n van a windows. na az hogy lehet hogy a d-t formázta le? eleve a c-n volt a windows akkor miért akarta a d-t? meg megse kérdezte hogy melyiket akarom. -
bocs, tényleg elírtam...3870-es -
kössz mindent! és bocs ha értetlen voltam..!!:D:)
#40775- sajna nem tudom mert belevan forrasztva..^^, de azért kössz a fáradtságot.:) -
vagy cseréld ki a táp ventijét -
Hát én a nagykerben vettem még anno :D. De ha a számtechboltban nem is de a praktikerben obiban simán van. Nekem egy flakon kitart 3-4 évig :) -
olyat ugye számtechboltban tudnak adni..
-
Persze simán. Én is magam szoktam. Én spec WD-40-el szoktam befújni évente 1 amikor takarítom a hűtőket. -
:) mivel kenés?? itthon megoldható? -
Hát tápventit szabályzó progiról nem tudok, plusz ahhoz a tápnak támogatnia is kellene ezt a funkciót valahogyan. Max egy kis kenést tudok javasolni a ventinek és akkor abbahagyja. -
aham értem! Végülis nem 100%, hogy az a hangos, de arra gondolok...! És valami olyan progit nem tudsz, hogy legalább a fordulatot tudjam állítani...Mert speed fan fent van, de az nem azt állítja..!! köszi előre is -
Tápventit lehúzni nem nagyon ajánlatos max cserélni mert ha az nem hűl akkor csúnya véget ér a gépet élete :D -
nekem is az lenne a gond, habár az enyém csak kegyetlen hangos( gondolom hogy a tápnak a ventije, mert proci meg ilyesmi dolgok 1 hónapja lettek cserélve, s nem hinném, hogy az új hangos..) de azt hogyan is tudnám " lehúzni" mert én szétkaptam, de minden rá van forrasztva... előre is köszi -
Okés köszi a gyors választ :) De igen inkább leszedem az oldalát..tudod nyugodtabb vagyok xD hallom mi megy a motorházoldaltető alatt xD -
ha hátsó házventi akkor nyugodtan lehúzhatod, elvileg még a ház oldalát se kéne leszedni, mert mindenen van venti, szal max pár fokkal melegebbek lesznek, de nem szabadna vészesnek lennie...de ha ez megnyugtat vedd le a ház oldalát :)
am nem drágák, szal gyorsan be tudsz szerezni egy másikat -
hello!
Az lenne a kérdésem hogy az egyik ventim bedöglik lassan szóval kotyog és néha elkezd hangosan vergődni.. na most addig míg nem cserélem le ( eza venti hátul van a gép seggénél) addig ha leszedem a gép oldalát lehúzhatom a ventit? mert így csak zajong és egyre rosszabb.. (szóval egy ventit leszedem a ventit de nincs oladala a gépnek így talán ugye nem fog felmelegedni? -
Le akarom cserélni a vinyomat amin jelenleg 2 partíció van 1 vista meg egy xp. A norton ghost backupjának segítségével megtehetem ezt? Tehát arra gondolok, hogy mindkét partíciót át fogja másolni, működni fog minden úgy ahogy eddig? Vagy milyen progit javasoltok erre a feladatra?