64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Solten
    Jó, egy tucat Samu íróm volt.
  • DJ GamerGirL
    Samsungot SOHA!!! ne vegyél, mert szó szerint szar!
    NEC-t vagy Pioneer-t vegyél inkább. :)
  • piamania
    HEllo!

SAMSUNG SH-S223Q/BEWN OEM Fehér

Szerintetek ez milyen író?Vagy tudtok jobbat ajánlani?Nem szoktam gyorsan írni,általában 4x-esen nyomom.A lényeg,hogy tudjak DL lemezt is írni vele.KÖszi
  • AlieN911
    Hali!

Nem hardwares,softveres, de azért...:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Valaki tud olyan boltot,antikváriumot, ahol megvesznek könyveket? Gondolok én, sulis könyvekre,meg régi könyvekre!
    Köszii
  • amigos00
    Amúgy lenne még egy kérdésem, ha nem baj. Milyen "tünetek" lépnek fel a gépen akkor, ha a ram döglődik?
  • amigos00
    Ok. Köszi. Megpróbálom.
  • Bandi 18
    Igen de ha garis lenne visszavinném :D plusz még annyi baj volt vele hogy a szerviz a vinyómat is 1 hónap alatt cserélte ki és inkább nem vittem vissza semmit.
  • torok6
    Igen garis most vettem nyáron az interneten de a tiéd is sípol akkor nincs baj vele
  • Bandi 18
    Hát a kondit sehogyan sem tudod szabályozni mivel elérésére nincs lehetőség. A kondi bele van forrasztva a lapba és ennyi csinálja a dolgát bizonyos fesznél kinyit másiknál zár. Ha garis a lap vidd vissza és mondd meg hogy ez és ez a bajom és kicserélik.
  • LoDMaSt
    http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/easeus-partition-manager-home-edition-v2-1--WC14.html

Szerintem ezzel meg tudod csinálni.
  • ÁjjLe BoBBi
    Üdv!

Az én problémám az lenne hogy nincs elég hely a windowsnak.
    A 80gb-os vinyón van egy 5gb-os meg egy 75gb-os partíció. A kérdésem az lenne hogy meg lehet e azt oldani hogy formázás és hasonló dolgok nélkül újra partícionálom a vinyómat? 1-2gb kellene a windowsos partíciónak, meg lehet e azt csinálni hogy a 75ből lecsípek és átrakom és ha igen milyen programmal vagy milyen módon?
    Előre is köszönöm!
  • torok6
    És azt nem lehet kikapcsolni?
  • BB7
    nekem nem csak zöld-lila! Huh! Nekem egész színskála! De most mek el 2napra! [alig bírom itt hagyni a kincsem! :D] De ha jövök vissza akk. egy driver reinstallt megteszek! :)
  • DJ GamerGirL
    Nekem olyan volt, hogy ilyen zöld-lila pepitakockás lett a képernyő CoD4 közben. Driver reinstall megoldotta a problemet nálam.
  • BB7
    Az utóbbi 2napban azt tapasztaltam, h. a videókártyám furcsa dolgokat művel! [Régebben is volt ien de akk. megszűnt vhogy! :D]
    TDUzok nagyban mikor a képernyőmön összevissza színes vonalak nem látok semmit.. stb.stb! Nem a TDU hibája! Mert az asztalon ez folytatódik addig amíg nem indítom újra drágámat! Arra gyanakodtam, h. túlmelegedett a kártyám, de ezt megcáfolta az Everest ami 67C fokot mutatott! Ez sztem nem eredményezi EZT! :( Aztána gép szelőzésére gyanakodtam ami megint nem vált be! Mert leszedett oldallappal is ez volt az eredmény! Nagyon dühítő a dolog és nem bírok mit csinálni! Vkinek volt ilyen problémája? Illetve tudna vki segíteni?
    [ATI Sapphire Radeon X1950 Pro]
  • Bandi 18
    Igen normális, bár nézd meg terhelés alatt is hogy nem megy-e 60 fölé. Amúgy az a sípoló hang valszeg egy kondinak a hangja az én asus lapomnak is ilyen hangja van ha mondjuk másolok vagy usb-s eszközt használok.
  • Bandi 18
    Akkor mondjuk szedd ki a VGA-t vagy a memet és ha úgy sem sípol akkor alaplap. De ha van lehetőséged próbáld ki másik VGA-val meg memmel.
  • torok6
    Sziasztok van egy kis problémám az ASUS M3N H/HDMI alaplapal valami sípól halkan de amikor instalálok valamit akkor hangos. A amd x2 6000+ 48°C ez normális?
  • amigos00
    nem ad ki semmilyen hangot
  • DJ GamerGirL
    Meg kell nézni a játék rendszerkövetelményét, és azt, hogy a procid megfelelő-e neki.
  • miki13
    HEllo!

az lehet, hogy azért nem indul egy játék a gépemen mert a processor gyenge?
  • DJ GamerGirL
    Feltelepítettem megint, most meg indításkor ezt írja.
  • DJ GamerGirL
    Igen és nem jó.
  • Bandi 18
    A 64bites vistahoz való drivert szedtél le?
  • DJ GamerGirL
    Op.rendszert kihagytam, Windows Vista 64-bit SP1.
  • DJ GamerGirL
    Sziasztok.
    Megkaptam az új gépem, a konfig a következő: Asus P5Q, Coe 2 Quad Q6600 2,4 Ghz, 4x Kingmax 1GB DDR2 1066Mhz, Sapphire Radeon HD4850 512MB GDDR3, Samsung 320GB, Chieftec 450W. A probléma az, hogy mikor telepíteném a videókártya drivert (egész Catalyst Control Centert), kiírja egy hibát, ezután továbbmegy, és újraindításnál mindig ezt írja ki, meg, hogy nincs a gépbe videókártya. Kb. 10x próbáltam le-/feltelepíteni, de nem jó.
    Tudtok segíteni? Már az agyamra megy ez a sz@r...
  • macko50
    Sziasztok !

Nem tudom hogy jó helyre irok-e, és nem tudom hogy kapok e egyáltalán valami használható választ. Van egy hecker csoport amelyik kihasználva az SG fórum biztonsági réseit, egymás után töri fel az SG fórumokat.

Az általuk üzemeltetett nyilvános fórum itt található :

Hacker fórum

Ennek a fórumnak az egyik tagja feltörte az általam is látogatott SG fórumot, ahol két topic-ot is lebénitott. A topic-ra való rákattintás után egy hamis felhasználói adatlap jelent meg razor911 néven, és természetesen a topic-ba nem lehetett többé belépni.

Egy másik helyről is rákattintotam erre a topic-ra, ahol egy nagyon erős tüzfal van, amelyik egyből kidobta a heckelő web cimét :

Access to this web page is not permitted

Reason : The Websense category "Hacking" is filtered.

'URL : http://wrc-hun.fw.hu/szivatas001.html'

Tehát úgy néz ki hogy egy külső hivást csempésztek a programba, amelyik
    meghivja a szivatas001.html-t.

Miután rájöttek - ők is olvasták a fórumot - hogy felfedeztem a web cimüket, eltávolitották a html file-t, de a hivás a programban továbbra is ott maradt, és a topicba továbbra sem lehet belépni.

Van valakinek valamilyen ötlete, hogy ilyen esetekben mit lehet csinálni, kihez lehet fordulni :

1. hogy a hackereket feljelentsem ? Egyáltalán már az megbotránkoztató hogy saját fórumukon nyilvánosan szervezkednek, oktatják egymást, és ezt senki nem veszi észre, és békén hagyják őket.

2. a sérült két topic helyreállitása éredkében. Egyáltalán foglalkozik ilyesmivel valaki az SG fórum fejlesztő csapatban, és hogyan lehet őket megtalálni ?

• sgt anderson
    Heló!
    Olyan problémám volna, hogy van 2 gépünk itthon, az egyik az enyém, a másik pedig a fateromé. Nos az én gépemben 2 hálókártya van és az én gépemmel van megosztva a net. Az én gépemen védelemként egy McAfee volt fent teljes védelemmel, tűzfallal, mindennel. Na most ennek a verziónak lejárt a licensze és nem Update-elt többé. Leszedtem egy másik verziót, ami full ugyan úgy néz ki, mint az előző, minden beállítási lehetőség ugyan az, minden pontosan ugyan úgy volt beállítva az új verzióban, mint a régiben, de valamiért soha nem volt képes az új verzió tűzfala átengedni az Internetet a másik gépre és csak úgy ment a másik gépen a net, ha kikapcsoltam az új McAfee tűzfalát, viszont a régebbi verzióval ilyen problémám nem volt.
    A kérdésem pedig, hogy hol van itt a probléma, mi a rákfene blokkolja az internetet a másik gép felé? Minden port ami kell a HTTP-hez meg a többi ilyen dologhoz az ugyanott, ugyanúgy volt nyitva, mint a régebbi verzióban. Mit lehetne ezzel tenni Uninstallon kívül, hogy működjön normálisan a net mind2 gépen?
    Segítségeteket előre is köszönöm.
  • imp99
    tyhűűűű köszönöm :)
  • kulabácsi
    ehhe lassú voltam :D
  • kulabácsi
    le van már particionálva?
  • Bandi 18
    Gondolom előbb partícionálni meg formázni kell. Azt a sajátgépen jobb egér---> kezelésben tudod megtenni legegyszerűbben.
  • Solten
    Hi. Particionálni kell: vezérlőpult -> felügyeleti eszközök -> számítógép-kezelés -> lemezkezelés
  • imp99
    Hi all! A problémám h vettem egy fél terrás külső 220-al működő hdd-t. Becsatlakoztatom usb-vel és érzékeli h rá van dugva, de nem jelenik meg a meghajtó, nem tudok belépni...mi lehet a gond? előre is köszönöm a válaszokat.
  • Mark007
    Googleban 1mp alatt: Teamspeak echo problem

Remélem tudsz angolul :)
  • SkylineGTR
    hi,

visszhangot hogy tudom eltüntetni? beszélek vkivel, és visszahallják magukat nálam.és még vmi, ha leformázom a vinyót akk ugye bukó a cucc.de nincs semmilyen progi vagy vmi, amivel visszalehet azt hozni? egyszer haverom úgy járt hogy letörölte nővére mappáját, és szereztünk vmi progit amivel visszatudni hozni.
  • Atti10
    Hello

Újraindul a gépem és kellene valami tesztprogram, ami kideríti hogy mi a hibás benne. Vki tud ilyet?
  • Rolikusz19
    Sziasztok!

Keresek olyan embereket(max 2 fő),az új induló honlapomhoz,ami Yahoo-news.hu vagy vmi hasonló címen futna(ez még nincs eldöntve),akik kicsit értenek a weblapszerkesztéshez és szivesen csatlakoznának az oldal szerkesztéséhez (hírek szerkesztése lenne a fő feladata). Ha valaki kedvet kapott hozzá és esetleg komolyabban gondolja,az írjon a [email protected] címre,vagy msnre [email protected]

Üdv,
    Rolikusz
  • Bandi 18
    Pingeld meg a másik gép ip-jét. doboxban beírod hogy pin gép ip-je. Ha nem jönne ping akkor nincsenek ugyanabban a hálóban. Akkor adj mind2nek kézzel ip-t mondjuk egyik: 192.168.1.1 másik 192.168.1.2 alhálózati maszk 255.255.255.0 mást nem kell belőni és akkor látják egymást. És ha nem tudnád betallózni így sem akkor írd be mondjuk a totalcommande vagy a sajátgép címsorába hogy //gép ip-je. (fontos hogy legyen engedélyezve a megosztás magyarul legyen megosztva valami mind2 gépen)
  • shrike7973
    Hali!
    Hogy tudnám azt megoldani hogyha a tesóm laptopját az én gépemmel összekötöm akkor lássam a gépemen a vinyóját, és át tudjak oda másolni adatot? Ha összekötjük a két gépet hálózatilag, a kapcsolat ikonja megjelenik a trayen de nagyjából ennyi amit észrevettünk.