64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Atti10 #40881 A rammal biztos nincs semmi baj mert most lett kicserélve egy újra, és le is lett tesztelve. A hőmérsékleteket figyelem folyamatosan nincs baj vele. Sztem a táppal lesz a baj...
A konfig: 2,8 Ghz P4 ht, 512 DDR400 RAM, 300 W táp, 160 GB HDD és egy optikai meghajtó -
van még egy rakás file visszaállító progi -
sehol semmi. O.O -
ááá negyilkolj meg!
az megoldás? nincsmeg...megkeresem valamerre -
csak a remény hal meg utóljára :)
Ontrack easy recovery? -
Mindenképpen vissza kell állítanom az elveszett dolgaimat...hát ezt nem hiszem el.
Van valami mód rá?? Biztos van! Tuti van! -
ez nagyon zsilett lett. az egész d meghajót, az évek során összeszedett zenéim, filmeim, fényképek, MINDENT törölt.
büdös isten kurva faszát. -
Igen a progik ennyire használják, mivel a memória az a hely ahol tárolnak különféle dolokat plusz még a virtuális membe is írogatnak ami a vinyón van és ettől is lassú a gép. Alaplap lesz ha a proci ok. -
mert szted a proci elég játékra?
-
Már tárgytalan... Megoldottam :) -
Banilla #40871 Sziasztok!
Az a problémám, hogy van egy Canoscan D640U scennerem aminek a szalagkábele megadta magát. A sz.kábel típusa TennRich AWM 20624 80C VW-1. Nem tudjátok véletlenül , hogy hol lehet ezt beszerezni? Segítségeteket előre is köszönöm! -
Hali!
Help pls! Akarmk elindítani a gépemet és azt írja ki, hogy nem tudja elindítani a winlogon.exe-t, mert nem találja a odbc32.dll fájlt. Oké, rákattintottam az Ok-ra, aztán feljön még egy ablak és kiírja, hogy nem lehet betölteni a msgina.dll bejelentkezési felhasznáói felületet... Aztán ott csak újraindítás van... Már próbáltam csökkentett módban is, de semmi. Öteletek? -
amigos00 #40869 Igen, a procival semmi gond, csak azért kérdeztem, mert van egy program, ami nekem a gyorsindításban (az óra mellett) figyeli a ramot, aztán amikor egy-két progi megy, azt látom, hogy ingadozik a memória, valamikor lemegy egészen nulláig, aztán visszatornázza magát két-háromszáz megára. Én arra gondoltam nem-e a Ram döglődik. Vagy csak ennyire lefogják a programok? Akkor elég rendesen lelassul a gép. -
Inquisitor #40868 Ha nem játékra lesz, és performanc-ra állítod a ramkezelést, kikapcsolod az előtöltést, akkor igen. Mondjuk gamera a proci is kevés ... -
rans #40867 Hali. Az lenne a problémám, hogy a gép magától kikapcsol, majd visszakapcsolás után az a hibaüzenet fogad, hogy az mHotkey.exe hibát észlelt ezért leállt. Acer 5715Z laptopom van, ez a kikapcsolás általában akkor fordul elő, ha nagy feladatot csinálok, pl dvd9et letömörítel dvd5re. De már vagy 20-30 dvdt megcsináltam gond nélkül, kb 2 hete csinálja ezt. Azt hittem a programmal van a gond (dvdshrink) mert azzal mindig kikapcsolt, aztán kipróbáltam egy másik progit, azzal ment, de most azzal is kikapcsolt. Kb ez a helyzet, mi a megoldás erre? -
davos80 #40866 Kevés a ram,bár,ha nem játékra kell elég. -
miki10 #40865 # Processzor: AMD Sempron Precessor 2500+ 1.41GHZ
# Memória:1,25 GB
# Videókártya: Ati readon saphire HD 2600 Pro
szerintetek erre a gépre nyugodtan feltelepithetem a Windows Vistát? -
Esetleg proci melegszik. -
Lacko86 #40863 ezen kívül van esetleg még vmi ötleted?:) amúgy nagyjából megnézegettem, most már csak 12-13x megy el a csík.:D -
Tyron63 #40862 Leteszteltem a ramot semmi baja. egyéb ötlete vkinek?
-
davos80 #40861 Üdv!
Problémám a következő:
van egy adott konfigz
Abit NF7 Nforce 2
Asus Radeon Hd 3650 AGP
1GB DDR
Játékok,windót töltés közben kifagy vagy újraindul.
Memória ok,tesztelve.Winyó,hangkártya szintén.
Valakinek van ötlete? -
Tyron63 #40860 aha, köszi. Nem vagyok vmi pc guru. hogy is kell?
-
teszteld le a ramokat -
Tyron63 #40858 Sziasztok!
Tudnátok segíteni nekem? Nálam bármi nagyobb cucc amit letöltök hibása lesz (CRC). Ez már hetek óta megy, már lassan minden progit kicseréltem, de semmi változás. Sőt! Most már olyanokat is csinál, hogy egyszer csak "kék halál" aztán újraindul, vagy csak egyszerűen újraindul. ESET szerint nincs vírusom. Nem tudom mi lehet a baj. Előre is köszönöm! -
Futtass egy memtest 86-ot dos alól és nézd meg a hőmérséklet értékeket mondjuk everestben. ÉS egy konfigot is firkants ide plz :) -
Próbáld meg ezt. -
Lacko86 #40855 Sziasztok!
Tudnátok nekem tanácsot adni hogy hogyan tehetném gyorsabbá az xp-m betöltődését illetve alapból az xp működését. 2 magos AMD-m van, 3 Gb ddr2es rammal, de kb vagy 20x elmegy a betöltő csík, az első firefoxot mire megnyitja beletelik kb fél perc. Tudomásom szerint nincs sem vírusom, sem esetleges kémprogramom. Előre is kösz a segítséget! -
Atti10 #40854 Hello
Még egyszer kérdezem: Újraindul a gépem és kellene valami tesztprogram, ami kideríti hogy mi a hibás benne. Vki tud ilyet? -
ja meg még 1 tünet volt akkoriban a rossz memoriával, hogy akármit akárhonan szedtem le torrentről mindig CRC-hibákkal megáltak a kitörömítések. -
Na, nekem is ilyen problémák vannak, a gyári lemezről nem megy fel a driver! -
A proci normálisan bent van a helyén? Egyszer történt velem, hogy takarítottam a gépet, leszedtem a hűtőt, hogy kiporoljam, miután visszaraktam meg se mukkant a gép, azon kívül h pörögtek a ventik. Megállt bennem az ütő egy pillanatra, de kivettem a procit, meg vissza, és minden ment tovább normálisan. -
Writemasterből van ezerféle :) -
én nekem spec olyanokat csinált, hogy nem birtam a dolgoknak a saját drivereit feltelepíteni a saját lemezükről, meg állandóan mem olvasási/írási hibákat dobott ki hibaüzenet formájában és mindig 0x(sok 0) címre hivatkozott, később már a Win-t sem birtam újrarakni, mert állítólag hibás volt 1 fájl, memtest egyből kiakadt, mikor elindítottam, ott egyből memcsere volt, utána minden ment, sztem ezek voltak a tünetei... -
Nem a NEC-re értettem, hanem a Writemasterre. xD -
NEC-t nem ismerem passz. Nem voltam annyira mazochista hogy bevállaljam ;) -
Nekem most Writemaster volt, vissza lett véve, ki lesz cseréltetve (NEC-re). Az is a fosh szériába tartozik-e? -
Volt egy fosh szériája, aztán megunta a médiamárkt hogy havonta cseréltetem, kijött egy újabb generáció azóta noproblem...
-
Nekem is Samsung van/volt, és tapasztalatból mondom, hogy szar... -
lol nekem is samu van -