64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Csibusz
    Driver.hu-n néztem de ott még Soundmaxot mint márka nem találtam:S
  • kulabácsi
    google-n keresd meg, biztos van hozzá újabb...
    vagy www.driver.hu
  • Csibusz
    Hello megszeretném kérdezni, hogy ha egy inegrált hangkarim van:
    SoundMAX HD Audio
    Ehhez csak a hozzá adott cdlemezről lehet felrakni azt az adott drivert, vagy ennek is van újabb változata?
    Ha igen tudtok adni linket? köszi és ha lehet akkor hozzávalót
  • sgt anderson
    sztem az lesz a baj, h az a két mappa nem volt üres, hanem abba voltak az MP3 játszónak a "rendszer"fájljai, amiket nem látsz és mivel letörölted, így letörölted a "rendszerét" neki. Ha keresgélsz Google-ba, akkor talán találsz használati útmutatót a lejátszódhoz (ha esetleg nincs) és abba írják asszem, hogy milyen kombinációval lehet formázni az MP3 játszót gép nélkül és akkor visszarakja azt a 2 mappát sztem. Vagy ha nem, akkor netről vhonnan le tudod tölteni azt a két fájlt, utána csak rá kell pakolni a lejátszóra és kész. Legalábbis amikor nekem volt ilyen gondom, nekem így oldódott meg.
  • Márió92
    Öhm az a probléma, hogy a regeditet sem engedi...bemásoltam azt amit írtál (REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableRegistryTools /t REG_DWORD /d 0 /f ) ...oké előhozza ilyen dosos ablakba hogy a művelet sikeres...elindítanám a regeditet...dee ezt írja ki: "Az adatbázis szerkesztését a rendszergazda letiltotta." :S
    Vmi más megoldás? Amúgy mi okozhatja ezt? Mert én nem tiltottam le semmit. :S
  • shrike7973
    Köszönjük Emese..
  • Bandi 18
    Valszeg az a gond tényleg hogy letörölted a mappákat. Hozd létre újra őket és akkor talán megjavul.
  • slisz
    Márió,
    ha esetleg a regedit is le lenne tiltva akkor ezt írd be a futtatáshoz:
    REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableRegistryTools /t REG_DWORD /d 0 /f
  • slisz
    Márió,
    futtatás és írd be hogy regedit aztán keresd a
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System\DisableTaskMgr\REG_DWORD
    kulcsot. Ha ennek értékét 1-re állítjuk akkor letiltottuk a taszkmenedzsert, ha 0-ra akkor engedélyeztük.

Ennyi! :)
  • derdani
    Nem tudja valaki hogy miért nem indul el az mp3 lejátszóm?
    Full teleraktam zenével és letöröltem róla azt a két üres mappát ami eredetileg is rajavolt.Amikor be akarom kapcsolni nem indul el csak a bevezető szöveg. Az lenne a baj hogy full teleraktam? Vagy hogy letöröltem azt a két mappát? Előtte tökéletesen működött.
    Amikor bedugom a gépbe nem látja csak az MP3-mon látszik egy homokóra,ugyanez a helyzet a DVD lejátszóval is az sem érzékeli.
    Help!
  • Márió92
    Újra én.
    Üdv.
    Na szval az lenne a problémám, hogy mikor el akarom indítani a feladatkezelőt(3 módon próbáltam), de mindig kihoz egy hibaüzenetet "A feladatkezelőt letiltotta a rendszergazda."
    Na igen...hol tudnám feloldani ezt a tiltást?
  • bardocz
    Sajna agp-s kártyát nem tudok sehonnan sem szerezni:( Most nekem 10 percem van,hogy működjön,különben kimarad ligafutam:(
  • blackcalibra
    Nekem szombaton délután csinált hasonlót:
    nekem mondjuk pikk-pakk kikapcsolt, de bármit csináltam nem indult ujra, se kép se hang. Benyomtam a gépet, a vinyót kerregtette ugyan(egyfolytában világított a led-je, picit furán kerregett) a két dvd olvasót-írót egyfolytában basztatta, olvasta volna. A vinyóra gondoltam, vagy az alaplapra, de miután beraktam a régi tartalék vga-t, máris tökéletes volt minden! Aztán vissza a rossz kártyát, ugyanaz. Szóval nálam ez volt, meglepődtem rendesen hogy nem a vinyó.
    Hátha nálad is az lesz(mármint a VGA kártya).
  • bardocz
    Nos,sajnos ez sem segített,kivettem egyiket,aztán kicseréltem másikra,majd fordítva raktam be,és sehogy sem jó.
  • bardocz
    Oké,este kipróbálom,most elkezdek tanulni:)
  • Bandi 18
    Ha több ram van a gépedben szedj ki egyet. És a Biosban nézd meg hogy mi hány fokos mert lehet hogy melegszik nagyon.
  • bardocz
    A-aa.Berakom a cd-t,újraindítom,és semmi.Próbáltam már.Kivettem az elemet az alaplapból,mert másik fórumon javasolták ezt is,áramtalanítottam,szépen vissza minden,és még mindig nem jó.
  • Bandi 18
    Rakd újra az xp-t z a legegyszerűbb :)
  • bardocz
    Nagyon sürgős!
    A gépem elbaszódott teljesen.Benyomom,felvillannak a ledek,elkezd bootolni,de rögtön abbahagyja,és sekép,sehang.Használhatatlan az egész,most laposról írok,ami nem sokáig lesz itt.Meg tudnám-e esetleg valahogy csinálni?
  • akyyy
    monjduk nem probléma. max ujra rakom a vistát csak akkor 64-bittel
    gondolom adobe cs3 megy rajta, meg gta4 is, ha már vistán 2,5 giga ram kell neki, és ugy elég is:D
  • Renyke
    Sziasztok!

Remélem tud itt segíteni valaki mert eléggé kétségbe vagyok esve..:)na szóval vettem ma egy maxell 8 gigás pendriveot ami tartalmazott egy pdf filet meg egy format exét. Format progiban meg lehetett adni hogy hány giga rész legyen jelszóval védve és mennyi legyen elérhető bárki számára. Egy gigát bejelöltem jelszavasra majd elkezdtem formatálni. Időközben kiírt egy ilyen parancssort h rakja be ujra a lemezt aztán lefagyott az egész. Manuálisan levettem a pendriveot de mire visszatettem eltűnt az az egy giga jelszavas helyem. Próbáltam particionáló programokkal megnézni lehet e egyesíteni valahogy de nem sikerül. Mindegyik azt írja ki h total size 6.5 giga. Ilyenkor mit lehet csinálni törlődött az a másfél egy gigás helyem? Segítségeteket előre is kösszencs. Páp
  • Bandi 18
    Igen elvileg meg tud címezni 4 gigát csak ott van még a VGA ramja és a többi apróbb elhanyagolható címtér, és ezért nem látja a 4 gigát.
  • shrike7973
    Látni látja.
  • Bandi 18
    Tényleg nem :).
  • akyyy
    32 bites win tényleg nem lát 4 giga ramot?
  • Márió92
    Üdv.
    Na szval az lenne a problémám, hogy mikor el akarom indítani a feladatkezelőt(3 módon próbáltam), de mindig kihoz egy hibaüzenetet "A feladatkezelőt letiltotta a rendszergazda."
    Na igen...hol tudnám feloldani ezt a tiltást?
  • shrike7973
    Msot nézem, én nem olyan tablet pc t szeretnék ami tulajdonképpen egy kifordítható laptop érintőkijelzővel hanem olyat ami a kéen van vagy itt egy másik is..
    Ezek olyan 150-200 dollár körül mozognak, az sztem belefér, csak itt magyar viszonylatban nem tudom hogy hol és milyen néven keressem.
  • shrike7973
    Igen,és 150$ igencsak belefér egy karácsonyi ajándékba, ráadásul faxa lenne a rengeteg füzet helyett csak ezt hordani sulba.
    Nekem nem kell nettop szarság, semmi szines kijelző meg ilyenek, tabletpc lófax, csak egy ilyen kijelző amir elehet irni, minimális belső memórival, meg aztán usb kimenettel..
  • csoola
    140 dollárért volt az amit ö a képen mutatott
  • csoola
    tablet pc-ket nézd meg, youtubeon van sok vidi, sztem tetszene
  • Solten
    Elérhető ár? Egy használható, értelmes nettop is 100k, gondolhatod majd mennyit kérnek ilyen table pc - nettop kombinációért.. ;)
  • shrike7973
    Közben utána néztem, ezeket is notebookoknak hivják.. digital notebook..
    Valaki vmilyen magyarországon elérhető jó árú ilyen terméket tudna ajánlani?
  • shrike7973
    Ilyesmi
  • shrike7973
    Hali! Létezik olyan "tábla", amire irni lehet? Szóval egy A4 es méretű fekete fehér érintőképrnyő, nuku szín vagy bármi, az nem kell, jegyzeteléshez (suli) használni. És hogy rendelkezzen belső memóriával amibe elmenti az oldalakat.
  • slisz
    Nem hinném, hogy rossz, ugyanis az olvasással nincsen probléma. Tudom a kettő nincs összefüggésben, de olvastam külföldi honlapokon, hogy ez valami szériabetegség az efajta típusú meghajtóknál:S:S Csak firmware-t nem találok sehol sem... Valaki küldjön egy linket ahonnan le tudom szedni, mert már tököm tele vele de nagyon.
  • csoola
    nem lehet h egész egyszerüen rossz a meghajto?
  • slisz
    Sziasztok!
    Remélem valaki tud segíteni. Van egy Asus F5RL laptopom melyben egy Slimtype DVD A DS8A1P típusú optikai meghajtó van. Firmware CA24
    Valami oknál fogva minden egyes lemezt elront mikor írok vele. Próbálkoztam már Ashampo-tól elkezdve a Neroig de ugyanaz a helyzet. :S
    Próbáltam keresni hozzá firmware-t de nem jártam sikerrel. Nem tudtok valami linket ahol esetleg találnék hozzá valamit?
    Előre is kösz!
  • Bandi 18
    Nincs mit. De ha így sem megy akkor egy bios update megoldja a problémát. De ha garis a lap akkor csinálják csak a boltban :)
  • rothenberger
    Hát akkor maradt hogy go vissza a boltba,megnézetni mi van vele,ha meg semmi,vagy szerelő,vagy alaplapcsere.Királyság.Kösz szépen a segítséget!
  • Bandi 18
    Bocsi visszavonva :D Elvileg a PEG-n kellene működnie.