64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
    ok
  • Bandi 18
    Igen a kit-re vonatkozik :).
  • Bandi 18
    Nézd meg az eseménynaplóban hogy ír-e valami hibát, mert lehet hogy nem kékhalálozik .
    HÁt gondolom ez vírus akkor
  • DJ GamerGirL
    szerintem KIT-re, annyira nem lehet drága 1db. :S
  • Cubemaniac
    Hy all
    Azt szeretném kérdezni h a boltokban a Memoria Kit pl: 4 GB DDR2 1066MHZ GEIL ULTRA 2X2GB és van neki 1 ár írva, pl 18E. az 1 db memóriára utal vagy a KIT-re?
    start leálítás
  • Bandi 18
    És a géped hogy állítod le? Megnyomod a power gombot vagy a start leállítással?
    A power gomb biztos nem mert ha hosszan nyomom akkor egyből kikapcsol szoval az nem.
    Nem nem a power gom van beragadva már néztem.
    Adatok:windows xp professional
    ram 2 gb csx

videókártya nvidia 7600 gs
    wincshester 120gb samsung

proci 4800 dualcore amd
    táp deer 400 w
    alaplap k9neov3
    hangkártya creative
    enyi
  • Bandi 18
    Nem lehet hogy a power gomb van beragadva. Már hogyha jól értem a problémád hogy kikapcsol a géped és után rögtön vissza.
  • DJ GamerGirL
    Így hogy tudnánk segíteni?
    Írd le a géped adatait, akkor talán.
    De szerintem valami vírus lehet az mert én aztán bele nem nyultam már vagy 2 hónapja
    Most se tudtok még segíteni
  • slisz
    Márió!
    Milyen op rendszered van?? Ha buherált xp-t vagy vistát használsz ott előszeretettel tiltja le a készítő ezeket a funkciókat. Nekem is volt bajom az XP-vel de nekem ez megoldotta... Nézz körül még a google-n hátha van még valami. Kulcsszó: regedit enable, dissable
    Tuti működnie kellene... kivéve ha vistád van mert amit küldtem az xp-re van.
    Nem értitek oké ki akrtam ma kapcsolni a gépet és rendesen is kikapcsolt de halotam hogy még megy a gép.És hirtelen vissza kapcsolt.
    Akármivel probálkozok nem jó.
  • DJ GamerGirL
    Ennyi információból szerintem nem fogunk tudni neked segíteni. :)
    NAh jolvan ma elégé ki vagyok akadva a gép miatt.
    Mert amikor kikapcsolom akkor fogja magát és vissza kapcsol automatikusan.
    Valami vírus ez vagy mi a fene?
    Kérlek segítsetek rajtam!
  • DJ GamerGirL
    Én is mondok egy hülyeséget akkor.

Beletettem a rackbe a winyót, és nem látta a gép, aztán észrevettem, hogy nem is érintkezik, belecsavaroztam a rackbe, utána már jó volt. Te ugye belecsavaroztad? XD

Codegen tápot szerintem cseréld re, nehogy attól romoljon el a géped.
  • kulabácsi
    :)
    akkor jó, am én külön szoktam telepíteni az alább leírt 3at azt kalap
  • baca01
    Codegen táp van ebben is... 300 vagy 350-es most nem tudom pontosan, mert nem vagyok otthon.
    Én is erre tippeltem egyébként, de majd megpróbálom még azt is, hogy kiveszem a rackből, hátha úgy jó!
    Köszi a segítséget. :)
  • rumkola
    ha a rack le van húzva, akkor szerintem is táp, nekem is csinálta ezt 300-as codegen mint a kollégának (eloxidálódik a molex csati rajta, nem érintkezik rendesen)...
  • TomBond #41059
    Nekem gyanús, hogy a rack a ludas a dologban. Pont tegnap járt nálam egy gép ugyanilyen hibával. Nem tudom miért de rack nélkül minden simán megy.
  • DJ GamerGirL
    Milyen tápod van?

Nekem anno 300W-s Codegen táp kattogtatta be párszor a winyóm...
  • baca01
    Sziasztok!
    A konfigomat láthatjátok az aláírásomban, (winchester rack-ben van).
    Az a gondom, hogy pár napja a gép menet közben lefagy, egy kattanással leáll a winchester.
    Pár napja jelentkeztem egy hibával hogy a másik gépem nem indul el és valszeg a ram vagy a winchester a rossz benne, ki is vettem abból a dolgokat és átraktam az enyémbe. Ahogy beraktam a ramot már is megvolt hogy ő a ludas, mondom szuper, akkor benne hagyom a másik winchestert is hogy amég nem veszek új ramot, tudjam használni a rajta lévő dolgokat, és innentől jelentkezett az én gépemben a hiba, hogy menet közben leáll a saját winchesterem. Gondoltam a táp nem bírja a másik winchestert már és azért csinálja ígyhát azt ki is húztam belőle (tehát maradt az eredeti konfig), de így is lekapcsol magától a winchester.
    Mi lehet a hiba? :S
  • DJ GamerGirL
    :D
  • Csibusz
    ok megvan már kiszedem k-litebol tényleg csak azokat ami kell azt csá
    ennyi
  • Csibusz
    http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.php?a=3652&k=15

ezt néztem... ebbe azok vannak..
  • DJ GamerGirL
    Nekem se adtak az Abit IB9-hez... 4 éves ASRock lapnak a dobozába találtam ilyet. xD
  • Gibor
    Thx!

Még milyen jó hogy olyan rendesek voltak a gigabyte osok hogy ilyet elfelejtettek az alaplapomhoz adni.
  • Csibusz
    na mivel nekem a bs player a kedves lejátszóm.. ezért akkor mond mit kel letőlteni? divX-be benne van ez? amiket felsoroltál? vagy külön?
  • DJ GamerGirL
    Hogyne igényelne?:D
    átalakító:
  • Gibor
    Hellosztok....

Lehet hogy egy nagy fa*zségot kérdezek de azért megpróbálom.... na szóval én vettem egy sataII es vinyót 32mb 500gb stb... a lényeg hogy az alaplapon sata1es de azt mondták hogy működni fog, de eza vinyó nem igényel a tápegységből kijövő áramforrást (nemtudom igy smot a nevét), és akkor én most ennek a vinyónak tudoke valahogyan áramot szolgáltatni?
  • kulabácsi
    én nek szoktam feltenni codeck packokat, simán a divx-xvid-ac3 azt csuma, ezen kb minden elfut bsplayerrel, hd-hez meg ott a vlc, az amúgy is lejátszik szinte mindent :)
  • DJ GamerGirL
    Mit izél meg a játékokon? :d Nekem semmi gondom nincs azzal a kodekkel.
  • Csibusz
    Ja még azt szeretném h tudtok nekem ajánlani egy Codecet? ami pl nem izéli meg a játékokat.. meg a filmeket szóval egy alapcodeket .. tudom a k:lite de pl annál ha telepítek miket kell kiXelnem h tényleg csak az a alap doglok működjenek?
  • Csibusz
    oké:) köszi:)
  • kulabácsi
    há én meg nem mondom neked, nem ilyen a hangkarim, de ha a neve egyezik akkor valszeg :)
  • Csibusz
    http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_driver_reszletes.php?k=10&g=174&a=735

ez jó? mert ok h a neve egyezik.. de azt nem tudom, egyáltalán ez tényleg a driver pont annak
  • kulabácsi
    akkor itt nézegess :)