64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#41081 ok
-
Igen a kit-re vonatkozik :). -
Nézd meg az eseménynaplóban hogy ír-e valami hibát, mert lehet hogy nem kékhalálozik . -
#41078 HÁt gondolom ez vírus akkor
-
szerintem KIT-re, annyira nem lehet drága 1db. :S -
Cubemaniac #41076 Hy all
Azt szeretném kérdezni h a boltokban a Memoria Kit pl: 4 GB DDR2 1066MHZ GEIL ULTRA 2X2GB és van neki 1 ár írva, pl 18E. az 1 db memóriára utal vagy a KIT-re? -
#41075 start leálítás
-
És a géped hogy állítod le? Megnyomod a power gombot vagy a start leállítással? -
#41073 A power gomb biztos nem mert ha hosszan nyomom akkor egyből kikapcsol szoval az nem. -
#41072 Nem nem a power gom van beragadva már néztem.
Adatok:windows xp professional
ram 2 gb csx
videókártya nvidia 7600 gs
wincshester 120gb samsung
proci 4800 dualcore amd
táp deer 400 w
alaplap k9neov3
hangkártya creative
enyi
-
Nem lehet hogy a power gomb van beragadva. Már hogyha jól értem a problémád hogy kikapcsol a géped és után rögtön vissza. -
Így hogy tudnánk segíteni? 
Írd le a géped adatait, akkor talán. -
#41069 De szerintem valami vírus lehet az mert én aztán bele nem nyultam már vagy 2 hónapja -
#41068 Most se tudtok még segíteni
-
slisz #41067 Márió!
Milyen op rendszered van?? Ha buherált xp-t vagy vistát használsz ott előszeretettel tiltja le a készítő ezeket a funkciókat. Nekem is volt bajom az XP-vel de nekem ez megoldotta... Nézz körül még a google-n hátha van még valami. Kulcsszó: regedit enable, dissable
Tuti működnie kellene... kivéve ha vistád van mert amit küldtem az xp-re van. -
#41066 Nem értitek oké ki akrtam ma kapcsolni a gépet és rendesen is kikapcsolt de halotam hogy még megy a gép.És hirtelen vissza kapcsolt.
Akármivel probálkozok nem jó. -
Ennyi információból szerintem nem fogunk tudni neked segíteni. :) -
#41064 NAh jolvan ma elégé ki vagyok akadva a gép miatt.
Mert amikor kikapcsolom akkor fogja magát és vissza kapcsol automatikusan.
Valami vírus ez vagy mi a fene?
Kérlek segítsetek rajtam! -
Én is mondok egy hülyeséget akkor. 
Beletettem a rackbe a winyót, és nem látta a gép, aztán észrevettem, hogy nem is érintkezik, belecsavaroztam a rackbe, utána már jó volt. Te ugye belecsavaroztad? XD
Codegen tápot szerintem cseréld re, nehogy attól romoljon el a géped. -
:)
akkor jó, am én külön szoktam telepíteni az alább leírt 3at azt kalap -
baca01 #41061 Codegen táp van ebben is... 300 vagy 350-es most nem tudom pontosan, mert nem vagyok otthon.
Én is erre tippeltem egyébként, de majd megpróbálom még azt is, hogy kiveszem a rackből, hátha úgy jó!
Köszi a segítséget. :) -
rumkola #41060 ha a rack le van húzva, akkor szerintem is táp, nekem is csinálta ezt 300-as codegen mint a kollégának (eloxidálódik a molex csati rajta, nem érintkezik rendesen)... -
TomBond #41059 Nekem gyanús, hogy a rack a ludas a dologban. Pont tegnap járt nálam egy gép ugyanilyen hibával. Nem tudom miért de rack nélkül minden simán megy. -
Milyen tápod van?
Nekem anno 300W-s Codegen táp kattogtatta be párszor a winyóm... -
baca01 #41057 Sziasztok!
A konfigomat láthatjátok az aláírásomban, (winchester rack-ben van).
Az a gondom, hogy pár napja a gép menet közben lefagy, egy kattanással leáll a winchester.
Pár napja jelentkeztem egy hibával hogy a másik gépem nem indul el és valszeg a ram vagy a winchester a rossz benne, ki is vettem abból a dolgokat és átraktam az enyémbe. Ahogy beraktam a ramot már is megvolt hogy ő a ludas, mondom szuper, akkor benne hagyom a másik winchestert is hogy amég nem veszek új ramot, tudjam használni a rajta lévő dolgokat, és innentől jelentkezett az én gépemben a hiba, hogy menet közben leáll a saját winchesterem. Gondoltam a táp nem bírja a másik winchestert már és azért csinálja ígyhát azt ki is húztam belőle (tehát maradt az eredeti konfig), de így is lekapcsol magától a winchester.
Mi lehet a hiba? :S -
:D -
ok megvan már kiszedem k-litebol tényleg csak azokat ami kell azt csá
ennyi -
http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.php?a=3652&k=15
ezt néztem... ebbe azok vannak.. -
Nekem se adtak az Abit IB9-hez... 4 éves ASRock lapnak a dobozába találtam ilyet. xD -
Gibor #41052 Thx!
Még milyen jó hogy olyan rendesek voltak a gigabyte osok hogy ilyet elfelejtettek az alaplapomhoz adni. -
na mivel nekem a bs player a kedves lejátszóm.. ezért akkor mond mit kel letőlteni? divX-be benne van ez? amiket felsoroltál? vagy külön? -
Hogyne igényelne?:D
átalakító:
-
Gibor #41049 Hellosztok....
Lehet hogy egy nagy fa*zségot kérdezek de azért megpróbálom.... na szóval én vettem egy sataII es vinyót 32mb 500gb stb... a lényeg hogy az alaplapon sata1es de azt mondták hogy működni fog, de eza vinyó nem igényel a tápegységből kijövő áramforrást (nemtudom igy smot a nevét), és akkor én most ennek a vinyónak tudoke valahogyan áramot szolgáltatni? -
én nek szoktam feltenni codeck packokat, simán a divx-xvid-ac3 azt csuma, ezen kb minden elfut bsplayerrel, hd-hez meg ott a vlc, az amúgy is lejátszik szinte mindent :) -
Mit izél meg a játékokon? :d Nekem semmi gondom nincs azzal a kodekkel. -
Ja még azt szeretném h tudtok nekem ajánlani egy Codecet? ami pl nem izéli meg a játékokat.. meg a filmeket szóval egy alapcodeket .. tudom a k:lite de pl annál ha telepítek miket kell kiXelnem h tényleg csak az a alap doglok működjenek? -
oké:) köszi:) -
há én meg nem mondom neked, nem ilyen a hangkarim, de ha a neve egyezik akkor valszeg :) -
http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_driver_reszletes.php?k=10&g=174&a=735
ez jó? mert ok h a neve egyezik.. de azt nem tudom, egyáltalán ez tényleg a driver pont annak -
akkor itt nézegess :)