64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • GáborG
    Köszi mindenkinek a segítséget!

A megoldás: kitartó probálkozás, mert tegnap este nehezen de elfogadta a resetet, amit a könyv is írt. Ezután megjelent a hibaüzi hogy állítsam be a Bios-t és ezután müködött is minden ahogy kell.
    Erre mondhatjuk azt hiszem, hogy az informatika szépségei :P

És mégegyszer köszi a segítő tanácsokat
  • Bandi 18
    És igen én is benyaltam azt a vírust amit te :S. Megoldás: csökkentett módban futtatni a wint--->kellékek rendszer visszaállítás ott kiválasztani 2 nappal ezelőtti állapotot és lám kikapcsol a gép nem újraindul. :).
  • KILLER2
    Kéne kis segítség. Került hozzám egy WD My Passport Essential (asszem ez a neve) 250GBs külső USBs vinyó. Na most az van, hogy rádugom USBn a gépre (vista utlimate) és villog, hogy új driver és hogy mit csináljon vele. Az első gond, hogy nem marad kint, hanem 1-2 másodpercenként eltűnik, majd újra előjön. Ha sikerül rámenni a telepítésre, akkor próbálkozik, de ismeretlen eszközként látja csak. Mit kell művelnem vele, hogy működjön?
  • Bandi 18
    Nekem pl a régi lapomnak elég volt annyi hogy konnektorból kihúztam egy másik szobában bedugtam és kész meghalt. Megpróbáltam úgy is hogy nem volt házban hátha valami zárlat lett ahol a lap illeszkedik a házhoz de az sem volt jó. Mondjuk ha én mindent kiszedtem még akkor sem sípolt.
  • DJ GamerGirL
    Már egyszer kivolt belőle szedve, mikor "véletlen"() túlhúztam a procit, utána nem volt gond.
  • Bandi 18
    Mivel ezek a tipikus hibák amik miatt nem ad képet egy gép :). Még egy olyat tudok elképzelni hogy ahogy kivetted az elemet a bios elfelejtett valami olyan beállítást ami miatt nem ismer fel valamit.
  • DJ GamerGirL
    Nekem is ezeket mondtad, és még mindig nem oldódott meg a problémám. :D
    Ugyanez van nekem is, új elemet vettem a lapba, mégse jó. VGA, RAM, proci minden jó, csak nincs kép. 2x volt nagynehezen, azóta nincs.
  • Bandi 18
    Akkor csináld meg azt is hogy bennhagyod a ramot és kivezsed a VGA-t. Ha nem sípol akkor ram gond lehet.
    Jah mert nekem volt egyszer egy olyanom hogy takarításnál kicsúsztott az egyik ram félig és be indult csak nem jelent meg semmi sem a képen.
    Szép mi?
  • sgt anderson
    Ha nem vetted volna észre már egyszer válaszoltam a kérdésedre...
  • GáborG
    akkor sipolna, és nem teszi csak ha valóban kiveszem
    Nekem is volt egyszer ilyenem.
    A ram rosszul van belerakva sztem
  • GáborG
    sata a csati, de ha haza megyek kiprobálom, és nem rackben van,de hátha
    azt egyébként proáltam hogy máshova dugom az alaplapon és nem ment, meg inditottam vinyo nélkül, és akkor sem irt semmit, pedig olyankor irja hogy nincs miről bootolnia
  • Bandi 18
    Nem feltétlenül. Nekem is volt ilyen gondom hogy a vinyó IDE csatija szar volt a rackben és füll fekete képernyő semmi sem látszott.
  • GáborG
    -akkor, visszakéne olvasni :P
  • GáborG
    de ha a vinyó lenne a hibás, akkor a boot akkor is látszana nem?
  • Bandi 18
    De azt hallod ha bekapcsolod a hangfalat hogy a zene szól-e mikor bejelentkezik. Lehet hogy a vinyónál lesz a gond ha több van akkor csak azt kösd rá amin az oprendszer van, ha csak egy vinyó van akkor másik tápra kösd rá.
  • GáborG
    amikor a memoriát kiszedtem akkor sipolt ahogy az illik, a windows-t nem tudom hogy betölt-e, mert nincs semmi monitoron
  • Bandi 18
    És a windows betölt vagy megakad teljesen ?. Próbálj meg kivenni midnent és ha akkor sem sípol akkor nagy valószínűséggel alaplap vagy proci.
  • derdani
    Tudna valaki segíteni hogy mért nem látja a számítogép az mp3 lejátszómat(AVS PCMATE MM3503)?
    Full teleraktam zenével és letöröltem róla azt a két üres mappát ami eredetileg is rajavolt(már máskor is letöröltem és nem lett semmi).Amikor kihúztam a gépből és be akartam kapcsolni nem indult el csak a bevezető szöveg. Amikor bedugom a számítogépbe nem is érzékeli.
    Az lenne a baj hogy full teleraktam? Vagy hogy letöröltem azt a két mappát?Vagy mindkettő? Előtte tökéletesen működött.
  • GáborG
    már azon is tul vagyok
  • Bandi 18
    Próbáld meg visszatenni a régi elemet hátha az újjal van valami gond.
  • GáborG
    meg volt én magam huztam le és csatlakoztattam vissza!
    minden csati bent van
  • Bandi 18
    Nézd meg hogy minden csatlakozó jól a helyén van-e. Lehet hogy valami kicsúszott
  • GáborG
    igen, akkor még nem volt áram alatt!
  • Bandi 18
    Amikor kicserélted az elemet akkor is áramtalanítottad?
  • GáborG
    Sziasztok!

Alaplap problémám volna egy Albatron k8nf4-es tipus, és lemerült az elem, ezt kicseréltem és most nem indul a gép, ill. amikor bekapcsolom a vinyo felpörög meg minden vele együtt, de a monitoron nem jönn be semmi!
    Próbáltam az alaplapon jumperrel resetelni, de semmi! (áramtalanitás után átraktam reset állásba a jumpert vártam néhyány másodpercet majd vissza és újra áram alá helyeztem, így irta legalábbis a könyve)
    Tud valaki valamilyen megoldással szolgálni?
    Előre is köszi
  • Ari18
    vsync-et kapcsoljátok ki.
    A trojan vundo az veszélyes vírus?
  • Márió92
    slisz:
    Nem buherált...a napokban kezdte ezt el művelni. :S
    Mostanában jelentkezett az is, hogy mikor bejelentkezek akkor kiír 1-2 hibaüzenetet. Gőzöm sincs mi lehet a baja...báár néha csak úgy magától elkezd sípolni a gép...és újra kell indítani a gépet. :S Lehet hogy ez is közrejátszik?
    Probáljátok az ujratelepítést.
    vagy talán a monitor ms-se is okozhatja.
    vagy régebbi kártyával esetleg.
    Lehett hogy ez sérült nem tom
  • Gibor
    Mi lehet a probléma ha a havreom vett egy AGP-s HD 2600XT-t... és Call of Duty 2 ben minimum grafikán van 60FPSe de az emgse mozdul.... (fps korlátot persze feljebb vittük) és pl egy Far Cry meg maximum grafikán 150fps el fut...
    szeva matte én nem tom de én is pontosan ugyan ilyen visztát rakok majd fel magamnak és lehetne hozád egy pár kérdésem a cucal kapcsolatba?

1.Hogyan lehet kicsit felboostolni gyorsíani
    2.Milyen az alap tűzfala mert a norton 360 nem a legjobb
    3.És menyiért szerezted a videó kártyát?
    A válaszodat nagyon megköszöném.
    ui amikor legutób felraktam 4.9-es értékelést adott ki nekem
  • Matte
    üdv

ma raktam új videókártyát (hd 2600xt, 256 mb) és magától lecsíp a rendszermemóriából még 512mb-ot a videókártyának. Hol lehet ezt kikapcsolni, mert én nagyon nem szeretném ha így maradna.

VISTA Ultimate 32 bit
    Nah jó akkor ebböl szerintem vista lesz arra még életemben nem kaptam virust csak 2 év mire felrakok rá mindent.
    Nem ismer valaki valami vista boost progit
    semmi már vagy 1 éve.
    És már probáltam virust vadászni de az sem segít
    pedig service pack 3-asom van
  • Bandi 18
    Hát akkor adott a feladat :) Víruskeresésre fel, de ha adhatok egy tippet akkor csökkentett módban tedd meg. Még 1 kérdés nem lett mostanában valami driver cserélve?
    Nah ez 100% vírus kiirta hogy kijelentkezés közben mási alkalmazás vagy program használta a rendszerleíró adat bázist
  • Bandi 18
    Vezérlőpult felügyeleti eszközök eseménynapló.
    De most az autó frissítéseket is kikapcsolta önmagátol
    És vissza se lehet már kapcsolni