64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • DJ GamerGirL
    Ha az én ősrégi P4-es procim tudja a 64bitet, akkor szerintem ez is. :D
  • DJ GamerGirL
    Tedd fel mindkettőt, és megtudod, hogy melyik a jobb. :D
  • Vagabond1961
    Bandee !

Nekem csak ezt írja ki a procira az everest: Intel Pentium dual-core T2310

akkor ez most milyen?
  • DecenS
    viszont a 64bites xp-hez meg driver nem sok van.... mi a lóf...t csináljak?
  • Bandi 18
    Mondjuk felraksz egy everest ultimate-et és az kiírja, de az össze új proci már 64bites archira épül.
  • DecenS
    fcuk.
    de még mindig kecsegtetőbbnek tűnik számomra a 64bites xp mint a vista...
  • Bandi 18
    A 32 bites csak 4 gigáig tud címezni. Ebből lejön a VGA ramja meg egyéb tárolók ezért nem látja a 4 giga ramot
  • DJ GamerGirL
    Az összes 32 bites progi, amit eddig használtam, megy 64 bites Vistan is. ^^
  • DecenS
    na ez meg a másik... nekem nem játékra, melóra kell.
    kicsit kellemetlen lenne ha az összes x86 progit dobhatnám ki a túróba emiatt.
    mellesleg a 32bites vista tudja a 4gb ramot? vagy az is csak 3-ig tudja címezni?
  • Vagabond1961
    Szia Gamergirl !

honnan tudom egy prociról, hogy az x64-es vagy csak 32-es?

nekem Intel Pentium dual-core T2310-esem van, az milyen?
  • DJ GamerGirL
    Nekem most Vista x64 SP1 van, szokott néha kékhalálozni pl. Gears of War után, de egyébként egész jól megy. ^^
  • Vagabond1961
    Olvastam egy cikket, hogy letesztelték az XP-t és az SP1-es vistát, és jobbnak jött ki a vista....
  • DecenS
    akkor már csak egy x64 telepítőt kéne keresnem....
  • DecenS
    ja...
  • DJ GamerGirL
    Az procid az! :DA:F:S:_S:_:DD
  • DecenS
    na most akkor lehet, hogy vmit félre értettem... a 64bites windows-ok nem csak a "64bites" procikkal mennek? (asszem kavar van a fejemben)
  • DJ GamerGirL
    Nekem az egymagos, P4 3Ghz-s procimon is ment a Vista x64. :D
  • DecenS
    jó, vágom én, hogy az sp1 óta jobb a vista... de még mindig nem találom annyira kézre állónak mint a már megszokott xp-t.

a kérdésem tulajdonképpen az lett volna alább, hogy vajon nyerek-e annyi teljesítmény javulást/sebességnövekedést a vista +1gb ram által hogy megérje áttérni rá... vagy kb azonos a teljesítményük. (xp 3gb ram <-> vista 4gb ram)
  • Bandi 18
    Miért kéne? Az egy viszonylag új proci ne nevettess :).
  • DJ GamerGirL
    Miért kéne?:)
  • DecenS
    ahhoz prockót kéne cserélnem, nem? inkább hanyagolnám ha lehet.. tökéletesen elégedett vagyok a mostanival.
  • Vagabond1961
    Szia imp99 !

Van egy "DriverGenius" nevü progi ami leellenőrzi, hogy mi a géped összeállítása, és a netről letölti hozzá a legfrissebb softvereket.
  • DJ GamerGirL
    Itt megtalálod a drivereket.
  • Vagabond1961
    DecenS !

Én már majdnem 1 éve használom a Vistát. Szerintem amióta kijött az SP1 is hozzá, már teljesen jó, és már mindenhez van vista driver, ami még eleinte kevés volt. De ez csak az én véleményem.
  • imp99
    Sziasztok!

Van egy Abit Kn8 SLI laplapom, formáztam a gépet és most az integrált hangkártyát, lan-t nem ismeri fel....de nincs motherboard cd-m. Mikre keressek rá miket lekk leszednem? mert próbáltam googlin keresni ezen a néven + driver meg hasonlók de csak biost találtam.
    Előre is köszönöm a helpet!
  • DJ GamerGirL
    64 bites XP. :D
  • DecenS
    hello-bello segítőkészek :)

a következő a helyzetem. van egy vas: asus p5b, c2d 6300. láma módon vaktában vettem bele 4gb ramot. amiből az xp csak 3-at kezel ugyebár. lehet-e ezen segíteni valahogy?
    vagy ha nem, megéri-e a +1gb ram miatt áttérni vistára. (kicsit fázok tőle, nem szivesen cserélnék rendszert..)
    vélemény? szaktudás? nyitott vagyok bármilyen ötletre.
  • Janoooo
    írni még nem próbáltam vele, de azon kívül müködik
  • Vagabond1961
    Sziasztok !

Segítségre lenne szükségem iGO 8 térképfrissítéssel kapcsolatban. Eddíg ha szereztem frissítéseket az iGO 8-hoz , csak simán átmásoltam a kártyára őket és futott rendesen. Most megint kaptam frissítést (2008.októberi) és átmásolva a térképeket a program elindult rendesen de egyetlen új térképet nem ismert fel!!! Ha a térképekkel együtt az új "basemap" file-t is átmásoltam, akkor a program el sem indult, hanem azt írta ki, hogy "a térképek elavultak, keressem fel a legközelebbi viszonteladót". Mit lehet tenni, hogy felismerje a térképeket????
  • Bandi 18
    Akkor ossz meg egy másik mappát másik meghajtón oda másold be a program filesből amit osztani akarsz és ennyi, vagy pendrive.
  • Zoli007
    Működik? Akkor ne b@sztasd!
  • kulabácsi
    rákattantam, mentené...
  • rooney8
    Igen, ez a célom, de:

• sgt anderson
    Oszd meg külön a Program Files mappát is, ha valamit onnan akarsz áthúzni hálón. (ha ez a szándékod) Akkor mennie kell...
  • rooney8
    Igen.

Más. Van egy vezeték nélküli adapterem, de nem találom a telepítő cd-jét. Felmentem linkpro oldalára, ott meg is találtam (WLG-54MIA) de nem tudom letölteni a driverét. Itt van az oldal, megpróbálja valaki leszedni?
  • norbi56
    KB 5 perce Call of Duty WAW-al multiztam meguntam esc-et nyomok rányomtam h leave game és erre ujraindul a gép.Konfigom alul látható 400-as FSP PNF tápom van elképzelhető hogy gyenge lenne?Már 1,5 hónapja megvan a gép és eddig nem volt iylen probléma.
  • Janoooo
    hú, rosszúl írtam

a winyó 00 primer
    DVD író 00 sec...
  • Janoooo
    Helló!

Egy kérdésem lenne:
    Most vettem 1 SATA DVD írót.
    Az alaplapomon van 6 SATA hely.
    Az elsőben van a Winyó (bioszban 01 primer).
    Én most a DVD írót bedugtam a 2. helyre (bioszban 02 second..)
    Úgy tudom h a winyót a primer -be kell dugni. És az lenne a kérdésem h melyikbe dugjam a DVD írtó? Hogy jobb?

Légyszi segítsetek.
    Előre is köszi.
  • Bandi 18
    A megosztási neve a meghajtónak C?
  • rooney8
    Hali!

Van egy hálózat. Bejelöltem a C meghajtót, hogy legyen megosztva, de ha a másik gépen rámegyek pl. a C:\Program Files\ akkor ezt írja ki:

Mit kéne még csinálnom, hogy meg tudjam nyitni?