64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • broman191
    [URL=http://www.videohelp.com/tools/Prassi_ONES]Letöltöttem ezt az íróprogit és vele nincs "session ..." fail! [/URL]
  • broman191
    Nem ártana visszavinni akkor a boltba...:)
  • nagyi87
    41726 hsz-ben voltam itt:Dcsak azt akarom irni h mostmár minden játéknál ezt sercegést csinálja, tuti a táp, kibontani nem akarom még van rajta gari!akk az ateendö h visszaa boltba?
  • broman191
    Voltak az évek során kisebb-nagyobb szakaszok amikor újraindulgatott a gép és nem volt semmi gondja...nem ölnék több pénzt már ebbe a gépbe, de a vinyó kivétel mert átbodhatom bármikor egy másikba (és a 120 kezd kevés lenni...). :)
  • Bandi 18
    Én nem arról beszélek, csak a megbízhatósági toplista legalsó szintjén áll még a Codegennél is rosszabb, és kár szerintem te is bánnád ha egyik napról a másikra elfüstölne, és most nem arról van szó hogy nem bírná el a vinyót, hanem hogy kiszámíthatatlan táp. Nekem is volt csak ezért tudom hogy mennyire szar.
  • broman191
    Két 120 GB-os vinyót simán pörget (egyik haveromé volt a másik, általában csak az aláírásomban lévő van benne), nem hinném hogy az 1 TB-ossal kivételezne...ha nem fogja szeretni akkor sem nagy tétel cserélni. :)
  • Bandi 18
    Mondjuk én a helyedben egyből egy tápot is beújítanék, mert az Mercury 400-as nem éppen a legjobb. Mondjuk egy FSP vagy Chieftec 400-asra.
  • broman191
    32 GB plusz sem lenne rossz...de remélem teljesen jó lesz.
  • Bandi 18
    Újabbaknál nincs gond :), az 500-as vinyóm nyár végén vettem és gond volt vele, szóval csak óvatosan, ráadásul ezzel a 1TB vinyóval már más is szívott a fórumon hogy csak 32gb-t látott belőle (#41725).
  • broman191
    Az újabbaknál már nincs gond vele állítólag (a lényeg hogy megoldható), egy ilyen 1 TB-os samut vennék. :)
  • Bandi 18
    Mármint a 9600-at kipróbálni egy másikban :), legvégső esetben win telepítés.
  • snowkid16
    De más karim csak nvidia 6600, és azon csak nagyon nehezen mennek, de megér egy próbát :D. Rohadék Számítógépház, igen, kimondom, ROHDAÉK, CSALÓ BANDA HÁL' ISTENNEK CSŐDBE mentek...KAPOK BÜNTIT, DE NEM ÉRDEKEL!
  • fradis
    Kösz kicsit megijedtem mert a resi üldöz engem hol alaplap hol vinyó táp... most a videokártya ujdonság na köszi akkor várunk a netre ezt a visza álitós témát meg megrpobáljuk
  • gurubefree
    Ez szoftveses gond ... nincs ott semmi gond a kartyaval.
  • gurubefree
    Ja annyi meg hogy tiltsd le a rendszer ellenorzest torolj minden vissza allitasi pontot , es utanna kapcsold vissza.
  • Bandi 18
    Egy ilyen gondot okozhat JAVA frissítési gond ?
  • fradis
    Oksi szal majd ha lessz net akkor a legujjab catalyst meg akkor a máshogy nem megy akkor az avg8 thx. Arra valami progi hogy kiderüljön h nincs e hibája a kártyának nem létezik?
  • gurubefree
    Frissitsd a JAVA-t .....
  • Bandi 18
    Vírusirtást csökkentett módban illik csinálni.
  • gurubefree
    Orthos ..... felora eleg.
  • fradis
    Gurubefree ezt tölem kérdzted?Bandee valahol olvastam hogy a kasperskynél érdemes kiprobálni hogy csökkentett módban nyomunk teljes irtást és akkor kiszedi a rendszerfájlokból is ha nem megy akk kiprobálom csak 1 hetes a gép és kicsit idges vok...
  • Bandi 18
    Szerintem próbáld meg feltenni az AVG8 free-t és azt futtasd le az kiírtja, nekem az MSN vírust is az szedte le semmi más, mert valszeg a vírus miatt vannak ilyen problémáid, és mlg egy spywareírtást is javasolnék :).
  • David8
    Lefuttatom akkor ezt a memtest-et. Lehet még egy olyan hülye kérdésem hogy ez mennyi idő? mert ha sok akkor inkább estére hagynám...
  • gurubefree
    Elosszor is .... Van akarmilyan szinten is huzva a geped ??? Milyen memoriak vannak a gepben ???? Egyformak a modulok vagy kulonbozoek ??
  • fradis
    Az első a catalyst nak valami része?
  • Bandi 18
    Akkor futtass egy HdTune error scant, és egy memtest86-ot. Az utóbbit flopyról vagy pendriveról bootolva. Ha valami hiba van akkor azt az alaktrészt cseréld.
  • fradis
    Az a tré hogy nem vagyok hozzá hülye de apám cége nevén lett véve (az ár miatt) és bent a rendszeres emberei telepiteeték meg még csak jövhét lessz router véve hogy eza gép is maradhasson amiről irok szal amig nem tudok drivert vissitenia ddig pihen?
  • David8
    Igen, EQUAL! IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL.
    Usb drivert nem tettem fel, videókártya drivert már rengeteget próbáltam, windowst is többször újratettem. Van amikor 3 hétig semmi nincs aztán meg egy nap 2x is akár. Nem kell nagy terhelésre se gondolni, van amikor csak zenét hallgatok egy msn mellett és bejön a kékhalál...
  • rumkola
    nem hiszem hogy köze van egymáshoz
    az első szerintem vga driver hiba
  • fradis
    AZ 500 ast a gigára érted mert ha igen akkor tökéletesen azom van:) Egy szaküzletben lett véve gari él rá még jó sokáig vigyem vissza
    ?
  • rumkola
    cserélj vga drivert, esetleg távolítsd el eszközkezelőből az USB drivereket (ha alaplapi cd-ről tetted fel), és hagyd hogy a win a sajátját telepítse
  • Bandi 18
    Ha még most is csíkoz akkor a VGA ramja hibázik --> csere.
  • gurubefree
    Biztos hogy "EGAL" nem "EQUAL" ????
  • Bandi 18
    Van vinyó aminél jumperrel lehet állítani és van aminél nem, ilyen az én 500-as samsungom is aminek a "biosába" kellett bele nyúljak hogy menjen. Szóval mindenképpen olyan modellt kérj amit jumperrel lehet állítani a kép mód között.
  • David8
    Hello. Mostanában egyre többször "kéket hal" a gépem ezzel a hibaüzenettel. IRQL_NOT_LESS_OR_EGAL
    Biztos hogy nem szoftveres problémáról van szó. Van tippetek?
    thx
  • fradis
    Sziszatok 3 kérdésem lenne:
    1,Van egy gépem egy ati hd3450 512 gddr2 memos kártyával. És a gép kitalálta hogyha játék közben fölugrik egy hibaüzenet vagy egy msn zörgetés (szóval amire átvált) akkor putty restart ez miért lehet
    2, Van egy jogtiszta eredeti kaspersky (a vásárlós) és talál egy trójai getvát a system32 ben egy fcccbx.dll nevü fájlban karantént hiába nyomok mindig megtalálja törlés ugye nem megoldás valaki valamit?
    3,A restartnak és a trójainak nem lehet köze egymáshoz ugye?
    (Az xp jogtiszta és sp3 mal van)Ha valaki tud valamit segitsen légyszives
  • The Protector
    És ti mind warez xp-t használtok?Tehát nem eredetit?Mert én embert nem ismerek aki eredetit használXDMég csak a tokját sem láttamXDXD
  • rumkola
    beírsz bármekkora értéket oda a TC-nél, ahol most a 700mb-ot látod....
    :)))
  • fery02
    Én úgy vettem észre, hogy semmit. :D
  • Met
    Én nem vettem észre semmi változást, max annyit, hogy grafikai nehézségeim vannak.

A BSA az üzleti célú illegális felhasználást üldözi, nincs kapacitása minden warez xp-t használó embert megkeresni. Szóval nem kell beszarni ;)