64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
davidragon #41841 sziasztok!
webkamerát szeretnék venni, de nem tudom hogy az milyen adatforgalmat produkálna havonta. mivel mobilinternetem van, szeretném előre tudni kb mire számítsak. valaki tudna segíteni?
köszi -
Uff. Akkor nemtom. -
Nemtom 5 méter semmi toldás. -
Error READ only user!!! Ez a HW topik! -
puma1 #41837 Hellosztok! NAgyon nagy segítséget szeretnék kérni tőletek! Keresek 1 mesét aminek nemtudom a címét csak néhány részletre emlékszem,és a címet szeretném megtudni! Régi mese a 90-es évekbe volt.SZóval a részletek: Van 1 maci aki a 1 kastélyba él.Egyik este esik az eső és az egyik ablakon benéz 1 nagy sárkány.Másnap reggel ahogy a maci kimegy megtalálja a nagy sárkány lábnyomát.Nagyon fontos lenne ha vki adna 1 címet vagy vmi kiindulási alapot! Segítségeket előre is köszönöm
-
Sz@r kábel? -
köszi:D:D:D
életet mentettél:D -
Sziasztok! Eddig sehol nem kaptam választ.
Olyan gondom lenne, hogy S-Video kábellel kötöttem össze a TV-met és az NVidia 7600GS-em.
Sikerült eljutnom addig, hogy bejön a kép, a monitoron szép 1440*900-as felbontású, de a TV viszont nagyon homályos. NVieW megjelenítő Klónra van állítva mivel a monitort és a TV-t egyszerre szeretném használni.
Akármit állítok a beállításokban ugyan olyan homályos vagy még rosszabb.
Ha egy megjelenítőre állítom szintén ugyan olyan.
A monitor Hertz-ét fel lehet 170-ig rakni, de a TV-ét csak 60-ig. pedig biztos azért homályos mert az LCD TV 100 Hertz-es.
Esetleg valami ötlet? Program?
(driver frissítés volt) -
Ha jól emléxem, akkor 1 liter gázban mindig 24,6 mól anyag van. -
Sziasztok
nah hát nekem egy kicsit másjellegű problémám van mint amik itt szoktak lenni
tehát van egy ilyen fizika feladványom (nem kell megijedni nem veletek akarom megoldatni)
Könnyen mozgó dugattyúval elzárt hengerben (nélunk ez azt jelenti, hogy nincs súrlódás) 1 dm3 térfogatú 100kPa nyomású héliummal 200J hőt közlünk. a gáz hőmérséklete állandó.
Tehát jelen esetben az
Eb=(f/2)*(m/M)*R*T képletet kell alkalmaznunk, node itt jöna gond fél órája már azon vergődök, hogy a térfogatból hogyan tudom kihozni azt, hogy hány mól részecske van 1 dm3 hidrogéngázban?
Tudnátok segíteni??
Tehát 1 dm3 hidrogéngázban a feljebb említett adatokból hogyan lehet kihozni azt, hogy hány mól részecske van benn?
Nagyon köszönöm a segítségeket
Üdv
SrAta -
Dean Winchester #41831 legalább egy napot várhatnál igazán míg beirod még1szer ugyanazt a kérdést sztem =) -
fradis #41830 Beirom ujra hátha most tudja valaki
Hello
Az xp ben van rá lehetőség hogy megnézzem hogy mekkora a táp leterheltsége? Esetleg Progi? -
Ha problémáid adódnak a frissítést követően, kövesd az alábbiakat:
1. Szedd le az összes dvd pörkölő progyt, tisztítsd a registry-t (tisztító letölthető: www.nero.com)
2. frissítsd az alaplapi drivereket. Vedd fel a kapcsolatot az alaplap gyártójával új driver-ügyben (höhhö...)
3. Installáld újra az író programot, frissítsd a legújabb verzióra.
Ezek szerint nem ez kell neked.. :)
-
Üdv!
Ezt letudná nekem valaki fordítani? Mert ez alapján kéne frissíteni a dvd meghajtómat. :S
If you have problems after updating your drive use following steps:
1.Deinstall all your burnsoftware(s), also cleanup registry, e.g. cleaner can be found here http://www.nero.com
2.Update your mainboard driver(s). Contact manufacturer of your mainboard/ PC package for newest one.
3.Reinstall and update your burnsoftware. -
Elég a 4pines, átviszi a videojelet. Ha gagyi minőségben, akkor a kábel lehet gagyi. -
fradis #41826 Hát vidd vissza és mond meg hogy 7 fogast kérsz egyszerűbb mint átalakitózni... -
Vettem egy kábelt, de az S-video része négy 'fogas'. Na már most az én 6600as karimnak pedig hét fogas a kimenete. A kábelt simán összetudtam dugni mindennel képet is átvisz. Fekete és vörös színben nagyon sötéten. Azt nem tudom, hogy visszavigyem a kábelt mert így nincs értelme vagy van hozzá valami fajta átalakító? Sürgős helpet várok. -
fradis #41824 memóriahelyek: 4 db DDR2-800/667/533/400 hát kéne neki de ugylátszik nem szereti a ram márkáját van ilyen ezzel nem tudsz mit csinálni vagy azt tudod még h megnézed egy haverod gépébe csak ezt a 2 ramot és hogy ott engedi e mert ha enm akk a ram rossz -
CUCLI #41823 hai
A következő gondom volna a géppel. Ajándékba kaptam 2x1GB 800as ramot. Asus P5B alaplapom van, és valami miatt nem tudja 800on futtatni a memóriákat. (frissítettem biost is, a legújabb van). Csak akkor látja jól a memóriákat ha 667en futtatom őket. Ha autora rakom a biost akkor elkezdi betölteni a wint, de útközben "bekakad" és egy no signal szöveget ír. utánna már csak az segít ha teljesen kikapcsolom és vissza. Mi lehet a gond? az alaplap lenne rossz? megnéztem a honlapján, és tudja kezelni a 800as ramokat. a gép nincs húzva. -
fradis #41822 Hát nálam nem.... -
Dean Winchester #41821 everest nem irja? -
fradis #41820 Hello
Az xp ben van rá lehetőség hogy megnézzem hogy mekkora a táp leterheltsége? Esetleg Progi? -
Dean Winchester #41819 okés arra gondotlam ,hogy holnap megvalósítom =)
csak gondoltam hátha itt vki tud adni ötletet.
A kérdésedre is válaszoljak, én csinálnám. -
Neked kell, vagy te csinálnád? :D
Egy fél éve voltam egy boltban, vki megkérdezte, és valami elég sokat mondtak, talán 5-8k közt, pontosan nemtudom, csak meglepően hangzott. Menj be, v hívj fel egy boltot, h mennyiért vállalják! -
Dean Winchester #41817 a kábel nevét tudod?(engem is érdekel ez a dolog :D
csak nemtudom hogy kérjem a boltban(vagy te a videokarival kaptad ajándékba?) -
Dean Winchester #41816 üdv!
nemtudom jó helyre irok-e ?!
kérdésem az lenne körülbelül mennyibe kerülne egy gépújraráks szolgáltatás?
azaz xp-t ujratelepíteni (persze előtte particionálni),alapvető programokat feltenni a gépre,és 1-2 játékot is(cod,fifa..stb,vmeik) ?
vkinek vmi tippje van? a telepiítés meg minden kb 2-3 óra alatt megvan....
szal vkinek ötlete?hülye kérdés de fontos =) -
thx! Már meg is van az a bizonyos kábel. Előbb kérdeztem mint utána jártam.:) -
jól gondolod -
mindezt hardware topikba? am meg a bsplayerben tudsz filmnézés közben, a subtitles studioval (asszem ez a neve) meg tudod szerkeszteni -
Melyik progival tudnék feliratot időzíteni a legegyszerűbben? -
Karácsonyra terveztem, hogy veszek egy divx-es DVD lejátszót mert már a tököm ki van a gép előtti filmezésből. Jobban élvezném a kis fotelemből.
De eszembe jutott, hogy van egy sokkal pénztárcát kímélőbb opció is és így még jut másra is pénz karácsony ügyileg. Nevezetesen, hogy a PC képét kirakjam a TVre. Na már most, van egy Nvidia Geforce 6600-as videókarim. Amelynek azt hiszem S-Video kimenete van. Én arra következtettem, hogy a megoldás egy kábel amelyiknek az egyik vége S-Video amit a gépbe dugok bele a másik pedig egy sima SCART amit a TVbe. Jól gondolom, vagy esetleg ezt valahogy máshogy kell megoldani.
A válaszokat előre is köszönöm! -
ASUS tuner kártyám van, de most 64 bites XP alatt a driver-ét nem fogadja el a rendszer. Azt böki a képembe, hogy ez nem ahhoz driver. A gond az, hogy nem találok 64 bites drivert ehhez, csak XP meg valami WIN2003-as driverek vannak. Ezek szerint aki 64 bites oprendszert használ az dögöljön meg vagy vegyen új kártyát? Kedves... -
Sziasztok: Ehhez a LAN kártyához keresnék drivert, de nem találok, max fizetőset. :(
CD-t nem kaptam hozzá, mert csak "megdobtak" a kártyával. :) -
Az még lehetetlenebb XD, de jó, akkor a szmszéd gépében megnézzük az adott játékokon. -
SkylineGTR #41807 OK, Akkor merek venni még egy sata2-eset -
Ez nem igaz.
-
Install után mindig ki szoktam kapcsolni. Most is ki van. Nagyobb vinyó lesz majd, csak akkor rakhatom újra a rendszert... Majd, ha szabin leszek. Akkor a mostani 80GB-os vinyóból lesz system és az új lesz a data. A system vinyóm 10 éves (!) és semmmi baj sincs vele. -
SkylineGTR #41804 hi all!
az igaz hogy ha 2 sata2es vinyóm van, akkor azoknak csak a fele mérete?
mert meg kell osztani vmi radebe vagy micsoda.
mert most nekem van egy 320gb és akarok venni mégegyet mellé, de felék ha mégegy sata2es veszek, és tényleg így meg kell osztani, az úgy nem jó. -
Szerintem kapcsold ki a rendszer visszaallitast. System Restore .... System Protection.
De ajanlott a te esetedben a nagyobb HDD beszerzese ( vagy nagyobb particio kialakitasa kb 15-20GB az XP-hez) -
Van egy érdekes még memagyarázhatatlan problémám. Szóval volt egy régi gépem és volt rajta a jól működő XP SP2. OK. Összeraktam az újat és szépen felraktam alá minden drivert. Ekkora az történt, hogy a 10 GB-os vinyómon amin volt 2 GB szabad hely eltűnt és csak 400-500 mega maradt. Pár újrindítás után újra 3GB lett. Most visziont megit csak 300 mega környékén van. Mitől lehet ez?
Nem változott sem a virtuális memória beállítása, sem a rendszervisszaállítás és nem raktam fel semmit. Gép kikapcs, másnap bekapcs és eltűnt 2,5 GB szabad hely. Nekem nincs ötletem...