64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
3dmarkhoz kell fix, ati toolhoz nemtom, de ccchez biztosan, mert agps -
Most szereltem be az új AGP-s GPU-t(radeon HD3650),és az a gondom hogy ATITool/3DMark03 nem ismeri fel/nem indul el.Mit csináljak?Tegyem újra őket? -
HarMÓNIKA #41879 tudna valaki segíteni nekem, abban,hogy nvidia geforce 7600 gs videokártyához hol találom a legújabb drivert? egy linket nagyon megköszönnék -
beli21 #41878 Sziasztok!! Olyan kérdésem lenne, hogy vettem egy notit, acer aspire 5730 zg, a leírása gyári alaptartozéknak irja a bluetooth-ot de az istenért sem tudom használni. Van egy gyorsgombja, ha megnyomom azt irja nincs eszköz, ha telepíteni akarok egy blue-s drivert azt irja no device:S -
HarMÓNIKA #41877 nem tettem még fel új drivert, nvidia geforce 7600 gs azt hiszem,ilyen videokártyám van, a legújabb drivert kellene gondolom feltennem hozzá, de nem találom :S -
Bocsi, szóval videókártyához is tettél fel drivert? -
Császtok!
Nem tudom jó helyre irok-e ha nem akkor lehet törölni, de alap hűtővel rendelkező AMD Atholon 64 X2 procit hány fokig érdemes húzni?
Most 39-en van 2800 MHz-el 2600 helyett magonként. -
HarMÓNIKA #41874 tessék? nem egészen értem,hogy mire gondolsz :S(ezekhez a dolgokhoz nem igazán értek, de gondolom feltűnt) -
VGahoz is? -
HarMÓNIKA #41872 leszedtem, a legújabbat, a samsung oldaláról, de így sem változott a helyzet :S -
Monitorhoz. -
HarMÓNIKA #41870 drivert a monitorhoz, vagy a videokártyához? -
Próbálj meg egy drivert leszedni hozzá. -
HarMÓNIKA #41868 sziasztok!
lehet buta kérdés :D de egy Samsung SyncMaster 943NW monitornál, a megfelelő képernyő felbontás 1440X900 lenne. de valami oknál fogva ez a felbontási opció nem érhető el :S egyszerűen nincs, mitől lehet ez a probléma? és mit kellene választani ilyen esetben? előre is köszönöma segítséget -
kék #41867 Hello Mindenkinek!
Egy olyan probléma vetődött ma fel a testvéremnél, amilyet még nem láttam.
Kihúzta a billentyűzetet és az egeret a gépéből, majd mikor visszadugta, már egyik sem működött. Hiába állt fel a rendszer (XP), hiába indította újra, akkor sem mozdul semmi. Egyszerűen nem értjük. A hardverprofilban sincs felkiáltójel stb. Szétszedtük a gépet, de nincs kilazulva semmi.
Van valakinek ötlete?
Előre is köszi. -
spy803 #41866 Hi emberek!
A monitorom felbontása 1280*1024 volt 60Hz-en. Kipróbáltam a GTA4et és miután visszaléptem a windowsba a felbontás megmaradt és a frekvencia is, de a kép el van tolva jobbra. A monitoron sem tudom visszaállítani, a windowsban sem. Csak akkor lesz teljesen normális a kép, ha 75Hzre állítom a frissítést. Most mindenki kérdezheti, hogy miért akarnám 60Hzen, amikor a 75 jobb, de nekem van egy külső tv tunerem, ami csak 60Hz es módban képes kép a képben megjeleníteni a windowst és a tévéadást egyszerre.
Acer AL1906 monitor, ATi X1900GT, és Windows Vista van gépen. -
Attól hogy óránként beírod még nem lesz válasz és az a 'heee' eléggé tahón hangzik.... -
Azt tudod winfos alol is. De meg van a funkcio a Partition Magic-ben is. Ami jobban tetszik. -
Hogy lehet a DVD-meghajtonak az idegesito allando swappolasat megszuntetni es beallitani, h olvassa be 1x a fajlt v albumot es onnantol mar csak a memoriabol olvassa? mert memo az van boven, de a fos Vista meg ezt sem tudja, pedig ugy remlik a Win98 mar tudta..
Heee? -
czs1 #41862 És mi lesz a maradék partícióval? Nem kell új partíciót csinálni? -
Szolj ha valami nem jo ...... -
czs1 #41860 Köszi, próbálom... -
quasina1014 #41859 Szép napot!Egy kis segítséget szeretnék kérni,a felmerült probléma megoldásához.Történt ugyanis,hogy formázni kellett a szgépet,és az újratelepítés után egy funkciót nem tudtam életre bírni.Konkrétan az fn+vmi lenne,tehát így nem lehet a képernyő fényerősségét állítani,sem wi-fit kapcsolni.Akinek laptopja van biztos ismeri ezt a kis kék gombot.Szóval nem tudom,hogy poontosan ehhez milyen program kell,illetve,hgoy milyen beállítást kell esetlegesen eszközölni.Előre is köszi:),((csak így ctrl+v:))) -
Ha igen akkor .....
1; Lathato egy particio a main screen-en ( mivel 160GB egyben van. )
2; Kijelolod a particiot es raklikkelsz a "resize partition" opciora.
3; Megjelenik egy rozsaszin teglalap (a 160GB vinyod az) valamelyik vegen ( ha jol emlekszem a jobb) van egy csuszka azt a bal oldal fele mozgatva allitod ba a "C" meretet.
4; Ez utan OKzas es ujrainditas.
Ne ba...gasd amig nem vegez , gep fuggo es adat mennyiseg fuggo mennyi ideig tart. -
czs1 #41857 most települ -
Fel van telepitve a program ???
-
czs1 #41855 és hogyan? -
Termeszetesen .... -
czs1 #41853 És abban tudnál segíteni, hogy hogyan kell csinálni? -
Particion Magic 8 .... kivaloan alkalmas ra
Mar telepitett oprendszer utan is tudod hasznalni .
-
Particionalni kell a vinyot ..... -
czs1 #41850 sziasztok!
Van egy 160 GB-os vinyóm, természetesen rá van telepítve az XP, s egyéb progik. Hogyan tudom megcsinálni, hogy a 160 GB-ból kb. 40 GB legyen a C, és a maradék 120-at egy másik meghajtóként kezelje?
Köszi
czs1 -
Na sikerült frissíteni, mostmár ír minuszos DVD-ket is, kivéve egy minuszosat nem, ami pont nekem kéne... hogy rohadna meg... XD -
Hogy lehet a DVD-meghajtonak az idegesito allando swappolasat megszuntetni es beallitani, h olvassa be 1x a fajlt v albumot es onnantol mar csak a memoriabol olvassa? mert memo az van boven, de a fos Vista meg ezt sem tudja, pedig ugy remlik a Win98 mar tudta..
He? -
tmisi #41847 Ha ramhibás akkor is fel lehet dobni netre, párezret lehet megad érte vki (pl. kell neki a hűtője, vagy hasonló okért). -
Csak csere. -
Sziasztok. Ha memóriahibás a vga-m (8800GTX) akkor van valami lehetőség a javítására, vagy muszáj lecserélnem? És ha javítható akkor hol tudják javítani? Mert sajnos már nem garanciás. Köszi a válaszokat. -
davidragon #41844 :D na most ketten tök mást mondtatok.
de azért köszi a válaszokat. -
Sokat. 256-512kbit (32-64kB) sávszélt simán lefoglal, és akkor még tök rossz a minősége. -
pfff sztem ló(pííí) se :D