64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Ha nem Codegen, de 400W-os, akkor elég lesz. :)
Pl egy Chieftec-nél jobbat ne akarj. -
Nekem is ilyen gondom van: bár nekem csak a front panel jack dugóival van gondom. Mióta vettem a gépbe egy Creative Soundblaster LIVE 24 bit-es hangkártyát az integrált helyett, nem tudom őket használni. Pedig nagyon örülnék neki. :S
-
Márka: hát öö .:D Codegen 400W -
alex9292 #41958 csáó!vettem 1 uj gépházat bele is pakoltam azzal irok most..viszon ne mtom hova kell dogni a LED-eket meg az USB-s panelt a gépház elején :S ja és még hangszóró és mikrofon bemenet is van de foggalmam sincs hova kell dogni :S
gigabyte GA-MA 69GM-s2h alaplapom van pls help :( -
mddevil #41957 Azt szerteném tőletek megkérdezni, hogy melyik tápon van alaplarba való 8 pines csatlakozó? Mert 1 gigabyte x58 ds4 hez szeretnék tápot, de a sima 4pines helyett egy 8 pines van rajta, tehát van a 24 pines és a 8 pines rajta. Ha megtudnátok mondani, hogy melyik tápon van ilyen nagyon megköszönném. -
Az a táp márkájától függ. -
Hali
köv a config.:
msi k9n neo v3;
amd 3600+ x2,
1 gb ddr2 800,
ati x1950xt
320gb sata2.
Ezt viszi a 400W-s táp? -
Hello! Letöltöttem egy filmet dvd9 formátumban. Tud vki mondani egy olyan progit amivel át tudom konvertálni h sima DVD-re felférjen?Előre is köszi! -
Mind2-re jó. De ha képet egyszerűen akarsz kifényképezni medialayer classic. -
és ez meik a samplés vagy a kép kifényképezős? -
VirtualDub mode -
Hi tudnátok oan programot mondani amivel samplét tudok csinálni? pl filmekből egy kis részletet. vagy ha ien nincs akkor amivel filmekből tudod pár képet kifényképezni?? kösz -
lehet hogy ez segít nem tudom
http://www.bitmatek.hu/
valaki azénproblémámra tud válaszolni ? -
10-et oszd el 8-al és meg is van az eredmény -
Krisztofer45 #41947 hi segítsetek már abba hogy Letöltés: 10 Mbit/s akkor mennyivel tölt le?? -
csak az xp töredezettségmentesítőjét (de utálom ezt a szót!) használom...
rákérdezek a progira, kössz a segítséget! -
Hellosztok nekem lenne egy nagy problémám
vettem egy
Gigabyte Ga-ma770-Ds3
meg egy AMD Phenom 9550 Procit
2*1024mb ram kingmax
Ati Radeon EAH2600 xt
Az a problémám hogy eleve amikor fel akartam rakni az Xp t nem tudtam mert be bootolt és elment a kép és a gép se dolgozot
a Vistát raktam fel akkor az simán feltelepült utána megpróbáltam újból az xpt és sikerült felrakni de az a gondom hogy felraktam az alaplap cd jén lévő összes drivert meg a videokari driverét amikor betölt a xp kijön egy olyan hibaüzenet hogy a Windows intézőt leállítja biztonsági okokból utána ha a firefoxot megnyitom jol betölti az oldalakat de ha letöltök torentel vagy a firefoxal akkor nem tölti be az oldalakat
Mi lehet a baj ?
Vigyem vissza a szervizbe az alkatrészeket ?
Sp2 tő van az xp n
Mit csináljak hogy normálisan működjön az internet szolgáltató azt mondta hogy az én gépemmel van a probléma nem az ő rendszerükkel .
Előre köszönöm a segítségeket
-
~ 3 GHz -
Ha használsz valami töredezettségmentesítőt, akkor lehet, hogy úgy van beállítva, hogy automatikusan töredezettségmentesítsen. De ha biztosra akarsz menni, akkor létezik egy program, ami figyeli az éppen vinyót használó alkalmazásokat, de a nevét nem tudom. Ha érdekel, rákérdezhetsz itt. -
4800+ x2 -t meddig lehet biztonságosan felhúzni??
BIOSban? -
Ok, már rájöttem mi a gondja, megoldottam... :) -
Hello!
Tökéletesen működött a gépem a GeForce 8600 GTS-sel. Ez elromlott, ezért szervizbe kellett vinnem, kaptam csérebe egy 7200 GS-t, amivel ugyancsak megfelelően működött a gépem.
Ma visszakaptam a 8600-ast, de mikor betettem a gépbe, nem jön be az oprendszer - elkezd betölteni az XP (előtte megkérdezi, hogy hogyan indítsa - Csökkentett mód, Legutolsó helyes konfiguráció, Normál indítás), aztán újraindul...és megint, és megint... :S
Erre visszatettem a 7200-ast, és megint semmi probléma...
Ez mitől lehet? Az a baj, hogy közben felraktam az XP SP3-at?
Fontos lenne, előre is köszönöm! -
szerintetek mitől lehet az, hogy folyamatosan tölt a vinyóm?
firefox, winamp fut és egyfolytában teker valamiért...
nincs töredezve, van 1,5gb szabad ram, 5-10% cpu használat... -
-
NA beraktam, köszi:) Párosan a két 512-st és egyedül az 1 gigásat:) -
köszi:) -
de bele lehet nyugodtan, annyi a lényeg h a másik kettő megy dualba, az meg csak van :) -
megint kérdés.. ugye van a fekete és fehér foglalatos memóriakari tartókák.. na most a feketébe van ugye az 512 és az egy gigás.. a fehérbe nem lehet vissza tenni a másik 512-est? h kettő giga legyen?
Vagy a fehér az milyen? -
Nagyon köszönöm a választ,akkor nincs gáz :) csak arra emlékeztetett amikor a VGA túlmelegszik és ott is így világít,már azt hittem vmi gáz van. Nagyon köszi mégegyszer a segítséget
-
Azt jelenti feszültség alatt van az alaplap. -
Sziasztok.Van 1 Gigabyte EP45-DS4 lapom.Miután kikapcsoltam 1 piros LED maradt égve.Ez most mit jelent (jót v rosszat) ?
Pls help
-
kishoze01 #41930 nm. -
Ja amúgy köszi mindkettőtöknek:) -
nah jóó hát oké gyártóóó, de hát ingyéééé vóót:P -
kishoze01 #41927 a gyártót kivéve egyezik :) -
Jah mhz-ra egyeznek, de ha nem is egyeznének a leglassabbra állítaná be szóval össze sosem akadnak. -
NA ha jól látom, akkor egyezik de azért belinkelem:)
-
A router cd-je nem fontos. Vistában kellene megnézni hogy egyáltalán kap-e ip-t a routertól. -
kishoze01 #41923 everest 4.6 nál igy nézd meg: elindítod az everestet azon belül alaplap és van olyan hogy SPD vagy még itt is kiirja számítógép és azon belül összegzés.
-
oks feltettem, de nem találom. Vagyis a memóriánál nincs mhz.. csak az alaplapnál. Elmagyaráznád vagy ha nem vagy itt akkor más hogy hol is van pontosan?