64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Nem az egyém a gép. Haveromé lesz. Elég fos gépe van és kap tőlem egy fél gépet, kell bele vinyó és videokártya. Valszeg ebben az évszázadban már nem lesz lecserélve. Lényeg, hogy 20-25e Ftból meglegyen a kártya és a vinyó és minnél jobb legyen ennyiből. -
Pontosabban ezt:
1.Control Panel-ben minden ATI-ra utaló jelet letöröltem.
2.Restart és bementem Safe Mode-ba
3.Driver Sweeperrel mindent töröltem
4.Vissza normál módba és tenném fel de ezzel a hibaüzenettel elküld a !@+"!,"-ba:"Service: Setup did not find a driver compatible with your current hardware or operating system. Setup will now exit."
5.Csókolom,viszlát!Driver Sweeperel biztonság kedvéért átmegyek
6.Teszem fel a 8.1-est és már a Welcomenál furcsa módon a Welcome árnyéka sötét kék helyett fehéres pirosas
-
ma már vagy 20x megcsináltam ugyanezt -
Ari18 #41999 driver sweepert-el letakarítasz minden Ati-s cuccot majd reset, utána telepítesz egy 8.12-est. -
Ari18 #41998 DDR2-ő miatt felejtős. -
Ari18 #41997 Ha,kis időn belül lesz egy teljes gépcsere,akkor vehetsz egy komolyabb karit is ,de,ha marad akkor tőkéletes az is. -
Újratettem a winfost hátha sikerül majd utána feltennem az új 8.12CCC-t de nem.Sőőőőt,most rosszabb is lett.GPU-Z szerint nincs fenn a CCC és a kékes árnyékokból piros árnyékok lettek.Youtubeon minden link piros lett,myvipen narancssárga szövegből kék lett,itt fórumon pl a:"Általános fórumok"-ból pedig baba kék szín lett.Már többször letöröltem,újratettem a CD-n lévő 8.1-es CCC-t de nem segített.Most csak azért írok hogy megkérdezzem mit csináljak a kártyával:kalapáccsal verjem szét vagy dobjam ki az ablakon?
ui.:köszönöm ATI
-
Egy ilyenre mind mondanátok a P4es 3Ghzs proci és 1GB RAM mellé egy APPHIRE HD3450 512MB DDR2 HTD PCIE-re? -
Szóval max ilyeneket érdemes bele venni? Én valami ATI HD3xxx kártyát néztem bele, de nekem is gyanús volt, hogy kicsit erős lesz az bele. -
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy routerem (T-online-os) A net ezzel van most megosztva, az asztali gép, és a laptop között.
Az asztali géphez egy kábellel (nemtudom hogy nevezik azt a kábelt)megy a net, a laptophoz pedig Wifin keresztül.
A kérdésem, hogy hogyan tudnám a legegyszerűbben áthozni a dolgaimat az asztali gépről a laptopra, kb40-50 gb kellene átmásolni.
Előre is nagyon köszönöm!!!! -
Ari18 #41992 8600GT,2600XT,ezeket megkapod ennyiért,de nem hajtja ki teljesen. -
Milyen PCI-E videokártyát hajt ki max egy P4es 3 Ghz-s proci, ami 10e Ft körüli áron (max 12-13 ezer) kapható? -
alex9292 #41990 #41958 pls vki :( -
Nja,az király. :) akkor közlöm vele a jó hírt. :) Am az AC is csak a tömegben laggolt nála... -
Először próbáljátok meg másik VGA-val ha úgy sem jó akkor egy másik táppal is. -
Ez egy HT-s P4, és szépen menne neki, nekem is 2600xt-m van és a POP nagyon jól van optimalizálva mediumon semmi akadás, maxon csak nagyobb tereknél röccen -
Hellow! csak egy gyors segítségre lenne szükség. Havertól kaptam 1 Everestes képet,és azt kérdezi,h ez most HT P4 vagy sima? Mert ha HT akkor hogy menne rajta az új PoP egy ATI HD2600XT társaságában,ha az Assassin's Creed (mely azonos gépigényű az új Prince of Persiával.) tök szépen ment neki 3/4 es grafikai beállításokon.
ITT A KÉP:
THX előre is! -
lamerrichard #41985 Hali
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok hogy szerintetek mi lett haverom gépével??
Bekapcsoljuk a gépet, és a monitort 5mp után a monitor gombja el kezd villogni,nincs kép, a gépnek csak a hűtőjét lehet hallani, és a gép 20mp után újraindul és megint kezdődik előlről. Mi romolhatott el a gépbe?? A nyáron rakatta össze.

-
köszi! -
A DVD9 formátuzum az azt jelenti, hogy az a film olyan hosszú, hogy nem fér rá egy sima DVD re.
Ha Neroval csinálod a filmet, akkor asszem felajánl Neked egy LP (LongPlay) írásmódot, és úgy ront a minőségen, de ráfér (így csináltam meg valamelyik Karib Tenger Kalózai részt is). -
#41954 senki? :/ -
BIZ0906 #41981 Én 3GHz-ra húztam semmi fesz emeléssel a HyperTransport meg 1GH-z és a ramot 667MHz-re tettem mert így pont 800-on járatja. De kisérletezni kell de ovatosan és sokszor kicsit :) -
ldavid #41980 holnap talán megcsinálon, kösz mindent! -
Celebrau #41979 Üdv!
Ide is beírom, biztos ami biztos alapon.
Az alábbi problémával szembesültem ma:
Van egy LG GSA-H66N dvd-íróm. Lassan egy éves lesz, gond nélkül működött.
Öcsémnek vettem egy LG GH22-NS30 írót karácsonyra, és gondoltam azért kipróbálom. Első furcsaság az volt, hogy rezgett benne valami, mintha egy rugó gurulna ide-oda amikor megdöntöm. Mondom azért meglátjuk...
Beraktam, felismerte, küldöm Neroval (adatlemez), ellenőrzéskor jelzi is a hibát (adatellenőrzési hiba xxx-yyy szektorban). Próbálom felmásolni adatot winyóra, nem megy.
Mondom oké, garancia három napján belül vagyunk, nincs nagy baj...
Visszaraktam az enyémet... és ugyanazt csinálja. Az amelyik egy évig működött.
Hol a hiba? Én vagyok hülye és nem nyomtam át valamit?
Ugye jumperek már nincsenek, mert SATA. Felismerte, tehát a kábelek rendesen rá vannak dugva. Én tudományom itt véget ér. -
2 perc es megoldhatja a problemad. Jo lesz a gep letoltogetni ..... -
ldavid #41977 biztos nem ártana, de már nem foglalkozok vele
hamarosan úgyis veszek másik gépet -
Akkor nem artana Pl: frissiteni a BIOS-t ????? -
ldavid #41975 ja, hát több mint 5 éves
neten láttam én is a 200at de biosban nincs
DDR 400-as -
Retro INFO -
Ez retro ..... 
Amugy tamogatja a 200-at is. ( System clock supports 266/333/400MHz )
Ez ugy nezd hogy el kell osztanod 2-vel.
Az a DDR1 mennyivel szarnyal ??? -
most nem tok tápot cserélni. hátha kihúzza ez is. :) -
ldavid #41971 konkrétan chaintech 7njl1 DDR1-el -
Koszi .... Van valami tipusa is ???
Jo lenne tudni milyen a memoria is .... -
ldavid #41969 nforce2 -
Milyen az alaplap ??? -
ldavid #41967 nem akarom én húzni csak azt, hogy ismét 2GHz-en menjen mint tegnap és azelőtt
az alaplap kézikönyvében FSB 133 (emelni csak 166-ra lehet) és 15x szorzó van megadva (eddig default volt)
-
namost, biosban mennyire húzzam akkor a 4800+ot? ? x ? -
Allitsd az FSB-t 200-ra es a szorzot 10x ..... Jonak kell lenni .
Ez a CPU nem 1 versenylo , ami kihozhato belolle max. 2.3GHz. -
Ha jol emlekszem akkor az FSB az AMD-nel 200 ..... Az alaporajel 2 GHz tehat 10x200 ...... Ne varj sokat szerencsetlentol ha 15x szorzon hajtod!!!!
-
Nem lehet, hogy alacsonyabb órajelen megy, ha nincs terhelve? Nézd meg úgy is az órajelet, hogy közben 100%on van terhelve a proci.