64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
czs1 #42041 sziasztok!
Mit jelent a videokártyák (NVIDIA GeForce) esetében a shader-támogatás?
Köszi
czs1 -
Ari18 #42040 Min 500W??? 

még egy 400-as is sok ahhoz a géphez.A könyvét meg felejtsd el.
Viszont Coolink "táppal" be sem merném kapcsolni. -
kishoze01 #42039 Hát nem akarlak elkeseríteni de a 400W táp a te konfigodhoz lehet hogy kevés lessz. A vga-nak min 500W kell legalábbis a könyvében az áll. :) -
beszeltem egyik ismerosommel es aztmondta hogy ez normalis hogy ilyen hangot ad ki. vegulis annyira nem izgat mert a foldon van a gep es annyira nem hallani. inkabb most az uj proci hutom zavar egy kicsit, a gyarit lecsereltem egy hyper tx2re csak kicsit fura hogy hangosabb mint az alap de majd megszokom. franya tapotmat meg visszavittem a boltba mert fura hangot adott ki a ventilator benne (chieftec 500w) kiszereltem a gepbol (a tapnak az aljaba van a venti) ha az oldalara forditom akkor nem adja a hangot csak ha lefele van, gondolom csapagy lesz a baja. de sajna mar csak jovore lesz kesz :S (moskolcrol viszik pestre :S) addig kaptam egy nyomi 400as coolinket remelem kihuzza addig :D -
dzsozefo #42037 akkor kuka a kártya? -
sztem is -
Először is everestben nézd meg hogy valóban túlmelegszik-e mielőtt bármilyen hűtőt is ráraknál. De szerintem ez inkább VGA ram hiba -
dzsozefo #42034 Mivel lehetne ezt orvosolni? Van rajta gyári hűtő... -
VGA túlmelegszik -
dzsozefo #42032 Hali! Sürgős kérdés, remélem azért jó helyre írom!
Szóval adott egy gép ati 9800 videokártyával és egyik napról a másikra csíkok, pontok, függőleges vízszintes és egyéb színes jelek jelentek meg.... gép bekapcsolása után vagy ha bemelegszik minden már a bekapcsoló képernyő is :O
Ha mozgatom a monitor kábelét hátul arra reagál máshogyan csikózódik.
Monitor kipróbálva másik gépen, jó!
Videó-kártya csere? -
tungsram666 #42031 Az a baj, hogy eleve nem látja, hogy bele van dugva egy kábel. Pingelésig el se jutottunk. -
Valaki remélem tud segíteni!ÁÁ ismerősöm ismerősének a laptopja nálam van.Erre tettem fel próba képen a Windows 7-et.De most vinné el a srác és Xp sp2-öt tettném fel rá de XP telepítés közben állandóan kékhalálozik valami gumanca van szerintem windoiws 7-el.
Laptopoknál hogy lehet előcsalni a parancssoros indítást?? -
tungsram666 #42029 Köszi a tippeket! -
kishoze01 #42028 Hello. Ez a hőmérséklet normális ennél a kártyánál. Nálam ugyanez a helyzet nekem is GTX 260 as kártyám van sípol az is és újabb jtékoknál txtúrahibával kinlódik. Visszavittem ahonnan vettem lefutattak rajta egy 3d markot és viszadták azzala címszóval hogy semnmi baja. Ha esetleg rájösz hogy miért van sípolós hangja légyszi ne habozz közöld velem. -
Az ip címzés jó? Kábelből keresztet használtok? Próbáljátok ne a szenny windowsos kattintgatóssal megkeresni a gépet hanem mondjuk TCben a fejrészben a \\ után beírni a gép ip-jét. Fontos hogy a megosztás engedve legyen különben nem látják egymást.
Pinget is próbálhattok, azt a cmd-ben(dosbox) kell csinálni png parancs után a keresett gép ip-jét beírjátok. -
hali!
az alairasban szereplo konfigom van gtx260as karival. es az lenne a problemam hogy leszedtem az ati toolt hogy megnezzem meddig megy fel a homerseklet a karinal terheles alatt, max terhelesen olyan 70-72fok volt.
viszont ekozben ment az everest is ami azt irta ki hogy a gpu fan nem megy csak 700as fordulaton (40%) es eleg fura hangot ad ki a kari mikozben megy az ati toolnal a szörös kocka teszt.(ciripelo/sipolos nem tul hangos de ha levan szedve a haz oldala eleg idegesito) erre varnek tapasztalt emberketol valami 5letet hogy miert lehet ez a hang illetve miert nem porgeti feljebb a ventilatort a gep. bekapcsolasnal minden vinti maxon megy par masodpercig akkor aztan hallani az igazi eros hangjat a ventinek de max terheles mellett sem emelkedik odaig sot semennyit . -
tungsram666 #42025 Sziasztok! Találkozott már valamelyikőtök azzal a jelenséggel, hogy két gép összedugva nem érzékeli egymást? Egy PIII-as jól működő asztali, melyben két hálókari van, plusz egy pöpec Fujitsu laptop. Kipróbáltuk másik laptopppal, azt a Fujitsu noti is érzékelte, meg az asztalim is, csak valamiért egymást nem akarják látni. Tapasztalt már valaki ilyen paranormális jelenséget? Valami tipp? Router mindenképp megoldaná a gondot? -
Csáó.. HP N610C Notebookomom van egy olyan opcio bioszban hogy az akksi kalibrálása.. én barom kiválasztottam, neki is állt, lemeritette az aksit teljesen és azóta nem lehet rá tölteni :S ráteszem az akksit és irja mintha töltené világit a lámpácskája stb de valójában ugy van hogy feltölt rá egy mA-t de kapásból eltünik róla a töltés :S. Nem lehet feltölteni. HELLP nagyon fontos lenne és lövésem sincs mit csináljak :(( -
Hát akkor közöld az ismerősőddel, hogy fejezze abba a butáskodást :) -
kishoze01 #42022 nincs összeolvasztva minden egyes led külön kábelen van. Én sem voltam benne 100% biztos hogy ilyen tuti nem létezik azért irtam ide. De már ketten is megerősítettétek bennem hogy nekem van igazam. Köszönöm hogy válaszoltatok! -
Hát ez szerintem se nagyon lehetséges. Egyszer láttam olyat egy komplett confignál, hogy a ledek dugói egybe voltak olvasztva és pont rámentek az alaplapra, max ez lehet. Viszont kizárt, hogy egy normális háznál ilyen lenne, szóval a barátod nagyon benéz valamit szerintem. -
kishoze01 #42020 Hát épp ez az amit én sem értek! Az alaplapon a kis tüskék amire rácsatlakoznak a ledek elvileg az nem stimmel:D. Én sem halottam még ilyet azért kérdeztelek titeket. A választ köszi szépen -
És egy ledben mégis mi nem tud passzolni :D, max a házba nem fér bele a lap vagy rosszul kötötte a ledeket azért nem világítanak. -
Akkor jó, csak mint írtam, egyrészt nem nekem kell, másrészt meg 25e Ftból nem nagyon jön ki egy VGA és egy vinyó, mert 7e Ftból nem nagyon lehet vinyót kapni, pláne nem 250 GBset.
Köszi minden segítséget, de már megvan, hogy mi lesz. -
Sztem HD3650-et vegyél. Az is jó kari,és kb 18e vagy kevesebb. De HD3850-et is vehetsz. 1i ismerősömnek AMD 3200+ (2.2GHzes egymagos) procihoz van olyan karija,és mindenki jól visz...GTAIV-et is! -
kishoze01 #42016 Hello mindenki. A következőben szeretném a segítségeteket kérni! Egyik ismerősöm vett egy régebbi tipusú ATX házat. Ebbe a házba bele akart tenni egy Asus p5l-mx alaplapot és azt mondja hogy nem lehet belerakni mert a házbanlévő ledek ( reset power stb. ) nem passzol az alaplaphoz. Szerintetek lehetséges ez???? válaszokat előre is köszönöm -
Az nem lenne rosssz, bár eddig csak 12e Ftért láttam egy 250GBs seageta vinyót. De végülis mindegy, mert van rá 25e Ft és még azt sem én fizetem, meg az egész cucc másnak lesz, szóval én csak meglesem, hogy mit kéne beletenni :) -
Ari18 #42014 Nincs mit,sztem még 9ből is kapnál egy 250GB vinyót. -
16k nagyon sok a kártyáért, 13e a max, de a 2600XT pont jó lesz. A maradékból meg majd valami vinyó, az már könnyebbválasztás, mint a VGA. A kettőnek meg kell lennie 25e-ből.
De köszi a segítséget, innen már boldogulok. -
Egészségedre :D. És csak az AGP hotfixes driverek jók hozzá. -
-.-""
Elöbb is ezzel próbálkoztam,de nem volt jó...most,meg jó.
Kösz a segítséget
-
Elvileg akkor is menni kéne bár nem tudom hogy vistán külön kell-e valamit engedni de nem hiszem. Csináld ahogy mondtam aztán kiderül. -
Az asztali gépen xp, laptop vista. -
Milyen oprendszerek vannak fenn? Ahhoz hogy lássák egymást engedélyezni kell a megosztást amit egy sima mappa megosztásával meg is tehetsz. Ip-t pedig meg tudod nézni ha bemész a hálózati helyek---hálózati kapcsolatkhoz és ott az élő kapcsolatra rákattintasz és a támogatás fülön ott is van. -
Ez így jó is lenne... ha megkérnélek segítenél? Nemigazán látják egymást...:S az IP címet honnan tudom meg? -
AGP fixes driverrel próbálkozol ugye? Ha nem akkor próbáld meg ezzel. A HD2600XT-s AGP-s karimhoz is ezt raktam fel -
Mondjuk hálózaton? :) A két gép elvileg látja is egymást. Megosztasz mind2 gépen 1-1 mappát majd totalcommanderben a címsorba bekattintva beírod az elérni kívánt gép ip-jét \\ után ennyi. -
Ari18 #42004 Érdekes,akkor passz. -
Ari18 #42003 Akkor 2600XT,meg valami sata-s 320-as
max msi 3850 256 oc asszem a birdpc-nél most csak 16k. -
Nem az egyém a gép. Haveromé lesz. Elég fos gépe van és kap tőlem egy fél gépet, kell bele vinyó és videokártya. Valszeg ebben az évszázadban már nem lesz lecserélve. Lényeg, hogy 20-25e Ftból meglegyen a kártya és a vinyó és minnél jobb legyen ennyiből.