64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Csabi015
    Arra gondoltam hogy a hangkártya meghalt vagy nemtudom, nem tervezek uj hangkártyát venni olyat nem lehet hogy beállítanám jobboldali mono-ra a teljes kimentet? ezt hogy lehetne megcsinálni?
  • Csabi015
    Nincsen! próbáltam teljesen más kábellel is, próbáltam fejhallgatóval is és mindig csak a jobboldal szól
  • Bandi 18
    Nincs megtörve a hangszórókábel véletlenül?
  • Csabi015
    Hello remélem tud nekem valaki segíteni, olyan a problémám hogy a hangkártya csak a jobb oldalt adja ki a baloldal teljesen néma?! nem beállítási probléma mert már mindent végignéztem rengetegszer, erre nemtud valaki valami orvosságot?
  • Marci0115
    már mind1 probléma megoldva, virus okozta a kékhalált
  • Bandi 18
    Most próbáld meg másik vinyóval, vagy ami van benne húzd le, nekem is szokott ilyent csinálni mert a csatija rossz volt. Ha ez sem megoldás akkor BIOS reset. Amúgy a kék haklálos dolog simán jelenthet vinyó gondot. Amikor a másik gép vinyóját raktátok bele akkor arra raktatok új oprendszert?
  • Ari18
    3850 a jobb
  • miki10
    az 512Mb os tipusa:ATI rati readon sapphire hd 2600 pro 512mb DDR2 memory
    a 256mb os tipusa: MSI RX3850-T2D256E ddr3 memory

előző kérdésem:
    © miki10
    ma 05:22 | privát | válasz erre | #42095

Sziasztok!

az lenne a kérdésem hogy egy MSI 256mb os video kártya lehet jobb mint egy ati readon 512mb?
  • Marci0115
    SENKISE?
  • Bandi 18
    Valszeg biost kell frissítened, a 3.7 támogatja.
  • Marci0115
    valaki lécci segitsen, pár napja ugy kezdödött hogy elinditottam a gépet és ha ott volt az asztalnál akkor kékhalál, probáltam ugyis hogy az én vinyomat tettem a másik gépbe de ugyse jo de akkorse volt jo ha másik gép vinyoját tettem az enyémbe, ugy gondoltam hogy megnézem a többi alkatrészt, memoria tökéletes, másik tápot probáltam azis müködött, az alaplapot kiszedtem nemvolt rajta semmi furcsa dolog, visszaraktam a helyére elis inditom és ugyanugy mutatja a kezdö képet ha bekapcsolom , tehát a gigabites képet de onnan nem megy tovább, bill-t se ismeri fel? szerintem alaplap baja lehet, valaki lécci segitsen mi a baj
  • istvan65
    És azt hogy kell???:):):S
  • tazis
    Szerintetek mi a probléma?
    A gép működésében érzékelhető probléma nincs.
  • tazis
    HY!
    Vettem egy Athlon 64 X2 5200+ -os procit és beleraktam az alaplapomba MSI K9NGM-L. Ezt követően a gép indulásakor az öntesztnél ezt az üenetet kapom:
    WARNING:UNKNOW PROCESSOR REVISION
    THE PROCESSOR INSTALLED IN YOUR SYSTEM ARE AN UNKNOW REVISION.
    PLEASE CONTACT YOUR BIOS VENDOR FOR APPORIATE UPDATES.
  • tmisi
    Jó az a NOD32. Ajánlott egy töredezettségmentesítés előtte sztem.
  • istvan65
    A NOD32-vel megakartam nézni hogy a D meghajtón van-e vírus de mindig a 94%-nál mindig megáll.Mit csináljak?????Vagy valaki tud ajánlani egy jobb vírusírtót???????
  • hamedyyyy
    Sziasztok!
    "Van egy ilyen lapom: GA-MA69G-S3H Nos ez elvileg am2-es lap de rá van irva meg neten is fent van hogy támogatja a Phenom procikat.De csak ezzel a kikötéssel : *Note: If you install AMD AM2+ CPU on AM2 motherbord, the system bus speed will downgrade from HT3.0(5200MHz) to HT1.0(2000 MT/s) spec; however, the frequency of AM2+ CPU will not be impacted. Please refer "CPU Support List" for more information. Ha beleteszek egy négymagosat akkor majd miben szenvedek hiányt?"

Megköszönném a választ!

Zoltán
  • Bandi 18
    A listában ott van proci neve mellett, maga a BIOS meglepő módon enek az oldalnak a Bios linkje alatt van
  • hamedyyyy
    Köszönöm de az F4D-t hol találtad meg?

elküldenéd a linkjét?

Köszönöm!

Zoltán
  • Bandi 18
    Igen a Bios verziót, szóval hogy támogassa Bios-t is kell frissítened, már ha nem az F4D van fenn. Azt Everestben ha jól tudom meg tudod nézni milyen van rajta.
  • Bandi 18
    A gigabyte oldalán található lista szerint támogatja, az F4D valszeg a bios-t akarja jelenteni.
  • hamedyyyy
    Aa alaplapom tipusa:

gigabyte GA-M52S-S3P

520chipset-tel

a x4 cpu pedig 9550 AMD Phenom

várom a segítséget és köszi

zoltán
  • Bandi 18
    És mi a VGA-k pontos típusa ?
  • tmisi
    Ez így kevés. Kéne a pontos típus (chipset), vagy linkeld be őket, ahol találtad.
  • gurubefree
    Elarulnad az alaplapod tipusat , es milyen is az a X4 CPU ( phenom ).
  • hamedyyyy
    Sziasztok!

Gigabyte alaplapom van és Am tokozású. Most vettem egy AM+ os x4-es procit de az AMD lapján azt látom, hogy az alaplapom csak azx3-as procit támogatja de csak biosz frissítéssel.

Még ezt írják a hivatalos oldalon.

"Note: If you install AMD AM2+ CPU on AM2 motherbord, the system bus speed will downgrade from HT3.0(5200MHz) to HT1.0(2000 MT/s) spec; however, the frequency of AM2+ CPU will not be impacted."

A kérdésemaz, hogy az új proci jólmenne a lapomba?

Zoltán
  • miki10
    Sziasztok!

az lenne a kérdésem hogy egy MSI 256mb os video kártya lehet jobb mint egy ati readon 512mb?
  • kulabácsi
    alaplap tipusát csak tudod nem? gyártó oldaláról le tudod szedni a drivereket
  • Csabesz6
    hát alaplap cd-m tudja rosseb hol van...ez egy olyan gép amit drágalátos szakértő pc guru barátunktól vettünk anno kb 6-7 éve.
    1.7 celeron, 256 MB RAM, GeForce FX5700...:DD
    Lehet sztornózom most a Win XP reinstallt. Úgyis lesz majd új gépem, ha lesz rá pénzem. Szal pár év mulva:DD
  • Ari18
    1perc után kezdődik.
  • Ari18
    Hy

valaki tud olyan programot amivel így el tudok torzítani valamilyen szöveget?
  • Bandi 18
    Csak akkor kellhet ha Sata vinyód van, de elvileg az SP2 azt is felismeri kivéve az első genes sata-s lapok, de az alaplap cd-jén van progi amivel tudsz bootfloppy-t csinálni.
  • LoDMaSt
    És ha kiveszel minden más boot dolgot boisból, csak a cd-t hagyod?
  • Csabesz6
    hát sehogy se akar cdről bootolni. biosban be van állítva, nyomtam én F8at, F11et.semmi. pedig kirja hogy: "cdről bootoláshoz nyomjon meg egy gombot" nyomok neki, erre simán betölti az xpt...
    +azt nézem hogy ha sikerülne is elinditani a telepítést, kell vmilyen alapla floppy. az nekem nincs:|
    lévén elég öreg gép
  • Csabesz6
    köszi mindkettőtöknek:)
  • Solten
    Igen, a BIOS-ban állítsd be a cd-ről való boot-ot és a a C -partícióra telepítsd. G-t nem piszkálja.
  • LoDMaSt
    Hy, két partícióval van, a meghajtó az a CD/DVD :)
    De egyébként igen, ha a G-n csak cuccok vannak, akkor, ha törlöd az xp-t, majd újrarakod, akkor marad minden a G-n.
    +Indításnál nyomogasd az F11-at asszem, és ott tudsz választani CD-ről bootot.
  • Csabesz6
    csumi
    Újra szeretném tenni az XP-t.Egy vinyóm van, két meghajtóval( ezeket hívják partíciónak ugye?:D)Namost a C-n van az XP, a G-n a cuccaim. Ha újratelepítem az XP-t akkor a G-n lévő dolgok megmaradnak ugye?
    +még annyi, hogy nekem cseszett bebootloni az XP install cd amikor ujrainditottam a gépet.Asszem ilyenkor kell a biosban beállítani hogy cd/dvd meghajtóról bootoljon.Igazából az 1. kérdésem lenne nagyon fontos.

köszi
  • w77d
    HELP! driver sweeperrel letakarítottam a drivereket a gépről és azóta akárhogy rakom újra bármelyik catalystot a win betöltésekor kidob már egy üzenetet, hogy nem tudja betölteni a mom.implementation fájlösszeállítást és ha indítanám a CCC-t akkor meg azt írja ki hogy nem tudja betölteni a CLI.implementation állományt sem. nem tudom mit csináljak, csak drivert akartam frissíteni a szokásos módon...
  • Kaplan
    Van egy Samsung 940BW tipusu LCD monitorom. Az utóbbi időben elkezdte csinálni,hogy egy pillanatra elsötétül a kép és aztán visszajön. Hülyén fogom mondani, de mintha rebootolna a képernyő :D Na már most ez a monitor volt Xboxra is kötve és akkor semmi baja nem volt, lehetséges, hogy driver hiba?