64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • xtimer
    igen olyan mint egy patch...
    telepíted,eltart egy ideig és tádám,SP3...szal nem olyan mintha új rendszert raknál és eltűnnek a cuccaid stb-stb.
  • ChuckyHUN
    jah, és a G25 tökéletesen működik, tehát nem az usb porttal van a baj....
  • ChuckyHUN
    help pls..
    Logitech Chillstream problémám van...
    Bedugom 1 ezredmásodpercre kivillan a karika és a gép kiadja azt a hangot amikro bedugod. (tidi) de nem cska simán tidi, hanem tititit.. bedugom anyu laptopjába kivillan, fújja a levegőt, működik rendesen... mit csináljak? nálam csak ugye xp bibbibibibiipp és utána semmi..
  • DJKonya
    jó rendeb. köszi a segítséget majd mindjárt elvállik
  • AlieN911
    Sziasztok!

Egy gyors válasz érdekelne engem!
    ASUS P5KC!!! Ez tudja amit tud! Egy másik ASUS tudásban hasonlo alaplap érdekelne engem!!!

Köszönöm szépen a gyors válaszokat!!! (remélem gyors lesz :)))
  • kulabácsi
    nem raktam még igazából 2-re 3ast, de elvileg csak olyan mintha feldobnál egy patch-et, de majd jön vki aki biztosra megmondja neked :)
  • DJKonya
    de így teljesen ki kell cserélnem a windivst vagy ez olyan mintha csak felraknék egy kiegészítést vagy akármit?
  • kulabácsi
    tedd fel az sp3-at, le tudod szedni a microsoft oldaláról
  • DJKonya
    sziasztok! azt szeretném kérdezni hogy nincs olyan program vagy módszer amivel az SP2-es windowsomat át "konvertálhatnám" SP3-assá?
  • Csibusz
    #42124 senki? :(
  • gurubefree
  • gurubefree
    Jo reggelt
  • Inquisitor
    Nem tök mindegy, ha 32 bites progik alapból csak az alsó 2GB-ot tudják használni?
  • Ari18
  • Ari18
    Nem ír akkora hülyeséget,mert az SP1 óta kiírja,de ugyan-úgy nem használja a 4GB-t!
  • kulabácsi
    lol
    énis tudok vizen járni
  • Banano
    Havernak érdekes módon megy 32-vel saját szememmel láttam..
  • LoDMaSt
    Nemlehet megcsinálni, csak 64 biten látja.
  • Banano
    Sziasztok,
    vettem a gépembe 2x2gb-os GEIL KIT-et hogy kell megoldani hogy a vista 32bit is lássa? Mert csak 3-at ír mint az xp..
  • Balin
    köszia választ!!
    sajnos márcsak holnap tudom megnézni de majd írok h mia helyzet!:)
  • Met
    Startmenü-Futtatás-mscongif-OK-Automatikus indítás fül
  • LoDMaSt
    hi,
    futtatás->msconfig
  • rooney8
    Hy!

Hol tudom beállítani xp-nél, hogy melyik programokat indítsa az xp-vel együtt?
  • LoDMaSt
    Attólfügg, mennyire fontos, saját géppel feltöröd kb pár hét-hónap alatt a jelszót.
  • zritya
    Hali!
    Olyan gondom lenne hogy titkos fájlt szeretnék kicsomagolni de nem tudom a
    jelszót....
    Nem lehet valahogy megoldani a dolgot.
    Előre is Köszönöm.
  • walensky
    hello

az a problémám,hogy nem olvas a dvd író-olvasóm,de semmilyen hibaüzenetet
    nem ad sehol
    többször újratelepítettem és az illesztőprogit is frissítettem de semmi
    tud valaki megoldást?
  • Bandi 18
    Lehet hogy a proci melegszik túl. Miután leáll egyből be tudod kapcsolni? Ha igen akkor menj BIOS-ba és nézd meg a proci hőjét. Ha az nirmális akkor a gépen egy újabb everestben nézd terhelés közben meg üresjáratban is.
  • Balin
    hello!
    lenne egy olyan problémám, hogy játszok valamien játékkal pl GTA4 meg az új prince of persia és tök jól, fut meg minden és egy idő után csakúgy leáll a gép...
    mindig néztem h a videókártya nagyon felforrósodott aztán tettem rá 1 ventilátort de még mindig leáll a gép... akkor mi lehet a probléma?:/
    a válaszokat előre is köszönöm:)
  • Dean Winchester
    üdv megint!
    olyan problémám akadt,hogy tegnap játszottam a fifa09el.egyszer csak azt tapasztalatam,hogy a monitor fekete de a zöld led villog!
    ujrainditottam a gépet de amikor az xp betöltene akkor megint jön a monitor feka és zöld leg villogása!
    ma reggel megprobáltam megint de ugyanugy jjártam mint az este.
    3-4 dik próbálkozásra sikerült betöltenie az xp-t de ha a játékot indítám el ,vagy egy mpg kiterjesztésü videót akarnák megnyitni vagy a tv-t akarnám nézni (tv cardról) akkor jön megint a feka képernyő és zöld led villogás majd ujraindulás :(
    nemtudtok adni vmi ötletet,hogy mi lehet a probléma forrása?
    köszönöm előre a mindennemű segítségeket / ötleteket! =)
  • Bandi 18
    Nem a Nod32ben kell töredezettség mentesíteni hanem a Winben. Sajátgép jobb egér a meghajtón tulajdonsgok és ott lesz a töredezettségmentesítés. De szerintem nem emiatt nem megy tovább, futtass majd egy hdtune error scant is hátha maga a vinyó rossz, meg próbálkozz az AVG8 freeval az is levisz mindent.
  • istvan65
    A töredezettségmentesítést hogy kell megcsinálni a NOD32-nél????????Mert nem akar tovább menni 94%-nál!!!!
    Valaki segítsen mert nagyon lassú a gépem és szeretném kiírtani a vírust!!!Ja és amit az előbb írtam hogy hogy lehet visszaállítani a méreteket az alapértelmezetre hogy ne olyan nagy legyen minden!!!!!
    Erre is valaki válaszoljon!!!
  • kulabácsi
    firefox új frissítése után már nem állnak meg a vidik (3.0.4)
  • Soldiers
    vki megmondaná hogy meik is az a program hogy a internetes videók ne álljon meg 3 másodpercnél??
  • istvan65
    Valaki segítsen!!!
    Minden nagyobb lett ami eddig volt pl:az ikonok meg az interneten is nagyobb minden de a tulajdonságokban a megjelenésnél amikor rányomok mindig lefagy és nem tudom átállítani!!!!4
    HELP!!
  • Viktorr
    Hello

Aki már használt vagy használ AMD Fusion for Gaming szofvert,az árulja már el,hogy hoygan kell pontosan használni?!
    Elindítom és ennyi? :)
  • kirol
    Ugye csomó progiban lehet azt csinálni, hogy nyomtatás fájlba.
    Ekkor lesz egy *.prn fájlom.

Ezt később hogy tudom kinyomtatni, mert nem ismeri fel semmi. Ha meg csak ráhúzom nyomtatóra az se ismeri fel.
  • atenza
    Adott egy Gigabyte P31, E2160, 2Gb Kingmax ram, 9600Gt....
    Következő történt: elkezdtem tuningolni a procit, sikerült is stabil 3,3Ghz-re felvinni, kikapcsolva az EIST-et és C1E-t. Azonban van egy TM2 nevezetű funkció (Thermal monitoring) ami azt jelenti, hogy ha túl magas lenne a proci hőmérséklete, akkor leveszi a szorzót... Mondván, hogy ez nekem nem kell, kikapcsoltam, és 9×370-en, azaz 3,33ghz-en futott a procim.
    Megnéztem 3dmark06-ot, és nem kaptam megfelelő pontot a processzorra, kb a felét, mint amennyit kellene. Furcsa volt az egész, lassúnak tűnt a gép...Sokat szenvedtem, mire rájöttem, hogy ha visszakapcsolom ezt a TM2-őt, akkor sokkal gyorsabbá válik a gép..
    Valaki el tudná magyarázni h ez miért van?
    Mert ha kikapcsolom, akkor 9×370-en megy =3,33ghz, és 3dmarkban csak 5000pöttyig hajtja ki a vga-t,
    ha bekapcsolom, akkor leveszi a szorzót és 6×370 = 2,22ghz-n megy, így 9000pöttyöt kap.
    Ez a szorzócsökkentés csak ideiglenes, azaz terhelés alatt felviszi 9esre? Mert everest és cpu-z 6×370et ír csak..:S
  • Csibusz
    Sziasztok, megkérhetnék valakit hogy részletesen leírja nekem, hogy, hopgy csináljak Lan hálózatot két gép között? Mert valamiért most nem megy.. nem látják egymást..és szerintem elfelejtettem hogy kell :S megköszönném ha valaki megtenné. lépésről lépésre:$
  • baca01
    Közben megoldottam!
    Ultraiso-val a Vista képfájlját ráírtam a pendrivera és tökéletes!
    Valamint kb 2-szer gyorsabban teepül, mint dvd-ről. :)
  • baca01
    Sziasztok!
    Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy felszeretném telepíteni a vistát a gépemre, de mivel nincs benne dvd meghajtó, ezért pendrive-ról szeretném csinálni. Tudnátok segíteni, hogy hogyan tudom bootolhatóvá tenni, hogy elindulhasson a telepítés?
    Nagyon sokat böngésztem utána a neten, de nem találtam rá olyan megoldást, ami működne... :S
    Most xp van egyébként feltelepítve.

Előre is köszi!