64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
nagyi87 #42321 menübe keress hasonlot, amikor rádugtad a usb-t probáld ugy h kivan kapcsolva utána meg h be és ugy dugd a kábelt! -
kék #42320 Van hozzá CD, de ott is az van, hogy egy txt fájlban írja, hogy "for win98".
USB connection: hol keressem? -
nagyi87 #42319 gondolom ak cd sincs hozzá:D
figy vannak ienek de tuti h van olyan ha rádugod az usb-t bekapcsol és oat kellene keresned h usb connetion és azt biza be kell kapcsolni!igy van pl a pspken is, meg modt kaptam digitális képkeretet azon is igy van!
és utána felismeri mint hordozhtaó adathordozo, merevlemez! -
kék #42318 Nézd, én is ebben reménykedem, de nem találok hozzá drivert. Még a hivatalos honlapon sem.
http://www.newsmy.com/en
Erről az eszközről van szó:
http://www.newsmy.com/en/products_show.asp?ArticleID=412 -
Bircsike #42317 kb. 15-20 % hangerőn megy. -
nagyi87 #42316 2008 at irunk, lassan 2009 nem létezik h csak win 98ra lehet felcsapni:S -
kék #42315 Vettem egy zsír új MP4 lejátszót, de a drivere csak WIN98-hoz jó!
Nekem XP-m van és már az egész rokonságomnak is. A PC felismeri, de a meghajtót ugye nem tudja telepíteni.
Mit lehet tenni? (Anélkül, hogy install win98.)
Szépen kérem, valaki segítsen.
Előre is köszönöm. -
nagyi87 #42314 hát sztem annak elégnek kell lennie!nekem is naon érzékeny a hallásom, de sosem észleltem recsegést, és alaplapival haszálom minden hangforrásom:D
lehet a kábel, de gondolom az is vadi uj!contact hiba,
vagy maxon hallod a recsegést?mert nincs oan hangfal amin maxon müködve sokáig ép maradna:D
-
nagyi87 #42313 hi! nemtudja vki h a 1066os 2gbos memóriam mért csak 800on ketyeg?
q6600 proci, asus maximus formula alaplap!
biosba ha felnyomom 1066ra akk kiirja h nemjo és visszamegy 800ra:S
-
Bircsike #42312 Sziasztok, most vettem egy Logitech Z-2300 2.1-es hangrendszert. Elvileg az egyik legtökéletesebb 2.1-es hangrendszer amit kapni lehet, 200 W RMS-el. Mégis mikor zenét hallgatok vagy valami más dallamot ha nagyon fülelek akkor apró recsegéseket hallok. Ez azért lehet mert az alaplapi hangkártyát használom? Vagy más miatt? -
Babylon56 #42311 egyedül a videokártyád nem elég neki
ha tejesen fulon akarsz játszani velle akkor 1500Mb memoriával rendelkező videokártya kell neki -
GTA4 topik, de annyira szarul van optimalizálva hogy fullon semmiképpen nem menne. -
vicktory #42309 Sziasztok GTAIV-et szeretném meg venni és az lenne kérdésem hogy full beállításokon menne-e ez nekem ezen a configon.Segítségeteket meg köszönném.
-
na ha megtudnám valahogy nézni hogy a particiok melyik melyik akkor már tudnám.:( -
Nos
/noexecute=optin /fastdetect után lévőt kell elvileg törölni, legalábbis nálam így van. Az egy oprendszeres gépemen ez a bejegyzés van:
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional - magyar" /noexecute=optin /fastdetect
2 oposon:
WINDOWS="Microsoft Windows xp Professional - magyar" /noexecute=optin /fastdetect C:\="Windows 98 SE"
Így gondolom csak a C:\="Windows 98 SE" kell törölni és megy is, nálad más a neve.
Vagy timeout=30-at átírod 0-ra és kész :D
Utóbbi egyszerűbb ha nem tudod melyik op-ot nem akarod használni.
-
már vágom:D
Windows XP Professional - magyar" /noexecute=optin /fastdetect /usepmtimerv
Windows XP Professional - magyar" /sos /noexecute=optin /fastdetect
melyiket kell?:D igy nem tudjátok megmondani? -
ja meg mind2 windows XP professzionál csak az egyiknél ott van hogy sos -
ok szerkesztés és bejön egy jegyzettömb és ott mit kell csináljak? -
Hálózati kapcsolatoknál ott van a wireless háló jele? A routerben is nézz szét szerintem hogy be van-e kapcsolva a wireless ahogy már lejjebb is írtam :) -
lazadio #42302 Hát már leszedtem a modellnek megfelelő wlan drivert a gyártó oldaláról, de nem akar vele működni... lehet hogy átbasztak, és nincs is ebben a modellben wlan? -
Vezérlőpult--->Rendszer--->Speciális-->Indítás/helyreállításnál a beállításra kattintva bejön egy ablak ahol mutatja hogy mik jelennek meg a boot menüben, ott a szerkesztés gombra kattintva tudod módosítani, vigyázz hogy a jó sort töröld :)
OFF
Mindenkinek Kellemes Ünnepeket
-
Fel van rakva a laptop wlan kaijának a drivere? Ha igen akkor a hálózati kapcsolatoknál megjelenik a veznélküli kapcsolat lehetősége? -
Hi all!
Tesóm vett egy Fujitsu-Siemens Amilo LI2727 laptopot és nem tudom az istennek se rácsatlakoztatni a dlink 524-es routeremre.
Ha beledugjuk apám usb-s cuccát amit a routerhez adnak akkor van net de csak simán a laptoppal nem tudtam megcsinálni.
Xp- van rajta jelenleg.
A Vista jobb lenne? -
Na olyan virust kaptam:D de sikerült megcsinálni ujratelepítés nélkül xD
lenne kérdésem:
a következő lenne, hogy ugye nekem fent van az Xp...de volt egy másik is.. és most a választópanelnél mikor bekapcsolom a gépet ott van mind kettő de az alsó már nem él...
azt hogy lehet eltávolítani onnan?
És van egy mappája is annak arégi windowsomnak a C meghajtómon.. ahol nem a rendszer van hanem a játékok stb.. azt is el lehet valahogyan tünteni? -
szasztok!
van 2db 2gb-os Kingmax ddr2-es ramom. dual channelbe használom, és azt vettem észre, hogy csak 350Mhz-en mennek, azaz ddr2 700-on. ez íyg van jól, vagy csak valami el van állítva biosba? időzítések: 5-5-5-18-24 2T -
Persze létezik :D. Ha van rá lehetőséged aakor egy másik gépben teszteld le hogy hibás-e valóban mondjuk HDTune error scan-el. -
Sziasztok! Van egy kis gondom, remélem kapok rá válasz/megoldást. Szóval az van, hogy a jelenlegi gépem körülbelül háromszor volt újratelepítve az utóbbi két hónapban. Normálisan rendeltetés szerűen kapcsoltam ki tegnap éjjel, a mai reggel mikor bekapcsolnám beadja, hogy rendszerellenőrzés. C: meghajtón, ezt már számtalanszor eljátszotta volt mikor teljesen lesikáltam a HDD-t, hogy tiszta lappal nyisson a gép, de nagyon sokszor beadta ezt, most ott tartok, hogy megint elvesztek minden adatot a gépről és a Windows be sem indul... Létezik, hogy megadta magát a winchester véglegesen? -
1. Hello Asus oldalán van hzzá Wlan driver, linkelem is neked ha memondod milyen oprendszer van fenn
2. A routeren engedni kell a wlan opciót, be kell állítani egy SSID címet is amit te választasz, valamint ha akarod akkor titkosítani is lehet hogy mások ne férhessneek hozzzá, ezt egy titkosító kulcs beállításával tudod elérni, hogy milyen titkosítást használt tőled függ szerintem nem áll fenn annak a veszélye hogy valaki is fel akarná törni. Miután ez megvan felrakod a wlan drivert a gépedre és elvileg a winben a hálózati kapcsolatoknál meg fog jelenni a veznélküli kapcsolat hogy nncs csatlakoztatva kettőt rákattintasz és keresni kezded a sajátod, megtalálja (SSID broadcastot is kapcsold be a routernél könnyebb a konfigja a gépen így) azt a nevet amit te SSID-ként beállítottál a routeren, rákkantansz beírod a jelszó amit megadtál a titkosításnál és már megy is... -
lazadio #42293 Sziasztok! Lenne egy kis problémám, remélem tud valaki segíteni.
A család bővült egy újabb számítógéppel, nevezetesen egy ASUS X59SL notebook -al.
Beszereztem egy Linksys WRT54G wireless routert, és rákötöttem megfelelően a DSL modemre, majd egy ethernet kábellel az asztali gépre. A modemet (valószínűleg) sikeresen konfiguráltam, és az asztali gépen van is internet kapcsolat.
A probléma a következő:
Hogyan tudok a notebookon beállítani wireless hálózatot? Mire kell kattintanom hogy egyáltalán keresse a hálózatot?
Elvileg telepítve vannak rajta a dolgok, mert kábellel megy rajta rendesen a net, de az eszközkezelőben van egy sárga kérdőjeles "hálózati vezérlő", amit sem a gyári CD -ről, sem az internetről nem tudok üzembe helyezni. Lehetséges hogy ez lenne a wifi modem? -
Nem kétszer 2000-et ad le hanem 2000-et :), húzni meg addig lehet míg nem melegszik nagyon, szóval apránként kell húzni majd tesztelni hogy mennyire melegszik. -
ok.. csak épp nem írtak vissza, de azért köszi -
van tuning topik :) -
van msn topik -
Másik nagyon fontos kérdésem, mert a procis topicba nem válaszoltak:) szóval AMD,dupla magos 3800+ van nekem ami kétszer 2000 ad le.... ez igen kevés.. szóval, meddig lehet biztonságosan felhúzni? Ha lehet mindenre válaszoljatok köszönöm:) -
Wáá sikerült... mert feltettem 9.0 bétát ha valakinek van olyan hülye mint én és feltette xD akkor írjon már:D mert abba belenyugodtam, hogy nincs hozzá plus mert béta... Abba is belenyugodtam, hogy van egy progi amivel le lehet szedni, csak én hülye vóóótam és nem ugy csináltam ahogy le volt írva ezáltal nem engedi hogy felrakjak régebbi verziót... Na netán valaki nem tudja mégis hogy lehet ráerőltetni egy plusocskát? -
Igazából emberfüggő, hogy ki melyiket szereti, de a vistának kell ~2GB ram, meg erősebb proci, stb.. -
miki10 #42285 sziasztok!
szerintetek melyiket érdemesebb a gépre telepiteni az windows xp-t vagy a windows vistát? -
nagyon szívesen ^^ -
köszi, de megoldottam:) -
hali.. valamiért nem indult el az MSN 8.5 mármint maga a telepítés sem. beállítottam, hogy letöltse és telepítse.. de hát nem akarta. Na nem baj go fel net, mert google a barátunk letöltöttem valami MSN live messengert ... tök olyan ugye mint 8.5 gondolom ez a 9.0 béta, de a lényeg, hogy feltettem lépnék be de azt írja a szolgáltatás nem elérhető.. azért írok hátha másoknak is van mert a gép most lett újrarakva szóval nem értem mi hiba lehet nálam. Agent frissítve van a rendszerben:)