64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • rooney8
    Már semmi... Indításnál F8 -> Utolsó helyes konfig (röviden xD)
    Most jó, de amikor indítottam el avast-ot akkor kiírta, hogy a memóriába egy tetves vírus van és ez nagyon veszélyes, ezért csináljak egy boot idejű vírus keresést :D Még nem csináltam, mert kellett a gép, majd holnap. Az eszem megáll, tegnap volt win reinstall és már is egy rohatt vírus :@ (1 napig nem volt vírusírtóm)
  • SzocsA
    van egy samsung telom kéne hozzá a bluetoot driver mármint az a kis progi amivel rátölteni tudok a telőra pcről!
    megvan a cd de nem jó az új gép nemtom hogy miért de nem olvassa be azt a kis cdt!
    a honlapon néztem de nem találtam!
  • n3whous3
    #42330 pls
  • rooney8
    Áá, nem ér anyit az egész. Majd felhívom a szolgáltatót :D

Lenne egy mésik kérdésem is. Ma este letöltöttem az avast antivirust (xp-re :D) És monta, hogy indítsam újra. Mondom oké, újraindult, de nem tölt be, csak addig míg megjelenik a háttér. Utána semmi több. Az egeret tudom mozgatni, de azon kívül semmi. Most is úgy tudok netezni, hogy csökkentett módba vagyok (mert így betölti az xp-t rendesen :) )
    cső all boldog karácsonyt stbit stbit az lenne az első kérdésem fateral kinéztünk valami german internet securityt virusítót és még sosem próbáltuk milyen az a cucc és mi a neve mert az volt a hosszabított neve???!
    második kérdés mi a fene az a proci húzás progival vagy hogy kell azt csinálni mert most hallok róla elöször???
    válaszokat előre is köszi
  • norbi56
    SP3 van fent és egy kb 2 éves pioneer dvd íróm pontos tipusát nem tudom.Az van h G9-et megkaptam raknám fel a cuccokat a lemezéről de nem olvassa be kipróbáltam más lemezekkel írottal és eredetivel is de nem olvas egyszerűen semmit mi lehet a hibe valami drivert kell feltenni v az író a rossz?PLS HELP FONTOS LENNE!!!
  • gyalikukac
    Sziasztok!

Azt lenne kérdésem, hogy hogyan kell a számítógépet összekötni a tv-vel. A gépen menne a film, és a tv-n nézném.

Köszi
  • miki10
    sziasztok!

nekem van két monitorom és össze vannak csatlakoztatva a számitogéppel. azt hogy tudom meg csinálni hogy mind két monitor ugyan azt muttasa?

elöre kösz!
  • kishoze01
    Sziasztok szerintetek az mitől van hogy a gépen a hang normálisan működik ( zene film játék ) de ha netezek akkor seiim hang nincs be és kikapcsolási hang sincs a gépen. Válaszokat előre is köszi!
  • Bandi 18
    Hát az USB is hosszabítható, plusz a modemet is viheted mondjuk a 2 szoba közé és meg ia van oldva csak kicsit szerelni kell :)
  • LoDMaSt
    Területi, és nyelvi beállításoknál a nyelv fül, ott meg a legfelső asszem részletek gomb.
  • rooney8
    Csak az a baj, hogy nem akarok szobát is cserélni :D Mer a gépem az én szobámba van és ha felcserélem a gépeket akkor nekem a szar gép jutna :D Akkor asszem ennyi. Marad a jó öreg XP. Max még megkérdezem Fibernet-et, hogy ilyenkor mi van...
  • imp99
    hi all. felraktam egy angol winxp64 et de angol a bill is. hogy tudom megoldani h a bill magyar legyen mert eleeg nehey gepelni es meg ekezetes betum sincs.
  • n3whous3
    #42330 valaki?
  • Swy
    sziasztok!!

Az sp3-at akarom feltenni a winfosomra, de mindig belső hibát ír ki és nem installálja. Tudna vki segíteni? Nagyon fontos lenne!
  • tmisi
    Frissítsd az alaplapi BIOS-t.
  • nagyi87
    valaki erre? probléma
  • Bandi 18
    Első körben egy memtest86 futtatást javasolok + a hőméséklet ellenőrzését BIOSban. Ha ez rendben van akkor egy HDTune error scant futtass a vinyón hátha az a ludas.
  • Bandi 18
    Ja értem :). Hát akkor nagyon egyszerű, megcseréled a gépeket. Nekem is volt ilyen modemem én úgy csináltam hogy egyik gép UTP-n másik gép USB csatlakozott és egyszerre is ment rajtuk a net. Vagy veszel egy routert manapság nem kérnek érte sokat.
  • QPR
    helló
    gép: ASUS a7n8x-e deluxe alaplap + GeForce FX5500 videokartya + DDR 400Mhz 512 RAM
    probléma: Windows betöltése közben kék halál, csökkentett módban kék halál, ujrainstaláláskor kék halál (vagyis mivel ekkor a CD-ről bootol csak hardware gond lehet, ha jól gondolom, ugye?)
    hogy lehetne rájönni, mi a gond?
    Köszi előre is...
  • rooney8
    Van rajta utp, csak az azért nem jó, mert csak egy hálókártya van a gépembe... És valahogy át kell juttatnom a netet a másik gépbe :D
  • Bandi 18
    A szolgáltatót kell szerintem megkédezni hogy van-e hozzá egyáltalán driver, vagy kérd hogy cseréljék ki UTP-s modemre.
  • rooney8
    De hálókártyához már fölraktam a drivert (amit adtak alaplaphoz cd-t). Csak egy hálókártyám van (integrált). És nekem a modemhez kell driver... Most vagy én vagyok a hülye, vagy nem tudom :D
  • n3whous3
    Na ezt modnom, nem a modemhez kell a driver, hanem a hálókártyához... Az milyen típusú? Nforce chipsethez van? Akkor keress azt.
  • rooney8
    A hálókártyához van driver. De nekem kábel netem van. A modemből usb-n keresztül jön a net a gépembe és az én gépemből pedig utp kábellal egy másik gépbe.
  • n3whous3
    A hálókártyához/csiphez kell oda driver...
  • n3whous3
    Nem hálókártyán keresztül megy a net? Mert akkor minek a modemhez driver? Bocs,ha hülyeség, csak mostanában már nem nagyon láttam oylan gépet, ahol közvetlen kapcsolat van a modemmel.
  • rooney8
    Hy!

Ma tettem föl a Vista Ultimat-et (64bit)... Csak driver-ek területén gondban vagyok. Ugyanis amit adtak modemhez driver-t az nem jó... (Nem Vista kompatibilis) Keresgéltem neten, de mindnehol csak "XP-ig" találtam. Ilyenkor mit lehet tenni? Amúgy ez a modem neve: Terayon TJ 716x. És ez így gáz, mert addig nem tudok netezni azon a gépen :/
  • balvin
    letöröltem a drivert, működik, köszi!
  • n3whous3
    Az a helyzet, hogy alapból így kéne működnie, szal valamit nagyon eltoltál, lehet nem kellett volna drivert felrakni hozzá :D Avagy ha van fent, akkor a beállításainál keresd ki a funkciót hozzá és töröld.
  • balvin
    hello, az lenne a "gondom" hogy most cseréltem le egy A4Tech WOP-35öst egy X6-osra, és a görgő megnyomására szeretném beállítani hogy úgy legyen mint régen, hogy ha rákattolok vele egy linkre akkor új lapon nyissa meg, vagy ha egy lapfülre kattintok, vagy msn lapfülre akkor azt csukja be de a többi maradjon ott. Ha vki tudja hogy mit kéne rábindelni akkor ossza meg plz

köszi
  • n3whous3
    Hi

Lenne egy kis gondom. Előző hangrendszerem sztereo volt, ami most van az surrond, kábel hiány miatt most az is sztereon megy. Előző és mostanival is az volt, hogy hiába sztereo ugye, mégsem az... Valami a hangkártya beállításoknál nem ok, de nem is tudok vele mit kezdeni, arra gondoltam, hogy talán a driver nem teljesen ehhez van vagy... Nemtom

Realtek HD integrált hangcsip, asszem 7.1-es (Egy MSI K9N Ultra lapom van). Valaki tudja mi lehet, hogy nem ok? Winamp alatt annyit érzékelek a jobb-bal potméter húzogatással, hogy mindkét hangszóró elhalkul kicsit, de egyébként nincs különbség. Mondom, az új meg a régi hangcuccal is ez volt és egyébként is DVD-n teszteltem a surroundot nemrég, az is ok.

Köszönöm a választ

ja és boldog Karácsonyt :)
  • Bandi 18
    A megoldás a Win media player 11, ha jól emlékszek
  • nagyi87
    ez elég modern meg drága kütyünek néz ki:D
    bizto van megoldás nem csak 98ra:D
  • kék
    Nincs ez összeesve, az biztos.
    Nem találom az USB connect-et. :-(((
  • nagyi87
    hát nemtom de tuti h nem csak 98ra van:D
    leeht már össze van esve a géped, nekem volt oan h egyiknap még látta amp3am másnap meg nem
    akármit is csináltam, ezt azt álitottam engedélyeztem nem ment!
    format c:D ujra win azt jó volt!
    az az usb connect nincs meg?
  • kék
    Íme:

1.Driver
    USB Driver for win98

2.PC Camera Drivers and Video Converter

AK3225: R70,R80,R90,K8(v2.0),M958A(v2.0);

L1200: Drivers for L1200

AK3221: M958A and K8

X-Media: Mini All VX1000
    RK26series: N66 , N03 , N05 , Q70 , Q90 , S600 , R88 , M520 , M521 ,MOMO X2, MOMO X3,Super Card
  • nagyi87
    azt a txt-t másold be ide lécci!
  • nagyi87
    settings?
  • kék
    Kavarok itt a menüvel, de csak a szokásos: zene, rádió stb.