64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • n3whous3
    dual esetén azért kicsit lehet, de nem fogsz belehalni, hogy le kell rátáznia a gépnek 800-ra az ezres modulokat.
  • zsolti7755
    köszi
  • levelamester
    Valószínűleg FAT32 fájlrendzerben formáztad le, ott nem lehetséges 4 GBnál többet egy fájlban tárolni. NTFS 4 life. Mennyire érezhető a különbség a 800 MhZ és 1066 MhZ memóriák között?
  • n3whous3
    még mindig kéne help :C htx
  • zsolti7755
    Hali

Vásároltam egy 1TB-s külső vinyót.
    Olyan problémám van vele, hogy 4GB feletti fájlokat nem enget rámásolni, azt írja ki hogy nincs elég hely, holott még van rajta 800GB hely.
    Tud Valaki valami megoldást?
    Előre is kösz!
  • levelamester
    És sok a különbség a kettő között? Mármint úgy értem hogy észrevehető?
  • Bandi 18
    Elvileg igen csak 800-on fog menni.
  • levelamester
    Üdv!

Olyan kérédsem lenne, hogy szeretnék memóriát venni. Már 2x1 Geil 800 MhZ van a gépemben, és emellé szeretnék még ugyanilyen típusú ramot, csak 1066 Mhz, és 2x2 Gb. 4 slot van a gépemben, DDR2 típusú. Passzolni fognak? Köszike!
  • Ramore
    Tudna valaki segíteni? Nagyon fontos lenne. Egy FS Amilo notiban HD 3400-as videókari (HDMI-s változat) van. Melyik a legfrissebb driver progi hozzá? Amiket találtam, azoknál telepítés, majd restart után azt írta ki a noti, hogy letiltja a videókarit mert nem megfelelő a driver...
  • Kriszt020
    sziasztok!
    szeretném a hozzá értők segítségét kérni!
    tegnap haver hozott egy gépet,vette valahonnan nem monda honnan,otthon bekapcsolta sípolt és utána semmit nem csinált!
    elhozta itt már bekapcsolt,csak nem bootolt,két vinyó van benne egy maxtor és egy IBM-es,a biosban is álligattam egyikről se csinált semmit,akkor a jumperelést is csináltam,semmi!
    akkor még külön külön se bootolt!
    mondom jó akkor lemezről elis indul szépen csak ahogy be kellene hoznia az xp-s partíció kezelőt az előtte való résznél megáll,fekete alapon egy kurzor villog! semmi! több lemezzel is megstróbáltam!

jó másik vinyó!azzal se bootolt!
    akkor másik gépbe bele tettem őket egyenként,úgy meg lefagyott a gépem!
    van esetleg valakinek ötlete? arra gondooltam,h rakok rá Linuxot hátha azzal kezd majd valamit!

szerelőhöz nem akarom vitetni,+jó haver segíteni akarok rajta!
    ha van ötletetek írjatok!
    köszi
    pápá
  • skyman14
    Bandee köszönöm a segítségedet
  • greg benz
    Sziasztok!

Egy igen furcsa problémám van a géppel... egy ideje arra szokott rá,hogy naponta 1-2x fogja magát,és minden előzetes jel,stb nélkül újraindítja magát... aztán persze kiírja a winfos,hogy a rendszer súlyos hiba után állt helyre blablabla... mi lehet a probléma oka?Vírus,vagy magával a géppel van valami?vagy megint csak szar az xp?Köszi
  • Bandi 18
    Létre kell hozni rajta a partíciókat különben nem fogja látni. Sajátgépen jobb egér kezelés és ott a lemezkezelésre menj, kiválasztod a vinyód és onnan már egyértelmű.
  • skyman14
    Üdv!
    A segítségeteket szeretném kérni egy vinyóval kapcsolatos problémában.
    Akkor neki is kezdek. Adott egy sata1-es alaplap és egy sata2-es Samsung Hd403lj-s vinyó.Az lenne a problémám h a biosban és az eszközkezelőben felismeri a vinyót de a meghajtó jelzését és magát a meghajtót nem találja a sajátgép. Valakinek lenne valami ötlete hozzá, hogy mi lehet a probléma?
  • Puhos
    Csá!

Itt olvass utánna!
  • Solten
    Hm.. a Giga lapomnál és a 3850-emmel karöltve az Aux a GPU hőmérséklete volt.
  • vicktory
    Tápegység hőmérséklete az lehet már csak arra tudok gondolni.
  • fery02
    na így már nem tudom. :/
  • vicktory
    Aux 55 °C (131 °F
    GPU 51 °C (124 °F)
    GPU memória 43 °C (109 °F)
    GPU környezete 42 °C (108 °F)MCP 48 °C (118 °F)
    Alaplap 40 °C (104 °F)
    Maxtor 6Y120L0 38 °C (100 °F)
    1. CPU / 1. mag 39 °C (102 °F)
    1. CPU / 2. mag 38 °C (100 °F)
  • fery02
    lényegtelen. :D
  • Solten
    GPU
  • fery02
    A többi cuccnak mi a neve, amiknek még méri a hőmérsékletét? Ez az AUX hány fokos?
  • vicktory
    Everestben az AUX hőmérséklete az mit jelent?
    mostmár mindegy all vettem egy norton 360 2.0 és fasza
  • fery02
    1. Hogyan kell memtest86 BOOT lemezt csinálni? :D Mert én letöltöttem a programot zip.-ben, volt benne egy mappában kettő fájl, és szimplán csak kiírtam őket CD-re, de a gép figyelmen kívül hagyva elkezdni betölteni az XP-t. Be van kapcsolva a CD-ről való Boot-olás.
    2. Rendeltem egy ilyet és az érdekelne, hogy a hivatalos honlapról melyik legújabb driver kellene majd nekem.
    Például itt keresgélve az Audigy menüben melyik termék nevére kell kattintanom? :S
  • rooney8
    avast... azt lehet boot-olás után rögtön indítani (amikor még nem tölti be a wint...)
  • tigeroo
    van olyan registry cleaner + vírusírtó + trojan ölő ami csökkentett módban is müködik? az installerje.

ha normál módban akarok belépni ujraindul a gép :/
  • Bandi 18
    Kicsit fogamazd meg érthetőbben az első kérdést a vírusirtóval kapcsolatban
    Segítene valaki??

cső all boldog karácsonyt stbit stbit az lenne az első kérdésem fateral kinéztünk valami german internet securityt virusítót és még sosem próbáltuk milyen az a cucc és mi a neve mert az volt a hosszabított neve???!
    második kérdés mi a fene az a proci húzás progival vagy hogy kell azt csinálni mert most hallok róla elöször???
    válaszokat előre is köszi
  • gurubefree
    Nekem Acer Aspire One-on megy problema nelkul
  • gurubefree
    Ennyit tudok ajanlani : NGO's modded driver
    Annyit meg hogy ha 64bit-es akkor csereld 32bit-re a VISTA-t
  • Bandi 18
    Próbáld meg csökkentett módban a vírusirtást, ha nem megy akkor win újra.
  • tigeroo
    helló!

a gépem ha bekapcsolom újraindul (10mp-2perc között)
    azt irja ki a windows bejelentkezés után hogy a csrss.exe leállt, hibajelentés küldése stb.
    nyomok egy mégsét és ujraindul (de a nod32 jelzett trójait)

hogy a picsába tudnám megcsinálni? vírusirtást hiába kezdem el ujraindul a gép!
  • Ari18
    már bocs de szerintem arra a gépre nincs értelme Vistát rakni.
  • Ari18
    ezt inkább itt kérdezd.Solten biztos tud rá valamit.
  • SkylineGTR
    de mégis csak a kábel volt.thx
  • SkylineGTR
    nem hiszem hogy kihúzodott volna a kábel. nem csináltunk semmi olyat.
  • Daell Drow
    sziasztok kéne egy kis segítség, a konfigom: ASUS k8n-e deluxe, amd 3000+ (2450mhz), 2gb ddr1 400mhz, HIS radeon X1950PRO 256mb AGP!! Meg vettem a vistát és XP-ről váltottam át. de vgamhoz nincs vista driver csak xp és amikor fel rakom és újrainditom akkor kékhalál van. A HIS oldalán is pont az x1950pro AGP-hez nincs driver, ill próbáltam már rengeteg más vista drivert a 7.11től a 8.12ig mindent hotfixeket és agpfixeket. De akármit csinálok amint újrainditom és elkezdi használni a meghajtóit kék halál van. remélem tudtok valami megoldast előre is köszi.
  • LoDMaSt
    Kábel nem húzódott ki? Biosban látja?
  • SkylineGTR
    hi all. tegnap este beraktam egy lemezt a gépbe, de nem adja ki, ki lett kapcsolva, de akkor sem, és azt jelzi mintha eltűnt volna a meghajtó, mert a sajátgép se rakja ki. mit tegyek?volt már ilyen hogy eltűnt, de aztán ki lett kapcsolva és mikor bekapcsoltam már jó lett.