64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
és sztem az integrált cuccokat nem nagyon lehet javítani... esetleg "letörik" aztán valamit rátaknyolnak... -
Az nem sok. És a többi érték is normális? Alaplap CPU. -
n3whous3 #42439 Fasza, mert most vettem :-| Mondjuk használt, de nem nagyon volt kihasználva, ráadásul felső-közép kategóriás volt amikor megjelent :-|| -
ehh akkor sztem a gép a hibás gondolom erre te is rájöttél :D lehet (amit már mondta) hogy az integrált cucc szállt el... -
n3whous3 #42437 A bibi az, hogy maga a gép nem adja át tuti sztereoban, mert az erősítőnek meg illene jól szétosztani a hangokat sztereoba :-| Meg hát amint mondtam is, egy szimpla 2 hangfalas felállás esetén is ez volt. -
én nekem olyanon van hogy csak 1 kábel megy a gépbe és 1 virtuális elosztó van a driverbe... -
n3whous3 #42435 -.-
n00b azé nem vagyok, a lényeg, hogy nem is a sub/centerbe meg nem is a surround csatikba meg stb dugtam a cuccot, hanem az audio inputba (mondjuk nem csak 1 ilyen van). Gép kiírja, hogy érzékelt egy csatlakozást, beállítottam a típust, oszt ennyi. Nemtom tényleg :-| Mind1, később megnézem, bár itt van ugye fél méterre előttem, de most inkább mással foglalkozom :D -
aska hivatalos oldala? és ott az archívumba? -
na ha majd lesz elég kábeled meg a cucc is otthon lesz akkor beszélhetünk :D jack dugóba nem biztos hogy a színeket oda kell dugni milyen színű... -
Laars #42432 ASKA SST-5830.legyszi segitsetek drivert talani hozzá! -
Tudnátok segíteni? Hol tudom beállítani a képernyő klónozást az Ati Catalyst progiban? Összekötöttem a notit hdmi kábellel az lcd tv-vel, de egyelőre a tv-n csak az asztal háttere jelenik meg, semmi más, se ikonok, se semmmi. -
n3whous3 #42430 bocsánat, 5.1 -
n3whous3 #42429 Össze van dugva a 7.1 a sub wooferbe, de mivel nincs most itthon elég kábelem (mert kilóg a ká belem), ezért a 2.1 módba van dugva a cuccos. És úgy be a kártyába (elvileg abba raktam, ahova megy egy sima 2.1 csati jack, de akkor lehet, hogy másik dugaszba kéne, nemtom). -
nem néztem végig de csak sima gugli -
Laars #42427 Sziasztok!Légyszi segítsetek!régi drivert keresek ehhez a laphoz:ASKA SST-5830 .
ha tudtok kozvetlen linket akkor kuldjetek vagy ajáljatok megfelelő topikot.köszönöm elore is. -
ok ok kösz -
lehet az integrált cuccba szaródott el valami... másik hangszóró megy sztereoba? tehát most megy-e hogy a 7.1-el nem megy akkor a sima sztereoval megy-e? esetleg máshova kell dugogatni a kábeleket? :D -
n3whous3 #42424 te meg légyszi #42330 :(((( -
n3whous3 #42423 Nem feltétlenül kell tudnod, hogy egy ilyen csatinál mennyi áramot ad le a táp. Szerintem kipróbálható, nem sokat fogyasztanak azok a neoncsövek tudtommal. Legfeljebb újraindulgat a gép, vagy el se indul. -
hali. elég noob kérdés... szervizes létemre nem tudom o.O FAIL
na annyi lenne hogy vannak ezek a neonok amik már tápegységről is mennek és hogy 1 ilyen fos 2 neont lát el na most mi van akkor ha a "2 dugo"-ba csak 1 neont dugok és a másikba meg 1 ventillátort? ez így menne? mert sokan kérdezték de nem tudtam rá választ adni mivel még sosem találkoztam ezzel a megoldással :D
(olyan-ok szoktak ezzel trükközni akiknek csak 1-2 4 tűs dugó van a lapján, működik? vagy mindenkit röhögjek ki hogy nem megy? :D) -
kishoze01 #42421 Ezt megcsináltam 72-75 fok irt az everest 4.6 os verziója -
Szerintem próbáld meg azt hogy játszol egy gémmel addig míg hibát nem produkál, mögötte fut az everest újabb verziója ami felismeri a karid hőmérsékletét, és mikor hibázik már jó ideje altf4 és megnézed hány fokos a cucc. -
Ott is kéne akkor hibáznia. -
kishoze01 #42418 Ha mégis ramhibás attol független a 3Dmark lefuthat rajta tökéletesen? -
n3whous3 #42417 Vidd vissza szervizre, mondd meg mit tapasztaltál. Elég a VGA-t, megtalálják, hogy hibás és kicserélik. -
kishoze01 #42416 persze hogy garis 1 hónapos de a poén hogy már első nap is ezt csinálta csak akkor ugy voltam vele hogy biztos beállítás baj merthát mégiscsak jó videókártyának számít. -
kishoze01 #42415 Xp-é és vista alatt is ezt csinálja driver frissítés sem oldotta meg. Amúgy csak egy kicsit szar hogy sikerült ilyen gépet összerakni és akkor ilyen hogy pl. a nhl 09-el nem tudok játszani max 10-15 percet pedig az egy gyenge p4 es gépen is tökéletesen fut -
Szerintem nagyon melegszik, vagy ahogy Newhouse is mondja ramhibás. e engedd magad becsapni, hanem légy határozott és hogy cseréljék ki, mert gondolom még garis. -
n3whous3 #42413 memória hibás vga, ennyi, kuka, nekem is volt ilyen. -
n3whous3 #42412 Idióta faszfej szervízesek, az. A VGA-d haldoklik, ha minden gamenél ez megy. Avagy NAGYON el van kúrva a dx vagy a vga beállításai. -
kishoze01 #42411 Képet most nem tudok felrakni sajnos de játék közben max 15 perc elteltével annyira szar lessz a kép hogy csak a ctrl+alt+delet tel tudom bezárni a játék menüje is kivehetetlen. A képhiba annak is a függvénye hogy milyenre állítom a grafikát ha felveszem majdnem maxra akkor nem kell várni csak kb.5 percet és máris tiszta szar.
-
Az hülyeség ezt a gépet az a táp simán kiszolgálja. Probálkozz már driverrel. Ha tudszakkor arról a hibáról szúrj be 1-2 képet ide. -
kishoze01 #42409 Volna még egy kérdésem az viszont már az én gépemre vonatkozik. Textúrahibával küszködök minden egyes játéknál az szerintetek lehetséges hogy a tápom kevés hozzá és amiatt csinálja??? Szervizben azt mondták hogy valószínű attól van. A kézikönyve azt írja hogy minimum 500W kell neki az megvan. Választ THX -
kishoze01 #42408 Hát ebben igazad van nem egy életbiztosítás:D. Köszi szépen a válaszokat remélem sikerül vele b..ni valamit. -
Bármilyen USB-s eszköz. Amúgy az a mercury táp nem egy életbiztosítás. Próbáljátok meg másik vinyóval is. -
kishoze01 #42406 nem az én gépemről van szó egyik haveré vinyó nem kattog bios nem lett frissítve a táp azt hiszem mercury 300W. Az ezköz csatlakoztatásán mit értesz lehet pl. bluetooth webkamera stb.? -
tmisi #42405 Pl.
1. döglődik a merevlemez (hallgasd meg hogy rendesen felpörög-e és nem ad-e ki kattogó hangot vagy egyéb zörejeket)
2. szarakszik a táp (bár elég jófajta)
3. BIOS frissítés nem sikerült (már ha csináltál mostanában)
4. Van egy eszköz csatlakoztatva az alaplapra, amit nem ismer fel rendesen. -
kishoze01 #42404 Sziasztok. A következő lenne a gondom amiben a segítségetek szeretném kérni: miért van az hogy a gép bekapcsolás után nem akar indulni bejön az alaplap neve és kész ott meg is fagy. Sokszor csak 10 próbálkozásra hajlandó elindítani az xp-ét de viszont tökéletesen működik választ előre is köszi!! -
Én első köben az összes kábelt kicserélném hátha azzal van a baj, plusz egy memóriamodullal indítanám a win telepítést és egy olyan vinyóra ami biztosan működik.
Amúgy milyen gépről van? (konfig) -
Azt nem tudom mennyire érezhető, de azzal remélem tisztában vagy hogy ezt a plusz ramot érzékelje 64bites rendszert kell felraknod.