64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
oke...thx.januarban megis veszem:D.E2180 mar nagyon haldoklik...alapfeszen 2GHZ-en mar el sem akar indulni 
-
n3whous3 #42520 Ha azt is megtuningolod, mint az e2180-ad, akkor tuti. De egyébként nem hiszem, hogy alaphelyzetben az nagyon erősebb lenne egy szénnébaszott e2180-nál. -
szerintetek megerne valtani E5200-as procira???mert eppen van ra many:D -
n3whous3 #42518 LOOOOOOOOOL -
n3whous3 #42517 MSI K9N Ultra, nforce570 ultra chipset (nem kispályás :D) -
kissoliver #42516 És ezthogy érted?
Gyári hibás???
-
akkor szerintem érszűkület van 1 áramkörbe és azért nem halad olyan gyorsan a cucc... -
kissoliver #42514 Nem tudom neke milyen alaplapod van mert nekem asus p5k. Láttam neten tesztet és egy ilyen ram p5k ba 8700 MBps nyom. -
n3whous3 #42513 sőt nem is, 5,5,5,18 -
n3whous3 #42512 5,5,5,15-tel nekem pedig a szimpla 800-as Kingmax 7900 MBps olvasás/írás/copy, a késleltetés meg 57 ns. Szal ott az alaplap a ludas (szarra várat építeni effektus, sry a kifejezésért :D) -
könnyen lehet hogy a lapod nem bírja... -
kissoliver #42510 LINK: http://www.kiss68laci.extra.hu/images/cachemem.jpg
LINK: http://www.kiss68laci.extra.hu/images/cachemem.jpg
Nem tudjátok, hogy miért ilyen alacsony az írás olvasás másolás??????
Pedig, én többet várok ettől a ram-tól. 2X2 DDR2 800Mzh Geil Black Dragon( 5-5-5-15)
Haveromnak 2X2 GB Kingmax-a van és ott gyorsabb kb 30% kal.
Vagy lehet hogy az alaplap nem tudja kezelni??, nem tudom?????
Pls valaki segítsen -
n3whous3 #42509 itt is írtuk már, hogy cmos reset. ott is az a megoldás -
itt egy oldal Bios jelszó itt érdekes megoldások vannak a problémádra!
+van egy programom ilyen esetekre letesztelem és ha jó elküldöm! -
vannak progik amik feltörik
+ha tudja az alaplapja pontos nevét számát arra is külön lehet keresni,h a kódot eltüntesse -
jah azt nem is figyeltem,h kiírta! :D bocsi
akkor gondolom a gomb elem kiszedése megvolt -
trex14 #42505 Azt nem tudod véletlenül hogy a többi játék miért nem indul el? mindig ez a tipikis windows üzenet és semmi más nem jöni ki "a windows hibát észlelt ezért leállt...." és a crysis miért indult el? -
Mert lejjebb írta hogy le van neki jelszavazva és nem tudja a jelszót :) -
miért nem tudsz belépni????
del billentyű nyomogatása általában segít :P -
be kell állítani az órát és egyéb boot dolgokat :) de sztem ne vágj bele :) -
ok, kösz -
Nézd meg a winben a lemezkezelésnél (sajátgép---jobbklikk---kezelés) hogy ott mennyit lát, mert lehet hogy csak egyszerűen nincs rajta az a partíció létrehozva :). -
sp2-t van, Sp3at pedig kipróbálom.
Kösz -
szia
az a teendő,h tegyél fel egy frissebb oprenddszert,pl Xp sp2-t vagy Sp3at!
és meg is oldódik a gondod!
pápá -
n3whous3 #42497 Nem igaz, hogy nem ismered a Válasz erre gombot.
Nem böki ki a szemét senkinek? Újreg koromban is tudtam, de látom másnak ezt luxus használni. -
n3whous3 #42496 pontosan tudnod kell, hogy milyen a géped, aztán cmos reset, aztán pedig a biosban mindent állíts be, ami nem jó, hogy megfelelő legyen. -
lac556 #42495 windowst akarok ujra telepiteni ehez biosba kéne beállitona h onnan bootoljon de biosbe nemtok belépni.... -
ferihegedus #42494 MARSU
Régi XP telepítővel tetted fel a Windowst és ezért csak 130 GB-t ismer fel a 250ből. Valamilyen partíciókezelővel tudod megoldani a problémát, pl. Partition Magic-el. Ott szépen látni fogod a particionálatlan maradék helyet, amit utána hozzárakhatsz a már meglévő 130 gigás partícióhoz. Ha nincs Partition Magiced vagy hasonlód, végső soron az XP beépített partíciókezelője is megteszi. -
ferihegedus #42493 Lac556 a legegyszerűbb megoldás a problémádra ha reseteled a CMOS-t ahogy már valaki írta. Az alaplap kiskönyvében (ha nincs meg akkor letöltöd a netről) jelölve van egy ún. CMOS Memory Clearing Header (vagy valami hasonló nevű). Ez egy jumper amit hogyha megfelelően állítasz (le lesz írva hogy hogyan kell berakni, ha törölni akarod a CMOS-t) akkor elvileg minden ok lesz. Hátrány hogy le kell kapni a gép oldalát, de ezt másképp nem lehet megúszni. Az alaplapi leírásban minden benne lesz. -
n3whous3 #42492 ha ennyire nem tudod, akkor mi a francokat akarsz baszkódni a géppel? -
lac556 #42491 az mit jelent h ujra setupolni kell a biost? -
Hello
Mi a teendő akkor, hogy van egy 250Gb sata hdd-ém de az Xp csak 130Gb-ot lát.
Mit tegyek hogy működjön a 250Gb??
-
Öcséd???Ha lenne nekem öcsém és ezt csinálná,akkor én helyben megverném. -
bios rezet... kikapod az elemet majd vissza de vigyázz hogy ujra setupolni kell a biost -
szedd szét a gépet meg rakd újra össze... láttam már ilyet... ez ilyen anomália hiba... semmi baja csak szedd szét az egészet és rakd újra össze és menni fog -
n3whous3 #42486 reseteld a cmos-t, de talán az se segít. Csak akkor elkúrod az addigi bios beállításokat és nem ártana azért emlékezni, hogy mi hogy volt :D -
lac556 #42485 öcsém lekodolta a biost! nekem meg windows kell telepitenem. hogy tudom a kodot eltüntetni? huztam már ki a vezetéket áramból de még megmaradt a kód
más tipp? -
n3whous3 #42484 Igazítsd meg a gépedet meg a kártyát is, lehet, hoyg csak berezonál. -
Mit gondolsz, hogy rezeg? :M Most pl nem hallom a rezgést. Múltkor a régebbi gépemben a kari folyamatosan hangos ZZZZZizzegést csinált, dev ez nem. Azt ki is cserélték, tönkrement a venti. De ez nem ezt csinálja. Namind1, majd kitakarítom. -
n3whous3 #42482 Ha úgy rezeg, ahogy gondolom, akkor csapágyas lett a hűtő, cseréltetheted ki rajta.