64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Vista -
lac556 #42560 videokártya hd 4670
lefutattam játék közbe a benchmarkot és ott a cpu 100% Usage(terhelés vagymi) volt mig a ram 84% a videokártya viszont csak 50%
ezért gondoltam hogy a cpu a gyenge láncszem -
Haveromnak a kétmagos Intelén simán megy maxhoz közeli részletességgel. Sok múlik a VGA-n is. -
XP -
tmisi #42557 AMD Phenom X3 8750 AM2 Black Edition
De ha van több pénz, mehet bele X4 is. A GTA4 állítólag legalább 3 magot simán kihasznál! -
Szerintem a VGA-d miatt szaggat a játék. Milyen az pontosan? -
lac556 #42555 ehhez az alaplaphoz milyen procit ajánlotok?
GIGABYTE GA-MA770-DS3 - AMD770/SB600 ?
most ilyen van de evvel szaggat a gta AMD athlon 64 x2 Dual core Processor 6000+ -
miki10 #42554 proci:AMD athlon 64 x2 Dual core Processor 5000+ 2,61GHZ
ram: 2GB
VGA: ati readon MSI RX3850 -T2d256E -
Az a gépedtől függ. A Vista több memo-t igényel meg nagyobb procit. -
miki10 #42552 sziasztok!
melyi jobb, vagy melyiket érdemesebb a gépre telepiteni?
a Windows Vistát vagy a Windows Xp-t? -
igen normál esetbe :D de ezek nem normál körülmények :D -
Két év is nagyon kevés élettartam egy procinak:) -
én olyan 2 évet adnék neki... (tapasztalat) -
Nem de 1 évnél nem jósolok többet, bár attól is függ hogy mennyit van terhelve. De 45nm-s prociknak 1.5V az nagyon sok :D -
láttam már sok modding meg tuning gépet bírják ezek természetesen kevesebb ideig mint normál esetbe de nem 1 hétig bírja :) -
Ja csak az a kérdés hogy meddig :) -
bírni fogja az :) -
1.5V omg, szegény CPU, nem jósolok neki hosszú élettartamot. -
Kezdésnek pl. újabb everestel mérj mert ez még az alaplapodat sem ismeri :D -
Még hányszor kérdezed meg? -
kissoliver #42541 Ha a memóriának az írása/olvasása/másolása nagyon kevés az minek az oka??? Alaplapnak??? Mert a memóriának legalább 40% kal jobban kell mennie tesztek szerint!!! Ram: 2x2 gb Geil Black Dragon ddr2/800 (5-5-5-15)
Link: http://www.kiss68laci.extra.hu/images/cachemem.jpg -
felcsukom? -
Az miért lehet,hogy néha,mikor felcsukom a gépet,az összes venti ordít,szinte 120%on pörög,olyan hangos int egy porszivó.A monitor sem kapcsol be,semmi csak zúg.Ha várok egy fél epercet,minden helyreáll,lehalkulnak a ventik,jö a szokásos csiipanás,amonitor bekapcsolódik és indul a gép. -
Nyomd meg a delt mentsd el a biost és kész :) -
kishoze01 #42537 lehet hülyeséget mondok de volt egy régebbi gépem az is ezt csinálta nálam a megoldást az volt hogy a biosban ki kellett kapcsolni az F1 erroros hülyeséget és utánna jó volt nem kérte többet.
-
blc #42536 Üdv mindenkinek!
Nagyon kérlek benneteket segítsetek!
Karácsony előtt nagytakarítást csináltam,újra particionáltam,telepítettem az xp-t.
Minden oké.csak délután mikor leültem,hogy netezek,bekapcsolom a gépet
és nem indul az xp.Az indítás után 4-5 sec.után kiírja,hogy nyomjak F1-t
vagy delt a setupba való belépésre.Gondoltam valami baja van nyomtam F1-t és minden megy szépen tovább jön a windows.Minden egyes alkalommal ezt csinálta.Fogtam magam úja takarítás telepítés,de most is ugyan azt teszi.Már sokszor raktam újra az op-rendszert soha ilyen gond nem volt.
Hol a hiba? Kérlek titeket,hogy valaki segítsen a problémán.Előre is köszi.(Ha lehet ne informatikus nyelven) Blc -
Az ikonok kisebbek lesznek: asztalon jobb egér--tulajdonságok---megjelenés fülre katt---hatások gomb, és ott van egy olyan hogy nagy ikonok ha az be van pipálva akkor kapcsold ki, másképpen meg tényleg a felbontást és a képernyő frissítést kell átállítani és már kész is van, nincs fekete sáv két oldalon, vagy magán a monitoon állítod be hogy eltűnjenek az oldalsó sávok a menüjében a méretek megáltoztatásával. -
jézus... te nem 65 eves vagy esetéeg 65-ben szüelttél hanem 6 vagy 5 éves vagy :D -
kishoze01 #42533 változtasd meg a képernyő felbontását és akkor kisebbek lesznek az ikonok és elméletileg a csíkod is el fog tünni -
istvan65 #42532 Hogy kell megcsinálni azt hogy az egész képernyő be legyen töltve????
Mert a monitor szélein csak feketeség van nem megy ki teljesen a végéhez!
Meg azt is mondjátok már meg hogy hogy kell az ikonokat kisebbre tenni mert azok meg nagyok!!
KÖSZI!! -
n3whous3 #42531 Fog menni
fordítva nem menne -
n3whous3 #42530 Gondom van: GTA IV-ben a surroundból hiányzik a retkes center/subwoofer, pedig minden passzentul megy egyébként a gépen. Mi lehet a gond? :( -
Van pár éve egy 32 bites XP-m, amihez gyűjtöttem már össze elég sok programot. Ha egy 64 bit-es Vista-ra megpróbálnék feltelepíteni egy 32 bites programot, akkor megengedi feltelepíteni, vagy már az elején nyavíkolni, hogy ez bizony nem fog feltelepülni? Mert örülnék, ha a programjaim nagy részét megtarthatnám. :) -
Lehet,h untok mar de talaltam ilyet:D...ennyire szeretnem felnyomni mjad...xD...ennel a procinal ez meg biztonsagos?
mert szntem nemXD
-
xD -
akkor buktad. ejjj.... :S -
n3whous3 #42525 úristen ne szopjál már be ilyen faszságokat, csak viccelt -
kissoliver #42524 Bagy egyátalán ez javítható hiba e?? mert kb 2 hete járt le a garija
-
kissoliver #42523 Ha a p5k-m gyári hibás " érszűkülete van" . Akkor lehet beszerzek egy másikat. De milyet???
Melyik értné meg??? -
vagyis neha nem indul el alapfeszen:D