64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Shifter
    ja... tesóm laptopján is ez volt...
  • Met
    akkor tedd fel a vistat, vagy csak formázd meg a vista telepítő lemezével a vinyót és próbáld meg az xp-t
  • Shifter
    he? most akkor a vistat telepíted?
  • w77d
    vista megy...
  • Shifter
    vista feltesz, megy minden fasza, akkor miután kész van elkezdesz XP-t telepíteni ujra formázod a HDD-t majd particionálsz és jó lesz :)
  • Shifter
    nem kell használni csak addig míg leformázod a vinyót... mert az XP nem támogatja asszem a SATA II-t vagy valami ilyesmi van de prob meg vista ha akkor sem megy vidd vissza
  • w77d
    most xp-t próbáltam telepíteni. SP3-am csak sztem javító cd, mert Pc Guru melléklet volt :D
    megpróbálom Vistával, de mondom, hogy a másik gépen regelve van, nem fogom tudni ezzel a géppel is használni...
  • Shifter
    most akkor mid van? :D

XP SP3 telepítő? vagy csak javító? mert javítóval nem lehet bootolni legalábbis én nem tudtam...

vistat vagy XP-t akarsz rakni? mert ha XP-t akkor prob meg vistával
  • w77d
    aham...
  • w77d
    vista van, de a saját gépemen már regelve van, úgy tudom csak egy gépen lehet használni....
    amúgy külön sp3-as javító cd-m van, de arról lehet bootolni is??
  • Shifter
    amúgy próbáld meg hogy vistát teszel fel lehet azzal menni fog aztán meg XP-t tesze rá tesóm laptopjára is csak vista települt aztán már ráment az XP
  • rvn
    gyártó honlapán tutti van fent...
  • Met
    leírás
  • Met
    Nincs egy Sp3-as telepítőd vagy Vista?
  • Shifter
    akkor nem tom mit kéne tenned :D honnan kéne leírást találni
  • Csibusz
    Sziasztok!
    Meg szeretném kérdezni, hogy mitől van az, hogy Media Player classic home cinemát szeretném használni film lejátszásra, mert az megbízható és jó is. elindul a film meg minden, de mikor rákattintok kétszer, akkor a kép eltűnik és sötét lesz, persze a film megy tovább... ha megint csak ablakra teszem akkor ismét látom a filmet is. Mitől van?
  • w77d
    Jah és OEM es az alaplap, tehát nem volt hozzá se könyv se semmi...
  • Shifter
    sajna nem én a gépem darabokból raktam össze és a leírást használtam :S
  • w77d
    SATAII
  • w77d
    ok megteszem, csak nem tudsz valami kapaszkodót adni jumperelésre? MSI G31M3-L V2 alaplap, Samsung HD642jj SATAII wincsi, EN8400GS wideokártya...
  • Met
    Lehetséges, bár nekem akkor volt ilyen amikor elfelejtettem a proci sebességét alapra állítani.
    Sata-s vinyó van benne?
  • Shifter
    sztem ez lesz a bibi... de sztem hajszárítózd le aztán szedd le majd ragaszd vissza...
  • rvn
    nekem az a floppy volt a megoldás...:S
  • w77d
    lehetséges, hogy nincs jól jumperelve?? ezt hol tudom ellenőrizni? nem vagyok annyira pc profi :S
  • w77d
    olvastam pár lapon, hogy egyes embereknek a win xp sp2 megoldotta a problémát! De hogy???? könyörgöm, nem tudom az alap xp-t sem föltenni, nem hogy a sp-et!!
  • Met
    akkor vidd vissza, feltéve ha nyitva lesznek, ha nem akkor meg #42650 és délutánra fent lehet a win
  • rvn
    Ismerős! Asus lap? Nekem a régebbi asus lapomon ugyan ez volt. De azt floppyval lehetett megoldani, h a lap cdjén volt egy progi ami csinált 1 setup flopyt és mikor beteteted a win cd nyomni kellett egy f6-ot. h más eszközt adj hozzá. Talán vmi raid volt a neve.
  • w77d
    úgy sem jó...
  • w77d
    ezt még kipróbálom gyorsan..
  • w77d
    utánaolvastam pár fórumon, valószínűleg hardware probléma, vagy bios frissítés lesz... holnap reggel visszaviszem a gépet, mivel én nem tudom megcsinálni a bios frissítést, nincs floppy meghajtóm ezen a gépen....
  • Met
    BIOS-ban állíts mindent default-ra
  • Shifter
    hajszárítóval lelazítod majd pengével levágod semmi baja nem lesz...
  • w77d
    jumperekre nem tudok ránézni, mert jól le van pecséttel ragasztva a ház, és rá van írva, hogy garanciavesztés, ha sérül...
  • Shifter
    jumperek rendbe vannak? bios reset?
  • w77d
    Help!
    anyámnak vettem egy új gépet, szépen összeszerelve kaptam meg. Telepíteném fel a win-t, de még odáig sem ér el, hogy partíciót csináljak, csak elkezdi betölteni a win telepítőt és ezt kapom:

segítsetek! Meglepi lenne anyámnak, holnap délután jönnek haza!!!
  • gurubefree
    Ezzel semmi gond ahogy latom .... ilyen a konfigod , ennyit tud .
    Annyit lehet meg tenni a gyorsulas erdekeben , hogy emeld az FSB-t a CPU-nal de figyelj a memoria sebessegere oszd vissza .
    3GHz-et siman ki tudsz belolle hozni..
  • rvn
    Hello! Alul lévő konfigba vettem 2x 1 giga kingmax memóriát (800Mhz)es a 2 kingston benne maradt ha együtt rakombe a memóriákat nem mükdönek a bios-ig sem jutok el ha viszont külön-külön rakom be a 2 márkát simán megy. Mind2 memóriát támogatja az alaplapom emgnéztem a honlapján. Valami ötlet? esetelg bios frissítés? vagy mit tehetek? A minden lehetsáéges klombinációt kipróbáltam...:S valami okosság?
  • ZTM
    Kajak olyan kórmányom van.:D

Más:

A netem az utsó formázás után eléggé labilis,játék közben néha megszakad a kapcsolat(multi) és ahol eddig 90-110 volt a pingem ott most 120-180 elég gyakran,a szolgálatató nem tud segíteni esetleg vmi ötlet?
  • kissoliver
    Link: http://www.kiss68laci.extra.hu/images/cachemem.jpg

Gépem:
    Asus p5k
    E4500 2.20Ghz
    geforce 9600gt 512mb
    Geil Black Dragon 2X2 gb ddr2 800 (5-5-5-15)
  • kissoliver
    Link: http://www.kiss68laci.extra.hu/images/cachemem.jpg

Gépem:
    Asus p5k