64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
ja... tesóm laptopján is ez volt... -
akkor tedd fel a vistat, vagy csak formázd meg a vista telepítő lemezével a vinyót és próbáld meg az xp-t -
he? most akkor a vistat telepíted? -
vista megy... -
vista feltesz, megy minden fasza, akkor miután kész van elkezdesz XP-t telepíteni ujra formázod a HDD-t majd particionálsz és jó lesz :) -
nem kell használni csak addig míg leformázod a vinyót... mert az XP nem támogatja asszem a SATA II-t vagy valami ilyesmi van de prob meg vista ha akkor sem megy vidd vissza -
most xp-t próbáltam telepíteni. SP3-am csak sztem javító cd, mert Pc Guru melléklet volt :D
megpróbálom Vistával, de mondom, hogy a másik gépen regelve van, nem fogom tudni ezzel a géppel is használni... -
most akkor mid van? :D
XP SP3 telepítő? vagy csak javító? mert javítóval nem lehet bootolni legalábbis én nem tudtam...
vistat vagy XP-t akarsz rakni? mert ha XP-t akkor prob meg vistával -
aham... -
vista van, de a saját gépemen már regelve van, úgy tudom csak egy gépen lehet használni....
amúgy külön sp3-as javító cd-m van, de arról lehet bootolni is?? -
amúgy próbáld meg hogy vistát teszel fel lehet azzal menni fog aztán meg XP-t tesze rá tesóm laptopjára is csak vista települt aztán már ráment az XP -
gyártó honlapán tutti van fent...
-
leírás -
Nincs egy Sp3-as telepítőd vagy Vista? -
akkor nem tom mit kéne tenned :D honnan kéne leírást találni -
Sziasztok!
Meg szeretném kérdezni, hogy mitől van az, hogy Media Player classic home cinemát szeretném használni film lejátszásra, mert az megbízható és jó is. elindul a film meg minden, de mikor rákattintok kétszer, akkor a kép eltűnik és sötét lesz, persze a film megy tovább... ha megint csak ablakra teszem akkor ismét látom a filmet is. Mitől van? -
Jah és OEM es az alaplap, tehát nem volt hozzá se könyv se semmi... -
sajna nem én a gépem darabokból raktam össze és a leírást használtam :S -
SATAII -
ok megteszem, csak nem tudsz valami kapaszkodót adni jumperelésre? MSI G31M3-L V2 alaplap, Samsung HD642jj SATAII wincsi, EN8400GS wideokártya... -
Lehetséges, bár nekem akkor volt ilyen amikor elfelejtettem a proci sebességét alapra állítani.
Sata-s vinyó van benne? -
sztem ez lesz a bibi... de sztem hajszárítózd le aztán szedd le majd ragaszd vissza... -
nekem az a floppy volt a megoldás...:S -
lehetséges, hogy nincs jól jumperelve?? ezt hol tudom ellenőrizni? nem vagyok annyira pc profi :S -
olvastam pár lapon, hogy egyes embereknek a win xp sp2 megoldotta a problémát! De hogy???? könyörgöm, nem tudom az alap xp-t sem föltenni, nem hogy a sp-et!! -
akkor vidd vissza, feltéve ha nyitva lesznek, ha nem akkor meg #42650 és délutánra fent lehet a win -
Ismerős! Asus lap? Nekem a régebbi asus lapomon ugyan ez volt. De azt floppyval lehetett megoldani, h a lap cdjén volt egy progi ami csinált 1 setup flopyt és mikor beteteted a win cd nyomni kellett egy f6-ot. h más eszközt adj hozzá. Talán vmi raid volt a neve. -
úgy sem jó... -
ezt még kipróbálom gyorsan.. -
utánaolvastam pár fórumon, valószínűleg hardware probléma, vagy bios frissítés lesz... holnap reggel visszaviszem a gépet, mivel én nem tudom megcsinálni a bios frissítést, nincs floppy meghajtóm ezen a gépen.... -
BIOS-ban állíts mindent default-ra -
hajszárítóval lelazítod majd pengével levágod semmi baja nem lesz... -
jumperekre nem tudok ránézni, mert jól le van pecséttel ragasztva a ház, és rá van írva, hogy garanciavesztés, ha sérül... -
jumperek rendbe vannak? bios reset? -
Help!
anyámnak vettem egy új gépet, szépen összeszerelve kaptam meg. Telepíteném fel a win-t, de még odáig sem ér el, hogy partíciót csináljak, csak elkezdi betölteni a win telepítőt és ezt kapom:
segítsetek! Meglepi lenne anyámnak, holnap délután jönnek haza!!! -
Ezzel semmi gond ahogy latom .... ilyen a konfigod , ennyit tud .
Annyit lehet meg tenni a gyorsulas erdekeben , hogy emeld az FSB-t a CPU-nal de figyelj a memoria sebessegere oszd vissza .
3GHz-et siman ki tudsz belolle hozni.. -
Hello! Alul lévő konfigba vettem 2x 1 giga kingmax memóriát (800Mhz)es a 2 kingston benne maradt ha együtt rakombe a memóriákat nem mükdönek a bios-ig sem jutok el ha viszont külön-külön rakom be a 2 márkát simán megy. Mind2 memóriát támogatja az alaplapom emgnéztem a honlapján. Valami ötlet? esetelg bios frissítés? vagy mit tehetek? A minden lehetsáéges klombinációt kipróbáltam...:S valami okosság? -
Kajak olyan kórmányom van.:D
Más:
A netem az utsó formázás után eléggé labilis,játék közben néha megszakad a kapcsolat(multi) és ahol eddig 90-110 volt a pingem ott most 120-180 elég gyakran,a szolgálatató nem tud segíteni esetleg vmi ötlet? -
kissoliver #42643 Link: http://www.kiss68laci.extra.hu/images/cachemem.jpg
Gépem:
Asus p5k
E4500 2.20Ghz
geforce 9600gt 512mb
Geil Black Dragon 2X2 gb ddr2 800 (5-5-5-15) -
kissoliver #42642 Link: http://www.kiss68laci.extra.hu/images/cachemem.jpg
Gépem:
Asus p5k