64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
n3whous3 #42842 5-6-ot felesleg ilyen "régiségre" kidobni, keress egy fasza rézhűtőt és kész. Bemész a boltba és ott előbb segítenek dönteni. -
Hali! Processzoromra szeretnék új hűtőt venni, max 5-6 ezerért. A kérdésem, h milyet érdemes, és hogy ki tudom-e egyedül cserélni, vagy inkább szerviz javasolt? A procim a aláírásban leírt. Hozzá kell tenni, h a gépem elég rossz helyen van, az íróasztalom mögött radiátor van és a ház sem túlságosan perforált, nyáron pedig bőven 30 fok felett van a szobámban a hőmérséklet.
Előre is köszi. -
n3whous3 #42840 na az pedig driver lesz és nem csak egy külön progi... -
Akkor az a digitális kimeneten van (kék) és az másképp működik. -
nem, de az a régi gépükön volt és már a kutya sem emlékszik rá... gond 1 szálse :D
ha jól csalódok akkor valami sound pro vagy music pro vagyi lyesmi volt a pro-ra emlékszem -
n3whous3 #42837 akkor meg mi a gond ott?
btw meg tudnád azt a progit kérdezni? mert akkor ha jól értem nem a hangdriverrel csináltátok :D -
de 5.1 van :D rajta nem 2 szines izé hogy left meg right hanem sok :D -
n3whous3 #42835 ha a dvd-n nincs 5.1, akkor nem fogja ezt megoldani, ha csak 2 csatlakozás jön ki .... :S -
akkor sajna nem tudom régen faternak volt valami programja mert ő is 5.1-el tolja de az régen volt 2-3 éve... és azzal ment minden faszán ha jól emlékszem -
n3whous3 #42833 Az lenne, hogy a centerre szeretnék kiküldeni a valódi center channelen kívül egy másik hangsávot is, pl. mondjuk a bal oldali hangszóróból jövőt, vagy bármi mást. -
de neki házimozi rendszere van :D akár hogy csinálja mindig 1 kábel fog menni a házimoziból a gépbe :D (házimozi= DVD lejátszó erősítő bele integrálva) -
n3whous3 #42831 nem ilyet akarok, a hang driveremben én is meg tudom mondani, hogy milyen beállítás meg hogy melyik jackre mi menjen ki
de szeretném, ha TÖBB csatorna is menne egy jackre... ilyet pedig sehol nem találtam. -
Persze hogy megy csak a hangok fele nem jut el a hangszórókig :D Mind a hat csatornát 1 csatornán (mono) akarja hallani. -
1ik ismerősömnek SoundMax sound drivere vagy akármije van és neki csak 1 sima jack dugója van ami a gépbe megy és 5.1 a soundmax-ba beállította hogy 5.1-be küldje a hangot és megy :D
vagy ha nem ez a válasz akkor nem értem mit akarsz :D ha megértem lehet választ is tudok adni :D -
n3whous3 #42828 napok óta keresek ilyet és semmit nem találok az ég világon, bassza meg! :( -
n3whous3 #42827 Keresek olyan programot, amivel több hangcsatornát lehet 1-re ráküldeni. Htx... -
valami van ami pár napig volt csak fenn a neten és az sem túlságosan hiresztelős verzióban mivel full hardcore gépeken is max 5FPS volt 1 tök hitvány játéknál :D -
nincs is emulátor.. -
Hellósztok én az RTL honlapjáról szeretnék videókat tölteni, ami összes is jött a RealPlayer 11-el, de nemtom megnyitni máshol, csak a programban. A RealPlayer hol csinál library mappát a gépen? -
n3whous3 #42823 nincs is xbox 360 emulátor, omg ....
ha meg mégis, hát abban tuti nincs köszönet. -
sziasztok érdemes xbox emulátorral a GTA IV-et elindítani? -
x850-höz jó a normális driver is,karácsonykór tettem bele az irodai gépbe. -
Ide mar a menok kellenek .... sorry
-
de nem jó mert az nemtudom megnyitni a dnw farmot vele. -
hát ez az... g25re rakosgattam félre, aztán sikeresen leszaggattam a kocsim elejét(fél milliós kár), és még a vga is megszívat... királyság -.- -
Ha nem mukodne a link .....
Itt megtalalhato .....MultiEx -
MultiExitt -
.pak formátumot hogy lehet megnyitni vagy valamit csinálni vele?? -
sztem vegyél 1 újat :) -
csodás, köszi! -
1. Nincs értelme!
2. Valszeg a GPU adta meg magát... -
Hali!
Van egy agp-s modolt sapphire x800pro -> x800xt pe kártyám ami kifogástalanul működött hosszú ideig, míg egyik napon cod4 közben újraindult a gép, de a vga már nem bootolt, nem kaptam semmilyen képet.
Nem tudtam mire vélni az esetet, előtte soha nem csinált ilyet. Kivettem a kártyát, visszaraktam és semmi. Aztán darabokra szedtem az egész gépet majd újra összeraktam és semmi.
Utolsó próbálkozásként kicseréltem a kártyát egy régi ti4200-ra, amivel természetesen azonnal jó lett.
Átnéztem az x800-ast többször is égési nyomokat keresve, de nem találtam.
Mi lehet a baja és meg lehet e csinálni, avagy van e értelme?
Segítségeket, válaszokat előre is köszönök!
Üdv
Zs -
csak ujra telepítés a megoldás... -
Heló mindenki!
Lenne egy elég hülye kérdésem, de remélem azért kapok rá valami érdemi választ... :)
Szóval, volt nekem 2 vinyóm, egy 160GB-s és egy 40GB-s. A nagyobbikon van 3 partíció, C:, D: és E:, a kisebbiken pedig 2 volt, egy I: és egy J:. A J: partíción fel volt telepítve a GTA4, mert a multkor csak azon volt elég helyem hozzá, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy egy kis takarítás után csináltam helyet a D: partícióra és a játék mappáját átmásoltam egy az egybe a J:-ről a D:-re. Ezután kivettem a 40GB-s vinyót, mert ki kellett vennem, nem lényeg, h miért, és most a GTA4-et nem tudom elindítani, mert ha elindítom a Social Club-ot, akkor az istenért nem képes megérteni, hogy az általa kért J: meghajtó már nem létezik. Ideiglenes megoldásnak átállítottam a D: meghjató betűjelét J:-re, így viszont a GTA4 jó, viszont semmi más nem ,ami a D:-n volt, nyilván a Regisztrációs adatbázisba írt hülyeségeik miatt.
És a kérdésem a nem rövid bevezető után az lenne, hogy nem-e lehet valamilyen trükkel azt megoldani, hogy a partícióra lehessen hivatkozni D: és J: betűjellel is, mert elég macerás minden egyes játék előtt össze-vissza áligatni a betűjeleket, újratenni meg azért nem szeretném, mert ha esetleg el is indulna a telepítő, akkor is egy fél nap, mire felmenne. Szal valaki tud valamit tanácsolni az igen érdekes problémámra? :D Megköszönném.. :D Ja, és így eléggé megkésve, de BUÉK mindenkinek.. :D -
átalakító... 250FT -
mindegy #42807 Sziasztok kellene egy kis ségítség Logitech vezeték nélküli bill.közvetítő port kivezetése a billentyűzeté ps/2 az egéré usb-s.
Az alaplapon meg nincs a bill.-nek ps/2 csatlakozója,ps/2 az egérnek van.Na mivan akkor ha felcserélem a kettő kábelt,vagy inkább átalakítót érdemes venni? -
De neked AGP-s karid van azért kellett a fix :) -
3650-emnél is ezvolt,Hotfix-et tettem fel és most jó. -
n3whous3 #42804 Rakj fel driver sweeper nevű progit, installáld le az egész drivert és aztán ezt is nyomasd rá. Aztán reinstall -
rakd újra a vindózt... aztán próbáld meg újra... esetleg töröld ki registryből