64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Azt írja hogy ne rakd tele a 4 foglalatot ugyanolyan típusú ramokkal, vagy DS (double side mind2 oldalán van memorybank) típusú ramokkal, mert baj lesz. Szal 3-al menni fog de akkor b*szhatja a DualChannelt, 4-el nem fog elindulni. -
Az e.g. az csak egy példa volt, írta is hogy 4db DDr2-es memója van, és a képen is a slotok megegyeznek. Plusz a Manualban is 4xDimm DDR2 van írva szóval csak DDr2-őt támogat. -
Próbáld meg hogy beteszed őket csak a sárgába utána meg csak a pirosba mindkettőt. -
Gigabyte GA-EP31-DSL3 ez az alaplap tudja a ddr1-et és a ddr2-őt is. Ezért:* Because of chipset limitations, do not populate both DIMM sockets of the same channel (e.g. DDR and DDR2), or populate 4 DIMM sockets with double-sided memory modules to prevent system's failure to start or incorrect detection of memory modules. Please refer to the user manual for the memory configurations table. a gyártó honlapján javíts ki ha nincs igazam. -
igen megtörtént mindenhogy kipróbáltam az összedugdosást de sehogy se jó:( -
Milyen DDR1 meg DDR2 :D LOL az a lap csak DDr2-es memót támogat :P. Max az lehet nála a baj hogy a két ram nem szereti egymást. Abban viszont igazad van hogy a két márkát külön-külön színű foglalatba kell dugni. -
nem egymás mellé kell tenni a kettőt mert az alaplapodon van ddr1 meg ddr2
és van egy sárga meg egy piros hely. Egyforma színbe kell dugni a 2DB 1GB-osat. -
Üdv! Vettem 2x1 giga kingmax memóriát. Ha beteszem a mostaniak mellé akkor nem idnul a gép. a bisoig nem jut el. Ha viszont külön teszem be a 2 márkát akkor simá megy. mind2 800as és mind2 t támogatja a lapom. valami ötlet? -
a játékokban lévő .pak fálj akarom megnyitni de ezzel sem megy. a pak file not valid ezt írja. -
a kábel nem hinném, hogy rossz lenne, hiszen új hdmi-hdmi 3 méteres, és ha rossz lenne, akkor gondolom divx és dvd lejátszásánál is ugyanazt a problémát kellene produkálnia, nem? Interferencia mitől keletkezhet? -
sztem a kábel a rossz és egymást irritálják... külön külön működnek akkor a kábel a rossz... bár akkor nem értem hogy ha a kábel a rossz akkor a laptop miért csinálja ugyan azt mint a TV? lehet valami interferencia lép fel vagy valami zavar -
a tv új (LG42 lg3000), és hibátlan, korábban már leteszteltem. a noti szintén új, hdmi-hdmi-vel csatlakoztatva a tv-hez win vista és k-lite csomaggal telepítve produkálja a következőket: dvd lejátszásakor a notebook-on a képen apró zöld kockák ugrálnak a filmen mindenfele, a tv-n ugyanez (képernyő 1:1-ben klónozva), de ott még be is csíkozódik a film a mozgalmasabb jeleneteknél. Divx lejátszásánál a notebook kijelzőjén tökéletes a kép, a tv-n is majdnem tökéletes, leszámítva, hogy a mozgalmasabb jeleneteknél becsíkozódik. -
Fél perc google :) -
google -
valaki segítsen PLS!!! -
Vagy a TV pixelhibás, vagy a notinak a VGA-ja kezdi megadni magát. Kicsit összefüggéstelenül írtál, szóval azt írd le pontosan hogy ha csak a notin nézed akkor mit csinál, és ha csak a tv-n akkor mit, valamint a tv-re próbálj meg mást is rákötni és hogy az milyen képet ad. -
Hát észrevettem, h elég forrófejű... -
lol aszittem h egymagos, fail :) -
#42847 segítsetek PLS -
A pentium D kétmagos és a legforróbb procik közé tartozik. -
Ez nem egy magos hanem 2... -
ez kb dettó úgy néz ki mint az ac freezer 7 :) -
ilyet ne rakjunk má egy sima 1 magos procira, semmi értelme... -
nem kell csavar, csak fogod és beppatintod a lapba :)
ezen van paszta is amit írtam -
HDMI-n keresztül összekötöttem egy Fujitsu Siemens Pa3553-ast egy 42" LG lcd tv-vel, de dvd film lejátszásakor zöld apró kockák láthatóak a filmen mind a tv-n, mind a notin, ráadásul a tv-n be is csíkozódik néha a film mozgalmasabb jeleneteknél (a notin nem veszem észre). Mi lehet a gond? Csak vista home premium, illetve k-lite codec csomag van feltelepítve a notira. Divx filmek lejátszásánál a tv-n szintén becsíkozódik, de tükör tiszta a kép, a notin viszont kifogástalan. -
Aha. Igen, ezt azért sokallom kicsit. Egyébként néztem egyet már egyik boltban, azt is ilyen márkájú, de 6000 sincs egészen. Nemtom jó lehet-e.
hűtő -
42847 segítsetek PLS -
n3whous3 #42854 én is azért vettem 4 gigát, xp nem használja ki, de a címzés az dual channelben megy így is, szal 7900MBps olvasás/írás így meg van. -
n3whous3 #42853 2500-ért kapsz még 1 gigát, vegyél :D -
btw az hülye aki 3 modult vesz DC-s alaplaphoz :D -
n3whous3 #42851 Nem minden árszegmensben az Intel a nyerő.
BTW szart se ér a dual-channel a gépeden, ha 3x1 modulod van. -
Intelnél se csak az utángyártott hűtőkön. Meg azért inkább becsavarozok 4 csavart azért a teljesítménykülönbségért :D -
ja ,de csak ezért :D -
n3whous3 #42848 Ezért jó az AMD, ott egy darab csavar se kell XD -
Tudtok olyan programot amivel .pak kiterjesztésű fájl lehet megnyitni?
A multiex az nem jó. -
nem annyi amennyit szánnál rá de megéri: ez -
Hát nem az észre gondoltam, hanem eszközre és szakértelemre/tapasztalatra. De ahogy olvasgattam annyi, h a hűtő talpa jól illeszkedjen a procira, vmi trutyit rá kell kenni (vagy alapból rajta van), és 4 csavarral rögzíteni. Ez nem bonyolult, feltéve ha tényleg csak ennyi. -
hali ezt és ki tudod cserélni magad is, nem kell sok ész hozzá :) -
Nyilván minél kevesebbet akarok költeni rá, de ahogy te nevezed, a "régiség"-em van csak, nincs másik, és egy darabig nem is lesz, úgyh erre szeretnék vigyázni. -
n3whous3 #42842 5-6-ot felesleg ilyen "régiségre" kidobni, keress egy fasza rézhűtőt és kész. Bemész a boltba és ott előbb segítenek dönteni.