64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Freedy
    Sziasztok! Új processzort szeretnék vásárolni, hogy jobban menyjenek az 1080p-s filmek. Videókártyám nem támogatja, hogy közösen a processzorral együtt dolgozzák fel a filmet. A kérdésem az lenne, hogy milyen processzor a minimum, amivel futnának rendesen az 1080P-is filmek?
  • SilverMike
    és ha a virtuális memória a bibi, akkor mit tegyek? bocsi, de nem nagyon vagyok jártas ebben a témában, és bocsi ha hülyeségeket kérdezek!
  • SilverMike
    Értem, csak sajnos nincs telepítőm a Windows-hoz...
    de ha nem lesz más megoldás majd szerzek egyet ;)
  • milk41
    Virtuális memória szerintem a bibi.
  • norbi56
    napig*
  • norbi56
    Nekem is volt ilyen régebben mai napi nem tudom mi okozta win reinstall után minden jó lett 2x is előfordult.
  • SilverMike
    Sziasztok!!!!!

Egy nagy kérésem lenne, főleg azokhoz, akik nagyon jól értenek a számítógépekhez!
    A problémám annyi lenne hogy, a gépemről magától elkezdett fogyni a memóra! A szabad hely néha naponta 1-2 GB-ot is csökkent! Mindent megpróbáltam, olvasta a témáról leszedtem pár programot, de nem állt meg a csökkenés. A vírusírtóm is OK volt. Erre egyik nap visszajöt az addigra elfogyott memória!!! Ami már majdnem 20BG volt... :(
    Aztán egy darabig minden oK volt, erre most újra elkezdett fogyni...
    Mit tehetek? Hogyan lehet ezt megoldani? A választ előre is köszönöm!
    Windows Vistám van, viszonylag új számítógép.
  • kiki888
    hy
    kezdek ideges lenne
    ma jött meg a formula force ex-em, és délután óta minden játék alatt ujraindul
    egy win re-install segithet??
    légyszi segtsetek
    kösz
  • Joceszko
    Sziasztok!Az lenne a gondom hogy van egy HP530-as laptopom és mostanában állandóan lefagy:S gondol egyet és se kép se hang vagy kék halál.Ilyenkor be sem tudom kapcsolni mert már az első bejövő képernyőnél lefagy.Nos ha várok vele pár percet akkor utánna minden ok vagy 2 hétig vagy egy hónapig.Fogalmam sincs mi van vele.Valakinek tipp? Köszi előre is
  • molijozsi
    Hali! vetem egy PINNACLE PCTV Stereo kártyát és nem boldogulok a beálitásal tudna valaki segiteni?
  • Thöky
    Köszi a tanácsot úgy néz ki h a videókártya volt a ludas, leszedtem a legfrissebb drivert és mostmár mennek a filmek. Köszi!
  • lac556
    mivel ujra raktad a masinát feltetted a legujjab drivereket?videokártya alaplap? bill egér?? stb.
    nem tom mit telepítettél de ha xp-t akkor nem ártana pl k lite codec , divx,xvid stb.
  • Thöky
    Sziasztok nem tudom h jó helyre írok-e de remélem tudtok segíteni. Az lenne a problémám h egyszerűen semmilyen filmet/videot nem tudok lejátszani. Most raktam újra a rendszert és azóta bármit indítok el bármilyen lejátszóval a rendszer belassul majd a képernyő el kezd feketén villogni és csak a reset után áll minden a helyére. Vmilyen codec-et kellene letöltenem talán? Ha vki tudna segíteni azt nagyon megköszönném. :)
  • lac556
    hazamegyek megnézem kössz
  • amdopteron
    Hallo van egy Asus m2n alaplapom abba vennék egy phenom procit szerintetek kezeli gondtalanul????nincs véletlen vkinek ilyen??mert a honlapon írja hogy phenomot támogat...de azért rákérdezek..
  • Ari18
    Vezérlőpult-->hangok és audioeszközök-->speciális(a középső)--> és ott nézd meg hogy nincsen e lenémítva.
    (Ha nem jelenne meg akkor Tulajdonságok és ott megint a speciális menü és pipáld ki az összeset.
  • Ari18
    Próbáld meg azt h felmész a lapodat gyártó cég honlapjára és leszeded csak a hang drivert és felrakod.Ha így sem okés akkor tuti beállítási hiba van.Az a baj h nekem Vistám van és már régen nem használtam XP-t.Nem emlékszem h hol lehet állítani de megnézem anyámén vagy apámén.
  • lac556
    mikor lebontottam a gép oldalát látom h van zsinor oda sztem be van kötve de a vezérlőpultba nem állitottam semmi se holkell és mit??
    alaplap cd-ről mindent feltettem amit felkell bár volt vmi ami 0kb-t es volt lehez ez a problem?
  • Ari18
    Kártyaolvasóhoz driver nem szükséges,legalábbis én soha nem hallottam ilyet.ha elől nincsen hang az azért is lehet mert nincsen rákötve az alaplapra vagy nincsen beállítva a vezérlőpult-->hangok menüben.Esetleg az alaplapi cd-n lévő hang drivert telepítsd fel,ha még nem lenne.
  • lac556
    #42912 re ötletek?
  • Ari18
    Egy márkás 400W-os is elég hozzá.
  • [HUN]FaTaL
    Akkor neked legyen jumper, de mit jumpolsz pl. egy HDD leden?:D
  • Nightwish006
    Akkor gondolom a régi alaplapjaim manualjaban írták helytelenül ! Elnézést kérek a félreértésért !!!
    '-.-
  • Shifter
    VGA... ahogy elöttem író is leírta...
  • n3whous3
    vga memóriája elszállt
  • kissoliver
    450W al nem kotyog el???? mondjuk furcsa, hogy nincs fullos gépem és néha a 450 w os táppal alig indul ez azt jelenti hogy kevés vagy mi?
  • Shifter
    500W bőven elég :) illetve nem biztos hogy bőven de ha fullos gépet raksz össze akkor legalább 600-650W
  • kissoliver
    Hány W-os táp kéne egy HD 3870 x2- hez???

elöre isk kössz..
  • Bandi 18
    Nincs a VGA húzva? Nem melegszik? Ezeket ellenőrizd első körben (hőmérséklet Everest újabb verziója)
    Ha ezek rendben vannak akkor valszeg kezd behalni a VGA ramja.
  • lovaszi
    Sziasztok! az miért van hogy mostanság előjött hogy a monitoromon zöld csíkok meg kockák jelentek meg, sőt most kékhalál volt oylan üzenettel, hogy ati2evx.exe vagy, hogy a driverel van valami baj, meg vmi fizikai memoria hibát írt. pls segítsetek, mert iiyet még nem láttam és néha teljesen beszarik a képernyő :S
  • [HUN]FaTaL
    Be kell dugdosni de azt a büdös életben nem hívják jumpernek :D
  • Nightwish006
    fapados laphoz fapados ház jár. De biza ez a kőkorszak, és tudod nekem van fasza kis power sw meg hasonló kis tyúkbelem a házhoz, amit bekell dugdosni a lapba. Örülnék, ha nem néznél teljesen hülyének ;> De hála istennek a megérzésem helyes volt, és a kb. 60lehetséges variációból sikerült elsőre eltalálni !
  • RedDevilsza
    Sziasztok, Xp mellé szeretnék telepíteni Vistát egy másik partícióra de akárhogy is próbálom a telepítő Completing Installation-nél megáll és nem mozdul onann tovább :S Nem tudjátok mi lehet a probléma?
  • Bandi 18
    Tölts le az MSI oldaláról egy manualt hozzá, a lap típusa bele van gravírozva.
  • [HUN]FaTaL
    Jumpereket? Sehova :D Ez nem a kőkorszak, p1es gépekkel..
  • Nightwish006
    Hali! Ma vettem egy fapados msi lapot, és az a gond hogy nem adtak hozzá user manuált és a lapon nincs semmi segitség, hogy hova kellene a jumpereket dugdosni. Vkinek ötlet? Elöre is köszi :)
  • Shifter
    nekem a telefonomra esett a szén :D a telefonnak annyi :D még akkor a V3i-m volt és az a vékony fos nyitva volt és ráesett egyből elolvadt :D
  • w77d
    nem kell szégyelni az ilyet, velem is megtörtént már XD
  • LOKIUT
    Bizony! Még mielőtt jön a kérdés. Nem az én laptopom, és nem is én ejtettem rá:)
  • Shifter
    ezt akartam írni :D