64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Rosszul tudod, nem kell a kettő. SP1 vagy SP2 kell neki, SP nélkülire nem megy fel. -
SP1es vindózra rögtön SP3at raktál? (lehet rosszul tudom) de úgy van hogy kéne neki a 2es is illetve nem veszíthetsz semmit ha a 3 elött felrakod a 2-t -
Valószínűleg egyik service pack sem nyúlt a fájlhoz azért 2001-es. -
Kiderítettem, hogy az XP-ben az USBSTOR.SYS fájl lenne a felelős a külső meghajtó kezeléséért. A fent lévő fájlom 2001-es, pedig SP3-as a windows. Akkor ehhez elérhető valami frissítés, vagy nem ezzel van a baj? -
Kipróbáltam az összes kimenetét, nem megy egyik se... Majd tesztelem másik gépen, perpill az 500 GB-s HDD-m jobban érdekel, hogy miért nem megy, mert az HUB nélkül se megy. Most már csak az SP3-ra tudok gyanakodni :-( -
Szilikon:
1414°C plusz-mínusz 50 °C hiszen mégis csak adnak hozzá más fémeket is, igaz keveset
egyébként vigyázz 3265°C környékén forrni kezd és szilikon gőzök keletkeznek, nem érdemes belélegezni (bár előbb olvad el a gép összes többi része + a padló, beton) -
Akkor más 5letem nincs egyik ismerősömnél ugyan ez volt nekem a táp miatt indult ujra de nem akadt be hanem rögtön nagyobb vga terhelésnél reset -
próbáltad másik gépbe a hubot? (nem olvasott vissza) de ha a másik gépen sem megy akkor a hub a kaka ha ott megy akkor meg lehet valami a lapodba szállt el illetve valami nem kontaktól próbáld végig az összes dugót a hubba hátha az 1ik megy -
kuka :D -
Akkor nem tudom... -
Plusz infó: a hubra azt írja, hogy 500mA-t képes produkálni portonként, és egy pendrive meghajtásához 100 mA kell. Ez tehát bőven elég kell hogy legyen. Akkor nem ez a baj valószínűleg... Akkor mi? -
Dobronski #43071 Igen van rajta elég teljesen befedi.Ilyen ezüstöt tartalmazó zsír. -
Az I/O errort egyébként csak hubon keresztül adja, közvetlenül működik a pendrive. -
Az volt az első dolgom. -
Alaplaphoz adtak cd-t... Arról rakj fel mindent. -
Üdv mindenki!
XP SP3 reinstall után vagyok (SP1-ről update), és két problémám van:
1. A Firefox 3 nem tölti be a Gmailt a rendes nézetben, csak az egyszerű HTML működik! Help!
2. A reinstall óta nem működik az USB-hubom, ha ahhoz csatlakoztatom a pendrive-okat, akkor "I/O eszköz hiba" miatt nem képes listázni a tartalmukat. Ha simán, közvetlenül, akkor megy. Viszont van egy 500 GB-os külső meghajtóm, ami se így, se úgy nem megy! Ez mitől lehet? A HUB-nál talán az a baj, hogy nincs elég feszültség, de a reinstall előtt a régi rendszeren működött a HUB és teljesen rendben volt. Táp ugyanaz, alaplap ugyanaz... Nem értem... Help! -
system tweak-et hogy hoztad elő? :D beszarok mindent végig nyomkodtam de nem találom xD -
Fan fül. -
Ott is a túlhajtásnál. -
rivatunerbe hol van a fan speed állító? :D mert azom is van de abban sem találtam ilyet -
Ez jó kari, nekem a fos egyslotos sapphire van, de ha jólnézem ez referenciahűtős. ICEQ jobb lenne :) -
Akkor valami nem stimmel a vgaddal, esetleg a telepítésnél van 1 két pipadoboz lehet h azok között kéne válogatni. Próbálkozhatsz még a rivatunerrel is. -
izé msot 08 dec emberi van de ez sem látja a videókártyám... -
Gibor #43059 öööö az alaplap nem nekem kell és csak egy példának írtam a 4870et... am 3870et veszek most ismerősömtől használtam 2.5év garival 25ért ezt! -
nem tudnál linket adni a legújabb hoz? én csak 07' májusit találtam -
istvan65 #43057 Miért van az hogy a gépem magától újraindul???Nem is egyszer csinálja ezt!!Valaki tudja hogy mit kéne csinálnom?? -
Régi verziót szedtél le, a legújabb betat szedd le.
Egyébként meg jobb klikk->Hardver->Túlhajtás beállításai->Ventillátor fül (or right click->hardware->overclocking->fan) -
no supported hardware found... -
okay most megvan ez a progi de nem igazán találok ilyen módot ahol vezérelhető a venti :D -
Ati Tray Tools -
3 eres igen 1 kis segítség hogy tudnám vezérelni? milyen progival? :D -
Igazad van rosszul olvastam el, bocsi. Így viszont nem tudom mi lehet a probléma:( -
Márkafüggő nem konkrét kártya. Pl. x1650prokból a Sapphire vezérelhető volt, a HIS nem. Nézd meg hány eres kábel megy a vgan a ventitől, ha 3, akkor vezérelhető. -
X550 nem tod hogy vezérelhető-e? mert ennek gyári betegsége hogy a venti 1 idő után kerreg mint állat... már 1x lett cserélve a venti de az is elkezdte 3 hónap után... -
MikroID #43048 Igen, biztos sok van, bár ezen azért meglepődnék, ha még léteznének ilyenek! A kártyák amiről beszélek 8800 - 9800 - 280 GTX. És mint említettem a problémám az automata ventillátor vezérléssel van, vagyis ha elindítok egy játékot, akkor nem pörög fel a venti, csak alapjáraton ketyeg! -
Igen, csak a tápod bírja :) (400W minőségi elég). Egyébként milyen procid van hogy 4870et akarsz?:) -
Gibor #43046 Szóval akkoris simán elfutna ha beleraknéd egy hd4870 1gb gddr5 ös videokarit? :D -
HDD lesz :( -
Sziasztok, nagy gázban vagyok!
A másik gépemen űjraakartam telepíteni az XP, mert mostanában állandóan lefagyott... egyszercsak volt egy kattanás, és megállt a gép... és már nagyon sűrűn csinálta, Ezért most újraakartam rakni, és végzett is a telepítéssel, de amikor betöltené a windowst, megint egy az a kattanás, és gép megálll:!:S
Ez mi lehet? :S A winyó mehetett tönkre?
Előre is köszönöm! -
Egy csomó videókártya van aminek nem vezérelhető a ventilátora.
#43042: AsROCK oldalán nézd meg. Egyébként nem tökmindegy? Az összes kártya kompatibilis az 1.0-val is és semmivel nem lassabb. A 2.0 csak több áramot képes adni a kártyának, de a középkategóriától felefelé tökmindegy, mert ígyis-úgyis kell kiegészítő tápcsati.