<b>!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérõ topic</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Verziószám 5.1.2600 Szervizcsomag 3 build 2600
Operációs rendszer gyártója Microsoft Corporation
Rendszer neve OTTHON-6F6CA9FC
Rendszer gyártója System manufacturer
Rendszer modellje System Product Name
Rendszer típusa X86 alapú PC
Processzor x86 Family 15 Model 107 Stepping 1 AuthenticAMD ~1899 Mhz
BIOS-verzió/-dátum American Megatrends Inc. 2001, 2007.10.15.
SMBIOS verziója 2.4
Windows könyvtár C:\WINDOWS
Rendszerkönyvtár C:\WINDOWS\system32
Rendszerindító eszköz \Device\HarddiskVolume1
Területi beállítások Magyarország
Hardverabsztrakciós réteg verziószám = "5.1.2600.5512 (xpsp.080413-2111)"
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
ゾルターン
Ezer hála, majd még lehet jövök rinyálni.
ゾルターン
lécci mondjátok meg h mi a különbség a prescot és a celeron között??és a prescot és a pentium procik között.
köszi
mouse rate checkerrel megnéztem, 500hz simán benne van de láttam hogy felment 1000re is
igaz hogy kicsit meg kellett buherálni a gépet hogy idáig eljusson, de sikerült; viszont szinte semmit sem változtatott az egér kezelhetõségén
2-3éve még ut2003mal játszottam hébe-hóba win98on,de felkerült az xp és azóta nem tudok normálisan fps-ekkel játszani, egyértelmûen késik az egér (USB-s optikai, de már USB-slézereset és PS/2es optikait is próbáltam de mind késik)
ut3-ban csak nem tudok rendesen célozni, quake 3ban meg minden szaggat+lassú, semmit nem találok el
amit tudtam kikerestem googleben de tanácstalaan vagyok
+azt hiszem usb headset is késik...
A túlmelegedésnek több oka is lehet: elöregedett a proci és a hûtõ közt lévõ hõvezetõ paszta, tele vannak porral a hûtõbordák, vagy egyszerûen csak kevés a hûtõ teljesítménye a procidhoz.
Olyannal is találkoztam már (új MSI K9 -es lapnál), hogy a BIOS hibásan detektálta a proci hõmérsékletét - ezt egy BIOS frissítés megoldotta.
Régebbi AMD prociknál (939 -es) pedig elõfordult, hogy a proci hõmérõje volt rossz.
a Benq FP931es 19 colos lcd monitorom csíkozódik, még pedig úgy pl.: ha van egy táblázat, akkor jobbra vízszintesen sötétebb csíkok jelennek meg, de ahogy görgetem el, akkor el is tûnnek, a a monitor baloldala pedig ritkán besötétedik szintén. Mindez egy kis kocogtatás hatására megszûnnek, de mostanság nagyin hamar újra elõjönnek.
kérdés az, h lehet-e még egy 4 éves monitor esetén orvosolni a problémát, vagy újat kell venni? (amit most nagyin nem szeretnék)
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
Lenne egy kérésem, már egyszer régen kérdeztem csak nem tudom melyik topikba, MSN-en a billentyûzetem átállt szerintem ismét angolra, tehát y helyett z , és nem ír ékezeteket.
De van valami billenytûkombináció amivel ezt egyszerûen visszatudom állítani, csak elfelejtettem :S , ebben kérem segítségeteket.
Elõre is köszönöm!!!!
Meg másik topikban irták,meg ph-n is olvastam rola,hogy okés hogy emeled alapfeszen a sebbeséget,de ha auto-n van a fesz controll akkor alaplap képes emelni ahogy neki tetszik (de hogy csak a CPU volt-ot emeli,azt nemtom),igy sokan ajánlják hogy manualisra legyen belöve a voltage control.
De ha mégse igy van,majd megmondják okosabbak.
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
leirásban keressél "clearing CMOS jumper",igy lereseteled a gépet,és viszaáll alapra.
Vagy kiveszed az elemet,és visszarakod.
ゾルターン
ゾルターン
ゾルターン
Egy pcie 2.0 kártya mûködik pcie 1.0 lapban illetve egy pcie 1.0 kártya mûködik pcie 2.0 lapban?
Elõre is köszi!
Számításigényes feladatoknál,pl játékoknál néha megakad a gép és sípoló hangot hallat a gép.Az alaplap nem lehet mert ismerem a hibajelzését és ez nam az.A ramot is kicseréltem már,a videókártyával sem lehet gond mivel most vettem és már elõtte is sípolt.Valamelyik mozgó alkatrésze gyanakszom.szerintetek mi lehet a gond?Lehet h a cpu cooler-e?Elõre is köszi a válaszokat.
történt némi probléma ídesanyám gépével, történetesen hogy bekapcsolás után x udõvel lefagy és SEMMIT nem hajlandó csinálni. Elõször arra gyanakodtam, hogy egy automatikusan induló programmal lehet baj, de ezt elvetettem amikor akkor fagyott le amikor (kis idõ elteltével ofc) be akart jelentkezni a fiókjával. Rákattintott, és lefagyott. szóval nem hiszem hogy ez okozna problémát. Van valakinek valami ötlete?
Másik: próbáltam belépni csökkentett módban, a fekete hátterû fehér betûs kép levillanása után (nem közvetlenül a gép bekapcsolásakor ofc) megnyomtam az f8-at, kérte hogy válasszam ki honnan akarok bootolni, majd elindította rendesen (akárhonnan bootoltam.) Mit csináltam rosszul?
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
mouse rate checkerrel megnéztem, 500hz simán benne van de láttam hogy felment 1000re is
igaz hogy kicsit meg kellett buherálni a gépet hogy idáig eljusson, de sikerült; viszont szinte semmit sem változtatott az egér kezelhetõségén
2-3éve még ut2003mal játszottam hébe-hóba win98on,de felkerült az xp és azóta nem tudok normálisan fps-ekkel játszani, egyértelmûen késik az egér (USB-s optikai, de már USB-slézereset és PS/2es optikait is próbáltam de mind késik)
ut3-ban csak nem tudok rendesen célozni, quake 3ban meg minden szaggat+lassú, semmit nem találok el
amit tudtam kikerestem googleben de tanácstalaan vagyok
+azt hiszem usb headset is késik...
amit tudtam kikerestem googleben de tanácstalaan vagyok +azt hiszem usb headset is késik...
egyszerûen nem akarok belenyugodni...ígyazért gyorsabb volt a gépem, és ilyen dolog miatt kell vissza vennem? Miért, ha minden jó ,elvleg semmi sem hibádzik akkor mégis mi lehet a baj?
Engem ez valahogy idegesít azért
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
De mondom az van, hogy a porcit feljebb húztam (AMD1700+ -ot 2000+-ra) és utánna írta ki a CRC-hibát.
Vissza vettem, és most jó.
Amit nem értek , hogy miért van ez? Elvileg leteszteltem a processzort, nem kéne hibát okoznia.
Azta ritkán fogalmazok így XD
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
a 37952 -re tud valaki bármit mondani? Mert nagyon idegesít a dolog.