!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
púúúúú
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Múlthéten kaptam még 2x512 ramot beraktam az eddigi 2x512 mellé és idõnként lefagyott, kialudt a bill ledje és kész. Akkor megcseréltem a 2 modult és azóta nem fagy de ma meg úgy indult, hogy nem volt bill.
A régi modulok Kingston PC3200-asak az újak meg 2700-esek ráadásul csak az egyik Kingston.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
van egy ati 3870X2 komponensen összeakarom kötni a HD-TV -el, de az istennek nem akarja detektálni, mintha nem is létezne 😞 (szar kompoziton megy ettõl függetlenül, egyszer valahogy felismerte a HD -t, de akkor kikapcsoltam, gondolván, fasza,...aztán most sehogy se tudom vissza)
force tv detect semmi 😞 csak úgy kíváncsiságból megcseréltem a B a Y kábellel azonnal adott szürke összenyomott képet, de egyébként semmi 😞
hogy lehet rávenni ezt a nyüzüge szart, hogy ugyan már ismerje fel a TV -t?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
"Hajtsd meg csak a tápot (alaplapi csatik kihúz..)"
ezt nem értem :S
ゾルターン
Ha kb 30°-kall oldalra döntöm a gépet, akkor abbahagyja a csörgést!
-Házhûtõ kihúz, nemjó, még van hang.
- Vinyókat kihúztam mindenhonnét, nem is indult a win, nem jó, hallani
- Optikai meghajtókat kihúztam, nem jó.
- VGA meg proci ventijét kikapcsolni nem tudtam, így belenyúltam kézzel 😄 leálltak, de sajna még mindig hallani 😞
Akkor mi lehet a baj?
Saor Alba
Tápot most vettem pár hete, egy 450 wattos chieftec... remélem nem az a hibás!
vagy kiprobálnál egy kábelcserét a dvd iro-olvasoknál hátha az a betegsége.
Na most akkor lehet ez a DVD íróm hibája? Eddig nem az írót használtam valam ifelmásolására, hanem egy DVDolvasót de azt ki kellet kötnöm, ás most csak azíró van.
Lehet ez a gond? Lehet az íróm a hibás adologban?
Azt szeretném kérdezni, hogy ha kicserélem a procimat(AMD X2 3600+)vmi izmosabbra akkor ez mennyit dobna a játékok teljesítményén ?Tom, hogy már a 7900GS kártyám is egy kicsit öreg de azt még nem szeretném lecserélni.
De most már rohadtul elegem van...mindenfélét csináltam már, de akkor is sz@rik mûködni...agyamra megy a gép.
Elõször azt hittem a proci miatt, amit feljebb húztam,...vissza állítottam és ma megint CRC hiba....ezt nem tudom felfogni...nagyon elegem van már, teljesen ki készít.
köszi még1szer
az a lényeg h jobb lesz picit mint volt <#zavart1>#zavart1>
hát nem mindegy mert nincs pénzem ujra...
amugy nem lassú a gép-em...csak maga 1-2 játéknál amihez nem kell valami nagy gépigény...
majd idõvel uj gép lesz csak hát pénz kérdése...
köszönöm a segitségeteket...<#vigyor3>#vigyor3>
ゾルターン
nem fut a cod4...csak ezt hoztam fel példának mert cod4 -hez gondolom több ember tud hasonlitani fps-t
amugy meg swat4 miatt van a csere...celeronnal 30-40 fps-em van...(interneten)szaggatok az a baj...reménykedek hogy a prescottal nem fogok szagatni...videókarim:ati radeon 9250 game edition's 256 MB...1 GB ram...
hát reménykedek h jobb lesz...
ゾルターン
ゾルターン
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
nah akkor jobb...gondoltam h jobb...tuttam h 4X-ese a cache...de az érdekel h pl. cod 4 pl 40 fps...a régi celeron procival...
ezzel a prescottal fps-re mennyire számithatok kb...csak a proci csere miatt...
igy akartam magam kifejezni csak nem jött össze....ez se az igazi<#vigyor3>#vigyor3>
most veszek pentium 4 prescott 2.4 Ghz 533 FSB 1M cache...
az a kérdésem hogy melyik a jobb és mennyivel jobb??észre vehetõ lesz a változás pl. játékoknál??
gondolom a prescott jobb csak nem tudom h mennyivel jobb?!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Azon a kis lyukon nem férnek át a kábelek, néhányat áttuszkoltam, de 1 fokot sem hûlt az egész gép. Asszem majd ha lesz idõm egy szakemberrel átnézetem a gépem :S