64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Bandi 18
    Keresztkábellel összekötöd a két gépet. Engedélyezed rajtuk a fájlmegosztást úgy hogy megosztasz egy mappát, majd Totalcommban vagy sajátgépben hivatkozol az ip címre a másik gépnek azzal hogy beírod a címsorba hogy \\gép ip címe ennyi. Lehet keresni gépnév alapján is de így előbb megtalálja.
  • rooney8
    Ez valóban lehet... Mert még régebben egyszer szétszedtem a gépet, utána újra összeraktam és nem akart leindulni (vagyis elindult, csak fekete képernyő). Aztán a ramommal kicsit bíbelődtem (átraktam egy másik slotba) és utána jó lett. Az a baj, hogy egybe van 2Gb és nem nagyon tudom kipróbálni, hogy mi lehet.

Ui: Igazából nem is teljesen lefagy, hanem először csak az az ablak amelyiken éppen vagyok (olyan mikor egy program nem válaszol), utána rákattintok egy másikra, az még pár másodpercig megy, aztán az is befagy, végül ha elfogyott az összes ablak, akkor az egész rendszer befagy...
  • bella11
    sziaszok lenne egy problémám két gépet szeretnék összekötni hogy átegyem az adataim de nemtudom hogy kell. kábelem az megvan hozzá. vista van aki tudja hogy kell kérem magyarázza el.
  • MR ME
    google, mi se tudunk többet
  • amdopteron
    hello vki segítse rajtama kelle nekme egy driver egy linksys usb wifihez WUSB54GC ennyi van rajta elszóratam a gyári lemezt és neten se tanálok xp és vista driver kellene megköszöném nagyon légyszíves segítsen vki hallo
  • Frosty01
    halvány lila gőzöm sincs, nem szoktam olyan helyeken bóklászni ahol összejöhet... :S

egyébként ezt nem igazán értem :|
  • gurubefree
    Hol szedted ossze ezt a szart ???
  • gurubefree
    1. Reconstruct the first-generation W32.Jeefo executable.
    2. Drop it as Svchost.exe (36,352 bytes) into the %Windir% folder.
    Then, the dropped file will be run with the program parameter that specifies an infected application, which has dropped and run Svchost.exe.
    3. It will quit.
  • gurubefree
    Ezt is erdemes elolvasni ...
  • Frosty01
    valami sima Symantec Antivirus :SS
    rendszerinditásnál mindig karanténba rakja, de nem tudja letörölni :SS
  • gurubefree
    Ha nem megy kuldok valamit ami biztos jo lesz ... de azt privibe
  • gurubefree
    Mit hasznalsz ???

Ez van meg amit talaltam : "NOD32 or Kaspersky will do it"
  • lacibacsi
    Köszi a választ. Egyébként azért nem rakom a gépbe, mert olyan anyagokat szeretnék tárolni rajta, amit két gépen is szeretnék élvezni, de két helyen tárolni egyszerre helypocsékolás lenne.
  • gurubefree
    1. Disable System Restore (Windows Me/XP).
    2. Update the virus definitions.
    3. Restart the computer in Safe mode or VGA mode.
    4. Run a full system scan and delete all the files detected as W32.Jeefo.
    5. Delete the value that was added to the registry (Windows 95/98/Me).

Remelem segit .....
  • Frosty01
    sziasztok!

Segítsetek kérlek, hogy a rákos selyemgubóba lehet likvidálni ezt a mocsok vírust???

64 bites vistát használok. segítségeteket előre is köszi :(
  • gurubefree
    Akar 20TB is belerakhatsz ..... Teljesen mindegy . De ekkora HDD-t miert nem a gepedbe raksz ??
    Itt van a 2-hoz 1 .... 2 Drive
  • lacibacsi
    Sziasztok!

Egy 640 GB-os és egy 1 TB-os SATA merevlemezhez szeretnék külső rack-ot vásárolni.
    Több típusnál is benne van a leírásban, hogy "akár 200 GB HDD-hez is", vagy "akár xxx GB HDD-hez is".

Azt szeretném tudni, hogy a mobile rack-oknak valóban van-e felső korlátja az elbírt HDD-t illetően, vagy mindegy, hogy melyiket veszem, beletehetem a vinyóimat?

Köszönöm!
  • gurubefree
    Szerintem is . En memoriara voksolok . Ha ket modul van akkor vedd ki az egyiket es teszeld le . utanna a masikat is kulon. Van amikor az is segit ha csak egyszeruen megcsereled oket. ( nekem volt hogy ez jott be )
  • tmisi
    Vagy táp. Bár akkor inkább újraindul.
  • [HUN]FaTaL
    Valószínű valami túlmelegszik, esetleg memóriahiba.
  • rooney8
    Üdv!

Az gáz, ha a gépem gondol egyet és csak simán lefagy. Már többször előfordult, hogy nagyba gépezek aztán lefagy. Kb. úgy hetente 3x csinálja ezt :D De nincs programhoz kötve. Van hogy netezés közbe, van hogy photoshop közbe (álltálába ps közbe szokott a legtöbbször), van hogy msn közbe... (Amúgy photoshopból már egy újabb van, és itt is szokott fagyni). Ötletek? Ja és azóta van ez amióta meg van az "új" gépem, de már többször is lett formázva meg ilyenek.
  • arsenalfc
    üdv, ma kicsit utána néztem tegnapi problémámnak és úgynéztem megoldódott, ezért gondoltam közzéteszem itt. Akinek GA-EP45-DS3L -je van, és sokx lefagy, az ezek alapján állítsa be a frekiket a biosba:

- changed CPU Vcore from Auto (1.25000V) to 1.26750V
    - changed MCH Core from Auto (1.100V) to 1.050V

ja és először csak 1 rammal próbáljátok, nekem végigfutott a memóriateszt eddig 3 perc után kilépett, tehát elvileg meglett javítva! (remélem nem baj, hogy itt írtam le)
  • Lacee86
    Hali! Egy ideje észrevettem, h a hangfalam bizonyos időközönként (pár perctől akár negyed óra, szabálytalan közök) halk sistergő szerű hangot ad egy pillanatra. Amúgy más gond nincs a hanggal, csak picit idegesít. Vajon mitől lehet? Genius SP-E350 a hangfalam (sima sztereó) és integrált hangkártya. Előre is köszi.
  • n3whous3
  • John Cena
    1et talált szóval meg van a huncut:D
  • MR ME
    bajod nem lehet belőle
  • John Cena
    hát vicces futattam a NOD-os vírus írót! nem talált semmi kártevőt de már agépem nem cisnálja ezt..:S ne m1 azért futatom még ezt a spyver terminatort azt még meglátjuk
  • Shifter
    megnéztem nálam átvan :D
  • [HUN]FaTaL
    Maximum, ha átnevezted az exet..
  • Shifter
    nálam akkor is cmd :D
  • [HUN]FaTaL
    cmd.exe az a parancssor, FAIL

totalcommander az totalcmd.exe
  • Shifter
    nálam a cmd a total commander de lehetne cmd azaz parancssor :D ugye a futtatásba is cmd-t írunk :D

FAIL
  • n3whous3
    hát nem, parancssor -.- okosügyes
  • MR ME
    az vírusírtó (bár van az újban már spyware is)
    de inkább keress googleban, spywareterminator pl jó és ingyenes
  • John Cena
    szuper:S
  • John Cena
    per pill aszem nod antivírust szedek megnézem azzal
  • John Cena
    tudnál 1 linket adni pls!
  • MR ME
    spyware írtót tegyél fel és szedd le a férgeket, azok csinálnak ilyet
  • Shifter
    cmd az a total commander...
  • John Cena
    Sziasztok!! egyolyan kérdésem lenen hogy bekapcsolom mindíg a Windowst
    és folyamatosan tölt a gép de nem ál le még 30perc elteltével sem

csomószor megnyitja ezt a 2fájlt vagy 3at nem tudom és a végére már nem tudok netezni se mert megtelik a memória vagy nem tudom msot is max 5percig tudok itt lenni PLS válaszoljatok mit csináljak!(3-4napja tettem újra a gépet) előre is THX!!