64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • donoki
    meg ha bootlok flopyrol ugy akarom frissiteni akkor azt irja, h please diable the bios protection in bios settings de ilyet sehol nem találok...
  • donoki
    Hali

Valakinek van 5lete, h mi lehet a gond ilyenkor nem akarja frissiteni a biost pedig live update el csinálom

• Shifter
    ufok voltak
  • Lacko86
    gondolta a fene, hogy elállítódott, mert én bele nem piszkáltam:)
  • Bandi 18
    Mondtam hogy először ezt ellenőrizd :P.
  • Lacko86
    köszi a segítséget! de mint nagy nehezen kiderült nem ez volt a baja hanem a bioszban vmi megpiszkálta nekem a vinyok prioritását és nem erről akart bootolni.
  • donoki
    én régebben így használtam, Fx5200-al vagy 9600XT-vel már nem tudom, de nekem normálisan működött! színes volt meg minden, bár ennek már 2-3 éve :D
  • CUCLI
    hello all
    kis gondom van a pc tvre való csatlakoztatásával. radeon 3850esem van, megvan mindenféle kábel ami kell a mókához. az a probléma, hogy vagy csak a monitort tudja a kezelni a gép, vagy csak a tvt. tehát CCCben nem tudom behúzni a tv ikonját a 2. kis szürke kockába. csak az első kockába lehet ahol a monitor van, de akkor meg kilövi a monitort ami meg kéne még ugyebár. annó x850xtvel nem volt ilyen gond.
    másik szopó (ami már x850xtvel is volt), hogy gyakorlatilag ff a tv képe (pár szín látszik csak, az is halványan).
  • lord nihilus
    köszi szépen a gyors válaszokat! bár nemtudom mi volt pontosan a gond, de #43428-ban volt az igazság, újraösszeillesztgettem a dolgokat, és újra működött szerencsére(eddig ha vmi gáz volt ott egy résznek vége is volt :S ) de köszi ismét
  • Shifter
    ja
  • MR ME
    elindúl csak nem csinál semmit...
  • Shifter
    CPU és a VGA esélyes
  • gurubefree
    CPU fuck ... el sem indul a gep. ( szerintem )
  • gurubefree
    Van valami hang ??? Csip0gas ???? De lehet eleg ha igazitasz a kabeleken .
    Valoszinu VGA ......
  • Shifter
    bár ha nincs proci akkor is ez a tünetek vannak
  • Shifter
    VGA
  • lord nihilus
    Hali! ma ahogy bekapcsolnám a gépet ventik elindulnak, a két jelző led világít végig, de a monitor nem kap jelet...milyen alkatrészek jöhetnek szóba mint probléma? (alaplap, videokari, ram sztem szvsz nemigen) procira tippelek, előre is köszi
  • tomee92
    hi!
    30-40ezer között tudnátok valami jó monitort ajánlani?
    játékra használom agépet
  • gregtom6
    Üdv. Nagy gondom van, amit nagyon régóta nem tudok megoldani.
    A játékok BIK kiterjesztésű videói gyakran akadnak olyan módon, h a kép megáll pár másodpercre, a hang ismételget, majd megy tovább. Emiatt majdnem minden videót át kell ugrani. PLS HELP!!!
  • Zoli007
    Helyrepofozzák az MBR-t vagy a Boot sectort, parancstól függően. Egy próbát megér. Beteszed a XP CD-t, bebootolsz a lemezről, és aztán kiválasztod azt az opciót, hogy javítás vagy mi a fene. Aztán kér admin logint, meg jelszót. Megjelenik egy command line, na oda beírod. Enter.
  • Bandi 18
    Igen de hiába MP4 ha a codec nem megfelelő. Xvid,Divx,H264, és még sorolni lehet. Melyiket támogatja. Plusz a felbontás sem mindegy elvileg.
  • K Ace
    Helo. Valaki ha tud segitsen. Van egy Fujifilm finepix z20 fd keszulekem. Franko kis gep.
    Azt szeretnem ha a geprol egy avi filmet stb hogyan lehet a fenykepezogepre tenni ugy h az le is jatsza mert nekem nem sikerult. SD memo kartya valo bele. A kamera nem látja a fájlt, pedig rendesen mp4 be lett konvertálva, mert ezt támogatja. Thx
  • Bandi 18
    A dosboxba. futtatás---cmd
  • ejszakas
    Megnéztem,de nem lehet az oldalról letölteni, hiába vannak linkek. Semmit nem csinál.
    Azért köszi.
  • Villám0
    http://www.downloadatoz.com/driver/item_263998.html , nem tudom, hogy működik-e, ezt találtam, ja és nem tudtok Lenovo R61e-hez w-lan drivert?
  • Lacko86
    ezek mire jók? és hova írjam őket?
  • [HUN]FaTaL
    Ehhez a confighoz? Ne viccelj:D A 350es FSP-m elbírja a configomat 1 SATA + 2SCSI HDD-vel + kártya (ki lett próbálva), minden gond nélkül. Ez bizony vinyó hiba :(
  • ejszakas
    Üdv

Szeretnék segitséget kérni. Újra húztam a gépem,amin eredetileg vista volt, most xp van rajta és egy driverem hiányzik még,amit sehonnan sem tudok össze szedni. Hullámzik a kép a monitoron(laptopom van), hiányzik a driver a videohoz? Tud segiteni valaki? nVidia geforce go 6100-es a videokártya a gépben és ehhez kellene driver.

Előre is köszönöm:

ejszakas
  • Zoli007
    Próbálj FIXMBR vagy FIXBOOT parancsot.
  • Bandi 18
    Igen én is erre tippelek :), főleg hogy ilyen régi vinyóról van szó. Elfáradnak ennyi...
  • n3whous3
    akkor halálos lehet a mechanika a vincsiben
  • Bandi 18
    NEEEEE :D 500W Chieftecből ne viccelj :). Egy mai erős konfighoz elég 450W márkás táp. AZ hogy ilyen böszme nagy tápokat csinálnak nem azt jelenti hogy kellenek is a konfigok alá. A fórumban nagyon sokan ezen a véleményen vannak köztük én is plusz PH-n is olvastam...
  • Lacko86
    jó 6-7-8 éve szolgál a kis drágám, nehéz tőle megválni:)
  • Bandi 18
    Az untig elég neki :D 2 ilyen gépet kiszolgálna :D. Ha a vinyó garis vidd vissza, mert az biza haldoklik.
  • n3whous3
    esetleg a mechanika haldoklik

vagy az az 500 lehet, hogy nem lenne elég ennyi háttértárnak... bár nem hiszem.
  • Lacko86
    500as Chieftec táp, amd x2 4000+, 2 winyó van ide-n + 1 cd író, 1 winyó sata + 1 dvd író sata.
  • Bandi 18
    Milyen tápod van meg konfigod? Próbáltad másik tápdugóra tenni?
  • Lacko86
    Szétszedtem, újra összedugdostam...de nem volt rossz semmi, biosban meg már ezer éve nem babráltam, eddig ment így. HD sentinel ezt írja: A lemez felületén található 1 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve.
    A lemez felpörgése során előfordultak problémák. Ezt okozhatja merevlemez probléma vagy nagy terhelés (gyenge tápegység).
  • Bandi 18
    Nézd meg a csatlakozásokat plusz hogy biosban jól van-e beállítva a boot sorrend. Ha ez mind ok akkor teszteld a vinyód vagy HD Sentinellel vagy a HD tune error scan részével mert lehet hogy haldoklik
  • Lacko86
    sziasztok!

Olyan problémám van, hogy amikor bekapcsolom a gépet néha előfordult hogy nem pörgeti fel azt a winchesterem ahol a windows van, újabban pedig ha már fel is pörgeti a következő képernyőn ez a szöveg áll: "disk boot failer, insert system disk and press enter"...betettem neki 1 winter xp lemezt, aminek a boot képernyőjén van 1 olyan lehetőség hogy indítás merevlemezről, akkor pedig simán betölt. Valakinek van vmi ötlete hogyan tudnám ezt kiküszöbölni hogy ne mindig igy kelljen elinditani?