64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
donoki #43441 meg ha bootlok flopyrol ugy akarom frissiteni akkor azt irja, h please diable the bios protection in bios settings de ilyet sehol nem találok... -
donoki #43440 Hali
Valakinek van 5lete, h mi lehet a gond ilyenkor nem akarja frissiteni a biost pedig live update el csinálom
-
ufok voltak -
Lacko86 #43438 gondolta a fene, hogy elállítódott, mert én bele nem piszkáltam:) -
Mondtam hogy először ezt ellenőrizd :P. -
Lacko86 #43436 köszi a segítséget! de mint nagy nehezen kiderült nem ez volt a baja hanem a bioszban vmi megpiszkálta nekem a vinyok prioritását és nem erről akart bootolni. -
donoki #43435 én régebben így használtam, Fx5200-al vagy 9600XT-vel már nem tudom, de nekem normálisan működött! színes volt meg minden, bár ennek már 2-3 éve :D -
CUCLI #43434 hello all
kis gondom van a pc tvre való csatlakoztatásával. radeon 3850esem van, megvan mindenféle kábel ami kell a mókához. az a probléma, hogy vagy csak a monitort tudja a kezelni a gép, vagy csak a tvt. tehát CCCben nem tudom behúzni a tv ikonját a 2. kis szürke kockába. csak az első kockába lehet ahol a monitor van, de akkor meg kilövi a monitort ami meg kéne még ugyebár. annó x850xtvel nem volt ilyen gond.
másik szopó (ami már x850xtvel is volt), hogy gyakorlatilag ff a tv képe (pár szín látszik csak, az is halványan). -
lord nihilus #43433 köszi szépen a gyors válaszokat! bár nemtudom mi volt pontosan a gond, de #43428-ban volt az igazság, újraösszeillesztgettem a dolgokat, és újra működött szerencsére(eddig ha vmi gáz volt ott egy résznek vége is volt :S ) de köszi ismét
-
ja -
elindúl csak nem csinál semmit... -
CPU és a VGA esélyes -
CPU fuck ... el sem indul a gep. ( szerintem ) -
Van valami hang ??? Csip0gas ???? De lehet eleg ha igazitasz a kabeleken .
Valoszinu VGA ...... -
bár ha nincs proci akkor is ez a tünetek vannak -
VGA -
lord nihilus #43425 Hali! ma ahogy bekapcsolnám a gépet ventik elindulnak, a két jelző led világít végig, de a monitor nem kap jelet...milyen alkatrészek jöhetnek szóba mint probléma? (alaplap, videokari, ram sztem szvsz nemigen) procira tippelek, előre is köszi -
tomee92 #43424 hi!
30-40ezer között tudnátok valami jó monitort ajánlani?
játékra használom agépet -
gregtom6 #43423 Üdv. Nagy gondom van, amit nagyon régóta nem tudok megoldani.
A játékok BIK kiterjesztésű videói gyakran akadnak olyan módon, h a kép megáll pár másodpercre, a hang ismételget, majd megy tovább. Emiatt majdnem minden videót át kell ugrani. PLS HELP!!! -
Helyrepofozzák az MBR-t vagy a Boot sectort, parancstól függően. Egy próbát megér. Beteszed a XP CD-t, bebootolsz a lemezről, és aztán kiválasztod azt az opciót, hogy javítás vagy mi a fene. Aztán kér admin logint, meg jelszót. Megjelenik egy command line, na oda beírod. Enter. -
Igen de hiába MP4 ha a codec nem megfelelő. Xvid,Divx,H264, és még sorolni lehet. Melyiket támogatja. Plusz a felbontás sem mindegy elvileg. -
K Ace #43420 Helo. Valaki ha tud segitsen. Van egy Fujifilm finepix z20 fd keszulekem. Franko kis gep.
Azt szeretnem ha a geprol egy avi filmet stb hogyan lehet a fenykepezogepre tenni ugy h az le is jatsza mert nekem nem sikerult. SD memo kartya valo bele. A kamera nem látja a fájlt, pedig rendesen mp4 be lett konvertálva, mert ezt támogatja. Thx -
A dosboxba. futtatás---cmd -
ejszakas #43418 Megnéztem,de nem lehet az oldalról letölteni, hiába vannak linkek. Semmit nem csinál.
Azért köszi. -
Villám0 #43417 http://www.downloadatoz.com/driver/item_263998.html , nem tudom, hogy működik-e, ezt találtam, ja és nem tudtok Lenovo R61e-hez w-lan drivert? -
Lacko86 #43416 ezek mire jók? és hova írjam őket? -
Ehhez a confighoz? Ne viccelj:D A 350es FSP-m elbírja a configomat 1 SATA + 2SCSI HDD-vel + kártya (ki lett próbálva), minden gond nélkül. Ez bizony vinyó hiba :( -
ejszakas #43414 Üdv
Szeretnék segitséget kérni. Újra húztam a gépem,amin eredetileg vista volt, most xp van rajta és egy driverem hiányzik még,amit sehonnan sem tudok össze szedni. Hullámzik a kép a monitoron(laptopom van), hiányzik a driver a videohoz? Tud segiteni valaki? nVidia geforce go 6100-es a videokártya a gépben és ehhez kellene driver.
Előre is köszönöm:
ejszakas -
Próbálj FIXMBR vagy FIXBOOT parancsot. -
Igen én is erre tippelek :), főleg hogy ilyen régi vinyóról van szó. Elfáradnak ennyi... -
n3whous3 #43411 akkor halálos lehet a mechanika a vincsiben -
NEEEEE :D 500W Chieftecből ne viccelj :). Egy mai erős konfighoz elég 450W márkás táp. AZ hogy ilyen böszme nagy tápokat csinálnak nem azt jelenti hogy kellenek is a konfigok alá. A fórumban nagyon sokan ezen a véleményen vannak köztük én is plusz PH-n is olvastam... -
Lacko86 #43409 jó 6-7-8 éve szolgál a kis drágám, nehéz tőle megválni:) -
Az untig elég neki :D 2 ilyen gépet kiszolgálna :D. Ha a vinyó garis vidd vissza, mert az biza haldoklik. -
n3whous3 #43407 esetleg a mechanika haldoklik
vagy az az 500 lehet, hogy nem lenne elég ennyi háttértárnak... bár nem hiszem. -
Lacko86 #43406 500as Chieftec táp, amd x2 4000+, 2 winyó van ide-n + 1 cd író, 1 winyó sata + 1 dvd író sata. -
Milyen tápod van meg konfigod? Próbáltad másik tápdugóra tenni? -
Lacko86 #43404 Szétszedtem, újra összedugdostam...de nem volt rossz semmi, biosban meg már ezer éve nem babráltam, eddig ment így. HD sentinel ezt írja: A lemez felületén található 1 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve.
A lemez felpörgése során előfordultak problémák. Ezt okozhatja merevlemez probléma vagy nagy terhelés (gyenge tápegység).
-
Nézd meg a csatlakozásokat plusz hogy biosban jól van-e beállítva a boot sorrend. Ha ez mind ok akkor teszteld a vinyód vagy HD Sentinellel vagy a HD tune error scan részével mert lehet hogy haldoklik -
Lacko86 #43402 sziasztok!
Olyan problémám van, hogy amikor bekapcsolom a gépet néha előfordult hogy nem pörgeti fel azt a winchesterem ahol a windows van, újabban pedig ha már fel is pörgeti a következő képernyőn ez a szöveg áll: "disk boot failer, insert system disk and press enter"...betettem neki 1 winter xp lemezt, aminek a boot képernyőjén van 1 olyan lehetőség hogy indítás merevlemezről, akkor pedig simán betölt. Valakinek van vmi ötlete hogyan tudnám ezt kiküszöbölni hogy ne mindig igy kelljen elinditani?