64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
tommyqa #43561 dvd-t tudok vele írni, és amit eddig betettem lemzt, azt mindet gond nélkül beolvasta. Ezeket az xp-ket is, csak bootoláskor nem. -
n3whous3 #43560 nem lehet, hogy szarul van bekötve a dvd olvasó, vagy valami? ... -
tommyqa #43559 Ja, és alaplapi reset is megvolt, semmi változás. -
tommyqa #43558 Sziasztok!
Újra szeretném telepíteni a gépemen az xp-t. Már számtalanszor csináltam, nem is volt eddig semmi gondom, de most vettem egy új alaplapot (ASUS P5KPL/1600), és átállítom a BIOS-ban a bootolást, hogy a dvd-ről bootoljon, újraindítom a gépet, és a szokásos kezdés után, mikor bootolnia kellene akkor fekete képernyő bal felső sarkában a kurzor villog, és nem megy tovább. Vártam vele, mert amit használok windows-t az eddig is ezt csinálta telepítésnél, hogy várni kellett, és utána minden rendben. Másik xp-t is próbáltam, de annál is ugyanez volt a helyzet. Már vagy 4 xp-vel próbáltam.
Tud valaki segíteni?
Előre is köszi! -
nekem 20 gigára felment a vista halál lazán sőőőt még 10 giga helyet sem foglalt... -
Hat igen, keves neki.
Tegnap kikapcs elott 2.8 gb helyem maradt, kikapcsolaskor frissitest telepitett, reggel bekapcsoltam, es el is fogyott a 2.8gb hely.
EZ termeszetes a vistanal? -
Darkynt #43555 Sziasztok
Ma akadt egy hatalmas problémám. Minden játék fénysebességgel megy. Ahogy elindítom a játékot egyszerűen felgyorsul a gép de nagyon és így élvezhetetlen a játék (bár azért az tetszik, hogy így a Bf2 2mp alatt betölt ) Még régen volt egyszer ilyen de nem tudom, hogy akkor hogyan javult meg. Nagyon sürgős lenne, hogy ez a jelenség elmúljon, szóval ha valaki tud segíteni az írjon. (Win reinstal tegnap volt, driverek fent vannak elméletileg.) -
Cnut #43554 Egyszer lefuttattam a memtest-et, nem talált hibát. Majd éjszaka hagyom had menjen még, de addig megpróbálok dolgozni. -
hello!
ez micsoda?
írnék fórumüzenetet s ezt dobja fel! de már tökmind1 mit írok állandóan ez jön elő! mi lehet ez?
köszy előre is! -
Cnut #43552 Ok, akkor ezt kipróbálom. Köszi! -
Cnut #43551 Drivert se cseréltem, persze attól még lehetne az a gond. Cserevideókárty nincs kéznél, szóval ezt a lehetőséget a végére hagyom. -
n3whous3 #43550 memtest86, cd bootos verziót írd ki cd-re és futtasd le 3-4x -
Cnut #43549 Hőmérsékleteket néztem biosban, proci 55fok volt fagyás utáni resetkor, sima resetnél is kb annyi, alaplapi chipset 35 fokos. Windowsban kb ugyanezeket írja, csak még vinyóra is ír 52 fok körülit (ez elég soknak tűnik). Memóriatesztre mit használjak? -
n3whous3 #43548 inkább mem és proci hő
de mivel valszeg észrevette volna, hogy kikapcsolt a proci hűtő, ezért a memóriára lehet gyanakodni -
Ellenőrizd a memóriát hogy jó-e valamint a hőmérsékletek nem magasak-e. -
pista89 #43546 Szerintem videókártyánál keresd a problémát. Nekem is volt ilyen , egy videókártya csere segített csak .
Bár lehet hogy vmi a drivernél van . -
Cnut #43545 Sziasztok!
Tegnap óta rendszeresen fagyogat a gépem. Minden előzmény nélkül, szóval se új program se új hardware. Tegnap 10 percenként fagyott, ma reggel bírt 2 órát is.
Szvsz valami hardware gond lesz, de hol kezdjem a keresgélést? -
ma volt a t-adsl-nél egy fél napos kimaradás. miután visszajött a net, az egyik gépen a hálózatban akkor sem jött vissza. látta a hálózat többi gépét, kapott ip címet (mármint a belső hálózaton), de net egyszerűen nincsen rajta. próbáltam a tűzfalat teljesen kilőni, routert resetelni, gépet újraindítani, kábelt újra benyomni, "javítás" opcióra menni a vezérlőpultban, vagy az msn hibakereső szarságában (tartománynév kiszolgáló és kulcs port nem stimmel egyébként szerinte). mivel a router mindenhova máshova ad netet, wifi-n is, még soha semmi gond nem volt vele (bár mondjuk alig 1 hetes), és resetelve is lett, szerintem biztosan nem azzal van a gond.. -
Többféle lemezt ismer fel, de akár az írási sebesség is megnőhet. -
Valaki?? -
mivel lesz jobb egy író ha a firmware-t frissítem?? -
20 gb kevés neki? ez a problémád nem az az hogy inaktív :D -
SZiasztok,
Tettem ma fel Vistat, de sajna a meglevo 20GB keves hozza. Van meg 20GB fomazatlan, ures teruletem, es ugy tudom, ezt hozza lehet adni a C:\-hez, erre van egy Kotet kiterjesztese menupont, de ez inaktiv. Hogyan tudom ezt megoldani, es valoban lehetseges-e? -
hellosztok
megtudná vki mondani nekem, h egy amd sempron 2200+-os procinak mekkora fesz kell? mert auto feszen üzemel -
Sztem elég lesz neki egy "köszi", mint h örökké üldözze a hálád.
-
Lacko86 #43536 Valaki nem tudja, hogy milyen programmal lehet megváltoztatni egy PDF dokumentum engedélyeit? szóval hogy pl ne lehessen nyomtatni, ne lehessen kimásolni belőle...Saját cucc, szóval nem feltörni kell másét, félreértés ne essék:) -
bion2 #43535 mostmár téleg nem zavarlak,csak anyi hogy örök hálám üldözni fog .mégegyszer kösziiii...... -
vista-ra -
xp-re -
bion2 #43532 szépen kérlek segits...egyedül nem boldugolok -
bion2 #43531 it bion2 voltam a nvidiánál de valahogy nem tudok eligazodni a letoltéseknéll.. -
bion2 #43530 KÖSZ,KÖSZIII... -
donoki #43529 felmész az nvidia oldalára, a letölésekre mész és letöltöd a legújabb drivert! megölni a karid ezzel nem fogod:D -
bion2 #43528 sziasztok..nagy gondomvan és ehezkérek segitséget.a videokártyámat kellene frisitenem én nemértekhozá és egyedül még elisrontanám ezét kérek valakitöl segitséget aki részletesen elmondaná hogykell frisiteni.a videokártyám adatai: ASUS EN 8500GT SILENT MAGIC 512MD/DDR2.ha valaki segit azt nagyon szépen megköszöném..... -
Hi
PSC605 típusú hangkártyához keresnék drivert ami Vista alatt is jó, de nem találtam.
Esetleg tudna valaki segíteni? -
Köszi szépen! ;) Közben sikerült megoldani, bár nem így... Ezt is próbáltam azt hiszem már, de így se volt jó a dolog. Viszont annyit csináltam, hogy kicseréltem a két gépet (a lentin cmd-be nyomtam egy netsh winsock resetet, a fenti gépen meg egy rendszervisszaállítást csütörtökre...és minden jó :) Elég érdekes és hihetetlen, de tényleg műxik így. -
nincs mit :) -
1,425 a max!!!!!!!!!
attol tobbetn neadj egy 45NM-es prockonak
!!!
mert szegenyke beledoglik xD -
Nagyon szépen köszönöm segítséged! -
garba szvsz nem fogják javítani.