64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • manhunt1992
    Helló mindenkinek!Miért van az, hogy a kiírja a monitorom, hogy no signal, majd kikapcsol de a számítógép üzemel tovább.A segítséget előre is köszönöm!!!
  • starweb88
    már megvan akit érdekel:

smtp.gmail.com:587 TLS
    pop.gmail.com:995 SSL
  • starweb88
    hali

Gmail hoz kéne kis help

Outlook Expressel szeretném lekérni a leveleimet de nem tudom, hogy a mi a levelező szervernek a címe. Valaki esetleg tud segíteni ebben?
  • broman191
    Hali :)

Az egyik ismerősömnek van egy kis gondja a Wi-Fijével, mégpedig az hogy szakadozik a kapcsolata, és lehet kihúzgálni a routerkábeleket aztán vissza és akkor újra nem szakad egy ideig (lynksys a router). Van egy asztali gépük és egy laptopuk, először a laptopról megy el a net aztán az asztaliról is pár másodperc múlva - pedig a routeren a led azt jelzi hogy van net.

Köszönöm előre is a segítséget! :)
  • kishoze01
    Hello. Két kérdéssel fordulok hozzátok. Első: adott egy pc ami napi egy-két alakalommal lefagy memtest nem talált hibát a memóriában mi lehet még a gond. Második: lehetséges e az hogy van egy p5Q deluxe alaplapom és az telepítő cd-jén lévő driverek chipset hang ethernet összeférhetetlen a videókártyámmal? Ha létezik ilyen gond mivel lehetne orvosolni? Válaszotokat előre is köszönöm!!!
  • reaper4
    többet én se adnék érte...
  • josi
    konvertáld át
  • [HUN]FaTaL
    Formázd Vista alatt NTFSre.
  • Gascan #43634
    Sziasztok.. apósomnak van egy 8gigás EMTEC USB kulcsa, és nem lehet rá 2 gigánál nagyobb fájlokat pakolni, csak ha elszeletelem .. mert az irja ki, hogy már megtelt az USB. Gondoltam azért lehet, mert a FAT32 rendszert használja, de mikor megpróbálnám XP alatt formátozni, nem is ajánl mást (NTFS kéne) mint a FAT32.

Tudna valaki orvoslatot?
  • Shifter
    20eFt reális, ilyesmi gépet vettem 20eFté...
  • Lacee86
    30-35 az reális, 20 az baromság, már bocsánat.
  • balint1111
    20000FT
  • n3whous3
    30-35
  • vicktory
    Sziasztok az lenne a kérdése h ezért a gépért mennyit lehetne kérni reálisan?
    Config a következő:Celeron 1.8 Ghz 1 Gbram Geforce8500GT 256mb Samsung 250 Gb HDD LG-DVD író táp codegen.
  • berlinboy6329
    NA win reinstall után,minden jó lett.Az IE is megy már rendesen.

Apró kérdés:Reinstall előtt működött a CTRL+N funkció új ablak nyitásához IE-ben.Most vhogy nem működik.HH?... :(
  • Epikurosz
    Sziasztok!

Lenne egy nagyon gyors kérdésem:
    Vista

Azt szeretném, hogy, amit a mikrofonba beszélek, az a hanszóróban hallható legyen (erősító, szócső funkció).
    Hogy lehet ezt megoldani?
  • Cnut
    Nekem közben elmúltak a fagyások! Windows update leszedett pár dolgot és azóta rendben van minden, persze lehet hogy a kettő között nincs összefüggés.
  • berlinboy6329
    Nekem akkor csinálja,ha nincs hely a C-n.
  • manhunt1992
    Van még egy kérdésem.
    Miért van az hogy lefagy a gépem és ujraindítom erre bejön a kék halál.Amikor újratelepítem a gépet, akkor 20GB-ból 20GB szabad hely van azon a helyen ahova telepítettem a Windows XP-t.Szóval magától letörlődik a rendszer!A segítséget előre is köszönöm szépen
  • BIZ0906
    Itt frissítsd és ha lehet vírus írtót és spyware írtót futtasd le a biztosnág kedvéért. De lötte uninstalláld a programok hozzáadásánál a Adobe Flash Playert.
  • SHADOWEYES7
    Fiúk 1 segitség kellene.
    Bármilyen videót ha nézek mármint a neten :.youtube,indavideo,stb..
    akkor kb a felénél vagy harmadánál megakad és abszolut nem töltöti be,valamit le kéne futattnom?
  • manhunt1992
    Bezárt a TP COMP. És nincs jogutód!!!sajnos
  • Bandi 18
    Mi az hogy nincs gari? 1 évet mindenhol kell adni legalább...
  • manhunt1992
    remélem a tápegységem szállt el mert az olcsóbb SAJNOS NINCS GARANCIA A TP COMP MIATT (PÉCS)
  • BIZ0906
    Hát táp vagy vga. Ki kell kisérletezni.
  • n3whous3
    Talán mert tönkrement. Ez eszedbe se jutott? :)
  • manhunt1992
    Azt el felejtettem írni, hogy kb. fél évig a 9800GT volt a gépbe és lazán játszottam meg minden.És most nem indul el vele a gépem.
  • manhunt1992
    Sziasztok!!!
    Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy miért van az, hogy van egy Gigabyte 9800GT-m és nem indul el vele a számítógépem.De viszont van egy Geforce 7300GS videókártyám, amihez nem kell tápcsatlakozó, ezzel viszont elindul a gép.Vajon mi lehet a problémája?A Segítséget előre is köszönöm!!!
  • Shifter
    érdekes anomália, winreinstall tuti megoldja...
  • MR ME
    próbáld újratelepíteni
    am ha ie-t használsz ne csodálkozz ha vírusos lesz a géped :)
    bár az új már biztos nagyon jó és szép meg minden, de én nem bízom benne...
  • berlinboy6329
    NA megjavult a rendszert!Egy részben.De az IE.exe még mindig nem akar elindulni,szal most FFel irok.Mi lehet az oka,hogy nem nyilik meg?vagyis mikor igen,mikor nem.Van mikor memóriahibával,nem insul,van mikor egy pici ideig van homokóra és nem indul..

A Meghajtók jók lettek.Vmi g*ci beleirt egy autorun.infet,azokat kellett letörölni.Ie viszont még mindig nem jó.
  • Hayni
    Sziasztok!Itt hátha jön Segítség!
    Az lenne a probléma hogy nem jelennek meg a videók pl.Videosmarton sem ugyanakkor a Videoplayeres,Youtube-os az igen.
    Ha kimásolom a videosmartos videó embed-ét és beillesztem a weblapomra akkor ott már látom. Adobe Flash Player 10 van fent,de próbáltam a 9-esel is és úgy is ugyan ez a probléma =//
  • tilato
    Hello olyan problémám lenne hogy a gépemben van 2x1gb 1066 mhz-es csx memória de ahogy néztem alapból a biosba csak 667mhz-en megy azt tudom hogy lehet rajta állítani csak nemigazán értek hozzá és így nem akarok hozzá piszkálni.Valaki tudna segíteni hogy hogyan is kell beállítani?
    És még egy kérdésem lenne hogy az normális hogy a windows így írja ki a procim ? Intel Core 2 Duo CPU E8400 3.00GHz 1.98GHz Mármint azt tudom hogy nem kétszer 3 gigának kell lennie, de ez így normális?
  • kishoze01
    Hello valaki tudna valami megoldást 43596 számú kérdésemre? Segítő válaszok előre is thx
  • Zsolt1964
    újratelepités
  • Lacee86
    Igen, futtasd.
  • berlinboy6329
    Hát kéne már neki,de nem akarom formatolni a C-tmert át kell másolni egy csomó mindent a másik +hajtóra,ahol meg nicns annyi hely,és tele van duplarétegű DVDre való Isokkal. :S
  • Shifter
    vin reinstall azt kész...
  • berlinboy6329
    Jó,azt hittem ara mondod,mert nem jött be a C: és az is lehet.

Leszedtem egy torrentet.A kommentekben irták,h ne szedjem le mer trójais,vki azt irta h nem...Mindig ez an eddig sose szopotam be.Letölteni se tudok,mer vmié nem akar.Most nod32vel nézem át a C-t hétha elkapja ha van rajta vmi.
  • [HUN]FaTaL
    XP rég nem használ com fájlokat pláne nem a lomtárban. Nem hinném hogy vinyó hiba okozza, hogy nem kapcsol be a monitor.