64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
gyula0417 #43681 Köszi a választ. XP-alatt ,hogy tudok AOE-l játszani??????????? -
LOL erre a gépre te soha az életbe nem raksz 98-at :D. Már az én 4 éves gépem lapja sem támogatja :D:D. Tegyél XP-t, vagy Vistát... -
Banyeg mikor lfogják már föl vére az emberek hogy csak pár ezressel kell többet költeni egy jobb tápra. Te is próbáld ki másik !!MINŐSÉGI!! táppal.
Meg ez elég érdekes infó " áttettem másik gépbe, ott sem." "másik gépben is nézem és ott jó" Most mi jó és mi nem ? :). -
Azt a 350-es Mercury fost dobd ki a francba és vegyél egy 400-as FSP vagy Chieftec tápot mert ennek csak ennyi baja van. Ja és örülj neki hogy még nem szállt a gépet. -
jaja
-
ezek érdekes jelenségek :D -
erdekes:)...ez olyan minthogy egyik rokon vett GA P31 lapot ami elvileg nem viszi az 533MHZ FSB-s procikat de egy Celeron D 346 siman egyre elindult rajtaXD -
ja, 2 magosom van és a procin core 2 duo van én is úgy tudtam hogy nem sőőt a hivatalos oldalon úgy van hogy nem viszi a core 2 duo-t (asszem) -
MSI 915P lapon mennek a Core 2 Duo procik?
-
MSI 915P lapom mennek a Core 2 Duo procik?
-
lol
ez kb. olyan tanács, hogy állj a jobb lábadra, a jobb kezeddel simogasd a fejed, a bal kezeddel simogasd a hasad és a bal lábaddal kapcsold be a gépet, egyszer kipróbáltam és úgy nem kapcsolt ki -
szedd szét meg rakd össze... valami kontaktos és a táp önvédelemből lekapcsol... -
3 mp és kikapcsol, de utána vissza nem kapcsol, ha utána megint beakarom kapcsolni akkor már nem csinál semmit -
nekem is ez volt a bajom... és szétszedtem meg összeraktam és jó lett... kb 3 sec után kapcsol ki a géped nem? és utána meg lehet visszakapcsol magától? -
És mivel lesz jobb attól hogy szétszedem és összerakom? -
szasztok!
az miért van, hogy nyomnám be a gépet, majd a neon felvillan venti megmozdul, majd leáll. vga-t kiveszem, gép indul, majd pittyeg, hogy nincs vga. visszateszem, megint nem indul, áttettem másik gépbe, ott sem. ha megsült volna akkor még el kéne indulni a gépnek csak nem adna képet, de ez meg se nyikkan. mit csináljak?(vga 8600gt, táp stabiliti power 550W másik gépben is nézem és ott jó) -
szedd szét meg rakd össze újra az egész gépet és menni fog -
En tapom is FSP 400W SAGA+ es siman birja a gepemet:D 
-
starweb88 #43663 FSP rulezz nekem is az van nagyon jó táp nem melegszik halk és nem drága :) -
gyula0417 #43662 Ja a gép: amd 5600, 3gb 1066 kingmax,stb,stb....... tehát nem egy őskövület. -
gyula0417 #43661 Age of 2-vel szeretnék játszani. -
Gigabyte tápok FSP belsősek elvileg, úgyhogy jók. -
pista89 #43659 FSP a legjobb állítólag. -
kösz. Gigabyte minőségi tápokat szokott csinálni nem tudjátok? Gigabyte alaplapok eddig bejöttek, tápok nem tudom milyenek:) Néztem Chieftec-et, azok jóval drágábbak. oO -
Minek akarsz 98-at feltenni?:S Milyen az a gép? -
gyula0417 #43656 Sziasztok! Win 98-at szeretnék feltenni üres vinyóra. Addig eljutottam, hogy inditó lemez, format, stb és megjelenik a kék inditó menü és , hogy a telepítés megkezdéséhez nyomjam meg az entert. Ahogy megnyomom kilép a gép. Help! -
A 420W az nem kevés ha jó minőségű a táp -
Hali,
Lecseréltem az AMD x2 4800+ procimat egy 6000+-ra. A táp azóta fura/égett szagot áraszt, ha erősebb műveletet hajt végre a gép (pl. játékok), és valamikor kikapcsol a gép, igaz csak ritkán. Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek kevés az LC-Power 420W-os táp egy ilyen gépnek, vagy volt már hasonló másnak? Van még egy Gef 9600GT, 2giga RAM, 2 winyó a gépben. -
sziasztok Nagy problémám lenne. Nem Indul be a gépem csak annyi hogy éppen egyet fordul a ventilátorok és kicsit fura hangot ad de egyből leáll. Megnéztem nincs beszorulva egyik ventilátor sem. Lehet hogy táp de nem tudom mert amikor bekapcsolom nem indul. A tápom 350W Mercury a konfigom az aláírásban. Kérlek segítsetek. Mi lehet a Gond????? -
manhunt1992 #43652 Sziasztok!
Youtube-ra feltöltöm a videókat és egy pár videóra azt írja, hogy Uploaded (processing, please wait).Pedig úgyanúgy töltöttem fel mint a többit, de valamelyiket nem nagyon akarja veldobni.Miért van ez?A Segítséget előre is köszönöm szépen!!! -
starweb88 #43651 lehet Netframwork probléma is nekem is egyszer az volt vminél felraktam újabb verziót azt működött de nem tom, h ehhez kell e netframworks. -
Sziasztok.
olyan problémám van, hogy bármilyen Ulead terméket teszek fel, nem működik.
csak annyit ír hogy a rendszer hibát észlel, és ezért leáll.
mi lehet a gond? -
xD -
a vista szar... billy gétsz is elismerte... -
pero001 #43647 Szevasztok!
Jövő héten indulok ki Németo.-ba dolgozni és mivel még nem tudom jól a nyelvet valahogy kéne tanulnom is. Vannak hanganyagaim azokat mp4 lejátszó tudnám hallgatni, de akkor meg nem látom a szöveget és úgy nehezebb. Ezért gondoltam egy horodozható dvd lejátszóra, azzal tudnék mit kezdeni? pl kiírom jpg.-be a szöveges fájlokat azokat lejátssza rendesen? és látható is a szöveg?
kössz előre is a segítséget -
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1040759332&no=43573]#43573[/URL] Legyen szíves valaki segítsen! -
vagy egyszerűen be van kapcsolva h kikapcsoljon a monitor ha nem nyúlsz a géphez... -
vagy a vga kuka -
Mert nem kap jelet vagy magas a frissítési frekvencia. -
manhunt1992 #43642 Helló mindenkinek!Miért van az, hogy a kiírja a monitorom, hogy no signal, majd kikapcsol de a számítógép üzemel tovább.A segítséget előre is köszönöm!!!