64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
n3whous3 #43721 Vegyél egy ps2-t, az a baj. Ne akarj buherálni szarokkal. -
vicktory #43720 Sziasztok az lenne a kérdésem h Play Station2 emulátort használom és nem indítja el a játékot ezt a a szöveget írja unable to load biosPCSX2 cant run whitout that sajnos angolul írja ki és nem értem.Ha valaki tudna segíteni h mi lehet a baj nagyon meg köszönném.:) -
Mondom írj a magyarországi helpdesknek vagy angolnak. Havernak is válaszoltak és ki is cserélték a laptopját. -
manhunt1992 #43718 Ez azért elég undorító dolog!!!Mindenre volt 3 év garanciám.És ennyi? -
manhunt1992 #43717 Sajnos a fogyasztó védelmisek azt mondták, hogy nem találják az üzlet vezetőjét és nem tudnak mit csinálni.De muszály valakinek vállalnia a garanciát!!! -
Fogyasztó védelemnek írni vagy az adott gyártó magyarországi képviseletének. -
manhunt1992 #43715 Helló mindenkinek!!
Az a problémám, hogy körülbelül nyár végén vettem egy számítógépet a pécsi TP-COMP üzletben.Az üzlet sajnos bezárt, így a garancia is elveszett!Mit lehet tenni ilyenkor???A segítséget előre is köszönöm szépen. -
Memória: memetest 86 dos alól
Vinyó: HD Tune error scan része vagy HDSentinel -
Vírus nem hiszem,mert most volt win reinstall.Hőmérséklet meg..Hát a vid.karin kivül nem hiszem h bármi olyan meleg lenne.De azért az em hiszem hogy okozná.Főleg,hogy akkor is csinálja,mikor játék nem volt vagy régebben volt elinditva.Memót meg vinyót mivel lehet tesztelni?Memót meguntam 2 óra teszt után még az előző gépemmel,de már ne emélxek a cimére. -
Hát itt szinte bármi lehet :D. Először teszteld a ramokat meg a vinyót plusz vírus ellenőrzés. Ha ezek rendben vannak akkor hőmérsékletek. -
Elvileg igen. -
Hi all!(megint)
Mitől lehet szerintetek,h sorozatosan lefagy a gépem?
Ilyenkor fagyott le eddig:
-Bootolás legelső képe,mikor bekapcsolod a gépet és ott vannak az ikonok,mutatja a memót,procit...(1X)
-Van egy kis kép,ezután,a win betöltés előtt,még mikor a táblázatos kép jön,előtte kiirja,hogy van-e pót meghajtó(pl plusz vinyo)a gépeheez csatlakoztatva(ez többször fagyott már le)
-Mikor az XP töltőképernyője jön be,ahol az a kép kis izé mozog.Halványan bejön és megfagy(többször is volt már ilyen)
-Nem tölt be a windows.Feete kép, az egérkurzor mozog.
-Random mód windowsban,mikor dolgoznia kell a gépnek.Szal,mikor elinditok vmit,sajátgép,IE....
Egyéb hibák:
-Az egér random megáll.Nem mozog akármit csinálok,csak a gombokra reagál.
-Egyszer megnyomta a vissza gombot az IEn s kékhalál.
-GTA:San Anreas rendszeresen,de ma előfordult a Cod4gyl is multira csatlakozás közben,h elsötétült a kép,aztán vibráli kezdett a monitor.
-San andreasban olyat is láttam már hogy hatalmas fehér"pixelhányás"volt a képen,de mögötte a játék tökéletesen ment
-SA szintén,fehér csikok vannak a képben
-Különböző átlátszóságú fekete négyzetek űsznak felfele a képen.
Hirtelen ennyi jut eszembe. -
#43639-re valaki valamit? :) -
táp másik gépben jól működik, vga nem:D annyi lett volna a kérdésem, hogy a tép ki tudja igy csinálni a vga-t hogy meg se mozdul a gép a bekapcsológomb benyomása után? -
Van egy Pioneer 112D DVD íróm amikor bekapcsolom a gépet egyből kinyílik ha berakom a lemezt pörgeti de a gép nagyon lassan bootol ha nincs lemez minden jó.Ha már boot után windows alatt berakok egy lemezt akkor viszont már nem is olvas.Csak villog a led ha van bent lemez ha nincs ha ki van nyitva ha zárva van csak villog a led.Mi lehet a probléma? -
kishoze01 #43706 Köszi a választ. Mindenképp megpróbálom azokat amiket mondtál. És a másik problémáról mi a véleményed hogy az alaplapi driverek nem férnek össze a vga-val és annak driverével? -
A lefagyást több dolog is okozhatja. Túlmelegszik, rossz a vinyó, egyéb win hiba. Esetleg a ramnak kevés a kakaó.
1. Nézd meg a hőmérsékleteket
2. HD Tune error scan vagy HD Sentinel
3. Nincs vírus/spyware
4. Biosban a ramnak mennyi feszt adtál. (ennek neten is jobban utána kell olvasni). -
kishoze01 #43704 Hy valaki a #43638 -ra tudna megoldást mondani. Köszi! -
Nekem is inviteles netem van és nincs ott az iexplorer.exe Plusz az iternet explorernek a folyamatoknál iexplore.exe-nek kell lenni valamint egy sima explorer.exe, ami mindig fut. Az iexplore.exe pedig csak akkor ha nyitsz egy böngészőt. -
laller0077 #43702 Jah de az a gond hogy nekem invitel-es netem van..és csatlakoznom kell....és amikor bekapcsolom a gépet nincs 1ből hálózat...és akkor is ott van a folyamatokban az iexplorer.exe... -
aha ok tehát szaki XD -
Én inkább a szaki szót használnám :D, mert nagyobb az úgymond találati ráta :D -
amúgy mi is csak "sarlatánok" vagyunk de legalább próbálunk segíteni... -
-
szerintem igazad van nagy hülye ez a feco16. -
Hát ha nem tetszik a szakértelmünk el lehet vinni a gépet az infóboltba ahol 5000-as órabérért megcsinálják :). De szerintem ritka az olyan gond amit itt ne oldottak volna meg az emberek... -
Fecó16 #43695 Játszátok itt magatokat, hogy értetek a dolgokhoz, közben annyi konyítotok hozzá, mint kiscica az ugatáshoz! -

Van Sims3-as topik, és ha warezról szedted a gémet akkor neked sose fognak kódot küldeni XD. Régen játszhattál már...
-
laller0077 #43693 okés megpróbálom ugy is...
és még 1 kérdés: miért van az hogy a proci hűtőm 4200 RPM-en pörög...és hangos a gép mint állat...és jóhelyre dugtam..igat AsRock lap és Asus a hűtő! -
akkor ezeket csökkentett módban is futtasd le, hálózat nélkül -
LBALÁZS28 #43691 Hali!
Letöltöttem a sims3-at és kéne hozzá egy kód amit elvileg küldenek email-ben de nem kaptam meg.
Hav valaki tud ilyen tzorrentpasswordot kérem ossza meg velem.
Köszi Balázs
-
laller0077 #43690 virusbuster...spyware terminator...spy sweeper a ucsót már nemtom..letöröltem már:S -
"8-15 MB között zabálja a procit" ez meghaladja az én tudásom... -
melyikeket? -
laller0077 #43687 háát már megvolt....4 virus és spy keresőt is próbáltam...semmi...:S
-
laller0077 #43686 ááá azt nem akarom...megint felrakosgatni a játékokat a progikat és stb...:S -
futass le pár vírus és spy kergetőt -
donoki #43684 hát szerintem, a legegyszerűbb és leggyorsabb bajlódás nélkül a Windóz reinstall :D -
laller0077 #43683 Hali
Az lenne a nagy bajom ha bekapcsolom a gépet akk a feladatkezelőbe mindig előjön 2db iexplorer.exe, és hiába állitom le egyből bejön megint...néha jönnek felugró ablakok csak úgy maguktól.
Kb olyan 8-15 MB között zabálja a procit...:S
Már letiltottam az internet explorer-t de akkor is bejön mindig..:S
Létszi segitsetek valahogyan! -
donoki #43682 azám, nekem is az van :)