64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • n3whous3
    Vegyél egy ps2-t, az a baj. Ne akarj buherálni szarokkal.
  • vicktory
    Sziasztok az lenne a kérdésem h Play Station2 emulátort használom és nem indítja el a játékot ezt a a szöveget írja unable to load biosPCSX2 cant run whitout that sajnos angolul írja ki és nem értem.Ha valaki tudna segíteni h mi lehet a baj nagyon meg köszönném.:)
  • Bandi 18
    Mondom írj a magyarországi helpdesknek vagy angolnak. Havernak is válaszoltak és ki is cserélték a laptopját.
  • manhunt1992
    Ez azért elég undorító dolog!!!Mindenre volt 3 év garanciám.És ennyi?
  • manhunt1992
    Sajnos a fogyasztó védelmisek azt mondták, hogy nem találják az üzlet vezetőjét és nem tudnak mit csinálni.De muszály valakinek vállalnia a garanciát!!!
  • Bandi 18
    Fogyasztó védelemnek írni vagy az adott gyártó magyarországi képviseletének.
  • manhunt1992
    Helló mindenkinek!!
    Az a problémám, hogy körülbelül nyár végén vettem egy számítógépet a pécsi TP-COMP üzletben.Az üzlet sajnos bezárt, így a garancia is elveszett!Mit lehet tenni ilyenkor???A segítséget előre is köszönöm szépen.
  • Bandi 18
    Memória: memetest 86 dos alól
    Vinyó: HD Tune error scan része vagy HDSentinel
  • berlinboy6329
    Vírus nem hiszem,mert most volt win reinstall.Hőmérséklet meg..Hát a vid.karin kivül nem hiszem h bármi olyan meleg lenne.De azért az em hiszem hogy okozná.Főleg,hogy akkor is csinálja,mikor játék nem volt vagy régebben volt elinditva.Memót meg vinyót mivel lehet tesztelni?Memót meguntam 2 óra teszt után még az előző gépemmel,de már ne emélxek a cimére.
  • Bandi 18
    Hát itt szinte bármi lehet :D. Először teszteld a ramokat meg a vinyót plusz vírus ellenőrzés. Ha ezek rendben vannak akkor hőmérsékletek.
  • Bandi 18
    Elvileg igen.
  • berlinboy6329
    Hi all!(megint)

Mitől lehet szerintetek,h sorozatosan lefagy a gépem?

Ilyenkor fagyott le eddig:

-Bootolás legelső képe,mikor bekapcsolod a gépet és ott vannak az ikonok,mutatja a memót,procit...(1X)
    -Van egy kis kép,ezután,a win betöltés előtt,még mikor a táblázatos kép jön,előtte kiirja,hogy van-e pót meghajtó(pl plusz vinyo)a gépeheez csatlakoztatva(ez többször fagyott már le)
    -Mikor az XP töltőképernyője jön be,ahol az a kép kis izé mozog.Halványan bejön és megfagy(többször is volt már ilyen)
    -Nem tölt be a windows.Feete kép, az egérkurzor mozog.
    -Random mód windowsban,mikor dolgoznia kell a gépnek.Szal,mikor elinditok vmit,sajátgép,IE....

Egyéb hibák:
    -Az egér random megáll.Nem mozog akármit csinálok,csak a gombokra reagál.
    -Egyszer megnyomta a vissza gombot az IEn s kékhalál.
    -GTA:San Anreas rendszeresen,de ma előfordult a Cod4gyl is multira csatlakozás közben,h elsötétült a kép,aztán vibráli kezdett a monitor.

-San andreasban olyat is láttam már hogy hatalmas fehér"pixelhányás"volt a képen,de mögötte a játék tökéletesen ment
    -SA szintén,fehér csikok vannak a képben
    -Különböző átlátszóságú fekete négyzetek űsznak felfele a képen.

Hirtelen ennyi jut eszembe.
  • broman191
    #43639-re valaki valamit? :)
  • kissadamvikt
    táp másik gépben jól működik, vga nem:D annyi lett volna a kérdésem, hogy a tép ki tudja igy csinálni a vga-t hogy meg se mozdul a gép a bekapcsológomb benyomása után?
  • norbi56
    Van egy Pioneer 112D DVD íróm amikor bekapcsolom a gépet egyből kinyílik ha berakom a lemezt pörgeti de a gép nagyon lassan bootol ha nincs lemez minden jó.Ha már boot után windows alatt berakok egy lemezt akkor viszont már nem is olvas.Csak villog a led ha van bent lemez ha nincs ha ki van nyitva ha zárva van csak villog a led.Mi lehet a probléma?
  • kishoze01
    Köszi a választ. Mindenképp megpróbálom azokat amiket mondtál. És a másik problémáról mi a véleményed hogy az alaplapi driverek nem férnek össze a vga-val és annak driverével?
  • Bandi 18
    A lefagyást több dolog is okozhatja. Túlmelegszik, rossz a vinyó, egyéb win hiba. Esetleg a ramnak kevés a kakaó.

1. Nézd meg a hőmérsékleteket
    2. HD Tune error scan vagy HD Sentinel
    3. Nincs vírus/spyware
    4. Biosban a ramnak mennyi feszt adtál. (ennek neten is jobban utána kell olvasni).
  • kishoze01
    Hy valaki a #43638 -ra tudna megoldást mondani. Köszi!
  • Bandi 18
    Nekem is inviteles netem van és nincs ott az iexplorer.exe Plusz az iternet explorernek a folyamatoknál iexplore.exe-nek kell lenni valamint egy sima explorer.exe, ami mindig fut. Az iexplore.exe pedig csak akkor ha nyitsz egy böngészőt.
  • laller0077
    Jah de az a gond hogy nekem invitel-es netem van..és csatlakoznom kell....és amikor bekapcsolom a gépet nincs 1ből hálózat...és akkor is ott van a folyamatokban az iexplorer.exe...
  • Shifter
    aha ok tehát szaki XD
  • Bandi 18
    Én inkább a szaki szót használnám :D, mert nagyobb az úgymond találati ráta :D
  • Shifter
    amúgy mi is csak "sarlatánok" vagyunk de legalább próbálunk segíteni...
  • Shifter
  • balint1111
    szerintem igazad van nagy hülye ez a feco16.
  • Bandi 18
    Hát ha nem tetszik a szakértelmünk el lehet vinni a gépet az infóboltba ahol 5000-as órabérért megcsinálják :). De szerintem ritka az olyan gond amit itt ne oldottak volna meg az emberek...
  • Fecó16
    Játszátok itt magatokat, hogy értetek a dolgokhoz, közben annyi konyítotok hozzá, mint kiscica az ugatáshoz!
  • Bandi 18
    Van Sims3-as topik, és ha warezról szedted a gémet akkor neked sose fognak kódot küldeni XD. Régen játszhattál már...
  • laller0077
    okés megpróbálom ugy is...
    és még 1 kérdés: miért van az hogy a proci hűtőm 4200 RPM-en pörög...és hangos a gép mint állat...és jóhelyre dugtam..igat AsRock lap és Asus a hűtő!
  • Met
    akkor ezeket csökkentett módban is futtasd le, hálózat nélkül
  • LBALÁZS28
    Hali!
    Letöltöttem a sims3-at és kéne hozzá egy kód amit elvileg küldenek email-ben de nem kaptam meg.
    Hav valaki tud ilyen tzorrentpasswordot kérem ossza meg velem.
    Köszi Balázs
  • laller0077
    virusbuster...spyware terminator...spy sweeper a ucsót már nemtom..letöröltem már:S
  • Shifter
    "8-15 MB között zabálja a procit" ez meghaladja az én tudásom...
  • Met
    melyikeket?
  • laller0077
    háát már megvolt....4 virus és spy keresőt is próbáltam...semmi...:S
  • laller0077
    ááá azt nem akarom...megint felrakosgatni a játékokat a progikat és stb...:S
  • Met
    futass le pár vírus és spy kergetőt
  • donoki
    hát szerintem, a legegyszerűbb és leggyorsabb bajlódás nélkül a Windóz reinstall :D
  • laller0077
    Hali
    Az lenne a nagy bajom ha bekapcsolom a gépet akk a feladatkezelőbe mindig előjön 2db iexplorer.exe, és hiába állitom le egyből bejön megint...néha jönnek felugró ablakok csak úgy maguktól.
    Kb olyan 8-15 MB között zabálja a procit...:S
    Már letiltottam az internet explorer-t de akkor is bejön mindig..:S
    Létszi segitsetek valahogyan!
  • donoki
    azám, nekem is az van :)