64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
kishoze01 #43881 Sziasztok. Adott a következő konfig 3000+amd Asus a8nsli alaplap 2GB ram 7300GT vga 350 vinyó 500W táp. Probléma a következő lenne. Ritka időközönként a gép olyan mintha lefagyott volna de az egér mozog, de viszont nem nyit és nem zár be semmmit a feladatkezelőt sem hozza be. Memtest,hd sentinel nem jelzett problémát. Mitől lehet még ilyen probléma? Válaszokat köszönöm -
pista89 #43880 jaja -
ja csak forogtak a ventik azt kész :D -
nah átraktam stereora de így még annyira sem szól mint eddig :D -
pista89 #43877 biztos nekem is olyan volt , amikor elszállt a proci . bekapcsoltam nem csinált semmit csak ment nem adott semmi jelet a monitornak , nem is gondolkozott a gép :D -
de képem nincs csak a hang van rádugva :D de mindjárt szétnézek a távirányítón :D de ha átrakom 2.1-re akkor nem csak 2.1fog szólni? -
n3whous3 #43875 mármint nem a filmek menüjére gondoltam, a dvd setupra... -
n3whous3 #43874 stb, van egy halom beállítás mindig ezekben a hülye dvd menükben XD -
n3whous3 #43873 A dvd menüjében kapcsolj át 2.1-re. -
én procira gyanakszom -
nekem házimozi van DVD lejátszóval :D de mindeggy most rábasztam 2x azt most szól nagyjából :D de még tökéletesíteni kell :D -
Villám0 #43870 Szerintem is a táp lesz, nekem is volt már ilyen és tápcsere lett a vége. -
n3whous3 #43869 Vagy fullosan a VGA, bár az annyira nagyon nem szokott tönkremenni, hogy valamit ne láss #Ð -
n3whous3 #43868 Ha bekapcsol a gép, de fekete kép, akkor jah. -
n3whous3 #43867 Az én 5.1 hangfalamon van pl egy módi arra, hogy 2.1 legyen. Csak beállítom és bedugom abba a két pöcsbe a dugaszt, ami a 2.1-nek van fenntartva ^^ -
lehet a proci szállt el az is ilyet produkál... -
Ellenőrizd a kábeleket hogy nincs-e valami lecsúszva. Biosba be tudtok lépni? -
Amúgy haverom gépe:
P4 2.8GHz
GeForce FX5xxx (nemtom pontosan)
1 GB RAM
Igazából nem játékra használja, hanem inkább netezésre, munkára... -
Hello
Haverom gépével van gond. Az a baj, hogy tegnap reggel még beindult, meg jó volt, de tegnap délután amikor be akarta kapcsolni semmi... Be se bootol, egyszerűen fekete képernyő. Én a tápra gyanakszom, sztem az krepált be. Szerintetek? -
nah most a soundmax driverbe van ilyen tester :D benyomom akkor mindeggyik hangszóró sistereg (ez a teszt hang) de mikor zenét nyomatok vagy filmet nézek akkor csak a center meg a 2 elsőnek vanhangja és a 2 első elég vérszegény -
mert végül is az autóba is ha van 4-6-8-10 tökmindeggy abba is gyakorlatilag kamu mert jobb oldali 4 (vagy akármennyi) hangszórót 1nek kezeli ugyan ez igaz a balra is na most ezt akarom elérni hogy a jobb első és hátsó az 1-nek kezelje le és a ballal is ez kéne :D -
pista89 #43860 akkor passz :D -
haveromnál is ilyen cucc van és nála mindeggyik ugyan olyan hangosan szól... és neki is csak sztereo kártyája van... -
pista89 #43858 Ami 5.1-es :D -
afféle kamu 5.1-lesz -
pista89 #43856 Szerintem egy új hangkártya megoldja a problémát
-
nem 5.1-es az már rég kiderült :D de valamit valahol be lehet állítani hogy minden hangszóró szoljon :D illetve most is szól csak nem 1forma erősséggel -
pista89 #43854 Mivan ha a hangkártya nem 5.1-es? -
húha :D ha nem mondod hülyén halok meg :D össze van dugva AUX IN-be dugtam a 2 szart és a "f*sz" pedig a gépbe van :D -
pista89 #43852 A jobb szélső "f*sz" a gép hangkártyájába megy , a másik kettő meg DVD-hez kell. -
-
Mivel kötötted össze a pc-vel? -
nah körül néztem kicsit és a legjobban a center szól a 2 front halkabban és a hátsók full halkak -
Hali!
Nah 5.1 házimozi rendszerem van és rádugtam a gépre :D na most az a cinkem hogy SoundMax driverem van és nem tudom működésre bírni a hátsó hangszórókat de nem tudom 5.1-be dugni csak sztereóba na most azt akarom elérni hogy az összes hangszóró szoljon de csak a 2 front meg a center szól meg a mély de abban nem vagyok biztos mert a testerbe csak a front szól (még a center sem de ha zenét nyomok akkor megy)
nah lényeg a lényeg csak a front a center meg a mély szól(?)ja a hátsók is szólnak de marha halkan és sisteregnek
nah előre is kösz a helpet :D
(remélem érthető a problem :D) -
Sziasztok az online f-secure vírusírtó jó ??????????
-
Sziasztok, a gondom a következő lenne.
Asus P5k-e alaplapom van most vettem 4x1gb 1066mhz-s Kingston KHX8500D2-es ramokat, de nem indul el a gépem úgy csak ha 2x1gb ram van benne es nem dual channel mode-ban valami ötlet? valahogyan ki lehet kapcsolni a dual channel mode-t vagy valami? -
Sziasztok ez a lap mennyivel jobb mint a mostani??
Abit An8 SLI
-
Szedd le a gépet oldalát és nézd meg. De a hivatalos oldalon PCI-E van írva
Abit oldal -
az lenne a kerdesem h az abit-kn8 alaplapba megy agp-s kartya?mert sok helyen ugy irjak h pci-e/agp... -
civic4ever #43842
letöltöttem egy másik programot azt meg nemengedi telepíteni,és miég mindig nemjó:S vki pls