64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • ffxi
    Van 2 SATA vinyóm (Samo HD320KJ és HD501LJ). Nem vaok nagy zseni, de sebességnél érezhetően nem vmi túl gyors. Pl.: 1 dvd iso másolásánál naon ingadozik a sebesség. Akár lecsökken a másolási sebesség 2-3MB/s-ra :( és max. ritkán 45MB/s-ra emelkedik fel pár másodpercig. Mitől van ez?
  • Bandi 18
    Igen elég a free.
  • mohojojo
    halihó,

szeretnék egy kis segítséget kérni a következő dologban ....

egy helyi hálózaton keresztül szeretnék file-okat másolni, hasonló képpen ahogy a torrent működik, vagy ha egy emberről másolunk akkor amit már lemásoltak a többiek a maradék ember róluk is tudjon másolni...

fórumokban olvastam hogy maga a torrent technologia nem képes ezt lebonyolítani mert nem erre tervezték hanem jóval nagyobb közönség kiszolgálására.. igaz működne de nagyon lassan

kérdés: hogyan lehet lan-ba úgy másolni, hogy a már lemásolt filokat mások is másolni tudják ....

köszi
  • balcsi70
    Okés megpróbálom az AVG-vel(gondolom elég a Free) is ugye?Én pedig 95%ban valami driver-hibára gondoltam.Majd írok hogy mi van.
  • Bandi 18
    A NOD nekem sem találta meg. Az AVG vitte csak le.
  • Inquisitor
    Ez érdekes a procid alapján ugyan is (ha nem tuningolod) csak 667-en kéne mennie ...
  • balcsi70
    Szia.
    Na ugyanis az van hogy Nod32 van a gépen.Le lett futtatva csökkentett módba,+ a-squared Anti-Malware is csökkentett módba.Semmi sehol.Nem létezik hogy itt valami hardver hiba van? Alaplap vagy ilyesmi?
  • [HUN]FaTaL
    FSB-d mennyi? Avval kell szinkronban legyen az órajel arányosan.
  • donoki
    majdnem mindegyik alaplapon AMI bios van :o asszem, próbáld frissíteni a bios-od, bár asrock
  • balint1111
    Lenne egy problémám. A biosom american magemament inc vagy mi és nem nagyon lehet állítani benne semmit. Csak max az fsb-t. Kérdésem hogy nem-e lehet ezt valahogy feloldani hogy legyen cpu meg ram feszültség meg ilyenek.
  • Bandi 18
    Vírus. Nekem is ez volt. Felraktam az AVG8-at és leszedte. azóta nincs baja. De egy rendszer visszaállítás is segít rajta, csak akkor az adatok elveszhetnek amiket eddig felraktál a gépre.
  • balcsi70
    Sziasztok. Szerintetek mitöl van ez a jelenség?

Adott egy gép,mikor ki akarod kapcsolni,(Start>Leállítás),és megnyomod,
    nem kapcsol ki,hanem ujraindul.És nem lehet kikapcsolni csak ha nyomvatarja az emberke a gombot.(ez már elég hoszu ideje megvan ez a jelenség).Valaki tud tippeket ötleteket megköszönöm.
  • wesker24
    Hát ez az hogy frissitettem a legujabbra jelenleg az 1.41-es a legujabb firmware !
  • Stefling
    Sziasztok!

Nekem egy elég érdekes problémám van. 4GB 1066Mhz-n működő memóriám van a gépben, persze ebben a sorrendben 1x1x1x1 és az a problémám, hogy feltettem az everestet és ott azt írja, hogy 800Mhz-n fut, kicsit ledöbbentem, hogy 1066-os memókat vettem és akkor csak 800-on fut. Valaki esetleg nem tudja, hogy hol kell beállítani és milyen értékekre, hogy normálisan 1066Mhz-n fusson mind? Természetesen dual chanellben futnak.

Íme a kép, amit az everest is megadott:

http://prohardver.hu/dl/upc/2009-02/203138_everest_test.jpg

100%, hogy mind a 4 memória 1066-os, mivel még a memórián is fel van tüntetve, és kicsit, sőt nagyon idegesítő, hogy nem azon a megadott értéken fut, mint amin kellene neki.
    Előre is köszönöm a segítségeket!!!!
  • Bandi 18
    A Firmware-ét próbáltad frissíteni ?
  • Bandi 18
    Nagyon szívesen tedd el valahova mert ha win-t kell újraraknod akkor kellhet még
  • wesker24
    Kéne egy kis Help ! Az mitől van hogy a dvd iróm nem képes normálisan beolvasni a DL-es dvd-eket meg valamiért csak 2,4x-esen képes megirni a Dl-es dvd-ket rakjak be akármilyen márkájú dvd-t ! Beolvasni még beolvassa de amikor másolni kéne vagy telepiteni akkor a másolás vagy telepités teljesen totál lefagy nem villog tovább a Led ! Megnéztem havernál ott meg totál frankón müxik ! Amugy Pionner 110D van !
  • daveruller
    ÉÉÉsss... Sikerült:)Nagyon szépen köszönöm ez megoldotta a gondom:)
    Én biztos nem találtam volna meg ....Köszönöm még 1x
  • Bandi 18
    Pü ment csatolmánnyal
  • daveruller
    Próbálkozom a letöltéssel,de ezen a windows oldalon pont semmit nem lehet normálisan elérni,letölteni,megtalálni :/
  • Bandi 18
    Pedig a 11-es az jó. Azt tudom javasolni hogy a microsoft oldaláról szedd le ezt a bizonyos drivert, de előtte hitelesíteni kell a winfost :S, bár ha fenn van neked a 11-es akkor nem lesz vele gond.
  • daveruller
    Konkrétan leválasztottam a jukeboxot, kikapcsoltam a gépet,és mire bekapcsoltam ez várt...
  • daveruller
    Előfordulhat.Jukebox-ot és Pendrive-ot szoktam rádugni.(Elől hátul raklap usb dugó).A hardvert szépen leállítom,nem kitépem a helyéről..Media Player 11 van fennt.
  • Bandi 18
    Véletlenül nem valami MP4 vagy MP3 lejátszó csatlakoztatása óta csinálja ezt? Melyik MediaPlayer van fenn a gépeden?
  • daveruller
    Nos én is kerestem drivert,de csak windows download center oldalra dob át,onnan pedig egyszrűen nem tudom leölteni.Az eszközkezelőben már letiltottam,de a probléma továbbra is fennt áll!
  • Bandi 18
    Google 2 perc beírtam MTP device és kiadta egyből a drivert :). De ha letiltod eszközkezelőkben akkor nem akarja telepíteni, márha ott le lehet tiltani.
  • daveruller
    sziasztok!

Az a gondom merült fel,hogy a gép bekapcsolásakor a tálcán állandóan felvillan egy buborék: új hardver MTP Device. Telepíteni nem telepít,de kézileg sem engedi,és nem tudom hogy milyen hardverről is beszél (USB?), driver persze nincs hozzá, és sajna nem tudom hogy tudnám kiiktatni. Iszonyatosan behúzza a gépet. Előre is köszönöm a segítséget!
  • Bandi 18
    Nincs mit ötezer. Viccet félretéve szívesen
  • kishoze01
    De az a poén hogy eddig is a piros-ban volt dugva és soha nem kinlódott vele csak most kezdte el csinálni a hülyeségét az a lényeg hogy mükszik igy már a haver is örülhet akié a gép az nevében is THX.
  • Bandi 18
    Király örülök :D. Elvileg a piros vagy ahogy te írtad n.sárga a raidnek van fenntartva, legalábbis az én lapomon. Meg a fekete fölé van írva hogy Sata :) így gondoltam abba kell dugni...
  • kishoze01
    Király vagy mükszik :D:D !!!! Már csak az az egy kérdésem lenne hogy mi a bánat a különbség a narancssárga és a fekete között?
  • Bandi 18
    A fekete csatiba próbáltad dugni, abba amelyikre az van írva hogy Sata1.
  • kishoze01
    Már a bios sem látja a raid minden egyes beállítása tiltva van. Próbáltam már load defaultot is de semmi ide vinyón meg azonnal elkezd boot-olni csak az meg olyan sz@r egy vinyó hogy nem tölti be a rendszert de azt legalább felismerte
  • Bandi 18
    És a windows nem látja vagy már maga a bios a sem? A raidet meg kapcsold ki szerintem.
  • kishoze01
    asus a8n sli deluxe már néztem a bios beállításokat és engedélyezve van :S
  • Bandi 18
    Biosban be kell kapcsolni a Sata-t szerintem. Milyen lapról van szó?
  • kishoze01
    Halihó. A következő költői kérdésem lenne ha egy gép nem ismeri fel a sata-s vinyót csak az idéset akkor mit kell a géppel csinálni??? Ja és bekapcsolásnál a raid re ir valami hülyeséget de nem tom mit jelent köszi a segítséget!!
  • Bandi 18
    Meg mondjuk a tápod márkája :D. Mert elég gagyi hatású. De ha veszel átalakítót elbírja nem arról van szó, csak egy márkásból elég lett volna egy 400-as 450-es :P
  • Győri Devi
    elvileg ilyen: Akyga 550W LPG12-35 P4 SATA, TC FAN 12cm ROHS
    utána olvastam és azt írják hogy 2x6tűs tápkábelt kell hozzákötni nah nekem csak egy van hozzádugva mert ennyit adtak. Lehet itt a gond?
  • Bandi 18
    És milyen az az 550-es táp? Márkára