64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
VGA helyett inkább ez
Táp milyen márka?
Floppy teljesen felsleges
Memória milyen márka? -
Csuky #44280 oké köszi :) -
Itt lehet többen fognak segíteni. Átlagos használatra szerintem jó, bár pl Crysis-t Magas beállításokkal nem hiszem, hogy bírni fogja. :) -
Csuky #44278 Császtok lenne egy kérdés vennék egy ilyen gépet és kíváncsi vagyok a véleményetekre, mert meghalt a másik gépem, régi is volt és most vennék újat átlagos használatra (játék, tanulás netezni)
* Processzor: Intel Dual Core 2.2GHz/1MB/800Mhz s775 E2200 - 1 év garancia
* Alaplap: Gigabyte GA-G31-DS3L - Intel G31 - 3 év garancia
* Videokártya: nVidia GeForce 9400GT 1GB GDDR2 OverClock - 2-3 év garancia
* Memória: 2GB DDR2 - élettartam garancia
* Merevlemez: 320GB SATA - 3 év garancia
* Optikai meghajtó: DVD író - 1 év garancia
* Floppy meghajtó: 1,44MB - 1 év garancia
* Kártyaolvasó belső USB2.0 - 1 év garancia
* Tápegység: 450W - 1év garancia
* Számítógépház: 1 év garancia
5,25" férőhely: legalább 3 db
3,5" férőhely: legalább 7 db (5 rejtett)
előrehozott USB (2db) és audio (2db)
maximális méretek h x sz x m (mm): 460 x 185 x 440
* Billentyűzet: 101 gombos magyar PS/2 - 1 év garancia
* Egér: optikai 3 gombos PS/2 - 1 év garancia
-
De nehogy megint Codegent vegyél ha tápot cserélsz. FSP, Chieftec, és ezekből elég a 400-as. -
Hagyd békén. Defragol vagy fetchel. -
pacclacc #44275 Üdv
Vista van telepitve és elgeszte azt csinálni amit nagyon nemszeretek! A vincseszterek akkor is dolgoznak mikor nem csinálok semmit!!!! indexelö kivan kapcsolva!!! valakinek van valami ötlete?
-
igen nagyon hasonlit mikor a ram miatt kezd csíkozodni a kép :D -
Szerintem még örülhetsz is, hogy egy ilyen erőforrás igényes játékot, mint a Crysis-t, el tudtad indítani azzal a "táppal". Azt még akkor is cseréld, ha amúgy semmi baja sincs a gépednek.
Szerintem a táp miatt lesz ez a hiba, mivel nem tud elég energiát adni a VGA-dnak, ezért ilyen rossz minőségű a kép. Azért is gyanakszok arra, hogy a tápcsere megoldja a gondodat, mert pl írtad, hogy filmnézésnél nincs gond. Filmlejátszás ugye sokkal kevesebben eszi az áramot, mintha játszanál. -
sziasztok. régebben írtam h vettem egy Q9400-et és ahhoz adtak gyári hűtőt...nade nekem volt az előző procihoz egy Spire SP511B7-1 hűtő, és nem tom hogy melyik lenne jobb a Q9400-hez... létszi segítsetek -
Először is frissíts drivert, ha ezután sem javult a helyzet akkor egy másik gépben próbáld ki, mert sztem a VGA ramja hibás. -
corexxx #44270 Lacee86 köszi azért,az a baj emiatt vissza se vihetem a kártyát
Holnap megpróbálom 1 450-es táppal hátha kiküszöböli a baj ha nem akkor teljesen ki leszek akkor akadva

-
RedRiot #44269 Eh, nagyon hülye hiba okára kérnék pár tippet. Anyósomnak van egy 950-es Duronja (256MB RAM, XP SP2), és a gép baromira belassult. Sosem volt gyors, de most teljesen halál a gép. Egy Total Commander indításával percekig szenved.
AVG nem talált rajta semmit. A vinyó csak 20gigás, de a fele szabad. Viszonylag kevés program van telepítve. Ami nekem furcsa, hogy a nagy belassulás mellett a proci és a mem. kihasználtsága alacsony, a CPU ilyen 8% körüli.
Mi foghatja le ennyire a gépet? Mit csekkoljak? Nem egy erőmű, de vördre/netre bőven elég kéne hogy legyen... -
Hűha, itt vmi tényleg nem ok. Bár nem láttam még ilyet, meg nem is nagyon értek hozzá, de ez alapján talán nem táp hiba. Mindenesetre a tápod cseréje elég aktuális lenne ettől függetlenül sztem. -
corexxx #44267 Sajna a képet csak így tudtam feltölteni,hogy miről is beszélek,eddig ilyen súlyos gondba nem ütköztem
-
corexxx #44266 http://data.hu/get/1223674/Ilyen_lenne_a_kep.JPG.html -
corexxx #44265 Lacee86 gondolod a táp lenne a hiba? -
Hát az táp finoman szólva nem igazán megfelelő... -
corexxx #44263 Feri mindent 1280x1024ben nyomom mert annyit bír az Asus(MM17D) monitorom.A karimhoz nem kell táp kábel se.Gondoltam arra is h a táp lehet gyenge mert 1 régi Codegen 300w.És van 2 winyó meg 1 író meg a kari!!Nem tom én se sajnos! -
corexxx #44262 Bandee mindjárt rakok fel képet,csak most raktak 1 új rendszert!És amúgy melegedni nem melegszik túl mert a Control Centerben 40-43celsius fokon megy a karim és csak játék közben jön elő,se filmnél se így nem látom,és olyanok ha jól megfigyelem a szemcséket akkor lefele folynak 

-
Mivel nem ismerlek, ezért nem tudom, hogy milyen szinten értesz a dolgokhoz, szóval ne sértődj meg, ha megkérdezem: Úgy is kockás, ha magasabb a képernyő felbontás értéke?
Pl nálam is 19"-os crt-men a Doom 2 320*240-ben nekem is hasonló, szűnyogháló effektusként jelenik meg. :) -
PL belül egy IC lábát elengedte a forrasztás, felvált és hol érintkezik hol nem. -
Először próbáld ki másik monitorral. Ha azzal is olyan, akkor a VGA a ludas, ha nem, akkor a monitor, illetve lehet h csak a kábel, ha jól értem. Akkor egy új kábel kell, azzal ki kell próbálni. -
milyen forrasztásra gondoltál , ha lehet kicsit részletesebben köszike -
Szúrj be egy képet.
Driverket próbáltad frissíteni, nem melegszik valami? -
Próbáld ki másik monitorral, így kiszűrhető a VGA. De valszeg a monitor lesz a ludas, vagy a kábel van megtörve vagy egy forrasztás elengedett. -
szevasztok
a crt monitoromon sárga a kép de valamikor visszavált normálra de inkáb sárga mint ha nelylonon keresztül nézném ...
valakinek van valami tippje csak hogy monitor vagy vga -e ?
köszike -
corexxx #44254 Sziasztok.Lenne 1 nagy problémán!!Nemrég vettem 1 gépet Asus m2n68 lap Athlon x2 5000+ 2 giga ram meg most 1 Gigabyte hd4670-et.Sp3 windows van a gépemen és ha valamivel játszok akkor olyan kockás a kép mint a szunyogháló
Plíííz help me!!!
-
tmisi #44253 Az windowsokat csak fejlődési sorrendben előre haladva lehet feltenni. A te esetedben először az XP-t (C:) aztán a Vistát (D:). Szal kell egy teljesen új telepítés. Egyébként még megoldható ilyen virtual pc micsodákkal is, de ezeket még soha nem próbáltam. -
Már megvan. -
Hali! Milyen progival lehet bmp fájlokat csoportosan jpg-be tenni? Painttel egyesével megy, de az baromi lassú. :) -
Sziasztok!
Hogyan tegyek fel xp-ét egy laptopra, amin jelenleg vista van.
Ha berakom az xp lemezt, a betöltés után, csak kék "halál" jön be és nem tudok semmit csinálni. -
tmisi #44249 Szerintem vagy a merevlemez döglődik vagy memóriahiba.
Egy memtest86-ot én lefuttatnék a helyedben, illetve pl. a Hard Disk Sentinel nevú progival ellenőriztetném a merevlemezt. -
manhunt1992 #44248 Szevasztok!Az lenne a gond, hogy a monitor beállításainál nem lehet kipipálni ezt a funkciót:A monitor által meg nem jeleníthető üzemmódok elrejtése.Miért van ez?A segítséget előre is köszönöm!!! -
Loufee #44247 ja és lassú az egész gépem, pedig tegnap telepítettem újra -
Loufee #44246 Hello!
Kéne egy kis segítség mert már rohadt ideges vagyok.
1. Az MSN néha csak úgy magától kilép.
2. Néha megjelenik egy pillanatra egy kék kép aztán újraindul a gépem.
3. A játék magától 10 másodpercenként Alt + TAB-ol.
4. Vannak dolgok, amiket eddig fel tudtam telepíteni, de most nem tudom.
PLZ SEGÍTSETEK!

-
Hello! Ez a hűtő megfelelő lenne a lent olvasható processzorhoz, ha mondjuk még tuningolni is szeretném? (Jó lenne 3,6 körülig felvinni az órajelet.) -
Nincs rajta semmi.Mikor ilyet csinált az akkor volt,mikor nem támogatta a 45nmes procit a lap.Akkor is csak zúgott és kész.Aztán vkitől szereztünk procit kölcsönbe,frissitettük a biost és azóta megy.Nincs rajta semmi USB.
Shifter:hogy lenne már vírus.Frissen lett felpakolva a Windows szűz C:-re.Azóta csinálja. -
tudnátok mondani egy olyan progit aminek a segítségével át tudnám állítani egy játékban a képerányt mondjuk 16:9-re? -
Valamit az elején nehezen ismer fel. Nincs rádugva valami USB?