64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
pudingman #44441 Üdv
A mikrofonnal lenne gondom. Jó helyre dugtam beállítottam mindent (asszem) de nem hallja a hangom. Valaki meg tudná írni hogy mi a probléma? Vagy hogy hogy kell beállítani? -
Hát gyanítom h a Winamp nem kifejezetten videolejátszásra való. :) -
c:\windows\winsxs, c:\system volume information -
csik01 #44438 Eddig ok. De ettől még mindig ott a kérdés, hogy hol van az a hely, amit a gép foglaltnak jelez? Napi 200 megával csökken a hely és sehol sem látom, találom azt, ami foglalja. -
Jéé,csak simán lejátszom media playerrel és jó,sőt,még a hang se zajos:D Köszi! -
FFD Show + media player classic (semmi más nem kell egy gépre és mindent le tud játszani) ffd show videonál ami az óra mellett jelenik meg ki lehet választani hogy flip és már meg is fordult a kép. -
Szerintem rosszra válaszolt :D -
Mert most az nyitja meg alapból,ha rákattintok:D Teljes képernyőn tök mindegy mi játssza le,nem látszik a menü:D De akkor is,hogy tudom megfordítani? -
És hogy jön a gef2höz a sapphire? -
De miét winampban játszod le? :D -
Először tedd fel a VIA 4in1 drivert hozzá, googleba beírod és meglesz (fontos hogy az alaplaphoz valót, az everestben benne van), plusz a VGA gyártó oldaláról vagy az nvidia.com-ról szedjél drivert hozzá ott is listából lehet kiválasztani a kártya típusát ezután elvileg jó, ja és ha van alaplapi VGA azt tiltsd le mert lehet hogy bekavar. -
Hogyan tudok winamp-ban megfordítai egy videót?Leszedtem egy versenyt,és fejjel lefele van az egész:D -
Laci82 #44429 29-35 között mozog.
Hát akkor spuri vissza.
Eddig minden sapphire kártyám rossz volt
-
Ignus #44428 Sziasztok!
Otthoni régi gépalkatrészekből összeraktam egy gépet a haveromnak. A videokari egy geforce2 mx 200 64mb. Az atya Úr Istenért sem akarja kezelni a gép. Már 6 drivert próbáltam hozzá (köztük valami forceware meg detonator), de egyik sem jó neki. Az eszközkezelőben ott van hogy NVIDIA GeForce2 MX 100/200 de ott virít a nagy sárga felkiáltójel, hogy probléma van vele. Nem tudom mi lehet a probléma. Az alaplap valami "via vt82c686b", a proci 1,6 AMD ha ez számít. Előre is köszönöm a segítséget! -
Túlmelegszik vagy ramhibás.
Everesttel nézd meg milyen magas a GPU hőmérséklete, ha az normális egészen a fagyásig akkor gari. -
Laci82 #44426 Sziasztok.
Van egy olyan gondom hogy vettem egy ati 4670-es kártyát berakom,telepítem a drivert,majd egy idő után ilyen probléma jelentkezik és kifagy a windows is.
Tippje van valakinek a megoldásra? -
Amíg nem veszel egy új procit (Core2Duo-t legalább), addig a videokarid nyaralni fog sztem. :) -
Gyenge a proci nagyon. -
Majd még próbálkozok akkor, köszi. -
Nagyon nem illik egy ilyen gépbe Pentium 4-es proci. Annak már rég lejárt az ideje. -
masssza #44421 Van egy gép Asrock lap, 2x1Gb 800-as RAM, P4 3.2 proci, ATI 4830 VGA. Új Win. Lett telepítve de minden driver a legújabb de még is a játékok szaggatnak még alacsony felbontásnál is(PoP 2008, FarCry 2, Cobra 11). Lett tesztelve a gép egy ATI 4850-el még Win. Telepítés előtt de akkor nem volt ilyen probléma. Mi lehet a gond ??? -
A fizikai memória (RAM) mellett a Windows a merevlemezt is használja memóriaként. Olvasási és írási műveletekben a kettő között jelentős sebesség eltérés van a RAM javára. Ennek ellenére az operációs rendszer teljesítményére jótékony hatással van a kettő együttes működése. -
Routerben állít és azét klónozza bele amelyikkel a routerben túrkálsz. -
pista89 #44418 Felraktam, eléggé nyögvemenő :D -
Na, meg is csináltam, de továbbra sincs net. :( Amúgy ez a Mac Address klónozás a gépen is állít valamit, vagy csak is kizárólag a routerben? Mert van a gépben kettő LAN csatlakozó is, és azon, amelyiken állítottam a routert, nem működött a net a procedúrák után. Viszont miután átdugtam a másikba (már router nélkül), volt net. Gondolom elvileg mindkettő LAN csatlakozónak működnie kéne a gépben. Azért nem mertem bedugni a másik LAN-ba, routeren keresztül, hogy hátha valamit a gépen is konfigurál, és a végén egyáltalán nem lesz netem.
Segítségként lementettem kettő képet, amik szerintem fontosak lehetnek még. :P A Mac Address Clone-ról nem csináltam képet, az csak egy cím sorból áll, meg egy Clone address gombból. kép1 kép2 -
nyugodtan felteheted... semmit nem csinál... legalábbis nálam fél évig bírta aztán dobtam a gecibe :D -
pista89 #44415 Sziasztok!
Szeretném a gépemre telepíteni a Vista Inspirat témát.
Valaki mondta nekem régebben, hogy mielőtt felrakom csináljak egy biztonsági mentést.
Anno felraktam egyszer de nem volt vele semmi probléma.
A kérdés : Mennyire kockázatos felrakni a témát biztonsági mentés nélkül? -
Még a biztonság kedvéért tesztelj egy memóriát a memtest86-al. -
Vagy a VGA ramja hibázik vagy túlmelegszik. -
Üdv.
A gépembe tönkrement az alaplap. Egy Samsung 250GBs vinyó van benne. 50GB van az oprendszernek ( XP Professional) és 200GB az adatoknak. Az alaplapot kicserélték, de újra kellett telepíteni az XPt természetesen. Mivel én külföldön voltam amikor ez történt, így nem én csináltam a cserét sem az újratelepítést. Másmilyen típusú alaplapot raktak bele :( A 200GBs partícióhoz nem nyúltak, azonban nem tudok hozzáférni az adatokhoz amik rajta vannak ugyanis nem látja formázottnak...Ha meg megformáznám akkor elvésznének az adatok ugye. 22es csapdája...
Mit lehet tenni, hogy hozzáférhessek a 200GBs partícióhoz anélkül hogy törölném amik rajta vannak?? -
starweb88 #44411 milyen tápod van? -
zamballa82 #44410 HELP!!!
Most vedtem egy 9800GT 1Gb VGA-t és és 24 órát bita a kikébzést.
Erösebb beterhelésnél bekockásodik a kép. (Fehér kockák jelenek meg rajta). Majd lefagy a PC.
Mi lehet a baj?
Garis igy hétfön megy vissza.
-
vicktory #44409 Sziasztok a 8x és a 8xQ élsimítás között mi a külömbség? -
csik01 #44408 Tudatlan vagyok:). Magyarázd el, légyszíves! -
lapozofajl
xD
-
csik01 #44406 Sziasztok! A vinyóm két részre lett osztva. Az egyik 20 gigás lett, amire az xp ment. Az üres hely, viszont folyamatosan fogy. Mindent átnéztem, a rejtett mappákat is, de 9-10 gigánál többet nem találtam. Viszont 18 gigát ír foglaltnak. Egy kis segítség kellene, hogy hol és mi lehet az a hiányzó 8 giga? -
gruber trans #44405 Üdv lenne egy kérdésem ami lehet hogy nem ide tartozik de szerintem biztos tudtok segiteni.
szoval ha van egy progim ami probaidös és ez lejárt de nem akarok elöfizetni rá és ezért ujratelepitettem de akkor sem engedi elinditani mert kapásbol kidobja a regelést(pénzes).de ugy tudom hogy van valahol valami amit ki kell törölni és ezután olyan lenne mintha elöször raknám fel a progit.(regcleanerem van de nem tudom hogy mit kell kitörölni!)
elöreis kösszi a segitséget -
Előfordulhat de akkor nem kattanna valami. Húzz le mindent csak a vinyó maradjon és úgy próbáld meg. -
Igen a BIOS beállítások alapra állítódnak, arra amit a gyárban bekonfigoltak. -
lac556 #44402 És a BIOS beállításai nem tűnnek el? vagy utána kell visszaállítani a biosba a dolgokat? v alapból default lesz