64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • csik01
    Hi! A Spyware Terminator ezt találta:
    -RiskTool.PsKill.k file: C:/Windows/pskill.exe és
    -SPR/Tool.Hide.A file: C:/Windows/hidec.exe.
    Mik lehetnek ezek? (mielőtt valami kárt tennék)
  • [HUN]FaTaL
    CL6 1066 gyorsabb szerintem.
  • Lacee86
    Sztem ez 7-8000, többet ne várj. Gondolj bele egy új alaplap+Celeron D+1 GB RAM=kb. 28000
  • Hzsolesz
    Na megjöttem az Aqua-ból én és a memóriám. 1066-os modulok vannak a gépemben, és valóban 800 Mhz-en ketyegtek. Átállított a BIOS-ban valamilyen késleltetést talán 5-ről 6-ra, és most már a megfelelő frekvenián működik.Viszont abban nem vagyok biztos, hogy egy 5-ös késleltetésű 800 Mhz-en futó memória nem gyorsabb-e, mintha 6-os késleltetésű lenne 1066 Mhz-en... ennyire sajnos nem értek hozzá, úgyhogy lehet, hogy adtam a szarnak egy pofont.
  • BIZ0906
    Én a rendszer visszaállítást kapcsoltam ki egy 2-3 hónapos rendszernél és 9 GB-t adott vissza. Nem biztos, hogy jó 5let kilőni de lehet az foglal annyit. Bár én már XP telepítése után kikapcsoltam a rendszer visszaállítást és klasszul megy a masina :)
  • Chipi85
    Spybotok képesek mindenre!
    Nekem már volt olyan hogy magától mozgott az egér, vagy ki-ki nyílt a DVD tálca!De vannak amik jelszavakat lopnak, stb.
    Szóval lehet!
    A másik meg lehet hogy a háttérben dolgozik valami ami foglalja a helyet!
    Esetleg letöltés (akár Spybot is tölhet le marhaságokat)!
  • csik01
    És ettől lehet, hogy csak azt látom,hogy tele a vinyó, viszont nem lehet megtalálni?Mert 20 gigából csak 9-10-et látni.
  • Chipi85
    Van vírus és van Spyware!
    A kettő nem azonos! A vírusírtók nem mindig látják a spy-okat!
    Ezért én úgy szoktam hetente egyszer csökk.módban netkábel ki, és lefuttatom a Spybot-Search and Destroyt, és a Terminátort!
    És KIS9 mellett még igy is talál Spybotot!
  • csik01
    Megpróbálom. De különben mi lehet ez? Ha vírus, akkor miért nem látja a nod?
  • Chipi85
    Csökkentett módban, kíhúzott netkábel mellett Search and Destroy és a Spyware Terminator nevű programmal le tudod írtani!
  • csik01
    Nod32 van a gépen. Folyamatos frissítéssel. Semmi. Ezenkívűl spyware terminator és zone alarm is fut. És semmi. A nod-ot most is futtatom, de semmit sem talál.
  • hjkjzeee
    szia : D

szerintem viurs. probáld meg avg 8al.. legjobb.
  • csik01
    Sziasztok! Na, még egyszer megpróbálom. A következő a problémám:a vinyóm két részre lett osztva. Az egyik 20 gigás lett, amire az xp ment. Az üres hely, viszont folyamatosan fogy. Mindent átnéztem, a rejtett mappákat is, de 9-10 gigánál többet nem találtam. Viszont 18 gigát ír foglaltnak. Egy kis segítség kellene, hogy hol és mi lehet az a hiányzó 8 giga? Sürgős lenne,mert napi 200 megával fogy a hely!
  • Chipi85
    Az 1066-os memórik 800-asok, csak húzva vannak, amit néha nekünk kell beállítani!
    Ha a DRAM frekire nem indul a gép, akkor emeljétek meg a frekit is (de csak óvatosan, 1 léptékkel, ha akkor sem indul akkor 2 léptékkel az alapállapottól!)
    A memória modulokra rá van írva (a legtöbbre) hogy mennyi lehet a max Feszültség ami adható neki! azt állítsd be (elvéleg a cimkén rajta kell lennie a frekinek is, és ha 800Mhz van megadva, akkor átb***tak)
  • Hzsolesz
    Az alaplap természet kezelni tudja a memóriákat 1066-ig. (ASUS P5QL-E), a proci pedig egy Intel Core2Quad. Tudom, hogy 200 Mhz plussz nem egy eget rengető gyorsulás, de ha egyszer azt kértem, akkor adják azt!Gyúrunk vazze...Nem beszélve, hogy főként renderelésre (After Effects, Premiere, 3D Studio stb.)használnám a gépet, és ott bizony egy picit lehet, hogy gyorsítana bizonyos esetekben. Akkor délután irány a bolt, és megmondom a szakiknak, hogy állítsák be!
  • zamballa82
    Szia.

Meg nyugodhat c.

Én is igy jártam.

Ha az alaplap tudja kezelni akkor semi para.

Nem értem 100% a szitut de az biztos hogy a proci sebeségével van össze fügésben.

Ha majd esetelg a jövöben meg huzod a bus sebeségét akkor majd tudod a memoria sebeségét is fentébb venni.
    +
    Valahogy össze hangolja a proci és a memo sebeségét.

Tudom boszanto de 800 is gyönyörüen el kegyeg.

Ha valakinek van ötelete hogy ténylegesen hogy lehet ezt beálitani azt irja meg piz.

Az én gépem GA-750SLI-DS4 alaplap
    9950 BE proci
    2X2Gb King memó 1066-os
    9800GT 1G VGA
    550W táp
  • Hzsolesz
    Sziasztok!
    A minap vettem egy gépet, amiben 1066 Mhz-es memória moduloknak kellene lennie...papíron. A gép indulásakor (postolásnál) észrevettem, hogy csak 800 Mhz-et ír. Erre rája uszítottam az Everest Ultimat-et, ami szintén mindenhol csak 800 Mhz-et ír. Írtam az Aqua-nak, erre azt válaszolták, hogy az 1066-os memóriák alapból 800-on idndulnak, de aztán átkapcsolnak 1066-ra. De ha megnyugtat, akkor a BIOS-ban állítsam be, hogy 1066-on induljon. Na én beállítottam DRAM Frequency alatt 1066-ra, és restart után meg se nyikkant a gép. Kisvártatva ráböktem a resetre, ekkor újra elindult, de visszaállt 800-ra.
    Nyugtassatok meg, hogy egyrészt ha tudja azt a frekvenciát, akkor a BIOS átállítás után is el kellett volna indulnia, másrészt pedig az Everest megbízható annyira, hogy egy memória frekvenciát helyesen visszajelez nekem.
    Szóval csak a megerősítésetekre van szükségem, hogy nekem van igazam, és máris vágtázom a boltba, ahol csúnyán kiverem a balhét!
  • tmisi
    Vagy 24 órás letöltőgépet.
  • Bandi 18
    Csinálj belőle Linux servert :D. Ezért kb 10-13k-t kaphatsz...
  • Chipi85
    22k ezért??
    én 35Kért adtam el egy komplett gépet (3500+, 7600Gs, MSI alaplap, 2gb memó, 250Gb hdd)
    Ahogy joshi mondja, ingyen sem kell senkinek, nemhogy ennyiért!
  • josi
    Mégha ingyen adnád akkor se kellene:)
  • SIMON a KEDVENC
    segítsetek van egy eladó alaplapom procival ,procihűtővel és 256Mb rammal!!!
    ABIT NF-7 alaplap
    AMD Athlon 2500+proci 512-es L2 gyorsítótárral!!!Bartonmagos
    Ha valakit érdekelne akkor hívjon:06703548683
    Ára:22000Ft
  • josi
    Ez is lehet:Hibás rendszeridő/rendszerdátum.
    Lehet lemerült az elem, nézd meg a BIOS-ban
  • josi
    Futtatás: regsv32 softpub.dll.
    Vagy tűzfal-problémák.
  • Lcapitant
    Sziasztok!
    Lenne egy kis problémám az msn-nel
    Be akarok lépni és ezt írja ki:

Hibakód: 80048820
    Bővített hibakód: 80048416

Ha rámegyek a hibaelhárításra:

Nincs minden rendben a Kulcsfontosságú portokkal

Ez lenne a probléma!

Köszi előre is!
  • Ari18
    Ezt ajánlom,rádobsz egy 120mm-es ventit és kész is.
  • Shifter
    természetesen
  • mddevil
    Sziasztok
    Vmi jó coolert szeretnék a procimra(i7 920) ezekre gondoldam
    http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835103055

http://ipon.hu/webshop/product/asus_triton_88/38291
    erre 3db 12cm-es vent ráfér

http://ipon.hu/webshop/product/noctua_nh_u12_se1366/37463
    olyat szeretbék ami jól bírja az oc-t
    Ha esetleg tudtok vmi jobbat ajánlani azt is elfogadom.
    előre is thx.
  • lac556
    pár napja irtam hogy probléma van a gépemmel
    ma viszavittem és megjavitották kiderült hogy a winchester volt a problem (500 gb maxtor) ilyet se veszek többet
    most tölthetem le újra a 120 gb iso játékokat +többi dolgot szerencsére semmilyen pótolhatatlan info nem volt rajta de akkoris....
    oh FUCK
  • [HUN]FaTaL
    A midi házak a normál méretűek. Sztem ő a minire gondolt amibe valóban nem fér bele.
  • Baleee87
    Köszi!!! De ez tuti??? mert akkor vennék 1 olyan lapot :D
  • Csibusz
    Hello megint azért írok mert megkérdeztem haveromat és azt mondta h Midi házba nem fér bele az alaplapom..
    még egyszer belinkelem a házat, mert potyára tényleg nem szeretném megvenni...
    http://www.aqua.hu/gmc-r2-toast-tap-nelkuli-fekete-haz-51642.html
  • tmisi
    Bármelyik lapban, amiben van 8xAGP foglalat. :)
  • Baleee87
    Sziasztok! Van egy gyárilag HSI chip hibás AGP-s Inno3d 7600gs-em nem tudja valaki hogy melyik márkájú, vagy milyen chipset-tel szerelt alaplapba működnek ezek a kártyák??? Előre is köszi!!!
  • Bandi 18
    És a táppal minden rendben van? Próbáltad más gépben is?
  • Lacee86
    Oks, ennek örülök. Majd azért (ha nem is a közeljövőben) beruházok egy ilyenbe sztem. Köszi a segítséget.
  • [HUN]FaTaL
    A weboldalon azt írják támogatja. Azért mert annyin megy és kész. Van akinek fingja sincs hogy az E7400nak mekkora FSBje van, azért van odaírva. Az e8xxxhez túlhajtott FSB kell, a többi megy.
  • Lacee86
    Na várjunk, E7400-nak 1066 az FSB-je igaz? De ugye ez 45 nm-es, nem 65, tehát elvileg nem támogatja az alaplapom, vagy mégis? Hogy van ez akkor? Egyáltalán miért írják itt a táblázatban külön h Run at 1066 FSB, amikor amúgy is annyi?
  • [HUN]FaTaL
    Sajna nem igazán javíthatok, új kártya.
  • [HUN]FaTaL
    Nem éri meg a kockázatot. E7400 jó lesz.