64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Sziasztok!
Megszeretném kérdezni, h 1000 forintért lehet venni AMD proci hűtőt? tudom hülye kérdés.. de hátha -
sdavid88 #44680 Köszi a tippet! Most már jól működik!!
-
Helo nagy bajban vagyok!!:S
Van egy Dell latiakarmien laptopom..intel pentium 4 proci 512mb ram es gma950 grafkartya xD...
1. probelma az,h vettem bele sodimm ddr2 2gb Kingston ramot 512mb melle...minden oke beleraktam hatuljaba es start...felvillan minden majd kb 1 masodperc utan kiis kapcsol
kivettem elemet es ugyis ezt csinalta es meg alaplapi cmos reset is volt de nemsegitett...ha kiveszem akk megy rendesen
honlapon azvolt,h lehet bele tenni max 2x2gb ramot..akkor mi a baj?:S
667mhz-es...a masikhoz meg nem ferek hozza mert az belul van:((
masik bajom,h miutan reseteltem nagyon gyengen vilagit a display,ezt hol lehet beallitani?xD
Ja es akkor a ramot nemviszi ha iet csinal?
PLS HELP!!! -
rumkola #44678 cfosspeed mindkét gépre -
miki10 #44677 sziasztok!
megéri a Windows 7 beta-t a számitógépre telepiteni?
és a windows 7 beta van magyar nyelven? -
sdavid88 #44676 A le és a feltöltés is le van korlátozva. -
A feltöltést is korlátozzátok le mondjuk 50-re. -
sdavid88 #44674 Hali! Az lenne a problémám (remélem tudtok rá vmi okosat mondani), hogy az albiban haverommal routeren keresztül kapcsolódunk a nethez. Az ő gépe LAN kábellel csatlakozik a routerhez, én pedig WLAN kártyával. A gond az, hogy ha haverom torrentezik, akkor nálam kb.5 percig tölt be egy oldalt. Pedig le vannak korlátozva a torrentek a sávszél. felére. Szóval a maradék sávszélességnek bőven elégnek kéne, hogy legyen netezésre. De mégse jó, ha leállítja a torrenteket akkor már tökéletes. (De ebbe nem egyezik bele a haverom). Viszont ha én torrentezek a sávszél. felével, ő attól még nyugodtan tud netezni. A jelerősségem is kíváló, szóval nem tudjuk mi a gond. Nincs erre vmi ötletetek? (Jah a netünk: LE/FEL 2 MBit/512 Kbit) -
BIZ0906 #44673 Hogy kell tükrözni két winchestert úgy, hogy az összes fájl és minden átmásolja a rendszerrel együtt a másik vnyóra? a két vinyó ugyan akkora. -
Jaja nem raktam be semmi részegységet és már 38W :D, a legjobb a hardveres mérés az valós értéket ad... -
Ari18 #44671 Nagyon szar ez az oldal.
Nekem 694W jött ki, miközben 350W-nál nem eszik többet. -
ezt keresed? -
gruber trans #44669 és itt mit??
-
Ha integrált akkor nagy valószínűséggel realtek, úgyhogy a realtek.com-ról tedd fel a hd audio drivert. Ha régebbi lap akkor próbáld az realtek ac'97 drivert. -
Everest. -
sdavid88 #44666 Csak ennek olyan már nincs.
Nincs vmi olyan progi amivel ki lehetne deríteni, hogy milyen hangkártyám van?
-
Azt tudom de nagyjából ki lehet vele számolni. -
Állítólag az ilyen szoftveres megoldások nem érnek sok mindent. -
De az interneten volt egyszer egy ilyen számító hogy mi mennyit eszik. Az melyik oldal? -
Veszel a boltabn egy ilyet :D -
hol lehet azt kiszámolni mennyit fogyaszt a gépem W-ban? -
Elindul csak nagyon akadni fog. -
Lehet h elindul, de egy jó kis ppt lesz sztem... -
MEG NE PRÓBÁLD!!! :O -
ha integrált, akkor az alaplap cd-jén van a drivere -
sdavid88 #44656 Hali! Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudhatom meg, milyen integrált hangkártya van az ezer éves "nosztalgiagépemben"? Újraraktam rajta a Win XP-t, de nem ismerte fel. Köszi a választ előre is! -
Nem -
manhunt1992 #44654 Sziasztok!!!Az lenne a nagy kérdésem, hogy a GTA IV elindul egy Inno3D 7300GS 512MB-os videó kártyán?A segítséget előre is köszönöm szépen!!! -
rgeorge #44653 Sziasztok!
Van egy szép problémám, illetve nem szép, de van. Egy ASUS A6000 A6U-5040 notebookon vacakol az ACPI. XP telepítő lefagy a felismerési fázisban, csak Standard PC-ként lehet telepíteni. Ubuntu LiveCD szintén fagy, csak az ACPI off esetén indul el, telepíteni lehet, de fagyogat akkor is, . XP persze így használhatatlan, energiagazdálkodás semmi stb. Vista-t nem próbáltam, csak Windows 7 bétát, az is lefagy. Meg a Norton Ghost rescue disk is, ami vista-szerű keretrendszert használ.
Még a BIOS frissítés is nagy akció volt, az alaplapi flash nem ismerte fel a meglévőt, a DOS-os flashprogram induláskor lefagyott. A windows-os pedig hiányolta az ATK drivert. Aztán az AMI saját windows-os flashprogramja végül csak frissítette a BIOS-t, most már egyébként az alaplapi és a DOS-os flashprogram is működ. CMOS törlést is próbáltam, de semmi sem változott.
Látszólag az ACPI él és virul, pl. az everest minden infót megtalál, de valami mégse kerek.
Szervizben persze alaplaphibát mondtak (hogy ez állítólag típushiba), és cserélnék.
Ötletek? -
itt vannak ezek a biszbaszok, ezekkel szórakozz indítás elött :)
-
gruber trans #44651 Bocs de én igy nem nagyon értem.
de ha leirod nekem pontosan mit csináljak menni fog:)
kössz elöre is -
starweb88 #44650 Hali
Lenne egy olyan kérdésem, h azt méirt kezdte el a gépem csinálni, hogy amikor beindul a játék akkor beáll egy 3-5 mp re de nem mindig..csak néha napján ez minek lehet a hibája? konfigom alul látható -
jumperekkel szarakodjál, valszeg az lesz a hiba
(márha nem satás) -
ez hardware fórum... -
gruber trans #44647 Üdv mindenkinek egy kis segitség kéne...
van egy dvd irom(kölcsönbe kaptam)és kicserélem az enyémre ami csak olvaso de az irót nem ismeri fel a gépem!miért??
elöre is köszz a helpet -
Üdv!
Valami történt az oldalammal.Füleki Pictures - Oldalam. Az van, hogy az explorer és a mozzilla nem nyitja meg, de az opera nevű böngésző igen. Mi a fene történt? És hogy lehet kijavítani? SEGÍTSÉG! (e107 system website tartalom kezelőt használok) -
BaluPcVilag #44645 Szia!
Ha a VGA-d másik gépben hibátlan, akkor lehet alaplap, ram vagy tápegység is.
Ramot egyszerűen le lehet tesztelni a MemTest68 programmal.
Megírod egy cd-re az image-t, bootolsz róla. Hagyod hogy 3x-4x végigfusson. Ha nincs piros sor akkor hibátlan a ram.
Kockás kép VGA-ra utal. De lehet hogy csak nem kap megfelelő tápot. Milyen és hány Wattos tápod van?
Géped stressz tesztelésére a Prime95 programot javaslom. Ez VGA-t nem használ. Csak procit és ramot tesztel windows alatt prímszámok keresésével. Használd a torture test opciót. -
Procid nem akarod lecserélni? :)Mint ha nem igazán egy HD 4830 mellé való lenne... -
#44643 amikor nekem ilyen problémám volt bevittem pc szervízbe és ott azt mondták vagy az alaplap vagy a ramok és leteszteelték progikal és végén a ram volt a ludas:D -
masssza #44642 Van egy ilyen gép : Asrock 4CoreDual-VSTA, P4 641 3.2Ghz, 2x1Gb 800Mhz, ATI 4830/512Mb, Ide 120Gb, Sata 500Gb DVD író, FSP 350W. Az a gond hogy játék közben lefagy csak resetre reagáll, pedig most lett újra húzva a XP SP3, friss driverek semmi extra. Amig nem volt újra telepítve addig kockásodott a kép. A VGA ki lett probálva egy másik gépbe de ott jó. Mi lehet a probléma???