64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Bandi 18
    Drágának egy FSP-t ? 9500Huf a 400-as tápja és az bőven elég ha nem egy izmos gépet építesz. Ennyit meg szerintem megér, nem érdemes rossz alkatrészt venni mert utána csak a bosszúság van ha elromlik és visz mindent...

Spire nem tudom milyen, a hűtőik egész jók. Kézbe kell fogni és ha elég nehéz akkor valszeg nem lehet olyan rossz...
  • Lacee86
    Ha már szóba került, a Spire tápok azok mennyire jók? Codegen, Mercury stb.-nél jobbak? FSP, Chieftec meg ezeket kissé drágának találom.
  • Lacee86
    Kicsit bővebben ha leírnád a problémád. :)
  • Bandi 18
    A gyártó oldaláról próbáltál leszedni? Meg milyen driver?
  • Bandi 18
    Első körben a táp amit vettél egy rakás f*s. FSP 400-as vagy 350-es elég lett volna és az biztos hogy jó is lett volna.

Az hogy elmegy a kép lehet melegedéstől is. Nézd meg hogy midnen érték rendben van-e terhelés alatt.
  • balint1111
    A #44968 valaki válaszoljon mert nagyon fontos lenne.
  • ricska
    #44969 valaki?
  • Unitedfanatics
    Hello, amikor bemegyek a D:/ meghajtóba akkor folytan telepít valami Advanced Filter and Codec Packot, de nem sikerül és ezt írja ki: Error 1309. Error reading from file
    C:/Windows/Installer/Program Files/filtercodeckpack/QT/QT System/QuicqTime.qts
    Verify that the file exists and that you can acces it.

Választási lehetőségek: Cancel, Retry, Ignore. Ilyenkor mi a teendő?
  • gruber trans
    44986#??-valaki?
  • tmisi
    Én hasonló gépet láttam 22-ért hirdetve a neten, de abban volt még 3D videókártya is.
  • tmisi
    Gondolom XP-d van. C:\Documents and Settingsen belül nézd meg megvan-e a felhasználói mappád (a felh.neveddel ellátott lesz az). Egyébként fingom sincs mi történhetett, de valamiféle fertőzésre gyanakszom (vírus, trójai, spyware). Vagy a merevlemez döglődik és azon a területen bekrepált pár szektor. Én a helyedben lefuttatnék vírus és kémprogram ellenőrzést az a 100GB adatot valami kölcsönbe kapott vinyóra átmenteni ideiglenesen, ha fontosak. Lehet még az XP-t újratelepíteni úgy, hogy ELVILEG megmaradnak a beállítások és a feltelepített progik, de még nem próbáltam soha.
  • Lacee86
    Naaaaa, azért netezésre, wordre stb. bőven jó gép. Lehet ugyan picit tényleg sokat mondtam, de 20-25 körül akkor is megér sztem.
  • tigeroo
    a monitorok tuti jók, mert kiirja hogy no signal (amikor kihúzom a vezetéket...)
  • csoola
    Hello! Nagyon sürgös segitségre van szükségem, kérem hogy aki tud, segitsen! Ma reggel nem sikerült rendesen elinditanom a gépem, ahogy bejött az üdvözlöképernyö, fura volt, hogy lassu, aztán mikor beirtam a jelszavam, sokkal tovább várt mint szokott, majd jött egy felugro ablak, hogy nem találja a profilom a gép, memoriahibára hivatkozott, a személyes beállitásaim egytöl egyig elvesztek, kezdve a kevésbé fontos háttérképtöl addig, hogy nem müködik a messenger, a programok sem jok, meg csomo mindenem eltünt. Rendszervisszaállitással probálkoztam, de nem tudja megoldani. Fontos lenne, hogy visszaálljon, mert most nem tudok minden adatot kiirni, és kb 100 gb adat van a gépen, amivel nem tudok mit kezdeni, zavaro lenne, ha eltünne. Kimentés-formázás-ujratelepités procedurán kivül meg lehet csinálni a gépem, hogy visszaálljon, van valami program, vagy esetleg "kézi" megoldás? Megköszönném ha tudnátok segiteni!
  • mislyenácz
    Sziasztok!

segitségeteket szeretném kérni.
    xp-szoftver nyelvét valahogy vissza lehet e állitani magyar nyelvűre.
    előre is köszönöm.
  • gruber trans
    Üdv mindenkinek, lenne egy kérdésem.

felkellett tennem egy uj xp de a régi is fent maradt, de a régi dokumentumaimat nem tudom megnézni\használni mert azt irja ki hogy "hozzáférés megtagadva".
    Hogyan tudnák hozzá férni a régi dokumentumaimhoz??
  • tigeroo
    sziasztok! kicsit bajban vagyok!

2 gép van itthon, az egyik gép szombaton elromlott. vagyis ha bekapcsolom, a monitor nem jön be rajta. 2 monitorral is próbáltam, de arra jutottam hogy a VGA kártya ment ki belőle. Ma viszont bekapcsoltam a másik gépet is és azonis elment a szignál :/ Mi lehet szerintetek a baja? Valami vírus?
  • Shifter
    sztem is
  • MR ME
    inkább 10-15
  • Lacee86
    Sztem 25-30 körül.
  • DJKonya
    Pl erre gondoltam
  • overdoz
    jah és ezt a cucot egy progi segítségével gyüjtöttem ki pontosabban megnyitottam és kimásoltam ide...
  • overdoz
    Helo mindenkinek, menyiért tudnám eladni ezt: Mező Érték
    Számítógép
    Operációs rendszer Microsoft Windows XP Professional
    Opr. javítócsomag Szervizcsomag 2
    DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)
    Számítógépnév
    Felhasználó neve

Alaplap
    CPU típusa Intel Celeron D 320, 2400 MHz (18 x 133)
    Alaplap neve Ismeretlen
    Alaplapi lapkakészlet Intel Springdale-G i865G
    Rendszermemória 1014 MB (PC3200 DDR SDRAM)
    BIOS típusa AMI (03/07/06)
    Kommunikációs port Kommunikációs port (COM1)
    Kommunikációs port Bluetooth Serial Port (COM10)
    Kommunikációs port Bluetooth Serial Port (COM11)
    Kommunikációs port Bluetooth Serial Port (COM12)
    Kommunikációs port Bluetooth Serial Port (COM13)
    Kommunikációs port Bluetooth Serial Port (COM3)
    Kommunikációs port Bluetooth Serial Port (COM4)
    Kommunikációs port Bluetooth Serial Port (COM5)
    Kommunikációs port Bluetooth Serial Port (COM6)
    Kommunikációs port Bluetooth Serial Port (COM7)
    Kommunikációs port Bluetooth Serial Port (COM8)
    Kommunikációs port Bluetooth Serial Port (COM9)
    Kommunikációs port ECP nyomtatóport (LPT1)

Megjelenítés
    Videokártya Intel(R) 82865G Graphics Controller (96 MB)
    3D gyorsító Intel Extreme Graphics 2

Multimédia
    Hangkártya Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller [A-2/A-3]

Háttértár
    IDE vezérlő Intel(R) 82801EB Ultra ATA tárolóvezérlők - 24DB
    SCSI/RAID vezérlő SCSI/RAID állomásvezérlő
    Floppy meghajtó Hajlékonylemezes meghajtó
    Lemezes meghajtó SAMSUNG SP1213N (120 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133)
    Optikai meghajtó CS3804V AWJ127N SCSI CdRom Device
    Optikai meghajtó CS3804V AWJ127N SCSI CdRom Device
    Optikai meghajtó HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B (DVD+R9:4x, DVD+RW:16x/8x, DVD-RW:16x/6x, DVD-RAM:5x, DVD-ROM:16x, CD:40x/24x/40x DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM)
    Optikai meghajtó HL-DT-ST DVD-ROM GDR8161B (16x/48x DVD-ROM)
    SMART merevlemezek állapota OK

Kötetek
    C: (NTFS) 24489 MB (1229 MB szabad)
    D: (NTFS) 89996 MB (45045 MB szabad)
    Teljes méret 111.8 GB (45.2 GB szabad)

Bevitel
    Billentyűzet Szabványos 101/102 gombos vagy Microsoft Natural PS/2 billentyűzet
    Egér Microsoft PS/2 egér

Hálózat
    Hálózati kártya Bluetooth PAN Network Adapter - Packet Scheduler Miniport
    Hálózati kártya Realtek RTL8139 családú PCI gyors Ethernet NIC (169.254.88.154)
    Modem Bluetooth DUN Modem
    Modem Bluetooth Fax Modem
    Modem Bluetooth LAP Modem
    Modem Bluetooth LAP Modem #2

Perifériák
    USB1 vezérlő Intel 82801EB ICH5 - USB Controller [A-2/A-3]
    USB2 vezérlő Intel 82801EB ICH5 - Enhanced USB2 Controller [A-2/A-3]

Nem értek hozzá...:s ti menyit adnátok érte?A gép kb 3 éves

• LoDMaSt
    Nem, a GPS vevő csak külön az, ami veszi a jelet, a progit külön kell megszerezni.
  • DJKonya
    És akkor ha ezt megveszem és felrakom akkor tartalmazza a telepítő a GPS programot vagy minek nevezzem, vagy azt is külön kell beszereznem?
  • LoDMaSt
    Ahhoz kell GPS vevő, hogy live mutassa, hogy merre jársz, az útvonaltervezést, térképet nélküle is tudod, de nem mutatja az aktuális pozíciódat.
  • DJKonya
    Sziasztok, Ne haragudjatok hogy ide írok ezzel kapcsolatban de fent Pesten az egyik sofőr kolléga mondta hogy ide adná a laptopját és tegyek rá GPS-t ha tudok. Nos az lenne a kérdésem hogy ehhez feltétlenül kell GPS vevő vagy van valami más módszer is?
    Köszönöm a választ előre is.
  • rooney8
    Most volt nem rég... 1-2 hónapja
  • [HUN]FaTaL
    Nem csak notebookon, hanem minden DVI monitoron működik, a catalyst control centerben lehet beállítani.
  • balint1111
    Persze hogy azzal. Eddig sosem volt ilyen gondom , de most nem teszi fel. Kipróbáltam a 181.22-őt is de egyiket se teszi fel.
  • Inquisitor
    Gondolom rendszergazdai jogosultsággal próbálod?
  • Inquisitor
    Szerintem a monitor főmenüjében beállítható ott ahol a nagyítás, képméret, stb. beállítás is van, illetve ha jól tévedek alapból a menü lefelé gombot megnyomod, akkor ott is bejön egy választó menü ...
    Videoártya beállításainál nem vágom, mert NVidia meg ATI driverben is benne van, de utóbbinál én csak notikban láttam működni.
  • ricska
    Szia!
    Beraktam a memóriákat de a helyzet változatlan. Először úgy csináltam hogy kivettem a régieket, be az újakat, de ugyan az a reakció. Most bent van mind a 4. Különben, ez a jelenség egy videókártya (ATI Radeon 9550 -ről HD 3650-re), majd egy táp (Mercury 450W-ról Stability Power 550W-ra) csere után jelentkezett. Mikor beratam az új videókarit egy villogó piros szöveg fogadott hogy a kártya nem kap elég áramot. Ekkor kicseréltem a tápot is. Ezek után pedig ez fogadott:
    PL.: Google Earth, itt még működik:

Majd 2 perc után, itt már nem:

Nem tudom mihez kezdjek, leírom a konfigot hátha segít:
    Alaplap: Asus A8V, Proci: AMD Athlon 64, 3000+, Videókari: ATI Radeon HD 3650 AGP), Memória: 4*312
    Nem tudom mihez kezdjek, kérlek titeket segítsetek! Előre is köszönöm.
  • balint1111
    Kéne egy kis segítség. A vistámra nemtudok feltenni megjelenítő drivert. Mert felteszem de nem lesz jó.
  • setuh
    oke mar mind1 megtalaltam.
  • MR ME
    ha ati kártyád van akkor tudom, ha nem akkor nemvágom :(
  • MR ME
    komoly cucc
  • setuh
    samsung 2032bw monitorom van.hogy tudom azt beallitani h amikor nem widescreen rezoluciot hasznalok akkor inkabb legyen ket fekete csik oldalt minthogy torzitson?
  • gurubefree
    Nem miert csodalkoztok ... ez csak 1 Cooler Master V10.

Ez a bratyo : V12

• Lacee86
    Ez mi a szar, 16 magos processzor jéghűtéssel?!