64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
mi normális? :O -
vga, de az normális -
Sziasztok, az a gondon lenne hogy a gépem játék közben iszonyatosan ciripel...és a játékok alatt is 1 idő után nem az hogy szétesik a grafika hanem akadozik nagyon 1 idő után... egyáltalán mi cirepelhet? a VGA? a táp a bűnös? létszi segítsetek -
Kpcsoljátok ki a windows tűzfalat. -
#45037 nah senki nem tud semmit?
hogy hogyan kell összekapcsolni két gépet?
mert már a lent leírtakat megcsináltuk már régebben,de nem jön össze.
tesóm nem látja a megosztott meghajtót.
vagy esetleg köze lehet ahoz hogy nekem service pack 3-mam van neki meg 2? -
Gari. -
zanotti77 #45035 Sziasztok! Van egy LG DVD íróm. Kb.: 5 hónapos. Egyszer csak nem ír DVD-t. A CD-t tökéletesen írja, olvas is. De DVD-t nem ír. Frissítettem a firmware-t. Újrahúztam az XP-t, és jumper -olgattam is minden variációval. Van ötlet pluszban még? JA és IDE író.
Kööszi előre is! Z -
Simán formázhatod windowsal. -
http://support.microsoft.com/kb/810881/hu -
gruber trans #45032 Üdv mindenkinek, lenne egy kérdésem.
felkellett tennem egy uj xp de a régi is fent maradt, de a régi dokumentumaimat nem tudom megnézni\használni mert azt irja ki hogy "hozzáférés megtagadva".
Hogyan tudnák hozzá férni a régi dokumentumaimhoz??-valaki legyen szives!! -
ba32107 #45031 Tökéletesen működik, köszi! -
Hopsz, én már formáztam 1-2-szer windowsszal... De akkor kipróbálom ezt a progit. -
tmisi #45029 Próbáld ki ezt -
ba32107 #45028 Hello! Megjelent a pendriveomon valami mappa, ami tele van letörölhetetlen szeméttel, nem tudom mi az. Le akarnám formázni, de még régebben olvastam neten, hogy pendriveot szigorúan csak erre való programmal ajánlott formázni. Ez igaz, vagy jó a windows-os is? Ha kell valami program, tudtok ajánlani egyet? (google-ban most suli előtt 5 perc alatt nem találtam semmi érdemlegeset) -
#45027 ezt is már csináltuk...........
tesóm nem látja ezt a meghajtót
-
jobbgomb, megosztás és biztonság -
#45025 vagy akkor hogy kell megosztani a meghajtót? -
#45024 hát mi is így csináltuk de ez nem jó..........
másik megoldás?
esetleg valami progi?
-
Mindkét gépnek fix IP, egyiknek mondjuk 192.168.0.1 másiknak 192.168.0.2 maszknak 255.255.255.0, többi üres és kész is, onnantól ugyanúgy megy mint bármilyen másik, nem crosslinkes hálózat. -
#45022 Hellósztok nagy bajban vagyok.
nekem van 1 crosslink kábelem.
és tesómal szoktunk rajta lanozni néha.
most azt vettük a fejünkbe hogy ezen a kábelen keresztül adatokat(videókat képeket játékokat)küldünk 1másnak.
Ez hogyan lehetséges?
googliban is néztük de nem írna róla semmi értelmeset!
ha valaki ezt nekünk leírná azt hálám üldözné öröké:D:D:D -
Másképp mondom akkor, normális gépen semmivel sem lassabb mint az XP (sőt). -
rilla23 #45020 Sziasztok!Kérlek, ha tudtok segítsetek. olyan gondom van, hogy van egy digit.videókamerám amit webkamerakénit is lehet használni. a régi gépen xp-m van, azon működik, a laptopomon vista van és azon nem megy.
pedig már utánajártam vista kompatibilis.
Érdekes, mert ha a régi gépre felteszem bejön a digital video x. mintha azzal indulna el. viszont próbáltam már mindent szart letölteni hozzá, de nem megy. messengernél használnám és zat írja ki, hogy a messenger nem talál kamerát....stb. mi lehet a baj??? -
Sajna nem jó. Ugyan az a hiba mint eddig. Valami jobb megoldás kéne. -
Akkor mégiscsak erőforrás igényesebb és lassabb néha mint az XP, mivel több ramot használ :). De hagyjuk mindenkinek szíve joga eldönteni mit tesz fel. -
Lacee.
A RAM kérdés: Már többször el lett mondva hogy a vista cacheli a ramot, ha kell felszabadít. Egy Asus F5SL-en használom (2GB ram) és semmi gond vele. Persze fél meg 1 giga ram mellé én se raknék vistat. -
Hát nem tudom. Már megfordult a kezemben 1-2 laptop Vistával és rohadt lassú volt... Feltoltam az XP-t és láss csodát volt ram :D. De ez csak hitvallás kérdése... -
Ki mondta hogy drága.
-
Sőt, sokkal jobb :D
#45008: Akkor bízd a géped egy codegenre, remélem leég az egész... -
Ezek közül az hogy lassabb volna egyáltalán nem igaz :) -
7k a 350es :D És az drága LOL:D -
Erőforrás zabáló, és lassabb mint az XP, több helyet foglal. -
Á, és volt egy TÉK-em is. Múltkor felvilágosítottak, h mi az. :) -
Nekem új oprendszernek számít nagyából mert volt már fent. A Laptopomon is ez van és már 2 éves. Mi a gondod a Vistával? -
Hát azért a Codegen 4000 Ft-jához képest elég sok. A Spire 400 tápja meg 6500-7000 Ft körül van, ahogy néztem, gondoltam akkor csak nem lehet olyan rossz. Ez a súly dolog ez mi, minél nehezebb annál jobb? :D -
Pedig a Vista nem jobb mint az XP sőt. -
Most szedem remélem jó lesz mert már nagyon idegesít. XP-nél nem volt ilyen gondom. Csak az mindig rossz lett és hónaponta újra telepítgettem. -
Innen próbáld meg leszedni -
AGP-s és Galaxy 7600GT -
AGP vagy PCIE. És mi a VGA pontos gyártója? Mert onnan érdemes, én is jártam már így hogy nem onnan szedtem és mindenféle baja volt. -
Leszedem az nvidia.com-ról a 182.08-as legújabb Vista 32bithez való drivert. Feltelepítem úgy hogy jobb egérgomb futtatás rendszergazdaként. Újraindítom, és megnézem a jobb egérgomb testreszabás képernyőbeállítás alatt és nincs kiirva hogy 7600GT, akkor belépek a speciális fülbe és ott sincs semmilyen 7600GT drivert nem ismer fel.