64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Preferia #45161 Senki nem tud segíteni? -
És eddig ment ezzel a driverrel ?
Amúgy a legegyszerűbb ha leszedsz egy everestet megnézed milyen a hangchip pontos típusa és a realtek oldaláról leszedsz egy drivert.
Még a vezérlőpultban azért megnézhetnéd hogy mit is ismert fel pontosan hangnak... -
zsilka péter #45159 Amúgy ezen az oldalon le van írva hogy pontosan mi a hiba, elolvastam mindent, de semmi, az összes hsz-t végignéztem, de nem sikerült megcsinálnom. http://kekhalal.extra.hu/?q=node/107&page=1 Itt a link nézd meg ha érdekel, hátha így okosabb leszel. -
zsilka péter #45158 Amúgy a hang drivere is fenntvan illetve az UAA is. -
zsilka péter #45157 Alaplap: Asus A3000e series notebook
XP Sp 2
-
zsilka péter #45156 Mégegy kép:
http://kep.ivpicture.hu/72821.jpg -
Mi a pontos neve a laptopnak? -
zsilka péter #45154 http://kep.ivpicture.hu/72817.jpg
Itt egy kép. -
hali!
vagy a vga/cpu hűtő elhalt, vagy az alaplapon a kondik kiszáradtak... -
zsilka péter #45152 Alaplapi? Azt hogy hívják? Igaz mindent feltettem a cd-ről. Amúgy minden audio veállítás halvány, vagy nincs is.Asus oldaláról milyen drivert szedjek le? -
Akkor nem is ismerte fel ha az audio-nál halvány. Próbálj az Asus oldaláról lehúzni egy drivert. Ja tényleg alaplapi driver fenn van? (chipkészlet) -
zsilka péter #45150 Hali. Nincs lehúzva a hangerő, mert nem is tudom lehúzni, nincs is az óra alatt a kis hangerő szimbólum, sőt, az audiókezelőben, minden audios dolog, halvány, semmit nem tudok állítani. A BIOS-ban meg nekem nincs is hangbeállítás sehol. -
Nincs lehúzva a hangerő? Vezérlőpultban a hangoknál audió fül alatt mi van kiválasztva? Nincs BIOS-ba letiltva véletlenül? Sőt az újabb gépeknél a VGA driver után lesz csak hang. -
Vinyó vagy ram így elsőre. HDtune error scan és memetest86 dos alól -
zsilka péter #45147 Hali
Lenne egy olyan kérdésem, hogy újratettem a gépemet, de nincs hang, pedig a driver-t is feltelepítettem, a szolgáltatásokban el van indítva pedig, és az eszközkezelőben sincs felkiáltójel az ikonok mellett, illetve ha rájukkattintok akkor is azt írja, ki hogy a program megfelelően működik. Pedig nem. Amúgy a Laptop egy Asus, és Realtek hangkártya van benne. Szerintetek mi lehet a baj?? Előre is köszönöm!
Üdv.
-
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segitséget kérni!
A gépemmel már hónap óta gondok vannak, olyat csinál, hogy egyszer csak lefagy, ha youtube-zok, ha nem csinálok semmit, ha game!
Van egy játék, America's Army, akárhányszor felakarom telepíteni, mindig ugyanígy lefagy.
Kíváncsi vagyok melyik cucc mehetett tönkre bent :s
elég régi config: Sempron 2200+; 768 DDR, Geforce FX 5200
előre is köszönöm
ui.: ma csak 3 kékhalált kaptam :( -
na így már világos, köszi a felvilágosításokat! -
Kitakarítani a hűtőket, újrapasztázni, nagyobb hűtőt venni rá stb.. -
hitch #45143 és ha megnéztem utánna mi a teendő??
bocsi kicsit láma vok:P -
Valszeg vmi túlmelegszik (CPU vagy VGA). Everesttel nézd meg a hőmérsékletet. -
32 bites max 4-et lát összesen, és abba benne van a videókártya memóriája, vagy rosszul tudom? :) nekem 2x2 van és 3,5-öt ír, 0,5 meg a vga -
hitch #45140 Sziasztok.egy olyan gondom van h játszok bármilyen játékkal és 5 perc után csunyán elkezd akadni pedig jó gépem van.
nem tudjátok h mi lehet a gond?
a választ előre is köszönöm. -
És hány bites a Vista? Mert ha csak 32 akkor bizony csak 3-at láthat. -
Az vajon miért van, hogy a directX (10) diagnosztika szerint, és az everest szerint is csak 3 giga ram van a gépben, míg a BIOS azt mondja, hogy 4 giga?
Papír szerint 4-nek kéne lennie. Lehet hogy az egyik nem működik rendesen?
oprendszer: Vista SP1 -
Preferia #45137 Segítségre van szükségem!!!!
Nemrég telepítettem újra az xp-m, és utána rögtön kikapcsoltam az automatikus frissítéseket és még néhény dolgot a kezelésnél a szolgáltatásoknál. A problémém annyi, hogy mindent vissza tudok kapcsolni kivéve az automatikus frissítéseket, mert azt írja ki hogí 1058-as hibakód és tiltott, vagy nem tartozik hozzá engedélyezett eszköz.Ez mi miatt lehet és hogyan tudnám megoldani?
Válaszokat előre is köszi -
Vissza kell vinni a boltba és megmondani hogy nincs a lapomon Sata légyszi cseréljétek ki IDE-re. Szerintem simán kicserélik ha megvan a blokk vagy a számla. -
OK, köszi a válaszokat! -
Létezik, de sata kártyával jobban járna. -
egy átlagos dvd író kb: 6000-be kerül nem hinném hogy van értelme még egyszer ennyiért venni egy átalakítót... -
Hali!
Létezik olyan átalakító ami sata-t alakít át ide -re?
Ugyanis egy ismerősöm vett egy dvd írót ,sata csatalkozású,de mivel elég régi a rendszere nincs sata az alaplapján. -
do not show this message again? :D -
Hello, amikor pl. számokat vagy báemi mást szeretnék letölteni, akkor mindig egy quciktimos hülyeség jön ki, ami bár lejátsza a számot, bár menteni nem tudom, mit csináljak, azellen, hogy ne jöjjön ki? -
KÖSZ SZÉPEN EZ VOLT A PROBLÉMA most már jo minden:)) -
BIOS-ban elsősorban kell..te ebben lehet van valami..mert nem rég muszály volt kivennem a gombelemet a gépböl és vissza álitott mindent az eredeti beállitásokra...akkor gondolom alapjáratban nem a fullspeed van beállitva -
sp3-mam van..és tut támogatja a 2.0 át...:D mert ez a probléma nem rég jelentkezett eddig teljesen gyorsak voltak az usb de msot...még ien kedves üzenetet is behoz:
-
próbáld meg frissíteni a chipset driver-t. ill. nézd meg hogy az eszközkezelőben van-e egyáltalán usb2.0-t támogató usb hubvezérlő... -
Ahogy bandee írta, vírus-spyware keresés, van egy csomó online scannelő keress rá a guglin.
Ha az sem segít, akkor nem kéne, hogy hardver legyen, sok install után fuccsolt be? Akkor talán a regiszterek sérültek (?) -
ja és ha jól emléxem, akkor már olvastam olyan alapokról is, amelyeknek egy része 1.1 usb, másik része 2.0. De gondolom kipróbáltad az összes csatlakozót... -
BIOS-ban elsősorban kell, hogy be legyen állítva a FULLSPEED az USB-re, mert ha csak HighSpeed van, akkor 1.1 USB az összes csatlakozó, mégha képes 2.0-ra is. -
Xp Sp 2 nél újabb?