64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • lac556
    ez hardware es probléma? me sztem codec v szofvter ha meg iphone od játsza le fejjel lefelé akkor fordíts rajta 180 at
  • greg benz
    Sziasztok! [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1040759332&no=45180]#45180[/URL]-ra tudtok esetleg megoldást?:(
  • lac556
    me hulye erre nemtok mit mondani..
  • josi
    De nem értem, miért is törölné az öcséd? nemhogy örülne ha neki is rendesen menne a net.
  • josi
    akkor ha csak te torrentezel, elég a te gépedre.
  • lac556
    vagy ha öcsém engedné is seccperc alatt letörölné/átírná--
  • lac556
    az nem lehet mer 1ik gép laptop és nem vok rendszergizda....
    meg a másikon öcsém mókázik éshát sztem ő se engedné ezé gondoltam, h hardware esen router oldom meg a bajom
  • josi
    tedd fel mindegyik gépre a cfosspeedet.
  • lac556
    zyxel P-335U van vkinek tapasztalata
    netet akarok megosztani otthon 3 gép közt hogy adok sávszél korlátot.
    azt írja a honlap h evvel lehet tapasztalatok?
    vagy tudtok ajánlani olyan routert amivel lehet sávszél korlátot?
    v máshogy hogy tudom kivédeni ha pl 1ig gép netezik és torrentezik és lefoglalja az egész sávszélt,hogy tudooma többi 2gépen normálisan használni?
    meg van ehez a modemhez oan funkcio hogy pl automatikusan log olja egyik gépet? pl h tudjam h mien honlapokan nézett?
  • balcsi70
    Bocsi. Itt van segitség
  • Bandi 18
    CTRL+C;CTRL+V ? Linkelés?
  • balcsi70
    Sziasztok.Nem tudom tud e valaki ebben segíteni nem akarom ide mégegyszer leírni,a "Felhasználói Programk" Segítség rovatban írtam le. Elöre is köszönöm az infókat.
  • MR ME
    mert nemértesszhozzá -.-
  • Bandi 18
    Akkor ints neki búcsút :)
  • OrioN the S
    Most en is leutazok es en fogom uzembe helyezni :D Kezd a tokom tele lenni az osszes pc-vel. Enyem is szar... siman meg tudnam csinalni ,de mar felidegel.... inkabb nyomulok a notin.
  • Shifter
    ja :D vigyétek vissza ^^ aztán ott nem lesz semmibaja hazaviszi a csórika aztán otthon megint szar lesz :D

"Fogorvoshoz kell menni akkor már nem fáj a fogad."
  • manhunt1992
    Igen mutatott egy pár darabot.Körülbelül 4-5 darabot.
  • Bandi 18
    Hát az bad sector, ami gáz :) és valszeg emiatt van a kék halál is. De az Error Scan is kimutatott piros pontokat?
  • manhunt1992
    A vinyóról ezt írja Damaged Block 0.3%.Ez nem gáz???
  • OrioN the S
    Penteken vissza visszuk. Meg tudnam csinalni ,ha nem lenne 100km tavolsag ,de tudod igy telefonon elmondas szerint nehez megcsinalni. Sztem csak a vga mozdult ki vagy valami hasonlo gebasz van ,mert kikapcsolt allapotba 2 ora utazas alatt nem megy tonkre... csak ,ha vmi elmozdul.
  • greg benz
    Hát azt,és még 1-2 másik videót is..
  • MR ME
    csak azt játsza le így van minden mást is?
  • greg benz
    Sziasztok!

Egy fura hibával szembesültem az előbb..

Letöltöttem egy szám klipjét,és mindegyik lejátszó fejjel lefelé (és asszem tükrözve is) játssza le.. nem akartam hinni a szememnek:S
    Feltettem az előbb kodeket,az sem segített.. van ötletetek?

Köszi
  • manhunt1992
    Köszi szépen!!!
  • Bandi 18
    Vírus vagy haldoklik a vinyó/memória. Teszteld le a vinyót HDTune error scan-el a memóriát memtest86-al és vírus/spyware keresés-
  • manhunt1992
    Sziasztok!!!Az a nagy problémám, hogy nagyon sokszor csinálta már azt a gépem, hogy lefagyott, újraindítottam bejött a kék halál.Amikor újratelepítem, akkor azt írja ki a C particióra, hogy üres.Szóval letörlődik a Windows XP.Miért van ez?Már nagyon idegesítő dolog.A segítséget előre is köszönöm szépen!!!!!!!!!!!!!!
  • Shifter
    lehet még driver probléma de sztem vigyétek vissza a garanciába, biosba is színtelen?
  • baca01
    Megnéztem, mindegyikre 3 év garancia van, szóval már csak a melegedés számít, laptopról lévén szó. :)
    Egyre inkább hajlok a samsung felé tekintve, hogy ezresekkel olcsóbb.
  • duracellmumus
    üdv! van egy wd 250-es mypassport-om, meg két 500-as samsung a gépben, egyenlőre nem tudom megmondani hogy melyik márka a megbízhatóbb.
  • Bandi 18
    Nekem mind3 márkából van 1. Seagate és WD jobban melegszik mint a samsung, de mindegyik megbízható.
  • baca01
    Én inkább arra lennék kíváncsi hogy melyik melegszik kevésbé, melyik megbízhatóbb márka, tehát melyik márka a legmegbízhatóbb?
  • duracellmumus
    üdv!
    sebességben úgysem fogsz különbséget találni, vedd azt amelyik kevesebbet fogyaszt és/vagy több rá a gari...

• baca01
    Sziasztok!

Az Eee 1000H netbookomba szeretnék nagyobb hdd-t. A mostani egy 80GB-os 5400rpm-es Sata Seagate.
    Vegyek egy 250GB-os 5400rpm-es Seagate-et, egy ugyanilyen paraméterekkel rendelkező Western Digitalt, vagy Samsungot?
    A Seagate és a Western Digital 17.100HUF, a Samsung pedig 14.500HUF kb.
    Szerintetek?
  • OrioN the S
    ertem... de kb 2 ora telt el ,hogy kihoztuk a boltbol o hazavitte es mar... kesz
  • Shifter
    VGA-ba lehet kondi...
  • OrioN the S
    Hy!
    Lenne egy olyan gond ,gog ismeros tegnap vett egy gepet. A boltban jo volt ,minden tokeletesen mukodott. Hazavitte bekapcsolta belepett a windowsba es elosszor kek alapon fekete betukkel volt az egesz most meg kekes-szurke lett. Nincsenek szinek! Mi lehet a baj?

Koszi!
  • Barny
    ...koszi a segitseget
  • josi
    Sajnos nem fog menni itt láthatod milyen procik mehetnek bele
  • Barny
    Asus P5VD1-X
  • Barny
    Helo..van ugye egy E2180-as procim masik gepben amitol megakarok szabadulni...haver meg is akarja venni de van egy kis bibi:S
    ASUS
    Ez az alaplapja es CPU Support-ban nincs benne az E2180-as:S...akk tuti nemviszi???