64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
lac556 #45202 ez hardware es probléma? me sztem codec v szofvter ha meg iphone od játsza le fejjel lefelé akkor fordíts rajta 180 at -
Sziasztok! [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1040759332&no=45180]#45180[/URL]-ra tudtok esetleg megoldást?:( -
lac556 #45200 me hulye erre nemtok mit mondani.. -
josi #45199 De nem értem, miért is törölné az öcséd? nemhogy örülne ha neki is rendesen menne a net. -
josi #45198 akkor ha csak te torrentezel, elég a te gépedre.
-
lac556 #45197 vagy ha öcsém engedné is seccperc alatt letörölné/átírná-- -
lac556 #45196 az nem lehet mer 1ik gép laptop és nem vok rendszergizda....
meg a másikon öcsém mókázik éshát sztem ő se engedné ezé gondoltam, h hardware esen router oldom meg a bajom -
josi #45195 tedd fel mindegyik gépre a cfosspeedet. -
lac556 #45194 zyxel P-335U van vkinek tapasztalata
netet akarok megosztani otthon 3 gép közt hogy adok sávszél korlátot.
azt írja a honlap h evvel lehet tapasztalatok?
vagy tudtok ajánlani olyan routert amivel lehet sávszél korlátot?
v máshogy hogy tudom kivédeni ha pl 1ig gép netezik és torrentezik és lefoglalja az egész sávszélt,hogy tudooma többi 2gépen normálisan használni?
meg van ehez a modemhez oan funkcio hogy pl automatikusan log olja egyik gépet? pl h tudjam h mien honlapokan nézett? -
balcsi70 #45193 Bocsi. Itt van segitség -
CTRL+C;CTRL+V ? Linkelés? -
balcsi70 #45191 Sziasztok.Nem tudom tud e valaki ebben segíteni nem akarom ide mégegyszer leírni,a "Felhasználói Programk" Segítség rovatban írtam le. Elöre is köszönöm az infókat. -
mert nemértesszhozzá -.- -
Akkor ints neki búcsút :) -
Most en is leutazok es en fogom uzembe helyezni :D Kezd a tokom tele lenni az osszes pc-vel. Enyem is szar... siman meg tudnam csinalni ,de mar felidegel.... inkabb nyomulok a notin. -
ja :D vigyétek vissza ^^ aztán ott nem lesz semmibaja hazaviszi a csórika aztán otthon megint szar lesz :D
"Fogorvoshoz kell menni akkor már nem fáj a fogad." -
manhunt1992 #45186 Igen mutatott egy pár darabot.Körülbelül 4-5 darabot. -
Hát az bad sector, ami gáz :) és valszeg emiatt van a kék halál is. De az Error Scan is kimutatott piros pontokat? -
manhunt1992 #45184 A vinyóról ezt írja Damaged Block 0.3%.Ez nem gáz??? -
Penteken vissza visszuk. Meg tudnam csinalni ,ha nem lenne 100km tavolsag ,de tudod igy telefonon elmondas szerint nehez megcsinalni. Sztem csak a vga mozdult ki vagy valami hasonlo gebasz van ,mert kikapcsolt allapotba 2 ora utazas alatt nem megy tonkre... csak ,ha vmi elmozdul. -
Hát azt,és még 1-2 másik videót is.. -
csak azt játsza le így van minden mást is? -
Sziasztok!
Egy fura hibával szembesültem az előbb..
Letöltöttem egy szám klipjét,és mindegyik lejátszó fejjel lefelé (és asszem tükrözve is) játssza le.. nem akartam hinni a szememnek:S
Feltettem az előbb kodeket,az sem segített.. van ötletetek?
Köszi -
manhunt1992 #45179 Köszi szépen!!! -
Vírus vagy haldoklik a vinyó/memória. Teszteld le a vinyót HDTune error scan-el a memóriát memtest86-al és vírus/spyware keresés- -
manhunt1992 #45177 Sziasztok!!!Az a nagy problémám, hogy nagyon sokszor csinálta már azt a gépem, hogy lefagyott, újraindítottam bejött a kék halál.Amikor újratelepítem, akkor azt írja ki a C particióra, hogy üres.Szóval letörlődik a Windows XP.Miért van ez?Már nagyon idegesítő dolog.A segítséget előre is köszönöm szépen!!!!!!!!!!!!!! -
lehet még driver probléma de sztem vigyétek vissza a garanciába, biosba is színtelen? -
baca01 #45175 Megnéztem, mindegyikre 3 év garancia van, szóval már csak a melegedés számít, laptopról lévén szó. :)
Egyre inkább hajlok a samsung felé tekintve, hogy ezresekkel olcsóbb. -
üdv! van egy wd 250-es mypassport-om, meg két 500-as samsung a gépben, egyenlőre nem tudom megmondani hogy melyik márka a megbízhatóbb
.
-
Nekem mind3 márkából van 1. Seagate és WD jobban melegszik mint a samsung, de mindegyik megbízható. -
baca01 #45172 Én inkább arra lennék kíváncsi hogy melyik melegszik kevésbé, melyik megbízhatóbb márka, tehát melyik márka a legmegbízhatóbb? -
üdv!
sebességben úgysem fogsz különbséget találni, vedd azt amelyik kevesebbet fogyaszt és/vagy több rá a gari...
-
baca01 #45170 Sziasztok!
Az Eee 1000H netbookomba szeretnék nagyobb hdd-t. A mostani egy 80GB-os 5400rpm-es Sata Seagate.
Vegyek egy 250GB-os 5400rpm-es Seagate-et, egy ugyanilyen paraméterekkel rendelkező Western Digitalt, vagy Samsungot?
A Seagate és a Western Digital 17.100HUF, a Samsung pedig 14.500HUF kb.
Szerintetek? -
ertem... de kb 2 ora telt el ,hogy kihoztuk a boltbol o hazavitte es mar... kesz -
VGA-ba lehet kondi... -
Hy!
Lenne egy olyan gond ,gog ismeros tegnap vett egy gepet. A boltban jo volt ,minden tokeletesen mukodott. Hazavitte bekapcsolta belepett a windowsba es elosszor kek alapon fekete betukkel volt az egesz most meg kekes-szurke lett. Nincsenek szinek! Mi lehet a baj?
Koszi! -
...koszi a segitseget
-
josi #45165 Sajnos nem fog menni itt láthatod milyen procik mehetnek bele -
Asus P5VD1-X -
Helo..van ugye egy E2180-as procim masik gepben amitol megakarok szabadulni...haver meg is akarja venni de van egy kis bibi:S
ASUS
Ez az alaplapja es CPU Support-ban nincs benne az E2180-as:S...akk tuti nemviszi???