64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • kifli
    pioneerről mindenhol jókat olvastam ill ajánlották sokan, ezért vettem azt. Elég sokat szoktam vele írni főleg konzolos játékokat duplarétegű dvd-re és a konzol nagyon érzékeny a hibákra, eddig 1-et sem rontott el. Ill 1-et elrontott de az user error volt :) (télen haver hozta a dvd-t bettetem de az elég hideg volt és párás dvd-re írni nemnagyon lehet :S)
  • Ari18
    Régen tényleg szarok voltak, de manapság egyre jobbakat csinálnak.
    Én a NEC-re szavazok.
  • [HUN]FaTaL
    Pioneer isten mentsen, két pioneer dvd olvasóm volt még a korai időkben amikor elég drágák voltak (nem író), az egyik egy hónap alatt tönkrement, a másik fél év után szabályos kör karcokat rakott az összes cdbe ami bele lett téve, nem egyet olvashatatlanná téve.
  • Met
    olyanra ami jó a hangkártyához és az erősítőhöz is
  • Solten
    Akkor a logikaddal elve, a 2 magosnal jobb a 3 magos... :)))
  • piamania
    Hello!

A házi mozit akarom összekötni a géppel.A hangkártya bírja.Milyen csatlakozóra van szükségem,hogy megoldjam?köszi szépen.
  • blur55
    hálózatokhoz meg proxykhoz nagyon nem értek, szóval hogy ha valamelyik program beállított proxy-t azt hogyan nézem meg? (vistám van)

és eddig vírusom sincs...
  • TomBond #45235
    Esetleg nézd meg hogy valamelyik program nem állított-e be proxyt.
  • Bandi 18
    Nézd meg hogy kapsz-e IP-t egyáltalán. Ha igen akkor spyware és víruskeresés.
  • blur55
    hi!

van egy problémám, ami nekem kicsit érthetetlen. szóval: az internettel van a bajom. történt ugyanis, hogy mostanában rendben felkapcsolódom a netre, wifivel vagy kábellel, attól függően hogy otthon vagyok vagy melóban, de nem megy se az msn, honlapokat se hoz be, viszont a hálózati diagnosztika nem mutat semmi hibát.
    na most viszont feltettem a hamachit, de amikor elkezdődött ez a hiba a nettel, akkor le is szedtem, de azóta se működik rendben a dolog

ha valaki tudna segíteni azt nagyra értékelném
    kösz
  • Shifter
    3mag tudod mire lesz jó? lehet csinálni a shitbox emulatort :D
  • kifli
    jó 4 re nincs de lesz mert intel és amd oldalon is vannak 4 magosok, míg ilyen 3 magos csak amd oldalán van, aki egyenlőre még mindig kevesebb procit ad el mint intel (pedig ez az új platformn nagyon jó lett) szal 3 magra semmi nem lesz optimalizálva soha. Inkább még pénzgyűlytás és egy 920 minimum :)
  • Solten
    De. Meg is sokkal jobb mint pl egy 9950 kazan :) 4-re se.
  • kifli
    az nem 3 magvas(XD)?
    nemtudom de szeriten 3 magra semmi nincs optimalizálva 2 vagy 4mag inkább :/
  • Solten
    Hi. Inkabb AMD Phenom II 720 AM3 BOX Black Edition (kb egy arban van a 9950-el). Lap kul.
  • Solten
    Nem ertek egyet, csak Samsung irom volt, egy hibas szeria futott belole (a gyarto egy az egyben cserelte ujra), batran ajanlhatok.
  • kifli
    régi lg-m nekem elég sok dvd-t elbaszott :/ asusal semmi baj nem volt
    de én még mindig az előző hsz-emben lévőket ajánlom...
  • kifli
    íróbol nec vagy pioneer a legjobb!
  • greg benz
    kodeket már frissítettem ahogy a kommentemben is írtam... de nem változott semmi! És nem iphone-ról van szó,asztali PÉSZÉről
  • atesz25
    Sziasztok.Attila vagyok egy másik fórumról lenne egy kérdésem.E alaplap:GIGABYTE GA-MA770-UD3,és e proci megy e megfelelően:AMD Phenom 9950 X4 AM2+ BOX?
    És hogy jó e ez az összeállítás nincs igazán több huf rá?
    Köszi a válaszokat
  • [HUN]FaTaL
    Samsung borzalmas, egyiket se ajánlom. Asus, LG eddig nem volt gondom velük. Esetleg NEC.
  • piamania
    kettő közül melyiket vegyem meg?Melyiket ajánljátok?
  • Lacee86
    Hát sztem újat semmiképp ne vegyél. Próbálj szerezni használtan, úgy talán 4000 körül lehet az 1 gigás.
  • Bandi 18
    Hát az tény, de ha új gépre nincs pénzed...
  • MR ME
    há nemtom, ahol van még 400as ott sztem van 333as is, de végülis jah, mind2 jó, egyiket sem éri meg megvenni sztem :D
  • Bandi 18
    De szerencsétlen ha csak 333-as után vadászik sose talál olyant vagy ha igen akkor drágábban és kevés helyen, így meg bárhol megveheti. Szerintem.
  • MR ME
    akkó nem tök mind1? :D
  • Bandi 18
    De miért 333-sat? 400-as is simán jó csak 333-on fog futni. Mondjuk attól még 10.000-be kerül :)
  • MR ME
    nehéz már ilyen memót találni mert ősrégi, és elég drága is, 10 fölött van aquába az 1gigás ddr333mhz, szvsz nem éri meg
  • bigbigle
    thx
    és kb mennyi egy 1gb-os?
  • josi
    Sajnos nem támogatja.Csak amit Kula felsorolt...
  • MR ME
    nem, sőt a ddr400 sem
  • bigbigle
    akkor viszont a DDR2 az jó bele vagy nem?
  • MR ME
    Memória: PC100, PC133, PC1600 (DDR200), PC2100 (DDR266), PC2700 (DDR333)

de ezt te is ki tudtad volna googlezni
  • bigbigle
    hy! nem tudom hogy ide tartozik-e de ha nem akkor bocsánat.az a gondom hogy nem tudom hogy az ASUS P4S533-X alaplapom milyen memóriát támogat?(DDR1,DDR2 stb)
  • josi
    semmi gond a samuval, 2:1 :)
  • piamania
    Hát nem lettem okosabb.:)Esetleg még más?vagy esetleg másik írót ugyanennyi körül.
  • MR ME
    nekem samuval sincs problem, viszont nec pl havernál már be sem olvassa a diszkeket nem hogy írja is :D
  • Bandi 18
    Samsungot ne vegyél mert optikaiból nem a legjobb. Nekem a NEC eddig bejött.
  • piamania
    HI!

Szeretnék egy új írót vásárolni.Néztem ki kettőt.Szerintetek jók?NAgyon nem szeretnék többet szánni rájuk.Az egyik 6E a másik 7E forint.
    Samsung SHS223F
    Samsung SH222A-RSM IDE